showtimes Creative Commons License 2010.11.09 0 0 870

nem terelés el general (vagy inkább generalisszimusz? ) - a stílus meg maga az ember, látható, ki kezd el ordernáréba átmenni, ha neki nem tetsző dolgokkal koppintanak az orrára. szerintem felnőttek olvassák a topicot, s majd el tudják dönteni mi mennyire helytálló.

 

jópár millió ember halálát is simán lesöpröd, ha nem illik a koncepciósba. ez téged minősít, ugyan úgy mint a holokauszt tagadókat, relativizálókat.

feltételezem ismered a sztálini terrorral foglalkozó balti és ukrán forrásokat is - de mivel ez lengyel-magyar topic ebben itt nem kívánok részletesen belemenni.

 

azt is feltételezem, hogy Piotr Eberhardt Ethnic groups and population changes in 20. century in central-eastern Europe is olvastad, amely a régió népességmozgásait dokumentumok alapján elemzi, kiemelten a lengyel-belorusz és lengyel-ukrán viszonylatot.

 

azt meg, hogy ki mit dughat fel magának legyél kedves otthon, kedves családod keretében megbeszélni, nyilván ők hozzá vannak szokva ehhez a kondás stílushoz, én nem. a továbbiakban levegőnek nézem bejegyzéseid.