Keresés

Részletes keresés

renegade Creative Commons License 2006.04.20 0 0 42
Ugyanezt csinálják Szombathelyen, ugyanezt csinálja Horváth Csaba és még sokan mások.

Ezt úgy érted, hogy a konkurense nevében felhívja a választókat, és azt hazudva, hogy győzött, megpróbálja távol tartani őket a szavazástól? Mert ilyen vádat -- amennyire én hallottam -- még Tompika se fogalmazott meg eddig, pedig neki aztán mostanában annyiból áll a teljes szókészlete, hogy "csalnak a szocik".
Előzmény: Ódri (40)
zuglo_14 Creative Commons License 2006.04.20 0 0 41
"Április 9-én a Fidesz Új Demokrácia Központja 1273 telefonhívást fogadott. "

És akkó mi van:-))))

Mi a ló himbi limbi a demó központ??:-)))

Minden egyes bejelentéshez tetszettek tenni egy darab telefonzsinort??
Kérem szépen ez a bizonyiték mert ezen a drótón telefomáltak???:-))))))))
Előzmény: Ódri (36)
Ódri Creative Commons License 2006.04.20 0 0 40

Talán nem csak balos sajtót kéne olvasnod, ott valóban elhallgatják. Ugyanezt csinálják Szombathelyen, ugyanezt csinálja Horváth Csaba és még sokan mások. S még rengeteg disznóságot csinálnak. Van ahol vásárlási utalványt osztogatnak, van ahol fenyegetnek (lásd Veres), és még sok minden más.

S noha alapból én se tartom etikusnak a durvább dolgokat, de ezeket másképp nem lehet eltakarítani. Fel kell venni a módszereiket, s ellenük fordítani. Sajnos az ország még túl buta...

Előzmény: renegade (39)
renegade Creative Commons License 2006.04.20 0 0 39
Csak azt tudom mondani, hogy a saját módszereikkel lehet megverni őket, a finomkodásnak most nincs helye.

Érdekes. Nem hallottam arról, hogy ez a telefonálgatás beletartozna a másik oldal repertoárjába.

Egyébként meg semmi közünk hozzájuk, bizonyitsd ránk, hogy igen:))

Tudod, én például nem azért nem hazudok, csalok, szélhámoskodok, mert abban bízom, hogy nem lehet rám bizonyítani, hanem azért, mert nem tartom etikusnak. És nem érdekel, hogy más megteszi-e vagy sem. Azért számoljon el mindenki a saját lelkiismeretével.
Előzmény: Ódri (38)
Ódri Creative Commons License 2006.04.20 0 0 38

:)))))))))))

Csak azt tudom mondani, hogy a saját módszereikkel lehet megverni őket, a finomkodásnak most nincs helye.

Egyébként meg semmi közünk hozzájuk, bizonyitsd ránk, hogy igen:))

Előzmény: méregkeverő (37)
méregkeverő Creative Commons License 2006.04.20 0 0 37

Fejér megye 4. számú választókerületében csütörtök reggel óta, egy női hang sorban hívogatja az embereket, hogy a győztes nevében megköszönje a szavazatot, amellyel a szocialista jelöltet már az első fordulóban a parlamentbe jutatták, mondta az Indexnek az "állítólagos" megbízó. A szocialista Ecsődi László az Indexnek azt mondta, hogy az első fordulóban valóban ő kapta a legtöbb szavazatot, de nem eleget, ezért szükség van a második fordulóban is támogatói szavazatára.

Kinek a megbízásából?

Ecsődi nem tudja, ki telefonálgatja végig a választókerületet, mert ő ilyen megbízást nem adott, ugyanakkor elmélete szerint a Fidesz névjegyzékében szereplő, az MSZP-hez húzó személyeket hívja az ismeretlen nő. (Kuncze Gábor, az SZDSZ elnöke a Népszabadságnak adott interjújában beszél hasonló, Szigetszentmiklóson történt esetekről.) Az Index két embert talált, akiket szintén megkeresett a telefonáló nő. A két férfi ugyanúgy emlékezett a jelentkező női hangra és arra, hogy megköszönte az Ecsődire adott szavazatokat, amelyekkel a szocialista jelöltet "bejuttatták" a parlamentbe.

Egyiküknek, egy adonyi férfinak a telefonálóról az a benyomása volt, hogy nem gép, hanem élő hang jelentkezett. A kulcsi férfi pedig azt furcsállotta az Indexnek, hogy ő nem is Ecsődire szavazott.

Előzmény: Ódri (36)
Ódri Creative Commons License 2006.04.20 0 0 36
A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület

Felhívása

 

A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület aggodalommal értesült a választási kampány során illetve az első forduló napján elkövetett választási csalásokról, súlyos szabálytalanságokról. Az Új Demokrácia Központhoz érkezett bejelentések és azok áttekintése, feldolgozása alapján megállapítható: veszélybe kerülhet a második forduló tiszta, szabályos lebonyolítása is, a választási csalások előfordulásának valószínűsége országszerte igen nagy.

 

Április 9-én a Fidesz Új Demokrácia Központja 1273 telefonhívást fogadott. Több mint 120 megkeresés azzal kapcsolatosan érkezett, hogy az idős, mozgásképtelen, beteg emberekhez a bejelentés ellenére nem érkezett meg a mozgóurna, tehát nem tudtak élni állampolgári jogukkal, nem vehettek részt a választások első fordulójában. A választás napján mintegy 60 olyan esetet regisztráltak, amikor a budapesti szavazókörökben diszkriminatív módon nem fogadták el az érvényesen kiállított igazolásokat, azzal az indoklással, hogy a szabályosan kiállított igazolásokon csak Budapest neve volt feltüntetve, a kerület megjelölése pedig nem szerepelt. 14 óráig egyetlen szavazókörben sem volt gond az ilyen igazolásokkal, ám ezután csak azokat az igazolásokat fogadták el, amelyeken a kerületek is fel voltak tüntetve. Több mint 100 esetben a bejelentők arra hívták fel a figyelmet, hogy a szavazóköri biztosok nem engedték saját tollukkal szavazni az embereket, csakis a szavazókörben található tollakat engedélyezték erre a célra. Az Új Demokrácia Központhoz befutott bejelentések alapján derült ki, hogy a budapesti SZDSZ – „Liberálisok Háza” nevű sátor a kampánycsend alatt a nagyközönség számára is elérhető volt. Vidékről és a fővárosból több láncszavazás-gyanús ügyet jelentettek, Kispesten egyetlen szavazókörben kétszer is lebuktak a szavazócédulákat kicsempészők, és Mátészalkán is vittek ki szavazólapokat a helyiségből. Érkezett hír a szavazók szervezett szállításáról is. Budaörsön a szavazókörökbe történő szervezett szállítást megörökítőket bántalmazták és életveszélyesen megfenyegették. Volt olyan szavazókör, ahol nem íratták alá a névjegyzéket. Az első fordulóban tapasztalt súlyos törvénytelenségek sora hosszan folytatható.

 

A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület felkéri a választópolgárokat, a pártokat, a választási szerveket valamint az illetékes hatóságokat, hogy az első fordulóban tapasztalt nagyszámú választási csalás miatt április 23-án, a második forduló napján fokozottan ügyeljenek a szavazás törvényes lebonyolítására, annak érdekében, hogy az emberek demokratikus véleménynyilvánítása ne szenvedjen csorbát.

 

Budapest, 2006. április 20.

mandulapaula Creative Commons License 2006.04.18 0 0 34

Ezzel a felhívással, ezzel a "szöveggel" egyetlen el nem kötelezett választót nem lehet megnyerni. Tisztelt polgári kormánynak volt 4 éve az országot írányítani. Előbb teljes önkritikát kellene gyakorolni. Végiggondolni milyen hibákat követtek el, ezeket pontosan meghatározni és ennek megfelelő stratégiát kidolgozni. Kérem szépen ez elmaradt. Akkor /2002-ben/ nagy valószínűséggel a megnyerhető választókat elvesztették.  /Az elkövetett számtalan hibát most nem sorolom, egy biztos, ezt nem a Hír TV-ből fogják meghallani. Alapvető feltétele lenne egy kb demokratikusan müködő párt megléte/

A felhívásuk értelmezése szerint minden ott folytatódna, amit a törzsbázisukon kivül más nem igazán szeretne mégegyszer.

A hibás politikát  nem lehet folytatni  uraim!!

 

Előzmény: Ódri (-)
Gördülő Kő Creative Commons License 2006.04.18 0 0 33

""Az európai demokráciák történetében példátlan eset lenne, ha egy olyan pártkoalíció kapna ismételt megbízást az ország ügyeinek irányítására, amely négy esztendős kormányzása alatt összehasonlíthatatlanul rosszabb állapotba hozta a gazdaságot, a magyar társadalmat, annak erkölcsi és szellemi állapotát, mint amelyben az ország akkor volt, amikor a hatalmat átvették. Az újabb felhatalmazás a csőd szélére juttathatja az országot és megsemmisítheti a rendszerváltozás céljainak elérését és az azóta eltelt 16 esztendő kemény munkájának és áldozatainak az eredményeit.""

 

A MPEE ezt a katyvaszt teljes mértékben átvette a Fidex Kft-től. Azonban én felháborítónak tartom, hogy egy politikai párt az összes többitől elvitatja a nemzethez tartozást. Ha valaki kizárólag önmagát tartja nemzetinek, az hazudik.

A MPEE közleménye ebben a bekezdésben is ordas módon hazudik. A magyar gazdaság és a magyar társadalom nincsen rosszabb állapotban most, mint  négy éve. Sőt, sokkal jobb állapotban van. Az egyik - elismerem nem elhanyagolható - gazdasági mutató, a költségvetési hiány, nagyon magas. EZ azonban önmagában nem jelent semmit és részben annak a következménye, hogy jobban élünk. Jobban élnek a pedagógusok, jobban élnek a nyugdíjasok, jobban élnek az egészségügyiek stb.

Én pl. egyáltalán nem mondom, hogy egy család, amelyik részben hitelből vett magának egy lakást, rosszabbul él, mint a lakásvásárlás előtt. Viszont kétségtelenül nőtt az adóssága, az is igaz, hogy a hitelt törleszteni kell. Ezzel szemben van egy lakása. A költségvetési hiánnyal is ez a helyzet. Nyilván jobb lenne, ha kisebb lenne, de a pénz, ahogyan elmondtam, ott van a különböző társadalmi csoportok zsebében, no meg az utakban stb.

Előzmény: Törölt nick (26)
ooloo Creative Commons License 2006.04.18 0 0 32
Második forduló ... elfáradsz a szavazóhelyiségbe és bekarcolod JOBBra az ikszedet. Természetesen a Te voksod is annyit ér, mint a miénk (1:8000000). Este 11-kor azután majd szomorúan megállapítod, hogy a 2006-ra igért rendszerváltás sajnos elmarad...
Előzmény: Törölt nick (26)
Gerenda Creative Commons License 2006.04.18 0 0 31
Ez nem szimpáta- vagy szépségverseny.

Megfelel-e a világról alkotott elképzelésednek a fidesz vagy az mszp és/vagy szdsz által kínált megoldás? Szerintem ez a fő kérdés. (A személyes érdekek persze szintén nem elhanyagolhatóak, de mezei szinten, amikor az ember nem függ közvetlenül a politikusoktól hálisten', második helyre sorolhatók.)

Ki a francot érdekel, hogy OV előrántotta a bűvészkalapból a húsvéti Bod Péter Ákost, és trójai fanyúlként előretolta a privát játszmájában? Ez csak egy vicc.

A megszorításosdi meg baromság, csak a fidesz már nem tud mást kínjában kitalálni. Az egyik száj arról ordítozik, hogy majd jön a Veress-csomag és négyszázezer forint lesz egy liter mandulaműtét, a másik száj meg azon visong, hogy a gonosz komcsik csődbedöntik az államot. Aranyapám, elő kell venni a tavalyi költségvetési törvényt, ott van benne a végösszeg, valami 1500 milliárd éves hiányt terveztek. Roppant sajnálatos, hogy ez az elmebeteg hiány átment, de
ezt a számot mindenki ismeri már tavaly óta!

Ehhez képest a fidesz azt vizionálja, hogy "eltitkolták". Na ja, a titkoknak a Magyar Közlönyben a helye, meg az országgyűlés plenáris ülésén, sokórás szavazásokon. "Eltitkolták", Anyám, borogass....

Persze hogy le kell faragni ezt a hiányt, már elmentek a vállalható hiány és államadósság legvégéig. Ha ezen túlmegyünk, az EU komolyan összeborzolja a homlokát. Erről a lefaragásról szól például az a törvénytervezet, amelyet egyik utolsó, kampány-előtti dobásként a PM megpengetett, és évekre előre törvényben rögzítené a hiány mértékét - olyan csökkenő mértékben, ami lehetővé teszi a 2010-es Euro-bevezetést. Azt persze ne kérdezd, hogy ugyan mi valósulna meg egy ilyen törvényből, tudja a nyavalya. Engem meglepne, ha maradéktalanul sikeres lenne. Az az érzésem, mintha a gazdasági folyamatokat illetően egy óriási optimizmuskondérból merítene időnként a koalíciós kormány.

Végül: a "megszorítás", magyarul a költségvetési költekezés lefaragása nagyon sokféle módon lehetséges. "Szerencsére" a politikai kampf mocsárbirkózásában ez ma már csak annyit jelent, hogy majd jön a gonosz Gyurcsány, lendületből letépi az ördögi Bokros Lajos bajszát, felragasztja Veress pénzügyérre, és azon melegében romba dönti az országot.

Pedig ebben témában értelmes társalgás is lehetséges lenne, például a minisztériumok és szervezeteik már sokat kritizált működésével kapcsolatban.
Fel lehetne tenni végre olyan kérdéseket, hogy pl. a "civil szféra" miért lóg teljes lendülettel a közpénzek nyakán, vagy mi a francért tömik milliárdokkal a beszántani való "közszolgálati" médiákokat. Mit lehetne kezdeni a közszolgákkal? Mit csináljunk azzal a nagyonsokezer önkormányzattal? Neadjisten az egészségüggyel, ami egyrészt szörnyű sokba kerül, másrészt állítólag kevés benne a pénz. Ilyesmik.

Bláh.

G
Előzmény: Törölt nick (20)
serpa Creative Commons License 2006.04.18 0 0 30

Elolvastam és elfelejtettem:))

Boccs

Előzmény: Törölt nick (29)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.18 0 0 29

Magyar Polgári Együttműködés Egyesületet

 

Olvasd el a topiknyitó irást és sokkal okosabb leszel...:)

Előzmény: serpa (27)
figyelő Creative Commons License 2006.04.18 0 0 28

Valószínű, hogy az MPEE szellemi-erkölcsi állapota sokkal rosszabb, mint volt négy éve.

Pedig akkor sem volt valami jó állapotban...

Előzmény: Ódri (-)
serpa Creative Commons License 2006.04.18 0 0 27
Ezt kitől idézted?
Előzmény: Törölt nick (26)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.18 0 0 26

Nem vagyok közgazdász,de ha válsztanom kell értékrendek között akkor inkább a jobbot választom,annak már a nevében is benne van,hogy JOBB.:)

 

És hát szerintem meg ez a lényeg:

 

"Az európai demokráciák történetében példátlan eset lenne, ha egy olyan pártkoalíció kapna ismételt megbízást az ország ügyeinek irányítására, amely négy esztendős kormányzása alatt összehasonlíthatatlanul rosszabb állapotba hozta a gazdaságot, a magyar társadalmat, annak erkölcsi és szellemi állapotát, mint amelyben az ország akkor volt, amikor a hatalmat átvették. Az újabb felhatalmazás a csőd szélére juttathatja az országot és megsemmisítheti a rendszerváltozás céljainak elérését és az azóta eltelt 16 esztendő kemény munkájának és áldozatainak az eredményeit."

Előzmény: méregkeverő (25)
méregkeverő Creative Commons License 2006.04.18 0 0 25

Egészségedre!

 

Akkor talán meg tudod magyarázni, hogyan lehet összeegyeztetni Bod Péter Ákos véleményét a gazdasági helyzetről, teendőkről a FIDESZ programjával?

Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.18 0 0 24
A közlemény minden karakterével egyetértek.
Előzmény: Ódri (-)
Ódri Creative Commons License 2006.04.18 0 0 23

Na ná, én spec már többször is beszéltem vele azóta:))

De ha jól tudom rendszeresen jár tévéműsorokba. Legalábbis ezt mondta:)) Én nem nézek tévét.

Előzmény: syllus (22)
syllus Creative Commons License 2006.04.18 0 0 22
Megszólalt már valahol Bod Péter Ákos?
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.12 0 0 20
Lenne néhány kérdésem a témában.
Utánanéztem kicsit a neten a témában, és Bod Péter Ákos elég szimpatikusnak tűnik nekem. Pontosabban nem is szimpatikusnak, hanem olyannak, aki ért a dolgához. Én inkább a baloldalra szavaznék(első fordulóban nem szavaztam), de ez a fordulat lehet hogy megváltoztatja a véleményemet. Az a helyzet, hogy tisztában vagyok a gazdaság helyzetével, és tudom hogy megszorításokra lesz szükség, bárki is nyeri a választást. Azért szimpatikus nekem Bod Péter Ákos, mert talán végre hozzáértő ember vezethetné az országot, nem pedig díszpofák(Gyurcsány, Orbán, stb.). De van egy-két kételyem, amit szeretnék eloszlatni, de hát nem nagyon megy:
1.Bokros csomag
Azt minden hozzáértő tudja, hogy mennyire szükséges volt, és a megmentette az államot a csődtől. Pont ez kéne most, hosszútávon kifizetődne egy megszorítás. Ám az a gond, hogy a jobboldal azóta többször is ezzel kampányolt. 2002-ben emlegették, hogy ha Medgyesi nyer, akkor Bokros csomag lesz. Bárcsak így lett volna, de nem, Medgyesiék folytatták a költekezést. Miért kampányolt az az oldal megszorítás rémével, ha már akkor is szükség lett volna valamekkora megszorításra, és most nem lennénk itt?
2. Bód Péter Ákosnak szerepe volt az Antall kormányban is, amely kormány nem tudott úrrá lenni a gazdasági és államháztartási problémákon, és végül pont utánuk kellett megszorításokat hozni. Nem azt mondom, hogy az Antall kormány tök béna volt, sok mindent véghez kellett vinniük, de a hiány csak nőtt az ő kormányzásuk alatt. Tudom hogy egy fecske nem csinál nyarat, de akkor is kételyt ébreszt bennem a dolog. Ugyanez a helyzet az Orbán kormánnyal(ahol valami tanácsadó volt Bod), főleg kormányzásuk végén nőtt a hiány, és a helyzet, ahogyan átadták a gazdaságot, az sem volt olyan rózsás, a gazdasági növekedés eléggé lecsökkent kormányzásuk végén. A baloldal csak folytatta ezt a tendenciát, és ezért nem tudom elfogadni azt az érvet, hogy az utóbbi 4 évben voltak a gondok. Orbánék sem tettek semmilyen lépést, az egyetlen áldozatkész és fájdalmas program Bokros nevéhez fűződik. És most azok fognak fájdalmas lépéseket tenni, akik évekig pont azt a csomagot kritizálták, amely stabilizálta a magyar gazdaságot, és pont emiatt működött jól a gazdaság az Orbán kormány első 3 évében?
3. Az MPEE alelnöke Hankiss Ágnes? Elég sokszor látni őt a Hír TV-ben, Orábán feltétlen híve, és elég messze szokott állni a realításoktól. Egy kissé zavar, hogy Bod is ebben a szervezetben alelnök.
4. Az is gondom, hogy lehet hogy a fidesz arra játszik, hogy Bod rendbehozza a gazdaságot fájdalmas lépések árán, majd 2 év múlva megkapja a fikázást a pártvezetéstől, leváltják, hogy rossz volt a gazdaságpolitikája, és Orbán meg a következő választásig miniszterelnökként élvezi a stabil és fejlődő gazdaság, meg a növekvő életszínvonal előnyeit, majd újraválasztják. Ezt nem szeretném, én inkább azt szeretném, hogy mostantól szakértők kormányozzák az országot, nem Orbánhoz hasonló figura.

Összességében, ha valaki válaszával eloszlatná kételyeimet, akkor szívesen szavaznék a körzetem fideszes jelöltjére, de ezekkel együtt elég nehéz a döntés. Úgy gondolom, hogy szakembereknek kéne irányítania az országot, nem szónokoknak. Ha pedig egy párt fájdalmas lépéseket ígér, akkor úgy érzem, rá kéne szavaznom, még ha eddig nem is viselkedtek úgy ahogy elvárható lenne, és eredeti programjuk ellentétes volt az eddigiekkel.
halkergető Creative Commons License 2006.04.12 0 0 19
Légy pontos!"Martonyi professzor úrra" - így hangzott!
Előzmény: Droopy (15)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.12 0 0 17

A kis hamis pógárok. Már annyira megszoktuk, hogy kezdünk immunisak lenni rájuk. Kár ez a vergődés.
fokhagymabors Creative Commons License 2006.04.12 0 0 16

 

 

emberek!

 

ha valaki azt mondja 2002 koranyarán, hogy 2006-ban a jobboldal végső miniszterelnök-jelöltjének személyét a választások első fordulója után 3 nappal jelölik ki... :-) mit gondoltak volna az illetőről?

Hogy hülye?

Hogy provokátor?

Hogy belőtte magát?

 

lehetséges most ekkorát mondani? Pl hogy 4 év múlva parlamenten kívüli párt lesznek Vitya és udvartartása... Vagy Allahért fohászkodik minden aggódó pógár a felcsúti mecsetben? Semmi nem lehetetlen már...

 

 

MPEE-közlemény:-))) jeee!

Droopy Creative Commons License 2006.04.12 0 0 15
Hogy is mondta nemzet nogyogyasza? "most ranezek martonyi baratomra..." 20 ev...
Előzmény: Ódri (12)
Pásztörperc Creative Commons License 2006.04.12 0 0 14

"A polgári-nemzeti oldal az összefogás eredményeként megnyerte az 1998-as országgyűlési választásokat... Most, a választások második fordulója előtt..."

 

1. Neked melyik a polgári- nemzeti oldalad? A kést fogod a polgári-nemzeti-kezeddel, vagy a villát?

 

2. Hány országygűlési választás volt 1998-ban? (Eddig úgy tudtam, hogy csak egy.) Hány választás 2. fordulójára várunk most?

 

"Az elmúlt négy esztendő felelőtlen politikája adósságcsapdába hajtotta a gazdaságunkat..." Hány magyar vállalatot hajtott adósságba a kormány politikája?

 

"... az összeomlás veszélye fenyegeti" — Hogy a pitypalattyba fenyegethet bármit is egy veszély?

 

"összehasonlíthatatlanul rosszabb állapotba hozta a gazdaságot..." Ha összehasonlíthatatlan, akkor honnan tudod, hogy rosszabb? nem mellesleg: mondanál egyetlen olyan ismérvet, ami arra utal, hogy a gazdaság rosszabb állapotban van, mint 4 éve volt? (Ez ugyanis egész 1*űen nem igaz.)

 

"rendszerváltozás" — Hogy van merszetek ilyen otrombán degradálni a rendszerváltás fogalmát?

 

"a valóság folyamatos meghamisításával" — nem gondoljátok, hogy ehhez legalább egy isten kellene?

 

 "... azt a javaslatot, amely Bod Péter Ákost jelöli a polgári-nemzeti oldal miniszterelnöki posztjára..."

 

Tudod-e hogy B.P.Á-t O.V. jelölte, és nem "egy javaslat"? Sejted-e, hogy egy javaslat nem képes jelölni? Felfogod-e, hogy semmilyen "oldalnak" nincs és nem is lehet miniszterelnöke? (Miniszterelnöke országnak lehet.)

 

Miért nincs ebben a bagázsban senki, aki legalább félig-meddig tudna magyarul?

 

Hogyan merészelitek egyesületeteket "magyarnak" nevezni???

 

Előzmény: Ódri (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.12 0 0 13

Ej márt megint a depressziókampány. Nem tanulnak ezek a pógárok a súlyos hibájukból.
Előzmény: Ódri (-)
Ódri Creative Commons License 2006.04.12 0 0 12
Hehehe, elég kevéssé ismered te Martonyit:)))
Előzmény: Droopy (11)
Droopy Creative Commons License 2006.04.12 0 0 11
Szegeny Martonyi. Kirangattak alola az alelnokot es fidesztol fuggetlen miniszterelnokjeloltkent meglengetik mint floki a labtorlot. Pedig Martonyi barhol barmikor hajlando volt haknizni egyet a GYEL-ert.
Előzmény: Törölt nick (6)
syllus Creative Commons License 2006.04.12 0 0 10

Köszönöm, vettem.

 

A jelöltnek van programja? Hogyan készült? Kik készítették? Hol olvasható?

Előzmény: Ódri (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!