Keresés

Részletes keresés

Wágner úr Creative Commons License 2008.01.10 0 0 6

Ilyenem nekem is volt, kérem szépen, méghozzá kétszer is! 

 

Először megláttam egy csodálatos Kriglit... telis tele Sörrel.., gyönyörű habbal a tetején.... Gondoltam, hogy na, ez lenne egy Nagy Kép... és az lenne a címe, hogy Sör!

 

Sajnos nem volt nálam a gépem, ezért fogtam és megittam....

 

Máskor egy böcsületes nem hivatalos látogatás után, amikor épp elaludtam a lépcsőn, egyszercsak látom álmomban a Hatalmas Korsót..., mondom magamnak, na akkor én ezt gyorsan lefotózom, és utána megiszom...., keresem is a masinámat, hogy ugyan hová dugtam, fordulok erre, fordulok amarra..., a végén a nagy forgolódástól fölébredtem... puff! A Hatalmas Korsó meg sehol!

 

Nagyon szomorú lettem.... volna..., de inkább visszakúsztam a krimóba...

 

Söööört!

Előzmény: Ordas (5)
Ordas Creative Commons License 2008.01.10 0 0 5
Mivel nem volt nálam a masina, ráadsául az egész pillanat kb. 1 mp sem volt, ha nálam van, akkor sem tudom lelőni.
Előzmény: Ordas (4)
Ordas Creative Commons License 2008.01.10 0 0 4

Körút, késő tavasz, délután, padon alvásból ébred egy hajléktalan, kászálódik fel. Mögötte a szélső sávban megáll egy Rolls-Royce magyar rendszámmal és két harmincon éves öltönyös figura száll ki, egyik pont a hajléktalanra tekint, miközben körbenéz... beleégett az agyamba a kép. Az lett volna a címe: A kontraszt

 

:)

halaloszto Creative Commons License 2008.01.10 0 0 3
nem volt tul fontos kep, de tanulsagos tortenet:

Csoportkep. Beallok a fotos poziciora, kepkivagas, elesseg beallit. Embert magam helyere allitom, mondom semmit nem piszkal, fenyes gomb megnyom.

Beallok a csoportba, csinal 3 kepet a tuti kedveert, koszi.



Az tortent, hogy a diopttriam miatt elallitott keresoben szerinte valoszinuleg nem votl eles a kep, es nekiallt tekerni. Elsore a zoom-ot talalhatta meg, es ahogy jol ranyitotta, mar nem tuntek a keresoben eletlennek a hangyanyira zsugorodott emberek. Ugyhogy mind a harom kepen rajta van az egesz ter, es a kozepen a kepfelulet kb 1/12 reszen egy csoport ember.

vajk
Előzmény: binszi (-)
binszi Creative Commons License 2008.01.10 0 0 2
A téma valóban az lenne, amit kihámoztál belőle, sajna pici összefolyt az írásom. (,.,).

Hasonló, nem sikerült, fotózások történetét várom, hogy mindenki kerülje, el a csalódást, ha az alkalom valószínüleg az egyetlen lehetősége volt.

Jöhetnek: trükkök, babonák, tapasztalatok...........................................stb.
Előzmény: Törölt nick (1)
Majdnem Creative Commons License 2008.01.10 0 0 0

0 szünetet látok az írásjelek után

 

nem értelmezehető a szöveg  ....  sajna

binszi Creative Commons License 2008.01.10 0 0 topiknyitó

A saját tapasztalatom,csak hozzáértő ember kezébe add a gépet,ha a rólad,illetve rólatok,készült fotót,viszont akarod látni,főleg ha a lehetőség, talán soha nem ismétli meg önmagát.

Történetem.

Autókiállítás volt,7-éve Budapesten,összfutottam népszerű tv műsort vezető Úrral,melynek címe:Szerelem Első Látásra,megkértem egy srácot fotózzon le kettőnket,meg is tette,viszont előhíváskor hatalmas csalódás ért,minden fotó sikerült,csak az az 1 amin ketten voltunk az Úrral,na azon a kockán semmi sem volt,nem akartam elhinni.

Várok tőletek is, hasonló storykat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!