Hooshee Creative Commons License 2010.05.26 0 0 9645
" mert lassan minden minden matematikát ki fogtok ölni a versenyekből."

Kövezz meg, de én ezzel egyetértek. Ne matekból menj végig az itineren, laptop, GPS, meg mittudomén milyen átlagkalkuláció segítségével. Ez szerintem abszolút helyes irány. A szakaszszintidővel is egyet tudok érteni abszolút, nekem az egyetlen bajom az volt, hogy Gergő kifejezetten azt mondta, hogy nincs korrekció, de egyébként minden a régi. Ezek után a második mérési pontnál is csak azért tudtuk meg hogy van szakasz, mert mondta hogy idő felírva. Semmi baj nm lett volna, de pontosan azért, hogy a rajtsorrend ismeretében ne lehessen hozzánk (akik nem hibáztunk itinerben) igazodni, 16 perccel előbb eljöttünk ebédtől, ennek köszönhetően aztán igen remek is lett a szakaszidőnk. A teljes szintidőnk a 6ik, azon a szakaszon meg 17ik... Nagyon nem mindegy.

Ezért javasoltuk (hajrá matek), hogy jövőre ezt kiküszöbölendő legyen nyugodtan szintmérés bárhol, de minde csapat adjon le egy általa meghatározott percszámot ELŐRE, amit bele fog tenni valahol (feladatnál, ebédnél, akárhol). Így remekül ki lehet kerülni az egymáshoz igazodást, a több részre bontott itinerrel és a részméréssel pedig meg lehet előzni a technikai KOkat.

A kvízzel valamilyen szinten egyetértek, túl hosszúra és szárazra sikeredett, még ha a célját értem is. Amúgy nem rossz esti program, csak a kérdéseket kell másképp összeválogatni legközelebb (ilyenekre gondoltam hogy ki nyerte a Pilisi dilit pl :D:D:D). Remélem jövőre számosabban leszünk :)
Előzmény: Mr. Cool (9644)