kékszemű Creative Commons License 2010.05.06 0 0 5139
Nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak a fordfocus.hu oldallal. Pár éve beregisztráltam oda, hogy kérdezzek valamit. Már nem emlékszem a konkrét kérdésemre, de a válasz kb. egy IGEN, vagy egy NEM lett volna.

Ehhez képest a kérdés feltétele után előugrott a bokorból egy Piercing nevű fórumnáci és kb. 20 sorban kioktatott arról, hogy mit képzelek én, hogy az adott topikban teszem fel a kérdést, mert tudnom kellene, hogy ezt a kérdést már kibeszélték a FocusI-ről szóló valamelyik topikban.

Namármost elvileg értek valamicskét a dologhoz, így tudtam, hogy az adott részlet tök más a FocusI-ben, mint a FocusII-ben, tehát szóvá tettem, hogy akkor akár a Fiat Puntóval foglalkozó oldalon is feltehettem volna a kérdést,mert az jobban hasonlít ebben a kérdésben a FocusII-höz, mint a régebbi Focus.

Na, erre Piercing mester ismét 20 sorban elküldött melegebb égtájakra és közölte, hogy ha nem fogom vissza magamat, akkor ő szépen kitilt engemet az oldalról :-(((

Mint mondtam, a kérdésemre a válasz kb. egy mondat lett volna, ehhez képest kaptam egy oldal letolást, érdemi infót semmit. Így nem kellett engem kitiltani a fordfocus.hu oldalról, mert azóta se néztem tájukra sem. Segítőkészség semmi, a kereső egy kalap szamóca, sőt még az is lehet, hogy ki vagyok tiltva :-((
Előzmény: blaze73 (5132)