Peti00077 Creative Commons License 2010.11.14 0 0 5323

Én már 4 éve ezt az olajat használom nem csak ebben a kocsimb töltöm ezt az olajat. Soha semmi gondom nem volt még vele. Nekem már bizonyított. A másik kocsimba 1,9 dti renault is ezt teszem. 170 ezer km mentem le vele. 10ezrenként cserélem abba is az olajat. Nem füstöl 10e km alatt nem fogyaszt olajat se a motor. Nekem már bizonyított ez az olaj. Régen a másik kocsimba opel astra 1,6 8V 220e km mentem le vele. 10e km olajat cseréltem benne. Abba a gyári sárga cimkés GM opel olajat használtam 10w40 azzal se volt semmi gondom. Motorikusan tökéletes állapotban adtam el. Az új kék cimkés GM olajról rosszakat mondtak. Már nem olyan minőségű mint a régi sárga cimkés.

Viszont a ford olajról eddig jókat olvastam.

 

Én csak azt írtam le ami a dobozra van írva. Azt már, hogy mi van benne nem tudom.Azt viszont tudom, hogy a motor tökéletes tőle.

Ezzel az erővel azt se lehet tudni pl mi van egy castrol vagy mobil1 stb. márkás olajban.

Mert ott se biztos, hogy olyan minőségű olaj van benne. A másik meg az ha saját magad cseréled le az olajat akkor tudod milyet vettél bele. De ha szervízbe viszed és ott cserélteted le na azt már nem tudod milyen olajat is tette a kocsidba. Max fizetsz érte egy rakat pénzt.

Előzmény: byo (5322)