atyus Creative Commons License 2010.07.02 0 0 252

A Zengő az a normál variáció? Amit a szakik a legjobbnak mondanak ugye? Na azt a topikot eddig nem találtam meg.

Megnéztem a gugli képeket. Ez a három hegy lényegében egy hegy. Legalább tíz kilométerre Pécstől. Ám a "rálátás" miatt fontos lenne a Zengő. Hát akkor? Miért nem az?

Hogyan próbálták a virágot? Ősszel kell kivenni, és jószerencsével következő ősszel visszaültetni? Magja is lehet. Kárt meg csak az építkezés idején okoznak benne. Igazából a növények szaporíthatók. Tehát, ha vesznek ki magot, vagy gyökeres részt, az építkezés végén meg parkosítás címen visszaületnek és magot vetnek, akkor kész, passz. Kertészek elég sok módszert ismernek erre a dologra.

 

A Hármashegyre figyeltem fel, hogy ez egy új variáció, amely minden eddiginél értelmetlenebb, de valamiért most ez a trend. Ezért keveredtem ide. A többit pedig az előttem szólók beírásai alapján...

 

Sima állampolgár vagyok, akit közvetlenül nem érintenek a hegyi ügyek. De érint, ha a radar segíti a balesetmentes repülést. Ha valami általam nem ismert okból ez jó a NATO-nak is, az is érint, s így nem vagyok más, mint a legalább tízmillió érdekelt egyike. 

 

A beton lenne tehát a milliárdos tétel?

Előzmény: BENTA (244)