Keresés

Részletes keresés

oneas Creative Commons License 2009.06.22 0 0 87
Tiszteletem!

Csak a kis színes hírek között jelzem, hogy a 49-es sorszám alatti hozzászólásom némiképp módosulni látszik, ugyanis a 3. szomszédunk házát is felnyomták az éjjel.
Pénz és ékszerek lettek oda.
Eggyel több most a Jobbikos szavazó család. Amilyen ütemben mennek a dolgok, egyszer csak elérik a kritikus tömeget, mert hát ettől hatékonyabban nem is lehet toborozni. Olcsó, maximálisan hat az érzelmekre és nem felejted el egykönnyen.

Emellett a vidéken lévő egykoron a nagymama által lakott házba múlt hét kedd éjjel szintén betörtek. A szomszédok éberségének köszönhetően (ezer köszönet érte) meg is csípték az egyik látogatót. Mit ad isten, cigány hajléktalanok akarták magukat belakni. Mondták a rendőrök, hogy semmit nem tudnak kezdeni velük, mert egyrész hajléktalanként vannak elkönyvelve, másrészt cigányok ugye. Így együtt nyerő kombó az igazságszolgáltatás ellen.

Azért tragédia, ami megy. Lassan tényleg ott tartunk majd, mint ezer évekkel ezelőtt. Jön majd a portyázó haramia csapat és fosztogat, de most még meg sem védheted magadat.

És ez még lesz rosszabb is...

Oneas
Előzmény: oneas (49)
Steckdose Creative Commons License 2009.06.11 0 0 86
Hát amék kutyákat én ismertem, azok nem...
Előzmény: Nagulnov (82)
bormester Creative Commons License 2009.06.11 0 0 85
Ez is belejátszhatik. De itt is ugyanaz a visszacsatolás működik, mint a cigányok kapcsán annyiszor. Akire sokszor uszítanak kutyát, az tart tőle. Ha tart tőle, azt a kutya észreveszi, és ha egyébként is olyanra van tenyésztve vagy úgy van nevelve, akkor jól meghörgi a delikvenst. Magyarországon igen gyakran - főként vidéken - a kutyát házörzőnek tartják, tehát olyan fajtát vesznek, és még úgy is nevelik (és ha nem hörög, kivágják a francba).
Előzmény: Nagulnov (84)
Nagulnov Creative Commons License 2009.06.10 0 0 84
V.szeg az lehet az ok hogy a cigányok többsége jobban fél a kutyáktól mint az átlag/normális. Olyan helyzetekben is támadást vélnek ami nem az/lásd még rasszizmus.

Félelemből támadás/agresszió - nyilván a kutyák ezt a "tudatalattit" érzik meg.
A kutatások szerint ennek szaga is van - az meg a kutyáknak elég jó.:)
Előzmény: seeman (79)
seeman Creative Commons License 2009.06.10 0 0 83
Érdekes, amit írsz. Majd megpróbálom megfigyelni ezt is. Ha módom lesz rá.
De hajszolni nem fogom a dolgot! :)
Előzmény: bormester (81)
Nagulnov Creative Commons License 2009.06.10 0 0 82
"Valószínűleg mindegyik be van baszva, no meg mosdatlan. A kutyák a nemcigány, elhanyagolt részegeket is szokták utálni. "

A hajléktalanokkal meg tök boldogok...
Előzmény: Steckdose (78)
bormester Creative Commons License 2009.06.10 0 0 81
Nem válaszolok meggondolatlanul. A kutyák a gazdájuk legkisebb rezdülését is átveszik, akire a gazda hörög, arra a kutyájuk is.
Előzmény: seeman (79)
Kiswombat Creative Commons License 2009.06.10 0 0 80
Tehát nem igaz a megélhetési bűnözésről szóló hadova.  Nem azért lopnak, mert olyan nagyon csórók...
Előzmény: Kamillka77 (54)
seeman Creative Commons License 2009.06.10 0 0 79
Ezt a kutya-reakciót én is megfigyeltem - elég sokszor.
Mielőtt elhamarkodottan válaszolnál: nincs gondom a cigányokkal és kutyám sincs. De amit írtam, az tényleg úgy volt.
Előzmény: bormester (77)
Steckdose Creative Commons License 2009.06.10 0 0 78
Valószínűleg mindegyik be van baszva, no meg mosdatlan. A kutyák a nemcigány, elhanyagolt részegeket is szokták utálni. Ugyanakkor szerintem egy asszimilálódott, rendszeresen tisztálkodó, nem ittas cigányra se dühöngene a kutyád.
Előzmény: Törölt nick (11)
bormester Creative Commons License 2009.06.10 0 0 77
Amúgy a kutyáknak mi a gondjuk a cigányokkal ?
mert az én Bobtail-om szájából a szomszéd gyerekek is kiszedik a kaját,de ha cigány megy az utcán,akkor idegességében rágja a kerítést.
mitől van ez ?


A gazdájáról veszi le a viselkedésmintát.
Előzmény: Törölt nick (11)
Fine Tune Creative Commons License 2009.06.10 0 0 76
Tudom, hogy sajnos a példák többsége ezt erősíti, de nyilván nem minden cigány sötét mint az éjszaka.

Egy ilyen nő, pld. mit tehetne a cigányokért, de az olyan világ, amelyet még jó darabig a kolompárok és mohácsik uralják.
Előzmény: Kamillka77 (75)
Kamillka77 Creative Commons License 2009.06.10 0 0 75
ez valami népmese, vagy minden nemroma szegénynél lakáslátogatáson tetszett járni? ha nem, akkor mégis miért higgyem el? kérjek rá linket? :)
Előzmény: Evelyn Weston (71)
Kamillka77 Creative Commons License 2009.06.10 0 0 74

linket???

 

te magadnál vagy?

 

jaa, mondjuk akinek a google a pallasz lexikon sorozat

 

hááát, ki honnan, mit hall, miből művelődik...

 

végülis te eszerint nem látsz túl a www...-on:):)

 

ez vicces. mindig csodálkozom, amikor valaki halál komoly képpel közli, h ami nincs fönn a neten, az nem létezik :D:D

Előzmény: AAAaaa (65)
Evelyn Weston Creative Commons License 2009.06.10 0 0 73

Ezt bemásolnám az szvc(2) topikból, mert szerintem ideillik. Érdemes végigolvasni! (A vastag betűs kiemeléseket különösen.) 

 

"Hosszú idő elteltével megint benéztem artúrhoz. :-)

 

http://baloghartur.blog.hu/2009/06/08/az_arja_jobbikos_klonok_tamadasa#comments

 

A cigányok "magyarprogramját" firtató kommentet akartam eredetileg bemásolni (olvassátok el!), de aztán láttam jobbat: :-)

 

 

 

BuboRéka 2009.06.09. 10:37:25

Én mint cigány származású leányzó, az ilyen emberek miatt, mint te szégyellem kimondani, hogy cigány vagyok!Nem is értem miről beszélsz, bár ez lehet csak neveltetés kérdése, de nehogy már természetes állapot legyen, hogy a cigányoknak kötelezően jár a segély, majd a végén sajnálni kell őket, hogy fel kell emelniük a seggüket és dolgozniuk kell menni, borsodi vagyok és bizonyára már mindeki hallott az Avas nevezetű lakótelepról, ahová több száz cigányt "telepítettek" az elmúlt években, szerencsére én már Pesten élek, de amikor hazamegyek, 8 óra után már nem engednek el egyedül a szüleim, és nem azért kedves Artúr barátom, mert a kedves cigány lakók emberi módon viselkednének, hanem azért mert ez a sok értelmes cigány, bandába tömörülve zaklatja azokat akik ott élnek, felháborodva figyelem, hogy egy másfél szobás lakásban 6an laknak, és senki nem dolgozik, de reggelnte a feles már csillog a kezében, és a kedves kis felesége újabb gyermeket cipel a pocakjában... és persze ezután borvirágos arca mosolygva tekint a világra, de arra nem képes hogy a szemetet levigye, inkább az ablakon vágja ki, és Isten óvja azt aki szólni mer érte ,hiszen akkor jön a "család" és megmutatja mi az a cigány összetartás.Persze mesélhetnék itt ezer történetet, nyilván mindenki megélte már ezeket a támodásokat, és a legszebb, hogy én is, a családom is...a szüleim ronggyá gürizték magukat azért, hogy én és a tesóm tanulhassunk, és olyan diploma legyen a kezünkbe amivel majd érvényesülni tudunk!A többi cigány példaként azt mutatja a gyerekeinek, hogyan lehet könnyen értékhez jutni, lopni, csalni, mi mást látnak?Kiskirályokként viselkednek, hányinger az egész, és már ott tartok, hogy összeteszem a két kezem, hogy nem látszik rajtam a származásom, mert szégyellem magam, hogy egy ilyen csoporthoz tartozom, és itt nem a magyaroknak kell tennie a cigányokért, pontosan fordítva!!!!Szegény elesett cigányok... a szivem szakad meg értük, támogatni kell őket, mert leszakad a kis kezük ha fel kell kelni időben és tisztes munkát kell végezniük, miért is tartaná el őket az állam?mit is tesznek ők a hazáért, másokért... ?Képvisel minket egy Kolompár, akitől két értelmes mondat is dicsőség...
Már nagyon itt van az ideje, hogy valaki helyre pakolja a dolgokat, bár gondolon ez veszett ügy, te nagyon határozottan véded a cigányságot, értelmesebb lenne inkább kitérni arra, hogy ez a réteg, hogyan keresíti meg mások életet, akár az enyémet, akár a magyar származású emberekét.
Ez az első és utolsó kommentem volt ehhez a bloghoz, többet azt hiszem nem nézek ide, mert felháborít az ilyen merev egyoldalú felfogás.
Minden jót! "

Fine Tune Creative Commons License 2009.06.10 0 0 72
Egy SZDSZ-es úgysem hinné el, hogy nem a cigányok rettegnek a fehérektől, hanem fordítva. Olyanok az SZDSZ-esek mint a kommunizmusban a párttitkárok. Tudták hogy hazudnak, de hogyan mondhattak volna igazat.

Persze már nem sok SZDSZ-es van:)
Előzmény: oneas (49)
Evelyn Weston Creative Commons License 2009.06.10 0 0 71

A nemroma szegények úgy próbálnak megélni, hogy a kiskertjükben zöldségeket vetnek és azt eszik. Mivel nincs munkájuk, hát van idejük ültetni, gondozni a kertet. Nem pedig már a gyerekeiket is arra nevelik, hogy a szomszédtól vegyék el, amit azok termeltek.

 

Miért is nem termelnek saját kertjükben zöldséget a roma szegények? Miért a más uborkáját kell lenyúlniuk?

Előzmény: Kamillka77 (63)
4400 Creative Commons License 2009.06.10 0 0 70
"Amúgy a kutyáknak mi a gondjuk a cigányokkal ?
mert az én Bobtail-om szájából a szomszéd gyerekek is kiszedik a kaját,de ha cigány megy az utcán,akkor idegességében rágja a kerítést.
mitől van ez ?"

Ez erdekes a kutyaknal....Mikor egy udvarban latunk az iskolaval ahol tanitottam , a kutyank teljesen szeliden turte hogy a kis ciganypurdek szaladgaljanak korulotte , de ha ugyanezek a gyerekek tanitason kivul probaltak bejonni , nem engedte oket.
Előzmény: Törölt nick (11)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.10 0 0 69
így van.
élnek nem roma szegények is magyarországon.
egyre többen.
egyre kevesebben adóznak, termelnek.
egyre kevesebb pénz jut segélyre....
egyre többen lesznek szegények....
Előzmény: Kamillka77 (63)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.10 0 0 68
Rászístá kutyá!!!! Sintérhő vele!!! (viccnek is rossz)
Előzmény: Törölt nick (11)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2009.06.10 0 0 66
tudtad, hogy csak 700 ezer segélyezett van az országban és azok nagy része nem is roma?

Hát igen. Kérlek szépen ez úgy van, hogy a segélyen élő magyarokat ideje lenne már asszimilálni, mert egyre nagyobb terhet jelentenek a nem magyarok számára.

A virágzó roma közösségeknek igen nagy terhet jelent a versenyképtelen gádzsók tömege, hisz az állami redisztribúció egyre nagyobb arányban von el jövedelmeket tőlük a henye és versenyképtelen gádzsók javára.
Előzmény: Kamillka77 (54)
AAAaaa Creative Commons License 2009.06.10 0 0 65

nezd valamelyik miniszter beszelt a pannon pumarol is - normalis ember azert nem ismetelte tenykent

 

tettel egy tenykozlest - ketten kertunk rola valamilyen linket amit te nem tudtal megtenni.

 

Megmerettetel es konnyunek talaltattal. De azert kezdj el tamadni, hogy szerintem nincsenek szegeny magyarok segelyen.

Előzmény: Kamillka77 (63)
Kamillka77 Creative Commons License 2009.06.10 0 0 64

nem tudom, szmm-től mondta egy prominens

 

engem is érdekelne, hogy hol lehetne ezeket az adatokat meglesni

Előzmény: Biovadász (62)
Kamillka77 Creative Commons License 2009.06.10 0 0 63

ki tudja

 

azért elgondolkodtató

 

én úgy tudom, élnek nemroma szegények is magyarországon

 

vagy te nem hallottál még róluk?

 

érdekes...

 

 

Előzmény: AAAaaa (61)
Biovadász Creative Commons License 2009.06.10 0 0 62
hol lehet megtekinteni ezeket az adatokat?
Előzmény: Kamillka77 (60)
AAAaaa Creative Commons License 2009.06.10 0 0 61

jelen esetben te tetted be ezt a nehezen hiheto/ertelmezheto adatot

 

miutan nincs nyilvantartas es ha kerdezik akkor bemondasos alap van ezert az ilyen megnyilatkoztatasok politikai puffogasok

Előzmény: Kamillka77 (60)
Kamillka77 Creative Commons License 2009.06.10 0 0 60
azt nem tudom, de ezek az adatok az szmm-től
Előzmény: AAAaaa (58)
duplagróf Creative Commons License 2009.06.10 0 0 59
Lehet, hogy nem is a romagyűlölet szűnt meg, hanem a gerjesztője, 2,16 százalékos eredményével?
Előzmény: leotile (-)
AAAaaa Creative Commons License 2009.06.10 0 0 58

segelyosztaskor kerdezik a szarmazast?

vagy honnan van errol nyilvantartas?

Előzmény: Kamillka77 (54)
Kamillka77 Creative Commons License 2009.06.10 0 0 57

van akit a segélyezett életmód, van, akit más visz erre rá

 

a segélyezettek közt a roma segélyezetteknek is csak bizonyos százaléka ilyen, mint ahogyan a nem romák közt is csak bizonyos százalékról lehet beszélni...

Előzmény: Evelyn Weston (55)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!