Medve 66# Creative Commons License 2010.10.17 0 0 40595
Kedves Nightwolf 26.

1. Azt kell mondjam sok mindenben egyet értek veled. Ami a csapatokat illeti MINDEN normális edző tisztában van vele hogy ez a sport, a sportszerű kemény játékról híres. És ezt is kell hogy a játékosoknak megtanítsa. Hiszen /szerintem de sokan egyet fognak velem érteni/ akkor tudhatod hogy milyen is a csapat ha tisztán becsületesen tud küzdeni. Mert hát lássuk be ha leamortizálod a ellenfél játékosállományát úgy felettébb könnyű a nyerés:)

2. Az hogy sok gyereket látsz kint? Nos szerintem ettől tud családi esemény lenni valami.
És nem különben köztünk is ,Fütyesz, Szasza,Stb.. akinek van gyereke ők is nyugodtabbak hogy az asszony a gyerekekkel a lelátón ülhet és nézheti ahogy párja játszik. És nagyon remélem hogy ez így is marad.

3. Punt:
Nos azt hiszem ehhez hozzá tudnék szólni:)
3-4 évig voltam long snapper a wolvesban . Ez szerintem annyira speciális része a játéknak hogy nincs konkrétan Magyarországon olyan illető aki ezt taníthatná. Kint külön edző oktatja hogyan kel snappelni. Úgyhogy nálunk autodidakta módon tanulható a dolog. Hajlékonyság, erő, és elszántság kell ahhoz (és sok idő) hogy meg tudd magadtól tanulni. Nekem 1x Lee megjegyezte viccesen mikor mást tanítgattam hogy látod a Medvének is 6 év kellett hozzá hogy el tudja rendesen dobni:) Szóval nem egyszerű. De próbáld ki hogy milyen és majd rájössz miért is hibázik ennyit egy Magyar long snapper:)

4. Na és a félidős dologról meg csak annyit hogy erről kérdezd a MAFL-t :)

Nos kedves NIGHTWOLF26 remélem válaszom kimerítő volt. :)