Aschen Creative Commons License 2010.10.28 0 0 5275
Tisztelt Winkler Róbert!

Sajnos nem tudok az Ön felháborító cikkjéhez (Mi a tököm ez?) közvetlenül reagálni, de így lehúzni egy kiváló autót egy olyan bűnnek tartom, amivel Ön nem felmenthető soha. A Ford Focus X-Road kívülről ugyan nem egy nagy durranás, de a belső értékeit így bírálni, a hozzá nem értéséről ad tanúságot. Ha Ön nem szereti a Fordokat, akkor mi a fenéért teszteli? Teszteljen más típusokat, ahol kiélheti magát és a hülye stílusát! Ez a cikk amit írt egy olyan fos, aminek nem lett volna szabad megjelennie!! Mielőtt ír valamiről és elküldi, előtte át kellene néznie, mert ez már bicskanyitogató (már a címe is). Legyen szíves máshol publikáljon vagy ne írjon inkább tesztekről!
Természetesen nincs tökéletes autó, minden autónak vannak hibái, de hogy jót vagy jónak tűnő dolgot nem ír erről az autóról, amelyik híres a futóművéről, kényelmes, jól vezethető, biztonságos, nem szervizigényes, tartós és megbízható. Elég undorító az is, hogy mindennap látom Önt egy reklámban is, ráadásul még a Totalcar-on is itt veri a nyálát. Jó lenne, ha egy kicsit visszavonulna, vagy nem az újságírással foglalkozna, mert ez jól láthatóan nem megy Önnek!!
Remélem, hogy előbb-utóbb észhez tér és nem folytatja ezt a fajta lealacsonyító, sárdobáló munkáját és mással fog foglalkozni!

Tisztelettel:

Egy Ford barát