renegade Creative Commons License 2010.06.30 0 0 221
Na, pont ez az, amit legfeljebb pszeudo-demoráciának hívnak, elitista mocsoknak, mert egy igazi demokréáciában senki nem vitatná el a demosz jogát, hogy maga döntsön, valami érdekli-e, egyetlen rohadt "élcsapat" sem venné a bátorságot, hogy megszabja, a demosz mit hallhat, és mit nem.

Te komolyan gondolod, hogy egy kongresszuson egyetlen épeszű történész benn maradna az előadásod harmadik mondata után a teremben, ha olyasmiket mondanál, mint amiket itt hangoztattál? Hát lehet nem bekérni a szervezőknek az előadásod vázlatát, de saját magukkal tolnának ki, mert legközelebb a kutya se jelentkezne az általuk szervezett kongresszusra.

A kérdés pusztán az, hogy ha te eldöntötted jó diktátor módra, hogy akkoris a Zengőn lesz a radar, ha a fene fenét eszik is, akkor miről folytattál volna társadalmi vitát, és minek. Hogy megadd a demokrácia, a demosz krátoszának látszatát, illúzióját?

Miből gondolod, hogy én diktátor lennék? Három hónap alatt mindenki elmondhatja a magáét. Az általam létrehozott bizottság -- csupa szakértő, tehát elitista mocsok gazember -- eldönti, kinek van igaza, és onnantól nincs vita. Jelen esetben kimondatott, hogy a Zengő az egyetlen pont, ahonnan szinte akadálytalan a körbelátás. A lokátor minimális környezetterheléssel jár, amennyiben építeni kell egy rövid, és nem közforgalmú utat. Ennyit megér a dolog, persze a sötét zöldeknek nem, de ők néhány ezren vannak, az ország lakossága meg tízmillió fő. A biztonsági aggályaid meg igen nagy ostobaságok, lásd a hozzászólásom végét. Azt hiszem, nem hagytam ki semmit, tehát ideje lenne már nekiállni annak a lokátornak, mert szükségünk van rá.

Mondjuk engem zavarna, ha nagy nyilvánosság előtt csinálnék hülyét magamból,
Csak szólnék, hogy éppen valami olyasmit teszel:)))


Csak szólnék, hogy láthatólag nem ismered Dobó részletes életrajzát, fogalmad sincs a Török Birodalom katonai lehetőségeiről, céljairól, és eme boldog tudatlanság mögé rejtőzve ontottad mégis az okosságokat. Komolyan azt gondolod, hogy a tudatlanságot azzal lehet kompenzálni, ha a másikról azt állítod, hogy ő a hülye?

De most komolyan, miért kell neked mindenbe beleszólni, amihez se a tárgyi tudásod, se a vele kifejlődő szakmai logikád nincs meg? Én se verem a nyálam a paksi atomerőműről szóló topikban, mert nem értek az atomfizikához -- de nem is akarom azzal kárpótolni magam, hogy elitista mocsoknak bélyegezzem a szakszerűséget, és azt állítsam, hogy a szakember a hülye.

Egy történelemben otthonosan járó számára nyilván nem okoz gondot a személy, és kontextus beazonosítása... horribile dictu úgy rémlik, kötelező tananyag:))

Lehet, hogy az usákoknál kötelező tananyag, itt nem. És semmi köze sincs a témánkhoz. A légtérellenőrző radar nem támadó fegyver, és rajtad kívül senki sem tekinti provokációnak. A szerbek sem. Az arabok, perzsák, pastuk, tádzsikok meg pláne nem. Konkrétan lexarják, mit építenénk itt.
Előzmény: Antisystem (216)