Keresés

Részletes keresés

TheCock Creative Commons License 5 napja 0 1 122

Talán megprobalhattam volna de túl erőst szerettem a lányát, ezért nem hajtottam rá. Sokat beszélgettünk sok dologról de soha nem hajtottam rá pedig mivel nagyon jól egyeztünk lehet sikerült volna pár erotikus élmény. 

Tényleges Creative Commons License 2024.05.05 0 1 121

Már az sántít, hogy biszex vagy. 

Előzmény: biszexcsajszika (120)
biszexcsajszika Creative Commons License 2024.02.05 -6 2 120

na ez nem semmi sztori, ha anyám a férjemmel lenne és megtudnám akkor mind a kettőnek nem lenne jó a napja :) :) :)

 

Jó csaj az anyukám, nagyon is, de nem hiszem el róla hogy képes lenne erre , de a férjemről sem feltételezem.

Előzmény: ptorpedo (119)


ptorpedo Creative Commons License 2024.02.05 0 8 119

Én nagyon kedvelem az anyósom. Igazán rendes. Mindíg támogat, sokat beszélgetünk. És szó ami szó, dőgős, kívánatos nő. Ezért is volt számomra kellemetlen, amikor a náluk tartott szilveszteri bulin hajnalban a garázsban megláttam, hogy egy fiatal ismerősünkel kefél az autójukban. Zavartan néztünk egymásra. Én gyorsan felkaptam egy tálca sört, és visszaléptem a házba. A mai napig nem beszéltünk róla, de úgy alakult, hogy ebéd után én vittem haza.

Persze felhozta a dolgot. Mondtam neki, hogy lakat lesz a számon. Elmondta hogy a korral semmit sem csökken a szexuális vágya de az aposóm már nem a régi. Így pótollnia kell a hiányt. Mondtam neki megértem. És elszóltam magam, hogy nálunk sincs minden rendben. Ezen nagyon csodálkozott. El is hiszem, mert egyikünk sem dicsekedett el neki, hogy a lánya félrekúr. Ahogy megtudta nagyon ideges lett. De mondtam neki ne mondja el, hogy megtudta. Kérdezte, hogy én is félrelépek e. Neem, hazudtam neki ártatlanul. Ekkor már az motoszkált az agyamban, hogyan tudnám elkapni. Játszottam neki a megtört férjet. Szegény pedig teljesen bevette. Mindig is jó lelke volt. Panaszkodtam milyen rég szexeltem és nem tudom meddig bírom így. Teljesen együtt érzett velem. Ekkor mondtam neki, keserédes nevetéssel: - Egyszer rád gondolva masztiztam. Néztem ahogy meglepődik. Megálltam a kocsival egy erdei behajtón. Feltettem mindent egy lapra. - Nem lenne kedved kiverni? Szükségem van már ennyi idő után, hogy egy nő nyúljon hozzá.

Csak nézett, én pedig megfogtam a kezét és a nadrágomra húztam. Símogatni kezdett. Kigomboltam a farmerem, ő pedig elkezdte kiverni a farkam. Hatalmasakat sóhajtottam ahogy finoman verte. Nem kellett sok idő, pár perc múlva bőséges áldás tört ki belőlem. Tiszta sperma lett a pólóm. Szerencsére mindíg van tartalék cucc a kocsiban. Amint rendbe szedtem magam, hazavittem. Nem beszéltünk a történtekről. Csak megköszöntem amikor kiszállt. 

-spirit_crusher- Creative Commons License 2024.01.27 0 4 117

És milyen szar dumával...

Előzmény: Tényleges (116)
Tényleges Creative Commons License 2024.01.27 -1 3 116

A fórum hőse.

gyapot vfr800 Creative Commons License 2024.01.27 -9 1 115

Nyalta a seggem mint az állat ki volt éhezve a jó eres farkamra...

gyapot vfr800 Creative Commons License 2024.01.27 -9 1 114

Jó is volt,mindíg hívott a mama apró csepró bajaival. Aztán jó kúrás szájba élvezés volt a vége...

Előzmény: Limin (113)
Limin Creative Commons License 2024.01.27 0 2 113

Nem vagy semmi. Te aztán tudsz élni. 

Előzmény: gyapot vfr800 (112)
gyapot vfr800 Creative Commons License 2024.01.27 -10 4 112

Anyósomat seggbe kúrtam aztán a mosatlan faszom szopattam a volt nejemmel...

bombita Creative Commons License 2024.01.24 0 0 111

Lehetnél az anyósom 😁

Előzmény: Törölt nick (85)
Törölt nick Creative Commons License 2024.01.14 0 4 110

Bedőlve jól mutatott az biztos, meg a luka amit imádtam, totál teljesen csupasz a segluka körül a terület, jó érzés hogy én dugtam és ráadásul élveztem is egyből elsőnek bele.

Előzmény: Lipót67 (109)
Lipót67 Creative Commons License 2024.01.13 0 1 109

szép segge van az öregkályhának...

Előzmény: Törölt nick (105)
fores54 Creative Commons License 2024.01.06 -1 10 108

Először 40 éves korába láttam az anyósomat meztelenül-véletlen.17 év van köztünk és nanyon csinos töltött galamb,nagy kerek mellekkel.Bozontos szép szőrzettel és hó fehér bőrrel,nagyon nagy bimbókkal.Rendszeresen álmodtam és vertem rá a farkam,de sajnos akkor még akárhogyan jeleztem neki/finoman/nem vett róla tudomást.Az apósom korán meghalt és így már több esélyem volt az akkor már 60 éves ,de még mindig csinos anyósnál.Egyszer kettesbe voltunk és borozgattunk,amikor elárultam neki,hogy láttam meztelenül és azóta is róla fantáziáltam-kértem,hogy azokat a szép bimbókat engedje  csak megpuszilni. Közbe az asszonnyal elváltunk,mert megbuktam egy fiatal csajjal.Előszőr elpirult,majd azt mondta-hiányzik apátok és nekem is kell  egy kis simogatás,de meg ne tudja senki-.Így kezdődőt és 85 éves koráig rendszeresen szeretkeztünk.Azóta is hiányzik-nekem pedig a nagymamák jönnek be.

Rolexfan Creative Commons License 2023.12.26 -2 0 106

:-)

Előzmény: Tényleges (99)
Törölt nick Creative Commons License 2023.12.24 -2 1 105

Mint írtam még nyáron hirtelen felindulásból kezdtem ki vele (((-: Akkor azt mondta nem lesz folytatás. Erre napokban kaptam egy üzenetet hogy meg kell néznem valamit nála, persze egyből tudtam miről van szó. Pár üzenetváltás után megbeszéltük mikor nézem meg amit kell.

Bezárta kulcsra az ajtót nehogy megzavarjanak, az ágyat már előkészítette. Pár csók után, a melleit szoptam, majd ledobtam a ruháim, őt az ágyra küldtem négykézláb, egy piros bugyi volt rajta, amit lassan lehúztam. Előbukkant a szőrös puncija, és a teljesen sima csupasz segluka, nagyokat nyaltam mindkettőbe. Elővettem a telefont megörökíteni, nem volt ellenére, egy szót se szólt miatta, hagyta.

Hátára fektettem, ciciket kezeltem, majd a lábaközött alaposan kinyaltam minkét lyukat.

Kérdésemre válaszolta hogy a popsi szűz, sosem járt benne senki. Mondtam hogy ideje lenne kipróbálni, azt mondta majd meglátjuk, szóval nem tiltakozott, tudtam egyből hogy meglesz.

Szóval feküdt miután kinyaltam, és lassan beraktam a jó nagy szőrös punciba, mondta hogy nagyon lassan óvatosan mert nincs használva.

Nagyon lassan dugtam nem is tövig, fájt neki nagyon. Mondta hogy készített krémet tegyek a farkamra, nyomogatom a tubust nem jön, egyszer csak egy jó nagy adag a farkamra, na mindegy. Beraktam így azt monda kicsit jobb, szóval párna a segge alá és elkezdtem dugni a punciját, de fájt neki.

Kivettem és odaillesztettem a fehér krémes a farkam a popsijához, csúszott össze vissza csak be nem, vagyis mindig a punciba talált vissza.

Odaillesztettem a szűz lyukhoz és határozott mozdulattal a végét betoltam a szűk popsiba, ha finoman próbáltam csúszott el, a sok krémen.

Éreztem ahogy átjut a farkam a szűk gyűrűn, fájt neki de nem ellenkezett csak mondta hogy lassan. Elkezdem dugni hogy táguljon kicsit lassan, de egyre mélyebbre míg végül mind benne volt, és dugtam az egy perce még szűz popsit, kérdeztem milyen azt mondta nem tuja, annyira nem jó, de nem is fáj úgy.

Kihúztam megnéztem a farkam, minden rendben volt, visszatettem punciba és azt dugtam, majd mondtam négykézláb és hátulról akarom.

Bedőlt a popsin látszott hogy kicsit megnyílt azért, még is csak tövig benne voltam. Így hátulról dugtam a puncit, amikor megálltam akkor egyből ő kezdett el mozogni tolni rá magát, aztán ahogy néztem a másik lyukat persze hogy megint segberaktam, párat oda is löktem majd megint punciba.

Szóltam hogy lovagoljon, azt mondja jó, azt szerette régen. Lefeküdtem és rá a faszomra, lassan mozgott rajta, de én néha toltam neki egy gyorsat, közben a két mellét szoptam, amit örömmel adott is a számba, az újaim néha a seggéhez kalandoztak hogy érezzem a lyukat. Ezután még hason megint segberaktam de nem tudtam olyan jól hozzáférni, így váltottunk.

Szemből, párna vissza a segge alá, meg már egy törölköző mert közelgett a vég. Punciba tettem, kérdeztem el fogy e élvezni azt mondta nem, nagyon el van szokva ettől. Átettem popsiba, az mintha nem is fájt volna neki úgy mint punciba, már rendesen tudtam dugni. Megkérdeztem hova engedjem azt mondta mindegy, jó oda ahol most van. Szóval elkezdtem gyorsítani és alaposan teleélveztem a seggét, bent tartottam amíg mind belé nem engedtem jó mélyen. Lassan kihúztam vártam hogy fog ömleni belőle de semmi, elnyelte mind, na meg szűk is volt nem eresztette vissza, pedig biztosan jó adagot engedtem bele.

Megmostam a faszom, ő meg a kád szélére ülve a seggét a zuhannyal. Monda hogy azért fáj a segge, ami szerintem nem is csoda, szűz létére teljesen szétdugtam, szerintem másnap érzi majd igazán mi történt ((((-: De valahogy el kel kezdeni.

Aztán csók és tipli.

Jó volt elvenni a segge szüzességét nagyon.

https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9251873

Itt van pár kép mert azért felvettem, videóra.

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (104)
Törölt nick Creative Commons License 2023.12.24 -3 0 104

Még mindig nem anyós lett megdugva, de akit irtam most igazán rendesen megbasztam,  nem csak gyorsba. 

Előzmény: Törölt nick (95)
Törölt nick Creative Commons License 2023.12.13 -3 0 100

Nem mese volt (-;

Előzmény: Tényleges (99)
Tényleges Creative Commons License 2023.12.13 -2 6 99

A mesének vége, aludjatok jól, álmodjatok szépeket, jó éjszakát gyerekek !

Törölt nick Creative Commons License 2023.12.13 -1 3 98

Biztos jó érzés lehetett a lánya után az anyós punciját is érzi.

Én ha náluk vagyok mindig az jár az eszembe hogy nagyon megdugnám, kicsit husis, giga nagy csöcsökkel, nagy picsával, nem tudom pontosan de talán 56 éves. Sokkal keményebben megbasznám mint a lányát eddig bármikor. Nagyon sima csupasz a lába, állítom alapból szinte szőrtelen a punija, amúgy nem borotvál semmit, de mondom lába combja mint a selyem olyan.

Remélem egyszer teleengedhetem.

Előzmény: egészségesen (97)
egészségesen Creative Commons License 2023.12.13 0 5 97

Szia!

 

Nekem valóban megvolt az Anyósom, többször is!!

 

Hihetetlenül élveztem a szexet vele! Nagyon jó a lánya is, de az anyósom még élvezetesebb!

 

Apósom kora reggel elment a piacra, én meg bementem a szobájukba és befeküdtem az apósom helyére. Ő hason aludt (szerintem meg nem:)) és alányultam, hogy megérinthessem a punciját. Már attól majdnem elélveztem, hogy mennyire puha a szőrös muffja. Jó nagy mellei és jó feneke van, pedig 60+-os a Mama:) Többször voltunk együtt, hihetetlen jó volt vele a szex. Sajnos egyszer csak véget vetett a dolognak, valószínűleg a lelkiismerete nem engedte hogy tovább folytassuk a kapcsolatunkat. Nem túl rég vittem neki sütit és távozáskor végig símítottam  a melleit. Picit elutasító volt, de sosem adom fel, mert annyira kívánom! Mindenkinek kívánok egy ilyen Anyóst, akivel átélhetitek ezt a fantasztikus gyönyört!!

Előzmény: Törölt nick (90)
egészségesen Creative Commons License 2023.12.13 0 1 96

Szia! Én lehetnék a vejed?

Előzmény: Törölt nick (85)
Törölt nick Creative Commons License 2023.12.13 -1 4 95

Nekem egy 67 éves nő volt meg. Kettesben voltam vele, régi ismerős, de soha semmi közeledés nem volt még. Tudtam hogy a jóval fiatalabb fasznak nem fog tudni ellenállni, én meg elég kíváncsi természetű vagyok ezen a téren. Jó méretes csöcsei vannak, előtte ültem odahúztam magamhoz és mondtam hogy szeretném szopni a mellét, szinte azonnal a számba adta azokat a hatalmas cicikek, én meg mohón szoptam nyaltam a bimbókat, nagyon jó formában voltak. Utána kezébe adtam a kemény faszom és kiverte, nézte ahogy elélvezek, viszont szopni nem hajlandó.

 

Megbeszéltük hogy jól megfogom dugni, azt mondta sok éve nem volt már megbaszva, talán 7 ha jól emlékszem.

Pár napra rá meg is látogattam, de nem sok időm volt hogy ne tűnjön fel a hiányom.

Szóval gyorsan beszaladtam hozzá heves csókok, a mellei megint a számba kerültek. Lehúztam a nadrágját, a bugyit is, nem fiatal már ezzel számoltam is de megakartam baszni. A punci nem volt borotválva, de nagyon kevés volt rajta a szőr, és rózsaszín ajkai azt mondták meg kell kóstolni. Bele is nyaltam jó nagyokat, finom volt, így nyaltam is még párat belőle, a segluka is nagyon hívogató volt, azt is összenyálaztam. Nem borotvált mégis szép csupasz a segluka, tiszta nyalható, de megdugni szóba sem jöhet aszt mondta.

Felfeküdt az ágyra, ami magas volt így állva tudtam maradni előtte, és lassan beraktam az enyhén szőrös de nagyon szép rózsaszín punciba. Így dugtam szemből, mondta hogy így szereti, lassan nyomtam de így is fájt neki, el volt már szokva tőle nagyon. nem is dugtam túl mélyre és hamar el is mentem inkább mert igen csak sziszegett néha de kívánta is látszott. Teljesen teleengedtem a szűk puncit, kihúzva folyt is rendesen, aztán leléptem.

Ez ilyen egyszeri alkalom volt. Azért megdugható ilyen idősebb nő is még élvezettel, de mondtam a punci engem is meglepett nagyon finom szép volt, csöcsök meg hmmmm.

Anyóst is szívesen ráhúznám de sajnos esélytelen, nem olyan. Ha egyszer azért úgy alakul bepróbálkozok, hátha.

dekopir Creative Commons License 2023.12.07 0 0 94

Nem minden 50+-os nő ilyen: "Nagy logó cicik, tottyadt segg, ráncos has, csúnya bőr." :D

Előzmény: ART66 (93)
ART66 Creative Commons License 2023.12.01 -6 4 93

Nem annyira vág ide a téma de azért leírom.  Nem az anyósom dugtam meg hanem a kolléganőmet. Egy ruhában formás nőt aki közel volt a 60-hoz. Tehát anyós korban volt.  Első szex , szigorúan sötétben, ezt ő kérte.  Tapogatok a sötétben, bárhová nyúlok puha ,tötyedt....  Nem baj , ha már itt vagyok akkor végig csinálom...   Nem láttam meztelenűl. A szokásos kötelező dolgok meg voltak, tanga bugyi, csupasz punci , orál. A cumit egész jól csinálta, el is felejtettem , hogy előbb még majdnem lelankadt.  Második szex : én ragaszkodtam a lámpa fényhez, bele ment... Kár volt.  Nagy logó cicik, tottyadt segg, ráncos has, csúnya bőr. Na ezt is végig csináltam hogy ne maradjak szégyenben. Lényeg: én akkor voltam 30éves, ő  59. Addigi partnereim 17-31 közötti feszes párduc testű hölgyek voltak .  Tehát nem ehhez szoktam. Lehangoló.  Azóta sem értem azt aki az anyósára bukik. Majd eljön az ideje. Most vagyok 40éves, feleségem is. Még nem érzem, hogy nekem 50-60évesekre kellene hajtanom. Egyszer már csak azok maradnak, akkor majd bepótolom a lemaradást. Minden tiszteletem az idősebb hölgyeké de még válogatok, mert megtehetem. 

Atis8601 Creative Commons License 2023.10.24 0 0 92

Írtam.

Előzmény: cserkész1976 (91)
cserkész1976 Creative Commons License 2023.10.24 -1 0 91

Képek, fantáziálás anyósromról: csfodor1976@gmail.com

gbr55 Creative Commons License 2023.09.05 -2 0 88

Szervusz!

 

Szívesen ismerkednék Veled :)

Előzmény: Törölt nick (85)
peter7104 Creative Commons License 2023.09.05 0 0 87

Szia Nyilvános az emailem.

Szeretnélek meg nézni 

Előzmény: Törölt nick (85)
Törölt nick Creative Commons License 2023.08.31 -3 2 86

én anyósom 60 fölött van de nagyon jó a szex vele.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!