Keresés

Részletes keresés

abcd....-i Creative Commons License 2024.05.03 0 0 127

Pechemre nem mindennap nézem már a HUSZ-t

 

Igy az irás lehetőségéről, legnagyobb sajnálatomra lemaradtam.-((

Előzmény: Törölt nick (125)
macipapa1717 Creative Commons License 2024.05.01 0 0 126

Bp -Újbudán keresek? 50 macis vagyok.

Törölt nick Creative Commons License 2024.05.01 -1 0 125

Kérlek, írj nekem, címem publikus!

Előzmény: abcd....-i (116)


gayman_szeged Creative Commons License 2024.04.30 0 0 124

Ha fiatal fiú vagy és érdekelnek az idősebb pasik, keress meg! 66 éves, full meleg, szegedi pasi vagyok! Imádok fiatal (24-25 év alatti) srácot szopni! Viszonozhatod is, de egy műtét miatt amikor élvezek semmi sem jön :( viszont a partnerem élvezhet a számba vagy az arcomra! Azonban számomra az anál mind az aktív és a passzív játékok kizárva! A csókolózás sincs ellenemre! Több srác is jöhetne! Helyet meg tudom oldani. 100 %-os diszkréciót kérek és adok! NO ANYAGIAK!

boyschwanz@yahoo.com

bencev Creative Commons License 2024.02.21 -2 5 123

20 évesen úgy voltam vele, hogy kipróbálok mindent ami érdekel. Azóta rájöttem, hogy nem izgatnak különösebben, de akkor még izgalomba jöttem attól a gondolattól, hogy női ruha van rajtam. Jófogáson keresgéltem és találtam egy eladónál pár kihívó miniszoknyát, egésztestes harisnyákat, stb. Megbeszéltük a találkozót, egy kedves, idősebb férfi fogadott. Eléggé zavarban voltam, de cseppet se éreztette velem, hogy rossz dolog lenne, hogy női ruhákat akarok venni és ez megnyugtatott. A fürdőben tudtam felpróbálni őket, és miután felvettem mindent, belém bújt a kisördög: kimentem a nappaliba megkérdezni, hogy mit gondol, jól állnak-e.

 

Egyáltalán nem tűnt meglepettnek, végigmért majd közeledett felém. Ezen a ponton éreztem, hogy emelkedik a pulzusom. Megállt előttem, nézett, majd megkért, hogy forduljak meg. Mikor teljesen háttal voltam, megsimogatta a fenekemet. Úgy tettem, mintha nem történt volna semmi, ettől gondolom felbátorodott és amikor visszafordultam erősen marokra fogta a zacsimat és a farkamat a vékony bugyin keresztül. Nagyon meglepődtem, de nem ellenkeztem, egyszerre volt fájdalmas és kéjes, közben mélyen a szemembe nézett: "egy olyan kis kurvának mint te vagy... " még szorosabban szorította a farkamat "..ezek a ruhák tökéletesek." Farkamat nem engedte el, de másik kezével elkezdte markolászni a fenekemet is. "Mennyire vagy tapasztalt?" A testem intenzív molesztálása közben nehezen jöttek ki a szavak a számon: "csak... minimálisan... " Kezével közben már a bugyimban volt, farkamat elengedte, csak a golyóimat markolta meg újra, és húzta, nyújtotta lefelé őket. "Semmi baj, én szeretem betörni a hozzád hasonló ribancokat. Ugye szeretnél egy faszfüggő ribanccá válni?" Nem tudtam mit mondjak.. Ekkor golyóimat felfelé kezdte el húzni. "Szeretnél egy olcsó, mindenre kapható kurva lenni?" Még erősebben húzta a golyóimat, már nagyon fájt. "igen...... " Nyögtem ki. "Hát ez nem volt túl meggyőző. Pedig úgy látom még a kis faszod is keményedik. Próbáljuk meg még egyszer: Szeretnél egy faszfüggő, perverz ingyen kurva lenni???" Golyóimat továbbra is szorította, farkam tényleg meredezni kezdett, megadtam magam. "Igen, szeretnék egy faszfüggőőőő... " Ekkor megéreztem, hogy egyik ujját feldugta a fenekembe... "Igen?" kérdezte, mintha semmi sem történt volna. "...Faszfüggő, perverz ingyen kurva lenni." Mondtam ki most már határozottan, kőkemény fasszal, az ujjával a seggemben. Kaján mosollyal az arcán elengedett. "Jól van, ha ezt akarod, akkor segítek." Egy fiókhoz ment, ahonnan egy kis fém análplugot vett ki: "Holnap eljössz velem vásárolni. Azt akarom, hogy csak a legkisebb rövidgatyád legyen rajtad alsó nélkül, a fenekedben pedig ez a plug. Holnap 10-kor itt!"

 

Kezembe nyomta a plugot majd kitessékelt. Le voltam sokkolva a történtektől, de egy biztos volt, nagyon felizgatott a szituáció, otthon legalább háromszor maszturbáltam elképzelve a pár órával ezelőtt történteket. És persze ott voltam másnap 10-kor pluggal a fenekemben, a legkisebb torna nadrágomban a lakás előtt..

gayman_szeged Creative Commons License 2024.02.18 0 0 122

Ha fiatal fiú vagy és érdekelnek az idősebb pasik, keress meg! 66 éves, full meleg, szegedi pasi vagyok! Imádok fiatal (24-25 év alatti) srácot szopni! Viszonozhatod is, de egy műtét miatt amikor élvezek semmi sem jön :( viszont a partnerem élvezhet a számba vagy az arcomra! Azonban számomra az anál mind az aktív és a passzív játékok kizárva! A csókolózás sincs ellenemre! Több srác is jöhetne! Helyet meg tudom oldani. 100 %-os diszkréciót kérek és adok! NO ANYAGIAK!

boyschwanz@yahoo.com

egta24 Creative Commons License 2024.02.07 0 0 121

Fiatal, vékony, szőrtelen fiúval közös szopás ma Budapesten?

Törölt nick Creative Commons License 2024.02.04 0 2 120

60+os hellyel rendelkező pasi van 21. kerből?

Törölt nick Creative Commons License 2024.02.04 0 7 119

Sziasztok. Az Én első élményem még 14-15éves koromban tőrtént.A szomszédunkban lakott egy 16-17éves srá.,Katonatiszt volt az apja.Kapott egy 4személyes katonai sátort,amit felálíitottak az udvron.Mi

szabadon átjártunk egymáshoz,Egyszer szólt a srác, hogy menjek át nézzem meg a sátrát.A kíváncsiság bennem volt,átmentem.Elösször csak beszélgettünk  majd elkeztünk birkózni egymással.Mivel idősebb volt nálan simán legyürt.i Nekem lecsúszott a gatyám,de nem engedte hogy felhúzzam.Szolt hogy ne vegyem vissza a gatyám mert megint le fog rólam csúszni,inkább ö is leveszi.Neki már szőrös fasza volt az enyém még csak pelyedzett.A faszát miíndíg az enyémhez dörzsölte ami nekem is egyre jobban tettszett.Hagytam magam mert  nagyon jó érzés volt.Rám szolt hogy húzgáljuk egymásét,megfogta a farkam és elkezdte húzgálni.Én is rámarkoltam a faszára és elkezdtem húzgálni neki.Kis idő mulva mondta had puszilgassa  az enyémet.Egy pár puszi és rántás után bekapta és elkezdett szopni,majd szolt hogy most te jössz.Egy darabig csak markoltam és csak huzigáltam a faszát de rám szolt hogy én is kapjam be.ott térdelt a fejem fölött és a számon huzogatta a faszát,majd én is bekaptam de csak a fejét.Megfogta a fejem és benyomta a számba tövig.Megbaszta számat elsőre.Akkor volt fasz a számbam elöször.

Pár nappal késöbb megint hívott hogy menjek át bírkozni. Tudtam hogy mit akar de nem volt ellenemre.Már  nem a bírkozással kezdtünk.rögtön lehúzta rólam a gatyámat és már nyomta  is a faszát a számhoz.Számban a faszával, megszolal egy hang hogy bejöhetek-e. 3 házzal arébb lakó osztálytársam jött át játszani.Gyorsan gatya fel és gyere be.Egy darabig beszélgettünk,majd a nagy srác szolt hogy bírkozzunk.A szomszéd gyerekkel kezdett.A tét hogy aki veszít leveszi a gatyát.Szegény szomszéd gyerek simán vesztett,és már tolta is le a gatyát nem tudván hogy mi a folytatás.A srác mondta neki ha a csapatba akar tartozni azt kell csinálni amit ő mond.Rendben van mondta.Én megfogtam a srác faszát gatyástol ö meg haveromét.Pillanatokon belül felált neki.Láttam hogy neki is tetszik és én is levettem a gatyámat és én is megfogtam a farkát.A srác  elkezdte huzigálni a haveromét én meg az övét.A haverom nem tudta hogy most mi van.Azután fogtam a kezét és rátettem a farkamra.Rá is fogott.Hanyatt fektettük és játszotunk vele.Akkor tünt fel hogy már most mekkora szerszáma van nagy makkal.Sajnos nemsokkal rá a szomszéd srácék elköltöztek vidékre.Pár év eltelt.Abban az időben sokat bringáztunk a haveremmal. Egszer azt monta hogy menjünk arra amarre  ö akar.Már vagy három éve ne volt semmi,szóba sem jött a sátras kaland.Elindultunk.Menet közben kérdezte hogy azóta csináltam e.Mondtam hogy mivel nincs senki azóta sem,de a lányok is érdekelnek.Megált és megkérdezte hogy nem e frissitjük e fel az élményeket.Hirtelen nem is tudtam válaszolni.De ö is azt mondta hogy a lányok is érdeklik de velem nagyon szivesen folytatná rendszeresen ha benne vagyok.Nagy nehezen igent mondtam mert rögtön eszembe jutott hogy évekkel ezelött láttam a faszát,és már akkor is nagyon tetszett.Tovább mentünk,megált egy nyaraló elött.Na akkor gyere be. Bent pazar bútorok,kávé, pia,beszélgetés.Mondta hogy már nagyon rég keres alkalmi megbízható partnert mire én eszébe jutottam és félve hívott el engem.Az alkohol megtette a hatását.Fürdés,majd egy kis meztelen várakozás.Lefürdött,kökemény meredt fasszal jött ki.Rögtön egymásba gabalyodtunk,mondta hogy azóta a lány szerepet szereti.Leszopott.szoptam a faszát megbaszhattam,beleélveztem.Könyörögtem hogy basszon meg,nagy nehezen de belement.Féltem mert még csak a számat baszták meg.Azt mondta nem gondolta hogy fiúval lehet ekkorát élvezni

egta24 Creative Commons License 2024.01.23 -2 0 118

Fiatal, vékony, szőrtelen fiúval szeretnék megismerkedni Budapesten.

gayman_szeged Creative Commons License 2024.01.09 -1 0 117

Ha fiatal fiú vagy és érdekelnek az idősebb pasik, keress meg! 66 éves, full meleg, szegedi pasi vagyok! Imádok fiatal (24-25 év alatti) srácot szopni! Viszonozhatod is, de egy műtét miatt amikor élvezek semmi sem jön :( viszont a partnerem élvezhet a számba vagy az arcomra! Azonban számomra az anál mind az aktív és a passzív játékok kizárva! A csókolózás sincs ellenemre! Több srác is jöhetne! Helyet meg tudom oldani. 100 %-os diszkréciót kérek és adok! NO ANYAGIAK!

boyschwanz@yahoo.com

abcd....-i Creative Commons License 2024.01.08 0 0 116

Kár, hogy törölted magad, kérdezni akartam valamit.-(((

Előzmény: Törölt nick (113)
Franci55 Creative Commons License 2024.01.08 0 1 115

Utana minden heten ketszer is be nyúlt a buszon és el élveztem 

Később a fő bérlő jart be hozam 15 voltam ő meg 70 eves 

Előzmény: Franci55 (114)
Franci55 Creative Commons License 2024.01.08 0 1 114

Engem is 14 evesen a buszon először 

 

Többi mar jött 

Törölt nick Creative Commons License 2023.10.31 -1 6 113

Engem 12 évesen egy 50 év körüli férfi avatott be a testi élvezetek gyönyöreibe. Eddig nem beszéltem róla, csak a feleségemnek, de az illető ma már 100+ éves lenne, tehát biztosan nem él már. Még a keresztnevét sem tudom, csak a vezetéknevét, mert a falun élő rokonaim, akiknél akkoriban nyaraltam, csak úgy beszéltek róla, hogy "a Domján". A szomszédban lakott, és párszor átmentem hozzá. Már az első alkalommal rávett, hogy a kánikulára való tekintettel meztelenre vetkőzzünk. És most jön a szokatlan fordulat: egyáltalán nem éreztem magam zavarban, sőt, nagyon izgalmas volt és egészen felszabadultam. Az erekciómat ugyanis korábban valami természetellenes, titkolnivaló dolognak tartottam és szégyelltem, most azonban egy felnőtt férfi farkát láttam ilyen állapotba kerülni, gyönyörű volt. Büszkén vetkőztem hát le és mutattam meg én is meredező farkincámat. Az utána következő játékok alatt földöntúli gyönyörökben volt részem. Megismertem a testem működését és bizony nem csak én, hanem tanítóm is jópárszor kielégült a játékok közepette. 5-6 alkalommal voltam nála.

 

Életem később 99%-ban heteroszexuális vágányon haladt tovább, de hát az első testi élményeim emléke máig elő-előjön.

Forráspont Creative Commons License 2023.10.26 -1 2 112

Ejj az a két nap nagyon keservesen telt el. Se éjjelem se nappalom nem volt az izgalomtól. Aztán végre jött az ominózus nap. Természetesen megint este de már a medencében találkoztunk. Elúsztunk egymás mellett mint akik még sosem látták egymást. Leúsztam az adagomat kikászálódtam a medencéből majd az öltözőbe vettem az irányt. A srác még úszott pár percet majd ő is elindult az öltözőbe. Rendesen remegett kezem lábam miközben levettem az úszónadrágomat. Pont léptem bele a papucsomba hogy bemenjek a tusolóba nyílt az ajtó és a srác is megjelent. Kaján vigyor volt mindkettőnk arcán. A srác levette az úszónadrágját majd szó nélkül beállt zuhanyozni. Mentem én is. De már egyszerre mellé. Fogtam a tusfürdőt és a mellkasára nyomtam egy nagy adagot ami folyt rajta végig lefelé. Nem tudom melyikünk remegett jobban de izgatottak voltunk mint az első bálozók. Elkentem a finom mellkasán a tusit. Alig vártam hogy megfogjam a farkát. Mhm isteni érzés volt. Közben ő sem tétlenkedett bekent engem is és csak azt vettem észre, hogy finom veri a farkamat.  Nagyon finoman csinálta imádtam amikor egy hirtelen pillanatban a két habos farkunk összeért. Eszméletlenül beindultam tőle. A srác is csak kapkodta a levegőt szerintem ha picit gyorsabban vertem volna a farkát tuti hogy elélvez. Mondjuk én is a határon voltam. A két farkunk összeért belemarkoltam a finom kerek seggébe és úgy mozogtunk. Ááá félelmetesen jól nézett ki… közbe meg meg fordult végigsimogattam a hátát a fenekét. Fú ami nagyon bejött, hogy hátranyúlt a kezeivel széthúzta a popsiját és odanyúltam neki. Aztán a farkam hegyével is megsimogattam a popsi lyukát. Baromi izgi volt főleg, hogy folyamatosan hallgatózni kellett nem e jön valaki. Letusoltuk egymást közbe játszott a golyóimmal simogatta a farkamat. Aztán leguggolt és finoman végignyalta a farkam lentről felfelé. Sosem felejtem el mert közben a szemembe nézett. Majd bekapta a farkamat. Leírhatatlan élmény volt. Nagyon finoman szopott. Közbe a kezemmel megfogtam a fejet kis tüsi haja volt és ütemesen megdugtam a száját. Szerintem nem volt két perc de lehet hogy csak egy és akkorát élveztem mint még soha. Nem a szájába élveztem azt elhúzta de a spermás farkamat azt visszatette a szájába. 
Jött a meglepetés… felállt és a spermás nyelvét bedugta a számba. sosem csókolóztam férfival de esküszöm jól csinálta.  Ahogy smároltunk éreztem a saját spermám a számban. Durván beindultam tőle. Elé guggoltam és bekaptam a farkát. Csak arra emlékszem hogy olyasmit kérdezett hová mehet de engem akkor ott kurvára nem érdekelt. Csak azt vettem észre, hogy beleélvezett a számba. Lenyelni nem nyeltem le. Felálltam és vadul lesmároltam. Áá ha rá gondolok is mindjárt elmegyek… a smárolás után még simogattuk egymást aztán megbeszéltük, hogy lesz még folytatás.  Sajnos edzőtáborozni voltak 2 hetet és mi majdnem a tábor végén akadtunk egymásra. Még három alkalommal találkoztunk de abból csak egynél tudtunk hasonló dolgokat csinálni. A másik két alkalommal mindig volt valaki.  Aztán eltelt az edzőtábor és azóta nem találkoztunk. Neten irogattunk egymásnak aztán lett valami komoly kapcsolata és azóta nem keressük egymást. Az eredményeit követem és a mi kis titkunk a szeme csillogásában örökre megmarad!

Forráspont Creative Commons License 2023.10.23 -1 4 111

Volt pár éve egy élményem. Egy vidéki fürdő, úszás után mentem zuhanyozni. Egy fiatal srác már bent zuhanyozott. Elkezdtem levenni az úszógatyát már akkor feltűnt, hogy a srác nagyon néz. Nem gondoltam semmire hiszen alig volt 18 éves. Én meg már 40 felett. Szóval gatya le törölköző elém kicsit szégyenlős vagyok és mentem a zuhanyzóba. Feltűnt, hogy nagyon néz… szép teste volt izmos szálkás nem túl nagy farokkal. Letettem a tusoló mellé a törölközőm aztán beálltam a tusolóba. A srác rám köszönt közben rendesen végignézett. Visszaköszöntem aztán kicsit beszélgettünk. Olyan semmilyen dolgokról. Milyen az idő, mennyit úsztam, stb… Közben akarva akaratlanul rápillantottam en is. Csodásan habos teste szép szőrtelen volt. Ahogy mosta magát közbe megvillant a csodás sportos kerek feneke. Fú mondom nem semmi.  Beszéltünk a sportokról aztán mondtam hogy régen én is versenyszerűen sportoltam. Mondtam neki, hogy látom ő is sportol. 
-igen? Miből gondolod? - kérdezte kajánul 

- hát… ne gondolj semmi rosszra de akinek ilyen teste meg feneke van…

- ugyan amire gondolok az biztos nem rossz és nevetve rámkacsintott.

majd hátat fordított és a kezében lévő tusfürdős flakont direkt letette a földre.

Á micsoda látvány volt… ha rá gondolok most is feláll a farkam.

-nem semmi ennyit tudtam halkan kinyöszörögni.

-nincs kedved lemosni? Mondta majd újra előre hajolt és felvette a tusfürdőt a földről.

- őőő zavarba voltam nagyon azt sem tudtam hirtelen hol vagyok.

ha szeretnéd akkor lemoslak mondtam és nyújtottam a tenyerem a srác irányába aki egy adag tusit nyomott a kezembe. 
körülnéztem nem volt senki más amúgy is este volt ilyenkor mindig kevesen vannak.

átmentem hozzá a másik tusolóba ő pedig hátat fordított. A hátával kezdtem nagyon finom volt a bőre. Finoman végigkentem a hátát aztán mentem a fenekéhez. Na az a fenék. Csupa izom és ááá…

ahogy hozzáértem a farkam már állt mint a cövek.

a srác is nagyon élvezte. Kissé előre dőlt és a tusoló falába támaszkodott.

Finoman megmostam a fenekét a combjat, aztán a srác hátra nyúlt és a kezemet a farkához húzta. 
Közelebb kerültem hozzá és így a farkam hozzá ért a fenekéhez. Felszisszent! Én meg finom a farkát kezdtem el simogatni. Úgy állt neki mint a cövek. Finoman mozdulattal vertem a farkát majd megfordult és megfogta a farkamat. Ő is verni kezdte az enyémet. Finoman csinálta… aztán 

Aztán hangokat hallottunk és visszaugrottam a másik tusolóba. Jött valaki! Bassza meg! Nagyon mérges voltam.  De két nap múlva újra találkozót beszéltünk meg ugyan ott… az már jobban végződött!

pécsiboy Creative Commons License 2023.09.28 -1 1 110

Pécsen egy 18-25 éves fiú szopatna egy 58 éves pasit?

Zsoo0110 Creative Commons License 2023.09.15 0 0 109

Jöhet a folytatás. Nagyon jó sztori.;)

Előzmény: Amokakór (106)
gayman_szeged Creative Commons License 2023.09.03 -2 0 108

Ha fiatal fiú vagy és érdekelnek az idősebb pasik, keress meg! 66 éves, full meleg, szegedi pasi vagyok! Imádok fiatal (24-25 év alatti) srácot szopni! Viszonozhatod is, de egy műtét miatt amikor élvezek semmi sem jön :( viszont a partnerem élvezhet a számba vagy az arcomra! Azonban számomra az anál mind az aktív és a passzív játékok kizárva! A csókolózás sincs ellenemre! Több srác is jöhetne! Helyet meg tudom oldani. 100 %-os diszkréciót kérek és adok! NO ANYAGIAK!

boyschwanz@yahoo.com

hangyaboy111 Creative Commons License 2023.08.22 -1 0 107

várom a folytatást , nagyon király :)

Előzmény: Amokakór (106)
Amokakór Creative Commons License 2023.08.17 0 4 106

Emlékszem, olyan izgatott voltam, hogy aznap este aludni nem tudtam. Csak arra tudtam gondolni, mi van, ha elmondja a szüleimnek. Teltek a napok, mi esténként továbbra is kint játszottunk. Valamit ki kellett találnom a többieknek, hogy miért megyek majd át ennyire sűrűn Jani bácsihoz, mikor eddig az összes gyerek kerülte őt. Aztán kiötlöttem, hogy a szüleim megkértek, hogy egész nyáron segítsek neki, mert egyedül lakik és biztos nehéz neki. El is mondtam, a többieknek, persze cukkoltak és szívattak egy darabig, de aztán lecsengett az egész. Én közben már napról napra jobban vártam, hogy mikor tudjak átmenni hozzá. Elérkezett a nap, találkoztam az egyik utcában lakó gyerekkel, mondtam is neki, hogy megyek segíteni, majd este focizunk.

Becsengettem Jani bácsihoz, kijött, kinyitotta a kaput, és amit beléptem abban a pillanatban belenyúlt a rövidnadrágomba. Közben adott egy csókot. Kérdezte, hogy minden rendben van, nem mondtam e el másnak. Beljebb mentünk, majd leültem a hintaágyra ő pedig mellém. Elkezdte simogatni a combomat és szépen lassan a farkamhoz nyúlt. Érezte és látta, hogy dudorodik a gatyámon keresztül. Kérdezte, hogy mit szeretnék csinálni. Én zavaromban azt se tudtam mit csináljak, csak sodort az ár tovább. Mondta, hogy hoz valamit, attól megnyugszom. Hozott a házból egy üveg bort és két poharat, de 1-2 pohárkával tuti megittam. Nem rúgtam be tőle, de ellazultam. Közben végig beszélgettünk, hogy mik a fantáziáim és mik az övéi. Nekem túlságosan sok nem volt, a fő célom az volt, hogy megint élvezzek egy hatalmasat, mert megcsapott az a kéj, amit mindig egyre jobban kíván olyankor az ember. Ő sorolta hosszasan, közben végig a farkamat simogatta gatyán keresztül. Mondta, hogy a legjobban arra vágyik, hogy egy  fiatal srác farka benne élvezzen el. Ilyenkor már kő keményen állt a faszom. Neki is mocorgott a gatyában egyre jobban. Mondta, hogy menjünk be  a házba, mert szerinte most sokkal hangosabbak leszünk majd. Be is mentünk, de közben végig mögöttem jött és a farkát a seggemhez dörgölte. Elkezdtünk levetkőzni, ő végig a faszomat nézte. Sose fogom elfelejteni, ahogy hosszasan nézi és ácsingózik a farkam után. Odafeküdtem az ágyra és abban a pillanatban mellém feküdt és átölelt. A szőrös mellkasa és hasa hozzám ért, majd a vastag farkát is a combomhoz nyomta. Nekem már rég felállt. Közben finoman, érzékien húzogatta le és fel az enyémet. Majd lement  a lábam közé és úgy elkezdett szopni, mintha ez lenne az utolsó. Tövig bekapta, a nyelvével végig ingerelte a makkomat. Én a gyönyörtől alig kaptam levegőt. Továbbra is folytatta, de még időben megállítottam. Ekkor megkérdezte, hogy kipróbálnánk-e a 69-et. Én akkor még nem igen tudtam, hogy mi akarna az lenni. Megfordult és mondta, hogy ha szeretném, akkor bekaphatom a farkát és egyszerre szopjuk egymást. Ő tovább szopott engem. Előttem pedig ott volt az a szőrös félig felállt vastag farka. Hirtelen olyan érzés fogott el, hogy nekem ezt be kell kapnom. Hátrahúztam a fitymáját és bekaptam a makkját. Abban a szent pillanatban hallottam, hogy nyögött egyet, majd egyre hangosabban, amint jobban szoptam. Nagyon nem tudtam, hogy kell ezt csinálni, de utólag azt mondta, hogy profi vagyok benne. Annyira izgalomba jöttem én is, hogy még jobban kívántam a farkát. Szinte már tövig bekaptam az övét. Kis idő múlva én már majdnem elélveztem, de ő rendületlenül bírta, ahogy szopom. Közben a lógó zacsija, ahogy ott masszíroztam, még nagyobb kéjjel élvezte a helyzetet. Ekkor megkérdezte, hogy léphetünk e tovább. Ott feküdtünk egymás előtt felállt fasszal, én csak bólogatni tudtam. Benyálazta a seggét és a farkamat, majd nemes egyszerűséggel ráült. Mai napig emlékszem, ahogy csusszan egyre beljebb a makkom, csodálatos érzés volt. Mozgott rajta, szó szerint lovagolt, közben csókolt, én csak élveztem a helyzetet. Ő egyre hangosabban sóhajtozott és nyögött. Én már nem tudtam tartani és mondtam, hogy elélvezek. Ekkor ő még ennél is gyorsabban kezdett el rajtam mozogni és beleélveztem a seggébe. Na ott végem volt. Teljesen lezsibbadtam, a farkam tovább lüktetett. Továbbra is ott mozgott rajtam, míg nem éreztem, hogy folyik ki belőle a geci. Felpattant és tovább szopott, tisztára nyalta a faszomat és a zacsimat. Eszméletlen érzés volt, ahogy benne élvezek el. Mondta, hogy akkor most ő akar elélvezni, odajött hozzám, én továbbra is ott feküdtem. Kérdezte, hogy kóstoltam-e már a sajátomat. Mondtam, hogy egyszer igen, de nem jött be. Gyorsan rávágta, hogy a másé jobb. Ekkor odahajoltam a makkjához és szinte már lötte is ki a fehér nedüt. Szinte nyomta a számba, hogy minden cseppet lenyeljek. Az a nagy vörös makk, ahogy előttem keményedik meg... Még ha belegondolok most is feláll rá a gatyámban. Akkor nem érdekelt semmi, szó szerint csak nyeltem és nyeltem. Tényleg teljesen más volt. Megfogtam a vastag farkát, húztam rajta még párat és a maradék csepp is kifolyt. Hangosan élvezett el, majd megcsókolt.

Még ott feküdtünk egymás mellett egy kicsit, majd kiment a fürdőszobába. Visszajött és még tovább izgatott, a nagy férfias tenyere végig a farkamon volt. Beszélgettünk erről arról. Kérdezte, nem bántam e meg. Olyanokat élveztem ez alatt a két alkalommal, mint még soha. Mondta, hogy legközelebb, ha szeretném, akkor ő is megdugná azt a szűk seggemet. Kicsit ódzkodtam, de mondta, hogy ne aggódjak. Beszélgettünk továbbra is és mondta, hogy ha ennyire jó vele, akkor lenne pár ismerőse, aki beszállna harmadiknak. Megkérdeztem, hogy azok, akiket sokszor látunk hozzá menni estefelé? Rávágta, hogy igen. Na ott rögtön beindult a fantáziám. Mondta, hogy sokszor csinálják hármasban. Van úgy, hogy meztelenül kártyáznak és a végén, aki veszít, neki kell a többieket leszopni. Mondta persze, hogy ilyenkor a bor is megtette a hatását. Elmesélte, hogy van egy ismerőse, aki egyszer anyira berúgott nála, hogy reggel arra ébredt, hogy az ágyban fekszenek meztelenül. Annyira bepiáltak, hogy kúrtak egy nagyot. Pedig házas ember volt. Gondoltam is magamban 3 idős férfi, mi orgiát csaphat esténként.  Igaz régen volt már, de az első pár alkalmat soha senki nem tudja elfelejteni. Majdnem 8 évig tartott. Olyanokat próbáltam ki vele, hogy azóta se csináltam olyat. Később volt olyan, hogy éjszaka egy lagzi alatt élveztem el a seggébe, vagy a tóparton horgászat közben, de volt olyan is, hogy a vonaton szopta le a farkamat. Megszámolni nem tudom, hányszor voltunk hármasban. Olyan is volt, hogy négyen voltunk, igaz az csak párszor, de ott aztán kő kövön nem maradt. Majd azt is leírom. Tényleg mindent átéltem vele, lehet hogy lázadtam akkor, vagy fene tudja. De mai fejjel már nem csinálnám ezeket meg. Majd még folytatom…

Előzmény: Amokakór (102)
bencev Creative Commons License 2023.08.17 0 1 105

Amikor egyetemista lettem, nagyon tetszett az ezzel járó szabadság. Sok buli, határok feszegetése, stb. Egyszer már reggel 10-re sikerült lerészegedni, úgy ültem be az órára. Nagy előadóban voltunk, erre az előadásra kevés ismerősöm járt. Nem tudtam odafigyelni, rajzolgattam a füzetembe. Egyszer a tanár kérdezett valamit, én meg rávágtam viccből, hogy "dugja fel a seggébe!". Azt hittem, csak a szám alatt motyogtam, de valószínűleg nem, mert hirtelen mindenki rám nézett és síri csend lett. "A nagyszájú kollégát várom óra után a szertárban" - mutatott rám a tanár, majd folytatta az órát. Teljesen beszartam, elképzelni sem tudtam mi lesz ebből.

Vége lett az órának, és kénytelen-kelletlen botorkáltam a szertár felé. Kopogtam, benyitottam. "Neve?" - mondtam. "Maga csak szórakozni jár ide?" - hebegtem habogtam, hogy nem. "Meg kell tanulnia, hogy a tetteiért most már felelnie kell. Maga dugott már fel valamit a seggébe?" Nem tudtam mit csináljak, de azt éreztem, hogy ha felnőtt akarok lenni, akkor tényleg itt az ideje, hogy felelősséget vállaljak és őszinte legyek. Elmondtam neki, hogy egy barátnőm már ujjazott, és szeretek mindent kipróbálni, úgyhogy dugtam már fel a seggembe kisebb tárgyakat. "Na jól van, köszönöm az őszinteségét, akkor legalább nem csak a szája nagy. Ettől függetlenül most előttem is tartani fog egy bemutatót, különben megbuktatom idén, jövőre, és bármikor, amikor az én órámra jön" Teljesen ledermedtem ettől. Hogy mi? Itt az egyetemen egy tanárom előtt dugjak fel magamnak valamit? Elképzelhetetlennek tűnt. "Na nyugodjon meg, nem a seprű végét kell, vetkőzzön le, mindjárt jövök." Bezárta a szertár ajtaját kulccsal, majd bement egy hátsó szobába.

Én továbbra is le voltam fagyva. Visszajött egy rózsaszín tapadókorongos realisztikus alakú dildóval és egy bőr puffal. Feltette a szoba közepén lévő asztal tetejére a puffot, a dildót pedig rá tapasztotta, és alaposan bekente síkosítóval is. "Vetkőzzön, másszon fel az asztalra és mutassa meg mit tud. Induljon, nincsen sok időm." Valószínűleg az alkohol hatására, és amiért be voltam szarva, hogy nem lesz diplomám ha majd mindig megbuktat, elkezdtem levenni a ruháimat. A boxernél torpantam meg és ránéztem. "Mindent." - mondta ellenszegülést nem tűrően. Levettem azt is, ott álltam előtte teljesen meztelenül. "Másszon fel az asztalra és üljön bele a dildóba."

Elindultam. Közben folyamatosan éreztem magamon a tekintetét. Ahogy az asztalra másztam fel, valószínűleg nem volt olyan testrészem, amit ne látott volna, nagyon fura érzés volt ennyire kitárulkozni. Odaálltam a puff fölé, és megálltam egy pillanatra. Valószínűleg így érezhetik magukat a gogo táncosok is a színpadon. "Guggoljon bele szépen, lassan, nagy terpeszben" Ezen a ponton már annyi inger ért, hogy nem tudtam gondolkozni, csak csináltam amit mondott, elkezdtem guggolni. A golyóim érintkeztek először a síkosítótól kellemesen hűvös dildóval, kicsit összerezzentem az érzéstől. "Nagy terpesz fiatalember!" Szétnyitottam a lábaim, hátranyúltam, megfogtam a dildót, és a segglyukamhoz igazítottam. Finoman eresztettem rá magam. Tényleg volt már ebben tapasztalatom, pár perc alatt kitágultam annyira, hogy már a makk bennem volt, utána már könnyen csúszott belém. Egészen addig engedtem magamba, amíg le nem ültem a puffra, így tövig bennem volt. Kérdőn néztem a tanáromra. "Ügyes. Most pedig bemutatót tart nekem, amíg én végzek magammal." Lehúzta a sliccét, és elővette félig merev péniszét, és maszturbálni kezdett. "Gyerünk, élvezkedjen azon a dildón, tudom, hogy tetszik ez magának" Csak sodortak a történések, elkezdtem fel-le mozogni, továbbra is nagy terpeszben. Farkam föl-le himbálózott, heréim minden süllyedésnél kellemesen nekiütődtek a dildó heréinek. Tanáromon láttam, hogy kéjesen élvezi látványomat és erősen veri a faszát. Ez a furcsa érzés, hogy valaki felizgult rám, teljesen ki vagyok tárulkozva, a heréim kellemes szenvedése és a dildó a seggemben megtette a hatását, nekem is merevedni kezdett a farkam, és egyre nagyobb beleéléssel dugtam magam a dildóval. Pár perc múlva már kőkemény fasszal, teljesen felizgulva pattogtam a dildón, a szertár asztalán, a tanárom előtt, de már egyáltalán nem érdekelt, minden szégyenérzetem eltűnt. Egyszer csak hallottam, hogy nagyot sóhajt, és láttam, hogy hatalmasat élvez. Bele az alsógatyámba.. "na jól van, szálljon le, ennyi volt a kis kéjelgése." Bevallom őszintén, ezen a ponton már én is el akartam volna élvezni, úgyhogy tovább dugtam magam és elkezdtem húzogatni a farkam. "Mondom elég a kéjelgésből!!" Kénytelen-kelletlen leszálltam, ő már kapta is ki alólam a puffot, vitte vissza a titkos tárolójába. Levánszorogtam az asztal tetejéről, és kérdőn néztem rá. "Öltözzön! Holnap este 7-kor várom korrepetálásra, a lakásomra. Addig ne önkielégítsen, és borotválkozzon az intim részein." Annyira fel voltam még izgulva, hogy bár holnapról volt szó, nagyon örültem, hogy lesz folytatása ennek a kalandnak. Csak bólogatni tudtam, megszólalni nem. Felvettem az általa összegecizett alsónadrágomat, és a többi ruhám, és már mentem is kifelé.

Ahogy sétáltam az egyetem folyosóján, az elmúlt pár perc emlékei peregtek a szemem előtt. Éreztem a kitágult segglyukamat, és a tanárom gecijét a herémen, fenekemen.. A farkam kőkemény volt ezektől az ingerektől, azt éreztem, hogy azonnal ki kell vernem, ezt nem bírom tovább. Az első wc-ben könnyítettem is magamon, kb 10 másodperc alatt hatalmasat élveztem. Aznap már nem tudtam semmi mással foglalkozni, még 3-szor vertem ki, alig vártam a másnapot.

hangyaboy111 Creative Commons License 2023.08.15 0 0 104

várom a sztori folytatását

Előzmény: Amokakór (102)
Patin Creative Commons License 2023.08.15 0 2 103

Iskolából hazafelé menet egy osztálytársamnak vittem a leckét,aki beteg volt. Mikor odaértem, apukája volt csak otthon, Jocó orvosnál volt az anyukájával. Bementem, kipakoltam a füzeteket és mondtam miből mi a lecke. Aztán érdekes dolog történt, Józsibá kihúzta az íróasztal fiókot hogy papírt keressen és ott volt egy pornó újság. Megfagyott a levegő. Nem szólt, leírta hogy mi a házi feladat, majd kivette az újságot és kérdezte tudok-e róla hogy Jocó ilyeneket néz. Nem árultam el hogy együtt is nézegettük már. Aztán elkezdte lapozni és közben kérdezgetett hogy én láttam-e már ilyet és mellém ült. Mondtam hogy igen és zavarban voltam, haza akartam menni. Kérlelt hogy maradjak, amit nem értettem. Aztán ráterelte a szót a szexre, a maszturbálásra, a szívem ettől hevesen vert. Közben tovább lapozgatta az újságot, én alig szóltam valamit. Ahogy beszélt, amilyen témákat boncolgatott és az újság látványa elfeledtetett velem mindent és annyira belemerültem hogy éreztem felállt. Próbáltam helyezkedni de levágta mi a szitu és rámutatott a nadrágjára: látszott hogy neki is felállt. Ettől még idegesebb lettem, de kellemes érzés is elfogott. Megnyíltam, válaszoltam, aztán egyszer rátette a kezét a merev farkamra és nadrágon keresztül rámarkolt, maszírozta és kérdezte milyen érzés. Ekkor már úgy fel voltam izgulva, hogy teljesen elszállt a zavarom, mondtam hogy nagyon jó. Lehúzta a zippzárat a farmeromon, benyúlt és ahogy a gatyámba ért a keze elélveztem, ő csak mosolygott. Kevés anyag jött még akkoriban, az alsóm felszívta és a nadrágomon meg sem látszott. Adott ugyan egy zsebkendőt, de nem volt mit törölgetni. Viszont kérte hogy húzzam le a gatyámat, megnézné a farkamat. Megtettem. Már kisebb volt, megsimogatta, párat húzott rajta és újra merev lettem. Hagytam, jó volt amit csinált. Aztán bekapta. Soha nem éreztem ilyen jót mint akkor és nagyon gyorsan ismét elélveztem. Ezután kérdezte meg akarom-e fogni az övét és nem volt kérdés, megmarkoltam, kivertem neki. Nagyon sok spermája volt, a kezemre is jutott. Gatyájával törölte le. Elmentem a mosdóba és utána haza indultam. Kerültem ezek után a társaságát, szégyelltem magam. Egy idő után ez persze változott és nagyon kedves, megértő volt velem. Természetesen soha nem beszéltem róla senkinek. De hogy ez közrejátszott abban hogy biszex vagyok, az biztos! Viszont nem bánom, mert csodás élmény volt.

Amokakór Creative Commons License 2023.08.14 0 7 102

A 90-es évek elején történt. a mai napig az volt az egyik legmeghatározóbb élményem. 16 éves voltam, az Alföldön egy vidéki kis városban, az utcában az összes gyerek kint játszott akkor még. Kisebbek és nagyobbak egyaránt. Nem volt okostelefon és minden egyéb izé. Szórakoztunk, játszottunk, fociztunk kint az utcán. Nyaranta minden este kint voltunk egészen késő estig. Teljesen más volt akkor még minden. Egyik este is fociztunk és hát, mint ilyenkor szokás, persze, hogy átrúgtuk a labdát. Pont Jani bácsihoz ment át a labda. Tudni kellett róla, hogyha oda bement a labda, az onnan soha többet nem jött ki. Elkönyveltük magunkban, hogy akkor ennek itt és most vége, valakinek hozni kell egy másik labdát. Kitaláltuk, hogy úgy is sötétedik már, másszunk be a kerítésen és hozzuk ki a labdát. Este 8 óra már elmúlt, nem volt még sötét, de még bőven lehetett látni mindent.. Gyorsan és demokratikusan eldöntötték, hogy az megy be, akié a labda. Hát persze, hogy az enyém volt. Nem volt választásom, elindultam a kapu felé.

Jani bácsinak hosszú kerítése volt és teli volt fával a kertje és bokrokkal. Egyedül élt, nem volt neki senkije. Néha láttunk bemenni hozzá egy két korabeli férfit, de azon kívül soha senkit. Mindenki elkönyvelte magának, hogy biztos mogorva és emiatt nem is megy ki soha az utcára. Mi is csak ritkán láttuk, de mindig inkább elkerültük őt. A szüleink mondták, hogy nem az, de hát mi gyerekek mindent kitaláltunk rá.

Elkezdtem bemászni a kapu legszélső részén, persze a többiek ott hagytak és elszaladtak és csak a távolból nézték és várták, hogy mi lesz. Beugrottam a kerítésen, meg is láttam a labdát, lopakodva mentem is volna érte, mikor Jani bácsit megláttam. Ott feküdt anyaszült meztelen a kinti hintaágyban. Láttam, hogy újságot lapoz és veri a faszát. Ott álltam és csak néztem. Egyre gyorsabban és hevesebben verte. Nem tudtam nem odanézni, annyira izgató volt látni, hogy egy másik férfi veri a farkát. Ráadásul ott láttam elsőnek más valakinek az álló farkát. Nekem is rögtön mocorgott odalent rögtön. Fel is állt az enyém is. Eltelt vagy 5 perc, gondoltam már túl sokat vagyok itt, elindultam a labda irányába. Óvatosan elkezdtem a labda felé menni, féltem, hogy nehogy meglásson, de már késő volt. Pont rám nézett, felállt, eldobta az újságot, és próbálta volna felvenni a gatyáját. Ekkor gyors elindultam én is a labdáért kidobtam az utcára, de ő is gyorsan elkezdett felém jönni. Nyilván felismert, mert tudta, hogy az utcában lakok.  Én azt se tudtam mit csináljak hirtelen, elszaladtam a kerítéshez és átugrottam. Kimentem a többiekhez, és 1-2 perc múlva kinyílt a kapu ajtaja, persze már vett fel egy nadrágot, kinézett felénk, nem szólt semmit és visszament. Kérdezték mi történt, nyilván nem mondtam el, hogy láttam meztelenül, főleg azt nem, hogy még verte is a faszát. Folytattuk a focit, de egész végig a fejemben volt, hogy tuti felismert. Eltelt az este, mindenki ment be. Én és az egyik haverom maradtunk kint még utoljára és láttuk, hogy Jani bácsi újból kijött a kapun. Most se szólt semmit, csak felénk nézett. Engem gyors ott hagyott és csak egyedül voltam már kint. Én is gyors szaladtam be. Még leskelődtem a kapun, de ő még kint volt. Másnap ugyan úgy fociztunk és szintén kijött Jani bácsi az utcára. Ez így ment még 3-4 napon keresztül, minden este kijött, kinézett, majd visszament. Ezelőtt sose láttuk ennyiszer estefele.

Bűntudatom volt, nem is kicsit. Eltelt az eset óta kb. egy hét, mikor az egyik délután fogtam magam és átmentem hozzá. Ekkor még nem voltak kint a többiek. Épp ott állok a kapuja előtt, mikor hirtelen kinyílt. Rám nézett és csak annyit mondott te vagy az. Ledermedtem, szóhoz se tudtam jutni, csak annyit mondtam, hogy bocsánat. Mondta, hogy jöjjek beljebb, nem harap. Mondta, hogy mutatni akar valamit. Én ott álltam és csak néztem, hogy most mit akar? Beljebb mentem, elindult az alsó épület felé. Követtem őt csendben, odaértünk az ajtóhoz kinyitotta és mondta, hogy nézzek be. Benéztem és láttam, hogy az összes labda ott volt a polcon szép sorban. Mondta, hogy elég lett volna annyit mondanunk ezelőtt, hogy Jani bácsi elnézést kérünk, de berúgtuk a labdát és ő odaadta volna. Ekkor a fejemre tette a kezét és összeborzolta a hajamat. Annyit mondott, hogy most viszont szeretne beszélni a múlt heti dologról. Kint a kertben odamentünk a hintaágyhoz, leültetett és ő velem szembe a karfás fotelbe. Rögtön rávágtam, hogy nem mondtam el senkinek, erre megnyugodott és csak annyit kérdezett, mit láttam, de őszintén. Mondtam, neki, hogy láttam meztelenül és hogy épp újságot nézett, valamint verte a faszát. Azért elpirult egy kicsit ő is. Hát még én. Mondta, hogy szeretné, ha kettőnk között maradna. Rávágtam, hogy persze, de maradtunk a témánál. Kérdezte, hogy mióta álltam ott és néztem őt. Elsőnek hazudtam, hogy csak egy pillanatra, de aztán csak addig kérdezgette, hogy elmondtam, hogy 5 percig tuti. Rám nézett és kérdezte, hogy ennyire tetszett, hogy ilyen sokáig néztem őt. Bólogattam, hogy igen. Mondta, hogy várjam meg itt, beszalad valamiért. Eltelt 1 perc és jön ki az újsággal a kezében. Persze pornó újság volt. Mondta, hogyha érdekel, akkor lapozzam át. Átnyálaztam és hát jó pár lap össze volt ragadva fura mód csak ott, ahol a férfiak voltak. Látta ám, hogy a pöcsöm az keményedik rendesen. Én próbáltam volna úgy ülni, hogy ne lássa, de hát látta. Csak elmosolyodott. Kérdezte, hogy szoktam e verni, mondtam neki, hogy minden nap. Olyan kérdéseket tett fel, hogy már totál felizgultam. Mondta, hogyha szeretném, akkor elővehetem. Hát elő is vettem és láttam rajta, hogy neki is nagyon tetszik. Hosszú másodpercekig nézte az álló cerkámat. Levettem a pólómat és teljesen meztelenül ültem előtte. Kérdezte, hogy ha szeretném, akkor levetkőzik ő is. Nem volt kérdés… Ott ült előttem a fotelbe teljesen meztelen.

Jani bácsi 59 éves volt, szőrös teste volt, pocakos és szőrös farka. Neki se kellett azért sok idő és neki is felállt rendesen. Ő is elkezdte verni a faszát, Ahogy előbukkant a makkja mégjobban felizgultam. Nem volt neki nagy, de szép darab volt. Nekem 18 centi volt és mondta, hogy örül, hogy nem borotválom, mert ő a szőrös faszra izgul be igazán. Megkérdezte, hogy voltam e már együtt férfival. Nekem ez volt az első. Felállt és bement, majd hozott ki egy kis széket. Elém tette, leült és megkérdezte, hogy leszophat-e. Nem mondtam semmit csak hátradőltem és elétettem a farkamat. Abban a pillanatban bekapta, hosszan szopta, nyalta. A zacsimat izgatta, közben  meg is újazott. Úgy szopott tovább percekig. Közben és azt se tudtam mit csináljak, olyan bizsergető érzés fogott el. Szinte kívánta a farkamat, láttam rajta. Olyan élvezettel szopta, mélyen, a nyelvével játszadozott, mintha erre vágyott volna már régóta. Mondtam neki, hogy elfogok élvezni, csak annyit mondott rá, hogy lődd a számba. Éreztem, hogy egyre jobban bizsereg a combom, remegett a lábam, egyre gyorsabban kapkodtam a levegőt. Végül egy hatalmasat élveztem a szájába. Rámarkolt még erősebben és csak nyelte. Az utolsó cseppet is kiszívta a faszomból, lenyalta a makkomat, egy csepp sem ment kárba. Én ott kész voltam, ott feküdtem elzsibbadva, a kéjtől elernyedve. Ő felállt és láttam a vastag eres faszát, a nagy makkját. Ilyen közelről látni valakinek a szőrös, eres farkát nagyon izgató volt még ezután is. Hátrahúzta még párszor, ő sem bírta sokáig és elélvezett. Csöpögött le a földre. Közben végig a faszomat nézte. Lenéztem a földre és egy hatalmas nagy fehér tócsa ott volt. Láttam a tekintetén, hogy piszkosul élvezte a dolgot. Odaült mellém és még akkor is folyt ki belőle, rám nézett és mosolygott. Mondta, hogy szeretné, ha ez kettőnk között maradna, és ha még szeretném, akkor lehet folytatása is. Hülye lettem volna nemet mondani. Kérdezte, hogy milyen volt. Én alig bírtam szóhoz jutni. Simogatta a combomat, újra megfogta a farkamat és markolászta tovább.  Mondta, hogy legközelebb több is lehet, ha szeretném. Még beszélgettünk így egy keveset, majd mondtam neki, hogy indulok. Felöltöztünk és egy utolsót még rámarkolt a farkamra. Innestől kezdve szinte heti rendszerességgel jártam át hozzá. Sok sok éven át élveztük egymás társaságát.  Ezalatt az idő alatt mindent kipróbáltunk, volt mikor majdnem rajta kaptak minket, de mindig megúsztuk. Hetero kapcsolatban élek már több mint 20 éve, de azóta se volt ennyire jó, mint vele. Ha kell, akkor a többit is leírom.

Mr Rick Creative Commons License 2023.08.11 0 0 101

Szép a farkad izgató

Előzmény: white 666 (69)
Mr Rick Creative Commons License 2023.08.11 0 0 100

Ezt izgalmas volt olvasni! Sivesen beneveznék egy ilyenbe izgató

Előzmény: Adis97 (98)
doryan Creative Commons License 2023.08.11 0 0 99

Szia Ádi! Írj rám. Mail a profilomban publikus. Pesten lakom. 

Előzmény: Adis97 (98)
Adis97 Creative Commons License 2023.08.02 0 6 98

Elmentem ma a rudasba. Idősebb partnert vadaszni, talaltam is eleg konnyen. A gőzfürdőbe besétálva láttam a kb 50-60 közti férfin hogy tetszem neki. Elfordítottam a kötényt ahogy leültem hogy lássa a farkam. Beült még egy fiatal srác is. Megbámultam az idős férfit aki néha húzott egyet a farkán ebből sejtettem hogy szeretne valamit. Elindukt kifelé, követtem szorosan. Kint beállt a zuhany alá én vele szemben mintha csak várnék a zuhanyra. Le sem vettem a szemem a farkáról. Végzett én is tusoltam egyet gyorsan, elindult az öltözők felé. Mentem utána. Az ulolsó kabinba bement én bementem mellé. Szia! Köszöntött. Én is köszöntem de már vettem is le a kötényt. Ő csak félrehúzta a sajátját. Megfogtam neki és húzogatni kezdtem, ő is az enyémet. Épp gondoltam hogy letérdelek, erre jött a kérdés Nincs kedved szopni? Nem szóltam csak letérdeltem végignyaltam majd bekaptam. Átlagos jól szopható farok volt. Éreztem hogy nagyon élvezi ahogy csinálom  egyorsan el is ment a számba. A felét lenyeltem a többit a tenyerembe köptem. Utána verte nekem de magamnak fejeztem be úgy h ráélveztem a farkára. Jó volt, megyek máskor is. :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!