Keresés

Részletes keresés

xed-ni Creative Commons License 2014.06.14 0 0 5

2006-os az utolsó hozzászólás. Talán ideje feléleszteni ezt a témát mert szerintem aktuális.

 

A VB érdekes, de a közvetitést én borzalmasnak tartom több szempontból is.

 

Elképesztő pénzeket költenek a csatornáknál a VB közvetitésre anélkül, hogy a minöségért bármi felelösséget éreznék.

 

Csodálkozom, hogy nincs reakció, de nyilván az emberek többségét más dolog foglalja le és vannak nagyobb gondok is az országban.

(pl. egy millió embeer dolgozik a létminium alatti fizetésért) Azért nem ártana jelzésként akár egy fórumon is szólni, hogy felháboritó amit az adófizető emberek pénzével müvelnek az M1 és M2 csatornákon.

KMG Creative Commons License 2006.07.12 0 0 4

Engem a Héde poénjai idegesítettek legjobban, a szőkenőknek szóló szabálymagyarázat. Egyrész ezt az ötletet már évekkel ezelőtt megcsinálta Fábry, de nem ilyen tenyérbemászóan. Ráadásul a Héder borzasztóan is adta elő őket. Szívesen benyomtam volna egyet neki ilyenkor.

Hédernek az is vérlázító megmozdulása volt, mikor egyszer a Heti hetesben méltónak érezte magát, hogy a Kernnel közösen feolvasson egy jelenetet a Gyalog galoppból.

 

Kövesdi

Needa Creative Commons License 2006.06.11 0 0 3

A Drukkerkocsmában van egy topik az RTL Klub dicsőségére!

 

Azokon a meccseken, amelyeket a retekklubon nyomatnak meccsen mostmár sajnos a himnuszok, csapatok kivonulása, összeálltások áttekintése stb. helyett reklámokat kell néznünk :(  Pénteken már kezdtem örülni, hogy a nyitómeccs kezdete előtt fél órával kapcsoltak a stúdióba és a felvezető pofázás után volt idő a jó áron eladott reklámidő 'élvezésére', kb. 50-kor kapcsolták az élő közvetítést. Erre mi történik tegnap? 50-kor kapcsolják a stúdiót, majd rohadék reklámok, ideges vagyok -szerintem nem vagyok ezzel egyedül- és éppen a kezdőrúgással megtisztelik a nézőket. A retekklub pontosan az mtv korábbi szemétségét követi el, csak egy kis beetetés volt a nyitónap. 

Ma a német RTL időben kapcsolta az élőképet, min. 10 perccel a kezdőrugás előtt! Kolosi Péter! remélem kapod a felmondóleveled az anyavállalattól!!!

csuporka1 Creative Commons License 2006.06.10 0 0 2
idióta magazin műsorokat csinálnak a meccsek előtt ugyan úgy, mint az f1-nél is, csak azt nem értem hogy ha más adók tudnak normálisat, akkor ezek mér nem...
lalá Creative Commons License 2006.06.10 0 0 1
-Megamágusközdumája.
Előzmény: Monty78 (-)
aud Creative Commons License 2006.06.10 0 0 0
Én szeretem a f0cit.
Előzmény: Monty78 (-)
Monty78 Creative Commons License 2006.06.10 0 0 topiknyitó
Ha a foci VB-t nézi az ember, nemcsak a fociról, hanem a közvetítésről is (meg)van a véleménye. Ki vele :)

Anglia-Paraguay meccsen himnusz se volt (leszámítva az angol közönséget), éppen beestünk a kezdőrúgásra :(

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!