Keresés

Részletes keresés

kilenctizenegy Creative Commons License 2008.04.11 0 0 127
Kövér: Minden gonoszság az SZDSZ-től való

 

  • MTI - ugyelet@mail.index..hu
  • | 2008. április 11., péntek 00:25

     

    "A magyar demokrácia újjászületésének pillanata lesz az, ha az SZDSZ kiesik a parlamentből" - mondta Kövér László egy lakossági fórumon csütörtökön. A Fidesz volt elnöke szerint "minden gonoszság és elvetemültség, ami ma a politikában benne van" az az SZDSZ-től származik.

    Az SZDSZ közelgő bukásának örvendezett Kövér László egy lakossági fórumon. A Fidesz befolyásos politikusa, volt elnöke szerint az SZDSZ megrontotta az MSZP-t. "A magyar demokrácia újjászületésének pillanata lesz az, ha az SZDSZ kiesik a parlamentből" - mondta. Később hozzátette, hogy "minden gonoszság és elvetemültség, ami ma a politikában benne van, az tőlük származik" illetve "az MSZP most már nem különb sokkal, mint ők voltak, de az MSZP sem volt mindig ilyen, az SZDSZ-el való kutya-macska barátság tette őket ilyenné". Szerinte az MSZP-ben azok jutottak hatalomra, akik kompatibilisek voltak a koalícióból kiugró liberális párttal, és ez az új vezetés mindenkit kiszorított, aki képes lett volna érdemi párbeszédet folytatni. "Mindaddig, amíg nem tudunk a legalapvetőbb kérdésekben közös nevezőre jutni a másik oldallal, addig ez reménytelen, addig a politika háború lesz és nem több" - mondta. Kövér László figyelmeztetett: egy kormányváltás után sem javulna azonnal a helyzet, sőt egy ideig még talán romlana is. "Egy meredek lejtőn lévő szekeret sem lehet azonnal megállítani, előbb fékezni kell, majd megállítani, utána pedig meg kell próbálni valahogy felfelé rángatni" - fogalmazott.

    NOkedli Creative Commons License 2006.04.09 0 0 126
    Hehe, ez jó!
    Előzmény: 9/11 (125)
    9/11 Creative Commons License 2006.04.09 0 0 125
    "Orbánnak nincs ellenpólusa mivel nincsenek elvei.

     

    Az SZDSZ ellenpólusa Mikola és Semjén."

     

    A vezérnek is vannak "értékválasztásai", csak éppen könnyebben eltekint tőlük, mint más, ezért nem hívjuk őket elveknek. Viszont az elmúlt évtized pont arról szólt, hogy ő formálta át a társadalom kisebb-nagyobb csoportjait saját értékrendje szerint, miközben a társadalom egy jottányit sem formált rajta.

    Előzmény: picicici (124)
    picicici Creative Commons License 2006.04.09 0 0 124

    Orbánnak nincs ellenpólusa mivel nincsenek elvei.

     

    Az SZDSZ ellenpólusa Mikola és Semjén.

    9/11 Creative Commons License 2006.04.09 0 0 123
    Lényegileg egyetértek veled, de 1990-ben korántsem volt ekkora a tét. Akármelyik párt is nyert volna az akkor komolyan vehetőek közül, senki nem csinál diktatúrát.
    Előzmény: Törölt nick (122)
    kilenctizenegy Creative Commons License 2006.04.07 0 0 121

    Egy kis levezetés a két kormánypárt között bizonytalankodók számára:

     

    1. Adva van egy olyan szavazótömeg, aki az első fordulóban mindenáron csak az MSZP-re szavaz, jelöljük M-el.

     

    2. Adva van egy olyan szavazótömeg, aki az első fordulóban mindenáron csak az SZDSZ-re szavaz, jelöljük S-el.

     

    3. Adva van egy olyan kormánypárti szavazótömeg, aki bármelyik kormánypártra hajlandó szavazni, célja, hogy Orbán helyett Gyurcsány alakítson kormányt. Ezeket jelöljük B-vel.

     

    A kérdés tulajdonképpen, hogy B-ék hogy szavazzanak, ha maximalizálni akarják céljuk bekövetkezési valószínűségét.

     

    Az Orbán-ellenes szavazók összessége AO=M+S+B

     

    1. Ha a B halmazból mindenki az MSZP-re szavaz, akkor az SZDSZ-re csak az S halmaz szavaz. Ez akkor lenne mindegy Orbán leradírozásának szempontjából, ha S>5%. De mivel ez nem biztos, hogy így van, ezért amennyiben az SZDSZ kiesik a parlamentből, akkor az AO=M+SZ+B szavazatokból csak az M+B szavazatok hasznosulnak, ezek pedig a mai közvéleménykutatások szerint valószínűleg nem elegendőek Orbán hatalomra kerülésének megakadályozásához, mivel F-(M+B)<S.

     

    2. A másik szélsőséges esetben, ha a B halmazból mindenki az SZDSZ-re szavaz, akkor az MSZP-re csak az M halmaz szavaz. Mivel biztosan M>5%, és is biztosan B+S>5%, ezért ebben az esetben az AO=M+S+B szavazatokból mindegyik hasznosul, egy sem veszik el.

     

    Mivel senki sem tudhatja előre, hogy B-nek mekkora része kell, hogy S-t 5%-ra egészítse ki, ezért célszerű, ha a B összes tagja az SZDSZ-re szavaz, mert így biztosíthatja legbiztosabban, hogy minden Orbán-ellenes szavazat hasznosul.

     

    Ez eddig az első fordulós, területi listás szavazásra vonatkozik. Vegyük akkor az első fordulós egyéni képviselőjelölti szavazást:

     

    Leszögezhetjük, hogy minden olyan körzetben, ahol az MSZP is és a Fidesz is indít jelöltet, a második fordulóba ezek jutnak tovább első két helyen, tehát köztük dől el az egyéni mandátum sorsa. (Kivéve, ha valamelyik nagy visszalépteti első vagy második helyről a jelöltjét kisebb szövetségese javára, de ez csak 1-2 körzetben várható.)

     

    Kevesen gondolják végig, de tény, hogy a győztesre adott töredékszavazatok elvesznek. A B-tipusú antiorbánista szavazók a szempontból az átlagos körzetben két eset van:

     

    1. A második fordulót a Fidesz jelöltje nyeri. Ebben az eseben mindegy, hogy az első fordulóban az MSZP vagy az SZDSZ jelöltjére adták a szavazatukat, mert az vagy az SZDSZ, vagy az MSZP országos listáján hasznosul és Orbán-ellenes mandátumokat generál.

     

    2. Ha viszont a második fordulót az adott körzetben az MSZP nyeri, akkor nagyon is számít, hogy az első fordulós egyéni szavazat melyik kormánypártra esett, ugyanis az MSZP-re esett szavazatok elvesznek, nem eredményeznek mandátumokat. Ebből kifolyólag az első fordulóban mindenkinek az SZDSZ egyéni jelöltjére kell szavazni, aki biztos kar lenni abban, hogy szavazata hasznosul, Orbán-ellenes mandátumokat generál.

     

    Összefoglalva a racionálisan leadott Orbán-ellenes szavazat a következő:

     

    Első forduló, egyéni: SZDSZ,

    Első Forduló, lista: SZDSZ,

    Második forduló: MSZP 

     

    kilenctizenegy Creative Commons License 2006.04.07 0 0 120

    Figyelitek, micsoda össztűz zúdul néhány naopja az SZDSZ-re?

     

    Már többet foglalkoznak vele, mint Gyurcsánnyal.

     

    Kezd leesni nekik, hogy az SZDSZ bejut és elüti a Vezért a hatalomtól.

    Előzmény: PeTyUs (118)
    Törölt nick Creative Commons License 2006.04.07 0 0 119
    :-))

    Ez a népi liberális egyszerűen zseniális:-)
    Előzmény: PeTyUs (118)
    PeTyUs Creative Commons License 2006.04.07 0 0 118

    Mikola rosszabb, mint Gál Zoltán.

     

    Mikola rosszabb, mint Gál Zoltán.

     

    "A népi liberális identitás lényege az, hogy az Orbán Viktor ne legyen miniszterelnök, sőt inkább süssék meg lassú tűzön. Ennek számos oka van, az egyik nyilván az, hogy így szokták meg, a másik, hogy Orbán háta mögött időnként feltűnnek figurák, akik egy-egy jól irányzott buzizással, hittérítős baromkodással vagy egyéb parasztsággal okot adnak erre. "

     

    Tóta W. tollából. :)

    Előzmény: kilenctizenegy (37)
    Törölt nick Creative Commons License 2006.04.07 0 0 117
    Rendben, legyen baromság.
    Egy miniszter hatalmával visszaélve el akar lehetetleníteni egy iskolát, de ebben magakadályozza a civil kurázsi, illetve a jogállam.

    Ennyi egy mondatban a történet, és ezt pont egy "liberális"nak mondott miniszter követi el. Kérdés ez miért baromság? Tán nyálcsorgatva kéne éljenezni az efajta gyakorlatot? Mert úgy tűnik, az nem baromság, sőt, pc és modern meg liberális stb...stb
    Előzmény: brgh (115)
    Törölt nick Creative Commons License 2006.04.07 0 0 116
    Ezzel mit is akarsz bizonyítani?
    Idemásolsz egy cikket, amiből megtudhatjuk:
    a. ki tudja hányadik perbe rángatja bele az OM a jászladányiakat,
    b. tüntet az iskola ellen Horváth Ali helyi spamja, a rasszizmusra hivatkozva
    c. az Egyenlő Bánásmód Hatóság is bepróbálja a jászladányiak csicskáztatását, köszönhetően egy gumiparagrafusnak, azonban a bíróság passzolja

    Sima ingatlan biznyák.

    Ezt ki mondja, és miért? Tudod kié az ingatlan?
    Előzmény: csucsu63 (114)
    brgh Creative Commons License 2006.04.07 0 0 115
    felőlem szidhatod,kritizálhatod Magyar Bálintot,nem rokonom szarok rá
    de amit írtál az baromság
    Előzmény: Törölt nick (111)
    csucsu63 Creative Commons License 2006.04.07 0 0 114
    Jászladány: per, demonstrációval Népszabadság • Szolnoki tudósítónktól • 2006. január 20.

    // <!-- // <![CDATA[ document.write(''); // ]]> // --> Békés demonstráció a szolnoki Kossuth téren
    Kép: Hevesi Tóth János Elfogultságot jelentett be tegnap a Szolnok Megyei Bíróságon az Egyenlő Bánásmód Hatóság és a megyei közigazgatási hivatal jogi képviselője a jászladányi önkormányzati iskola bérbeadásának jogszerűségét vizsgáló bíró ellen.

    <!-- var ord=Math.round(Math.random()*100000000); document.write(''); //-->

    A tárgyalás napján, tegnap reggel nyolc órától csendes demonstrációt hirdetett a szolnoki Kossuth térre a Jászsági Roma Polgár Polgárjogi Szervezet, hogy így tiltakozzanak a jászladányi alapítványi iskolának a roma gyerekeket kirekesztő magatartása ellen. Transzparenseiken egyebek között ezek a feliratok szerepeltek: "A romák is tanulnának, ha hagynátok! Ne válasszátok szét a gyerekeket! Az iskola mindenkié!"

    A tegnapi perben a bíróságnak arról kellett volna döntenie: megsértette-e az egyenlő bánásmód elvét a jászladányi önkormányzat azzal, hogy engedélyezte az önkormányzati iskola épületének kettéválasztását, s az egyik szárnyat bérbe adta a jászladányi alapítványi magániskolának. Ez ügyben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közigazgatási Hivatal bírósághoz fordult, de keresetét elutasították. A közigazgatási hivatal fellebbezett, s a másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla úgy határozott: új elsőfokú, érdemi eljárás lefolytatása szükséges az ügyben. Ennek tárgyalására került sor tegnap Szolnokon.

    A felperes közigazgatási hivatalhoz úgynevezett perbeli beavatkozóként csatlakozott az Egyenlő Bánásmód Hatóság is (EBH). A hatóságot a tárgyaláson képviselő Furmann Imre, az EBH elnökhelyettese tegnap Szolnokon bejelentette: huszonkét pontos bizonyítási indítványt terjesztettek a bíróság elé, amelyben kezdeményezték egyebek mellett oktatási és pszichológus szakértők bevonását. Ha valakinek levágják a lábát, az azonnal látható, ha valakinek beletaposnak a lelkébe, azt kívülről talán észre sem venni, noha ugyanúgy sérül az emberi élet - indokolta, miért tartja szükségesnek szakértők bevonását.

    A jászladányi önkormányzatot a tárgyaláson Dankó István polgármester, valamint az ő, ezúttal ügyvédként eljáró felesége, Dankó Istvánné dr. Makai Gabriella képviselte. Az utóbbi kifejtette: álláspontjuk szerint nem szakmai és nem politikai, hanem pusztán vagyoni kérdésről - az iskolaépület bérbeadásáról -, van szó, amelynek eldöntése az önkormányzat hatásköre.

    Az ügyet tárgyaló bíró elutasította az Egyenlő Bánásmód Hatóság indítványát a szakértők bevonására. Furmann Imre ekkor közölte: elfogultsági indítvánnyal él az ügyet tárgyaló bíróval szemben, két okból is. Egyrészt azért mert, mint kiderült, a mostani ügyet tárgyaló bíró volt az, aki korábban tárgyalás kitűzése nélkül elutasította a közigazgatási hivatal beadványát az iskola jogsértő bérbeadásáról. Arra hivatkozott, hogy korábban ugyanebben az ügyben már egy jogerős elutasító bírósági döntés született. Másrészt Furmann Imre szavai szerint nem lehet érdemi tárgyalást lefolytatni és szakmailag alátámasztott ítéletet hozni, ha nem vonnak be külső szakértőt, hanem csak a per eddigi szereplői ismételgetik korábbi álláspontjukat. Az elfogultsági indítványhoz csatlakozott a megyei közigazgatási hivatal jogi képviselője is. A per tárgyalását elnapolták addig, amíg a bíró elleni elfogultsági indítványról nem döntenek.

     

     

     

     

    Tényleg nem igaz. Bocs!

    Sima ingatlan biznyák.

    Előzmény: Törölt nick (113)
    Törölt nick Creative Commons License 2006.04.07 0 0 113
    Ez most sem igaz, és régebben sem volt az, de valamit persze hazudni kell MB védelmében. Valami jó nagyot, az úgy ütősebb. Lehetőleg a legpofátlanabb módon, rágalmazva az opponenseket.
    Előzmény: csucsu63 (112)
    csucsu63 Creative Commons License 2006.04.07 0 0 112
    Látom Te vagy a Fidesz oktatáspolitikai üdvöskéje.

    Agrártinédzserek külön iskolába, romagyerek külön iskolába.

    Előzmény: Törölt nick (106)
    Törölt nick Creative Commons License 2006.04.07 0 0 111
    Azt mondanám reakciódra: a szokásos.
    Ha Magyar Bálintról, illetve ténykedéséről esik szó szó, és azt kritikával illeti, akkor mindenki más hülye, és képtelen értékelni a kialakult helyzetet:-)
    Nem is számítottam másra:-)
    Előzmény: brgh (109)
    brgh Creative Commons License 2006.04.07 0 0 110
    azért egy ilyen ziccert nem hagyhattam ki :)

    ami az érettséginél történt az akár melyikkel megtörténhetett vón a rendszer még nem készült fel a a Cyber-punkra...
    a többi meg apró gesztus és egy folyamat része aminek a végén talán hasonló oktatás lesz mint a skandináv „elbutult” országokban...
    Előzmény: VIII. Nagyapó (107)
    brgh Creative Commons License 2006.04.07 0 0 109
    most ne haragudj de te Hülye vagy!

    valamit ott nagyon félre olvastál...
    Előzmény: Törölt nick (106)
    Törölt nick Creative Commons License 2006.04.07 0 0 108
    MB módszerében azért van ráció, ha mindenki síkhülye lesz, akkor megvalósul a hőn áhított esélyegyenlőség.
    Előzmény: VIII. Nagyapó (107)
    VIII. Nagyapó Creative Commons License 2006.04.07 0 0 107

    Hagyj Te a körmössel!

     

     

    Buktatási tilalomról,

    Érettségi bénázásról,

    Tanári titoktartásról - ilyesmikről beszélek.

     

     

    És van, akik túlterheltek, de kötelezően csökkenteni a terhelést... A Piaroknál mi elég jól bírtuk a strapát :-)

    Előzmény: brgh (104)
    Törölt nick Creative Commons License 2006.04.07 0 0 106
    Jászladányról hallottál már?
    A Magar Bálint vezette OM jogi terrorizmusa egyenesen elképesztő, hűbérurnak képzeli magát, de felvilágosultnak, mert a palosjogot azért nem igényli. Csak az ostoba jobbágyok kölykeit akarja megakadályozni -amúgy liberálisan, vagyis faji alapon- a törvények által garantált szabad iskolaválasztásban.

    Ennyire gennyes rasszizmust még Csurkáról sem tudok elképzelni, ehhez valami egészen elképesztő antidemokratikus mentalitás szükséges. Nem elég a náci alapvetés, az ide kevés, a náci gyakorlat az, ami ide passzol.
    Előzmény: brgh (104)
    brgh Creative Commons License 2006.04.07 0 0 105
    Yep!

    mért is titkolná???

    ez a hír olyan felületes embereknek szól mint te

    aki úgy gondolkodik hogy "ha nyomoznak utána akkor ott biztos van is valami (nem zörög a haraszt...trallalala)"
    az már nem jut eszükbe ha valaki feljelentést tesz akkor azt hivatalból kötelessek kivizsgálni
    és ha majd lezárják az ügyet akkor erre az lesz a jobbosok reakciója hogy persze elkenték az ügyet mutyiban

    Ebből Demszky nem fog tudni jól kijönni (pláne egy nappal a kampánycsend előtt),mocskos egy húzás volt
    Előzmény: VIII. Nagyapó (102)
    brgh Creative Commons License 2006.04.07 0 0 104
    na ja!
    ha valaki körmössel való „ösztönzés” híve annak lehet hogy tatár dúlásnak tűnik ha a gyerek nem hátratett kézzel ül a helyén és csillogó tekintettel hallgatja a jobbító polgári eszmék sokaságát

    de vannak sokan (tanárok közt is) akik szerint úgy is lehet tanítani hogy a gyerek jól érezze magát és kevesebb teherrel több hasznosítható tudást sajátítsanak el a srácok
    Előzmény: VIII. Nagyapó (100)
    Törölt nick Creative Commons License 2006.04.07 0 0 103
    Jó kis alattomos rágalmazás, a leghatékonyabb fajtából, szó se róla.
    Ez valszeg a 02-es választás tapasztalata alapján szürték le a fiúk, pozitív kampánnyal ebben az országban nem lehet választást nyerni. Más taktika vezet sikerre, és ebben igazuk van.

    De hát, amit ők kaptak eddig -akár a szadisoktól- az ehhez képest semmi, és ezzel nem bagatelizálni akarom az alanti üde kis rágalmazó szüsszenetet, csak a tényt rögzítem.
    Ha az ellenfél rendre öv alatt támad, akkor előbb-utóbb szintén ráfanyalodik az ember. Persze aki szép, vagy akárcsak korrekt meccset vár, az csalódik. De én ezzel már leszámoltam, régen. Akkortájt, mikor a fidesznek megüzenték, a szemétdombra lesznek visszanyomva, oda ahonnan előszedték őket. Akkor már tudni lehetet, ez ilyen, és ilyen is marad.

    Egyébként pont Demszky az, aki nem zárta ki az együttműködést a Fidesszel, még rövid elnöksége idején. Kiváncsi lennék, most mit gondol erről:-)

    Előzmény: Törölt nick (99)
    VIII. Nagyapó Creative Commons License 2006.04.07 0 0 102
    Vagyis a nyomozás tényét Demszky is elismerte, max. megfogalmazási okokból hisztizhettek.
    Előzmény: VIII. Nagyapó (101)
    VIII. Nagyapó Creative Commons License 2006.04.07 0 0 101

    Az InfoRádió értesülése szerint a Központi Nyomozó Főügyészség március 20-án nyomozást indított a Főpolgármesteri Hivatallal szemben, üzemanyagkártyával való visszaélés és hűtlen kezelés miatt. Demszky Gábor csütörtökön kijelentette: a Központi Nyomozó Főügyészség által indított nyomozást politikai támadásnak tartja. "Amikor hétfőn arról értesültem, hogy az ügyészség bevádolja Gyurcsány Ferenc miniszterelnök urat, akkor biztos voltam benne, hogy én vagyok a következő. Nekem is vannak fideszes barátaim, akik felhívták a figyelmemet arra, hogy a támadás témája az lesz, hogy a gépkocsi-használatom szabálytalanul történt." Demszky Gábor szerint nem történt más, mint hogy a felesége tankolt a szolgálati gépkocsijába. "Előre szeretném leszögezni, hogy a szolgálati gépkocsi használata minden tekintetben az előírásainknak megfelelően történt" - jelentette ki a főpolgármester. (InfoRádió)

     

     

    http://www.vilaggazdasag.hu/index.php?apps=cikk&cikk=120100

    Előzmény: Törölt nick (99)
    VIII. Nagyapó Creative Commons License 2006.04.07 0 0 100

    ebben a ciklusban is kihozták a maximumot a lehetőségeikből azzal a pár százalékkal amivel bejutottak kiharcoltak 5 minisztériumot

     

     

    Na ja. Az oktatást úgy szétverték, mintha legalább 60%-os felhatalmazásuk lett volna rá :-) Akiknek Magyar Bálint tetszett, szavazzon rájuk és a liberális értékrendre nyugodtan.

     

     

    Viszont azokban a dolgokban, ahol valóban nagy lenne a hozzáadott értékük (pl. költségvetés) semmit nem sikerült elérniük. Csak hatalomra segítették minden idők legpopulistább osztogató kormányát.

    Előzmény: brgh (93)
    VIII. Nagyapó Creative Commons License 2006.04.07 0 0 98
    Tévecc.

    Főleg az ösztöndíjakkal foglalkoztak, fordítottak rá jó sok Phare-pénzt is, stb.

    A családi adókedvezményen voltak kiakadva igazából - de ahhoz "csak" dolgozni kellett.

     

     

     

    Ezt a cikket előkereshetné valaki elektronikusan - a HVG-nek sajna csak 2 éves az archívuma:

     

     

     

    Magyar Péter - Dobszay János: Elvonulási tünetek - Francia menedék zámolyi romáknak

    HVG, 2001. (XXIII. évf.) március 24., 7-10. oldal

     

     

    A cikk a zámolyi roma menekültek franciaországi befogadásának okait, körülményeit és Magyarországra nézve hátrányos következményeit elemzi, ennek érdekében Magyar Péter Párizsban, illetve Strasbourgban is járt.

    A cikkből kiderül, hogy a 2000 nyarán Strasbourgba kivándorolt zámolyi romák közül többen 2001 tavaszán menekültstátust kaptak Franciaországban, és hogy erre egyes magyar politikusok - köztük Orbán Viktor, akkori miniszterelnök - és közéleti személyiségek hogyan reagáltak, illetve ezek a reakciók hogyan befolyásolhatják a hazai romák sorsának további alakulását. Az is kiderül, hogy az Orbán-kormány minden elődjénél több pénzt fordított cigányprogramokra, s ezek alapján tartotta a francia döntést méltánytalannak. A cikkből ugyanakkor kitűnik, hogy miért nem tett mégsem diplomáciai válaszlépéseket.

    Hontalanokat Védő Francia Hivatala (OFPRA) milyen indokok alapján hozta meg a döntést, és miért hagyták figyelmen kívül azokat a körülményeket, amelyek alapján rövid úton elutasíthatták volna a kérelmeket, azonban ezekre a kérdésekre nem kapott kielégítő választ. Így csupán annyit tudunk meg a cikkből, hogy az 1951-es genfi egyezmény értelmében ki számít menekültnek, és hogy a francia hatóságok minden kérelmet egyénileg bírálnak el.

    A cikk írói az üggyel kapcsolatban idézik néhány jelentős szakértő és politikus negatív véleményét Magyarországról, és azt a következtetést vonják le, hogy Strasbourgban folt esett a magyar országimázson.

    Előzmény: Libera nos, Domine! (84)
    Törölt nick Creative Commons License 2006.04.07 0 0 97
    Én magam nem veszem komolyan egyik párt választási igéreteit sem (talán az MDF kivétel). A legnagyobb bizonytalan rétegből halászik mind a két nagy, és Kádár népét ezzel, és így lehet befogni. De nem hiszem, hogy komolyan gondolják bármelyik részről.
    OV kormánya jól teljesített, most is ezt várom tőlük. Amit 98-022 között produkáltak, az rendben, hosszútávon is fenntartható, sőt, kedvező.

    Gyurcsány sötét ló, ha ő nyer nem tom mi lesz a pálya. De, két éve azért választották a szocik, hogy most ne arról szóljon a választás, hogy a Fidesznek csak abszolút, avagy kétharmados többsége legyen a következő parlamentben. Ezt teljesítette, és jól. Ugyan miniszterelnöknek nem volt jó, viszont visszahozta a szocik választási esélyeit a semmiből. Most -ha nyernek- majd kiderül amúgy mire képes.

    Előzmény: Szegedi Edith (96)
    Szegedi Edith Creative Commons License 2006.04.07 0 0 96
    Amennyiben az Orbán kreatúra kerül hatalomra,az lenne az igazi gazdasági csőd!
    Egyszerűen nincs igazi gazdasági tervük a jövőt illetően!
    Ez a reprivatizációs agyrém aztán tényleg gallyra vágná a gazdaságot,de véglegesen!
    Előzmény: Törölt nick (90)

    Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!