Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

brand22 Creative Commons License 1 napja 0 0 196
laciipacii Creative Commons License 2024.05.03 -1 0 195

a fili motors-ot is!! cgány banda

Előzmény: hazug David Motor's (192)
Etelka Dorferstein Creative Commons License 2024.05.02 -1 0 194

Kedves Fórumozók, 

 

Egy Tesla 3-at vásároltam Székesfeherváron, a 424 Autóháznál.

Már a vásárlást követően olvastam itt a hozzászólásokat, ahol megtaláltam, hogy milyen hozzáértő értékesitő van ennél a cégnél.

Csak csatalakozni tudok a kommentelőhöz, nekem is nagyon sokat segitettek, a szegényes technikai tudásomat elfogadható szintre hozták, annyira mindenképpen, hogy a náluk vásárolt Tesla 3-at simán tudom kezelni. 

Az autó pont olyan szuper és szép ahogy az a hirdetésben volt, az ügyintézés gyors és zökkenőmentes volt, a határidőket pontosan mindig betartották.

 

Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek, profik, rugalmasak....

 

Sok sikert 424 Autóház

 

 

Spogi Creative Commons License 2024.04.27 0 0 193

Valaki tud valami információt Székesfehérváron a Surd Auto City Kft.-ről? Megbízható cég?

hazug David Motor's Creative Commons License 2024.04.16 -1 0 192

 ❗️❗️❗️Székesfehérváron a👎 David Motor's kereskedését messze kerüljétek.❗️❗️❗️

 

Tesla MY Creative Commons License 2023.11.26 -1 0 191

424 Autóház Székesfehérvár Poprádi utca 2.

Csak ajánlani tudom egy Tesla Model Y -t vásároltunk hozzáértő kedves kiszolgálásban volt részünk!!

Mindennel meg voltunk elégedve a tájékoztatás és a papír munka is korrekt volt. Az autót egy óra alatt ráprogramozták a telefonunkra mindent megmutatott az  értékesítő. Az autó egy álom nagyon szereti a család. Mindent köszönünk csak így tovább. 

Tamás Habányi Creative Commons License 2023.08.18 0 0 190

Csalakozni szereték egy korábbi pozitiv hozzászólóhoz, aki a székesfehérvári David Motor's ról ossztotta meg pozitiv tapasztatatát.

Hála nekik én is egy boldog Peugeot 508sw tulajdonosa lehetek. Abszolút korrektek, segítőkészek, csak jót tudok írni róluk.

Új autóvásárlásakor a szalonban nem kap az ember annyi figyelmet mint náluk. Az autóik mind nagyon korrekt állapótúak, nincs semmi zsiványság.

Én úgy látom ők egy kicsit igényesebb ügyfélkört céloztak meg és olyan autókat olyan paraméterekkel árulnak amiben kicsi a rizikó, kevés a típushiba.

Az áraik is teljesen korrektek, a vevőik utólag is elégedettek. kisebb rizikó tőluk vásárolni mint egy ismeretlen magánszemélytől vagy a használtautókereskedések többségéből

Bátran ajánlom én is őket.

 

poruljart_vevo Creative Commons License 2023.07.21 0 0 189

Bakó Zoltánt messziről kerülje mindenki.

6 embert vert át eddig, jelenleg is folyik ellene eljárás! Külföldről behozott kocsira kér előleget, kocsit nem hoz, előleget pedig nem ad vissza.

Volt olyan tulaj aki megbízta Zoltánt, hogy adja el a kocsiját. Zoltán el adta 2.5m-ért viszont abból csak 1.1m adott oda a tulajnak, 1.4m megtartott a Zoltán.

Telefont sose veszi fel, pénzt nem ad vissza. Behajtani semmit se lehet rajta mert "nincstelen". Messziről kerüljétek. Mi megszenvedtük sajnos, nagyon és mások is.

 

https://www.hasznaltauto.hu/partner/autowest-2708

1106 Budapest, Keresztúri út 92.

autowest90@gmail.com

Bakó Zoltán autókereskedő

 

Hír TV-n van róla egy cikk még régebbről.

https://hirtv.hu/hirtv_gazdasagi_hirei_adattar/gepjarmuadozas-ellentetes-kormanyzati-nyilatkozatok-1288340

 

Nem összetévesztendő a kajakos Bakó Zoltánnal! Ez a komment nem a kajakos Bakó Zoltánról szól.

Passzív befektető Creative Commons License 2023.07.11 0 0 188

A kereskedések egy részére ki lehetne írni azt h hulladék kereskedés, mert az autók egy része valójában hulladék!

Frankie 28 Creative Commons License 2023.06.30 0 0 187

Sziasztok! 

 

Dorogon az Autoland-Abi kft-t nagyon kerüljétek, sajnos náluk vettem az első autómat hàt meg is jártam vele rendesen. Az autó màr a vásárlás után pàr nappal hibajelet dobott be, felhívtam a kereskedőt ( Hosszú László) elmondtam mi a hiba, és mondtam jó lenne ezt megoldani. Erre ő megadta az autószerelője számát hogy intézzem el. Az autószerelő azt mondta hogy valószínűleg az olajgomba hibásodott meg de lehet használni a kocsit. Felhívtam a kereskedőt elmondtam mi a helyzet, nyilvàn ő is azt mondta hogy persze nyugodtan használjam. Ez egy tökéletes megbízható autó,ami előtte szervizelve volt. Aztàn a vásárlás utàn 22 nappal lerobbant az autópályán,  hívtam autómentőt próbáltuk új aksival hátha beindul de semmi. Hazahoztàk, ezután  felhívtam a kereskedőt elmondtam mi a baj, azt mondta megoldjuk. Pàr nap múlva elvitte a kocsit a szerelőjéhez kb 30 perc múlva hozta is vissza hogy a szerelőnek sikerült beindítani és a hangja alapján ez hajtókar csapágyas !!  Nem is értem 2023- ban hogy lehet még ilyen szerelő aki nem azzal kezdi hogy felrakja diagnosztikàra hogy kiolvassa mi a hiba. Sajnos a kereskedő ( Hosszú László) nem volt segitőkész mikor mondtam neki hogy úgy van olyan hogy kellékszavatosság, és hogy vagy csináltassa meg az autót vagy adja vissza a vételárat. Sajnos mint kiderült az adásvételi sem volt rendesen megírva. Mikor mondtam neki hogy ha nem adja vissza a vételárat akkor ügyvédhez fogok fordulni, és felőlem mehetünk a bíróságra. Erre annyi volt a válasza hogy úgyse kapom meg a vételàrat (3 millió ft) mert ő csak 2 millót vallott be. Természetesen ügyvédhez fordultam és fél év huzavona után úgy néz ki sikerül vissza kapni a pénzem. Sajnos ha hamarabb utána kérdeztem volna akkor a közelébe nem megyek a kereskedésnek , mivel akinek csak elmondom mi történt mindenki azt mondja hogy onnan nem szabad autót venni! Ez egy nagy tanuló pénz volt szàmomra, remélem más nem esik bele egy ilyen csapdába. Szóval kerüljétek az Autoland-Abi kft-t és Hosszú Lászlót is, dumája az van de egy gerinctelen ember!!

adamik12 Creative Commons License 2023.05.21 -1 0 186

424 autóház. Székesfehérvár Poprádi u.2.

Nagyon korrektek!  Saját tapasztalat alapján!!! Vettünk náluk autót!, semmiféle figyelem elterelés nem volt! A vétel előtt a kért papirokat ellenőrzésre elküldték! Mindent meg tudtunk beszélni!  Volt már pár autóm, úgyhogy tudom melyik kereskedővel kell vigyázni....... Na ök nem ilyenek, NYUGODT SZÍVVEL AJÁNLOM.! HA vásárlás után probléma lépne fel, akkor is nyugodtan fordúlhatsz hozzá, nem fog elszaladni!!!!pedig én zaklattam őket rendesen!!  Köszönjük 424 autóház Békéscabáról!!

Boss222 Creative Commons License 2023.05.07 0 1 185

Székesfehérvár 424 autoház. Poprádi u. 2.

De igazából csak a cím a lényeg, bárhányszor ugye csinálhatnak új céget. 

Vigyáz velük! Nem a saját nevükben írjak a foglalót sem a szerződést. Ez ugye tudod mit jelent. Ekkor minden trükkel elterelik a figyelmedet. A fiatalabb srác normálisabbnak tűnik, a boltíves fogsorú társa kevésbé. Bármelyik markaszervízbe mész velük atnezetni az autót, mindenhol ismerik és össze játszanak velük. Nem ajánlom. Kívülről pöpec autók

Előzmény: mhda82 (180)
Boss222 Creative Commons License 2023.05.07 0 0 184

Vigyáz velük! Nem a saját nevükben írjak a foglalót sem a szerződést. Ez ugye tudod mit jelent. Ekkor minden trükkel elterelik a figyelmedet. A fiatalabb srác normálisabbnak tűnik, a boltíves fogsorú társa kevésbé. Bármelyik markaszervízbe mész velük atnezetni az autót, mindenhol ismerik és össze játszanak velük. Nem ajánlom. Kívülről pöpec autók...

Előzmény: mhda82 (180)
st.Jeromos Creative Commons License 2022.07.23 0 0 183

Sziasztok!

 

Menibob kft-ről van infója valakinek? Soroksár, Torontál utcában van a telepük.

pearlbubble Creative Commons License 2022.04.25 0 0 182

Nyirimpex 2002 a Fehér úton: náluk vettük tavaly szeptemberben a toyotánkat. Már ott is normálisak voltak, rugalmasak, minden hibát amit kértünk kijavítottak. Eddig semmi gond nem volt az autóval pedig nem mai darab. Hétvégén lemerült az akksija és őket hívtuk hogy tudnak-e ajánlani megbízható szerelőt. Az eredménye az lett, hogy rendeltek nekünk egy erős akksit (amit kifizettünk) és ma ingyen kihozták/betették. Szóval csak ajánlani tudom őket.

Gyöngyszem21 Creative Commons License 2021.11.07 0 0 181

A ForteCars Kft-nél vásároltam egy használt autót és nagyon meg vagyok elégedve. Sok rosszat lehet olvasni, hallani a borsodi autókereskedőkről, engem is óva intettek az ismerősök, de náluk volt olyan autó amelyik tetszik és árban is nagyon jó,  KELLEMESEN csalódtam!
Márjalaki Áron az ügyvezető rendkívül kedves és segítőkész, mindent elmondott, megmutatott és úgy is történt ahogyan megbeszéltük, sőt a vásárlást követő egy-két hónap múlva elromlott a klíma, telefonáltam és másnap meg is csinálták, azóta is jól működik. CSAK AJÁNLANI TUDOM ŐKET! IMÁDOM AZ KIS AUTÓM! KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

mhda82 Creative Commons License 2021.09.13 0 0 180

Székesfehérváron a Budai út 424 vagyis most már 424 Autóház néven a Poprádi út 2. alatti kereskedésről tud valaki?

Régen 5-ös kereskedés volt a név, most külföldi autók vannak náluk, de jól jönne tapasztalat, ha valaki ismeri. ;) 

Omaha-Taylor- Creative Commons License 2021.08.21 0 0 179

Sziasztok!

Davidmotors telephelyét keresném Székesfehérváron. Sajnos a hahun sincs megadva a cím. Aki tudja légyszíves írja meg. Köszi szépen. 

 

Passzív befektető Creative Commons License 2021.06.08 -1 0 178

Felejtsétek el, csak magánszemélytől erdeme venni, a kereskedők elhallgatják a hibákat, titkolnak súlyos problémákat. Fortecars Mályiban nagy csaló, Márjalaki Áronra sokan panaszkodnak!

Kisvirag17 Creative Commons License 2021.02.21 0 0 177

Sziasztok! Demi Car Kft. autókereskedésről (XI.ker Alsóhatár út 1/c) tud valaki megbízható infót? 

popaz Creative Commons License 2021.02.01 0 0 176

Sziasztok, gödöllői Papp Autóval vannak tapasztalatok?

Alföldi Picasso Creative Commons License 2020.12.23 0 0 175

Üdv! A Dávid motoros autókereskedéshez szeretnék egy véleményt megosztani. 

Mi idén nyáron néztünk ki egy autót a kereskedésükben. Békés megyéből mentünk előtte beszéltem a fiatalemberrel és nagyon korrekt segítőkész volt sőt nyitvatartási kívül hétvégén  fogadott bennünket bárcsak minden kereskedës ilyen lenne. Az autóval nagyon meg vagyunk elégedve, csak ajánlani tudom! AJ *****

péró1899 Creative Commons License 2020.11.09 0 0 174

Cár Praxis Kft Budapest. Valakinek infó vagy vélemény róla? 

Jason0077 Creative Commons License 2020.05.04 0 0 173

Sziasztok!

Zen Autommobile Kft-nél tapasztalatok? (1203 Bp. Határ Út 24)
Elég szép autók vannak jó árakon. BÁrkinek tapasztalata, infója?

Előre is köszi!

Uszid94 Creative Commons License 2020.01.18 0 0 172

Sziasztok!

Valaki vásárolt már a szigetszentmiklósi (Petőfi utca 24-ben) autókereskedésben? Használtauto.hu-n Magic mobil néven vannak fent. https://www.hasznaltauto.hu/partner/magic_mobil-13440

Elég furcsa, hogy majdnem összes autója 160 e km t futott... Mennyire megbízható? Vásárolt már valaki onnan autót?

szinya5 Creative Commons License 2020.01.10 0 0 171

Valaki tud információt adni az AUTO EXXPO-val kapcsolatosan? Emberekhez való hozzáállás, korrektség érdekelne. Köszönöm. 

davidmotors Creative Commons License 2020.01.08 0 2 170

Kedves Kevcsike2003! Köszönjük a reklámot, a negatív reklám is reklám. Viszont a története több okból sem állja meg a valóságot. Az autót (BMW X5) egy általunk kihangsúlyozom magánszemély által beszámoltatott gépjármű volt. Valós adatokat állítottunk a több mint 300.000 km futott autóról, minden tekintetben, így kérem olyat ne írjon ami nem igaz. Mivel akitől beszámoltuk, (1 tulajtól, és mi voltunk a 2 tulaj mint cég) illetve megvásároltuk sajnos elhagyta a törzskönyvét, ilyenkor a törzskönyvet több napig kell köröztetni, és miután ez megjelenik a magyar közlönyben az után az autó átírható.

 

http://vallalkozoiportal.gov.hu/ugyleiras/torzskonyv-elvesztesenek-bejelentese-potlasra-iranyulo-kerelem-nelkul/2014-08-28-000000

 

 

Mi a bejelentés után 12 nappal hirdettük csak meg, direkt ezért, hogy maximum 5 nap alatt át tudjuk adni új tulajdonosának. Ön eljött, megnézte, állítása szerint ennél jobbat-szebbet nem talált, megegyeztünk, lefoglalózta és azt ígértük, hogy maximum 5 nap alatt átadjuk. Ezt tudomásul vette, majd másnap szólt, hogy azonnal kell az autó, és erre mondtuk hogy az fizikai képtelenség, mert a törzskönyv elvesztéséről szóló határozatot várjuk ami kb még 4 nap. Ettől a minden tekintetben hivatalos eljárástól megijedt, (amit elmagyaráztunk ezerszer) és arra hivatkozva hogy Ön nem tud várni annyit azonnal kéri vissza a foglalót. (Itt megjegyezném, hogy a foglalóról való szerződést megnézte, aláírta, amin a határidő 15 nap volt). Mivel Ön elnyerte 2019 legkörülményesebb ügyfele díját, úgy voltunk vele, hogy nem "szenvedünk" igényeivel és visszautaljuk a foglalót amit kért. Mivel Ön is utalta a foglalót, és mi is, jelentkezett egy banki költség valamit egy ügyintési díj amit felszámoltunk. Ha úgy gondolja, hogy ez Önnek jár, vegye fel velünk a kapcsolatot és szívesen odaadjuk azt is. :) Valamint Ön jogilag alapból nem jogosan követelte vissza foglalóját, biztosak vagyunk abban, hogy más autókereskedés elirányította volna jobbra vagy balra. :) Megjegyeznénk, hogy az autót 8 napra rá sikeresen értékesítettük, új tulajdonosa a mai napig elégedett vele. Úgy gondoljuk, hogy teljes mértékig korrektül álltunk az ügyhöz, és a mai napig rengeteg elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk. Reméljük, hogy azóta megtalálta az Ön igényeit kielégítő autót, használja sok egészséggel, kívánunk sok balesetmentes kilométert. Tisztelettel: David Motors Kft.

Előzmény: Kevcsike2003 (158)
budaine Creative Commons License 2019.12.23 0 0 169

SZia, mi kinéztünk egy Renault-ot, lekértük a Carverticalt jelentést. Sajnos semmitmondó információt kaptunk,mintha nem tudnának semmit a kocsiról. Így azt sugallták, ha Ők nem tudnak semmi rosszat a kocsiról, akkor az a kocsi jó, megfelelő. Ezzel szemben az alvázszám alapján a renault szervíz elmondta, amit tudott a kocsi előéletéről. Így elálltunk a megvásárlásától.

Előzmény: divingtata1234 (166)
hódember Creative Commons License 2019.12.09 0 0 168

Kicsit pontosítok, mert talán félreérthető voltam. Először is, mivel magyarul szólított meg az oldal, én magyarul írtam a csetbe, nem tudom, hogy ez mennyire befolyásolta a beszélgetést.

Konkrét országokat kérdeztem, kicsit olyan választ kaptam, mintha nem értették volna teljesen a kérdést. Olyasmit írtak, hogy európai meg észak-amerikai országokból vannak adatok. Én próbáltam pontosítani, országokat felsorolni, hogy benne vannak-e, de konkrét igen-t nemet nem kaptam, nem mondta, hogy az összes európai ország benne van-e, vagy ilyesmi. Úgy éreztem, hogy elbeszélünk egymás mellett, ezért be is csuktam az ablakot.

 

Persze egy félresikerült csetelésből nem feltétlenül kell messzemenő következtetést levonni, ettől még lehet jó szolgáltató. Csak én ezt nem tudom, mert a nekem nem tetsző válaszok után nem jutottam el addig, hogy igénybe vegyem a szolgáltatást...

Előzmény: hódember (167)
hódember Creative Commons License 2019.12.09 0 0 167

Igen? Ez jól hangzik, tényleg.

 

Nos, én most szerettem volna rákérdezni cseten, hogy konkrétan mely országokból van infójuk. Kértem sorolják fel. Nem sikerült. Én nem tudok egy olyan szolgáltatásban bízni, ahol az országokat sem sorolják fel, ha rákérdezek. 

 

Volt, aki használta már ezt a szolgáltatást és valami rossz hírt kapott?

Előzmény: Tündérke72 (161)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!