Arkovári schnauzer Creative Commons License 2010.05.23 0 0 18146
Sziasztok!
No már most megjöttünk a nagy Komáromból.
Volt bírálatunk Japán országból:) Zoli szerint kedves bíró kartársunk a nagy japán kutyát kereste, de valahogy nem igazán találta a snaciban:)
Szóval kiosztott rengeteg jót, nagyon jót. Ezzel nem is lett volna baj, ha találunk valamilyen koncepciót a bírálataiban. Egyszer az amerikai típusú, de következő osztályban a kontinentális. És ez így keveredett a bírálataiban. A végére már szerintem ő maga sem tudta mit akar. A vég, az a középschnauzer BOB-nál volt, ahol a kanoknak nem adott ki CACIBOT, de kan lett a BOB:))) Igaz, nem értem, a tulajdonos miért ment be az összevetésre, ha meg bement, a ringtitkár miért nem vette észre azonnal? Szóval volt kavalkád, mindez 1 miláért /hisz állítólag ennyiért volt itt:))/, kicsit drága mulatság.
Szóval néha át kéne gondolni, kit hívnak meg.
Az előző két napi bírálatok sem voltak teljesen felhőtlenek, a klubon "csak" megfigyelő voltam, vártuk a CACIB BIS-t, de végül teljes csehszlovák siker lett. Ez a magyar klubkiállítás:)
Mi mindkét nap HPJ /így Micike magyar HJCH is lett/, Maestro pedig hullámzó eredménnyel Res.CAC, Res. CACIB. Örültünk, mert másoknak még rosszabb lett:)
Előzmény: Silsen (18145)