bzo77 Creative Commons License 2010.12.07 0 0 399

Sziasztok!

 

NEm semmi volt végig olvasni az összes hozzászólást, néhol libabőrözni kezdtem. Egy korosztály lehetünk, kb 30-35 év körül. Az Örvényről nekem a kezdése ugrik be egyből ahogy a baba forog a vízben, na és persze egy jelenet amelytől majd besz..rtam, az egyik epizód végén a nőt lefesti valaki egy egész alakos festményen de úgy hogy az egyik  szeméből ömlik a vér.

 

A Messziről jött ember- ből csak halvány emlékeim vannak, vissza jár kísérteni stb. Az Aphrodité örökségénél nálam is a barlangot elársztó víz ugrott be. A Halál Archívuma detto( a csapóajtós jelenet) .

 

Arra a filmre emlékszik e valaki amelyben a történet  a jövőben játszódik,  egy kutatócsoporttal tartják a rádiós kapcsolatot akik egy kihalt városban keresik az élet jeleit persze mindenütt halottak késöbb nagy sikoltások közepette elveszítik a velük is a kapcsolatot. A végén kiderül hogy egy vírus nyírta ki a lakosságot és a kutatócsoportot is csak egy kisbaba és egy tödőbeteg ürge nem halt meg mert ők gyorsan vették a levegőt. Azt hiszem Androméda törzs volt a film címe.

 

A hegy gyomrábanra nem elékszek sajna , ahogy a zombis filmre se. Az időlabarintus nagy kedvenc volt.  A forró drót kis verse is rémlik de csak annyi. 

 

Amitől még praáztam az egy paródia volt, amikor az összes híres deketívet meghívják egy kastélyba, Utolsó Vacsora vagy valami ilyesmi a címe..:)