Keresés

Részletes keresés

Hazudós 2.0 Creative Commons License 2020.11.28 0 0 136

Itt az eredeti:

 

Előzmény: Hazudós 2.0 (135)
Hazudós 2.0 Creative Commons License 2020.11.28 0 0 135

A keresztények nagyon készülődnek, és minden nap várják a Messiás második eljövetelét, amikor leszállnak a Földre az UFO-k, hogy szétnézzenek, milyen civilizáció van itt. Összetalálkoznak az emberekkel, és beszédbe elegyednek. Szóba kerül, hogy az emberek már nagyon várják a Messiás második eljövetelét, mire a földönkívüliek megkérdezték, hogy mikor volt itt utoljára. Az emberek megfelelik, hogy 2 000 éve, és visszakérdeznek, hogy járt-e már UFO-éknál is? AFöldönkívüliek válaszolnak, hogy igen, és amikor először volt náluk, 5 000 éve, akkor nagyon örültek neki, és mindenféle jóval tartották, finomságokkal, csemegékkel, és szép zenékkel köszöntötték. Azóta minden évben meglátogatja őket. És szintén visszakérdezték az embereket, hogy "Miért? Ti mit csináltatok vele?"

hiper fizikus Creative Commons License 2020.10.17 0 0 134
hiper fizikus Creative Commons License 2020.10.17 0 0 133

csak felhoztam a sülyesztőből

Tafkó Birgut Creative Commons License 2007.11.07 0 0 132
Hites-Zsoltee Creative Commons License 2006.10.02 0 0 131
Az UFO-jelenségek messianisztikus üzenete
Antikrisztus a repülő csészealjon?

MORVAY PÉTER

A messiási eszme és az antikrisztusok történetével és különböző megjelenési formáival foglalkozó sorozatunk előző számában korunk népszerű neognosztikus irányzata, a New Age-eszmekör messianizmusával foglalkoztunk. E heti cikkünk e témakör egyik markáns és népszerű ágazata, az úgynevezett UFO-jelenségek körül kialakult elképzeléseket foglalja össze.
Megoszlanak a vélemények arról, hogy a XX. század második felében újra és újra fellángoló UFO-mánia csupán a globalizálódó kommersz tömegkultúra egyik sikeres „húzóágazata”, vagy a jelenség mögött ennél több, egy új világvallás megszületése húzódik-e meg.
Ötven évvel ezelőtt jobb esetben megmosolyogták azokat, akik földönkívüliek látogatásairól, azonosítatlan repülő tárgyak létezéséről próbálták környezetüket meggyőzni. Ma azonban a Newsweek magazin felmérése szerint az amerikaiak 48 százaléka hiszi, hogy az UFO-k valóságosan léteznek, és 29 százalékuk azon az állásponton van, hogy már sikerült is kapcsolatot felvenni az idegenekkel.
Ezek a számok persze önmagukban nem bizonyítják, hogy ennyien ténylegesen fel is cserélték volna korábbi világnézetüket a földönkívüliekben való hitre, viszont jelzik azt a tendenciát, hogy az általános szkepticimus helyére a megmagyarázhatatlan jelenségek értelmezése iránti igény és várakozás lépett.

A „csészealjvallás” illúziói

„Az UFO-k befejezetlen története nem más, mint egy, az összes neospiritualista irányzatot megismétlő és betetőző álvallás története, amelynek ťökumenikusŤ jellege ráadásul alkalmas arra, hogy az elerőtlenedett materialista dogmákat integrálja” – írja Jean Robin francia filozófus közel két évtizede született és nemrég magyarul is megjelent könyvében (Az UFO-jelenség, avagy a nagy paródia. Stella Maris Kiadó). Robin úgy véli, hogy a „csészealjvallás” lényege a messianizmus, amely azt a reményt csillantja fel a emberek előtt, hogy hamarosan megjelenhet egy másik bolygóról származó messiás, aki a „felnőttkorba lépett emberiséggel” megosztja megváltói üzenetét.
A francia szerző szerint a földönkívüliek feltételezett látogatásai és más rejtélyes jelenségek körül kialakult modern mítosz rendelkezik egyfajta „eszkatológikus dimenzióval”, amely alkalmas arra, hogy az abszolút bizonyosságok és igazságok keresésébe belefáradt nyugati civilizációban deisták, sőt ateisták számára is fogyasztható világmagyarázatot kínáljon. Az UFO-dogmákról népszerűsítőik azt állítják, hogy azok nem teológiai találgatásokon, hanem dokumentált tényeken alapulnak. Ez számos, korábbi ideáljainak bukását látó materialista számára vonzó alternatíva: mivel a meghökkentő jelenségeket úgymond tények igazolják, elfogadásukhoz nem kell kilépniük megszokott világnézetük keretei közül. Sokan megnyugtatónak érzik a feltételezést: bár a végső igazság „odaát van”, forrása mégis megmarad az anyagi világ előbb-utóbb megismerhető keretei között. Csupán ki kell várni azt a pillanatot, amelyet a megvilágosodást hozó bolygóközi lények alkalmasnak tartanak arra, hogy megosszák velünk az evolúció magasabb szintjén álló tudásukat. A hagyományos materialista utópiák összeomlása ellenére felcsillant a lehetőség egy „nagy ugrásra”. A kozmikus élményekről, a nulladik (mások szerint negyedik) típusú találkozásokról szóló beszámolók sokasodása milliókban táplálja a várakozást, hogy elközelgett az emberiség új korszakának a hajnala.

A kezdetek

Noha azt hihetnénk, a legtöbb neospiritualista mozgalomhoz hasonlóan az UFO-jelenség is Amerikában látott napvilágot, ezzel szemben úgy tűnik, hogy a náci Németországban kezdték először szisztematikusan tanulmányozni a kérdést. A második világháború alatt feltűnt különleges repülő tárgyakat – német nevükön a „kraut-bolid”-okat – először az ellenség által kifejlesztett új fegyvereknek gondolták, hasonlóan a szövetségesekhez, akik szintén vizsgálták a általuk „foo-fighter”-eknek keresztelt jelenséget.
Az ufO-hívők számára az igazi kezdetet azonban a háború utáni évek jelentik. A mitológia „ősforrásának” többnyire az 1948-as roswelli esetet tekintik, amely során – úgymond – sikerült összegyűjteni egy lezuhant repülő csészealj maradványait. A bizonyítékokat és a leletekből származó különleges technikai tudást azonban a legenda szerint az amerikai kormány (vagy más verziókban egy azon belül működő titkos csoport) elzárta az emberiség elől. Ez az esemény azóta elmaradhatatlan kiindulási pontja az UFO-jelenséget feldolgozó számtalan könyvnek, és visszatérő témája több hollywoodi sikerfilmnek is.
Az UFO-jelenséget a Szovjetunióban is vizsgálták. A hivatalosan „Állandó Kozmonautikai Bizottság” néven 1967-ben megalakult szervezet célja a kutatáson kívül az volt, hogy megakadályozza az emberekben az UFO-tapasztalatokhoz kapcsolódó „misztikus pszichózis” kialakulását, amelyről a hatóságok azt tartották, hogy „akadályozhatja a marxizmus kibontakozását a tömegekben.”

A mártírok kora

Jean Robin szerint minden valamirevaló vallás kezdeti szakaszában szükség van mártírokra és kiváltságos tanúkra, akik pionírként hirdetik az eszmét az elutasítások, sőt üldözések között is. Nem hiányoznak ezek az UFO-mítosz történetéből sem. Úgy tartják, hogy az első ilyen vértanú James D. Forrestal amerikai hadügyminiszter volt, aki 1947. december 30-án egy rendeletet hozott az UFO-kat vizsgáló bizottság létrehozásáról. A csészealj-teoretikusok szerint – akik elsőszámú forrásai a számtalan változatban felbukkanó összeesküvés-elméleteknek is – a hivatalosan öngyilkosságot elkövetett Forrestal valójában titokzatos körülmények között eltűnt. Az UFO-mitológia ezt követően számos olyan esetet tart számon, amelyben a jelenségeket vizsgáló, vagy azzal valamilyen módon szorosabb kapcsolatba került személyeket megmagyarázhatatlan tragédiák értek: újságírók, tudósok, katonák lettek az új vallás mártírjai. Az állítólagos üldözők szintén rejtélyes figurák: a túl sok ismeret birtokába jutott emberek körül „sötét zsaruk” (men in black: MIB) tűnnek fel, akik zsarolással, vagy ha kell, erőszakos úton gondoskodnak arról, hogy a bizalmas információk ne terjedhessenek tovább. Vannak tehát mártírok és vannak üldözők is, de a mítosz hitelesítéséhez szükség van szavahihető tanúkra is.

Előkelő támogatók

Az UFO-észlelések első hullámát követően az ötvenes években létrejött egy „láthatatlan kollégium” – állítja könyvében Jean Robin. Ez a nemzetközi hálózat olyan tudósokat tömörített, akik a jelenségek vizsgálatán túl hittek is a földönkívüli látogatásokról szóló beszámolókban. Kezdeményezésükre hivatalos vizsgálatok indultak: a NASA és az amerikai légierő 1947 és 1969 között az ún. Kék Könyv program során összesen 12 ezer 618 bejelentést vizsgált ki, amelyek azonosítatlan repülő tárgyakra vonatkoztak. Állítólag 701 olyan esetet találtak, amelynél nem tudtak semmiféle magyarázatot adni a látott jelenségekre. 1992-93 között az amerikai kongresszus elrendelte, hogy a NASA indítsa el a „Földönkívüli Civilizációk Kutatása” (angol rövidítése: SETI) elnevezésű programot, amely a világűrből érkező mesterséges rádiójeleket igyekezett kiszűrni.
Miközben a kutatások hivatalos megállapításai igyekeznek cáfolni a földönkívüli látogatókról szóló történeteket, ismert személyiségek időről időre magánvéleményben tanúskodnak a jelenségek mellett. Jimmy Carter például kijelentette, hogy személyesen látott UFO-kat. Úgy hírlik, hogy Hillary Clinton is szívesen foglakozik a kérdéssel: tavalyi, Nagy-Britanniában tett látogatása során egy repülő csészealjat formázó medállal lepte meg Tony Blair angol miniszterelnök feleségét.
Az UFO-hit tehát néhány évtized alatt maga mögött hagyta a gúny és üldözés korszakát, miközben tudományos köntösbe bújtatott doktrínái elterjedtek az egész földön.

Az új vallás hittételei

A csészealjkultusz különböző irányzatai általában abból a hitből indulnak ki, hogy a mienknél jóval magasabb „evolúciós” szintet elért „földönkívüliek” az emberi történelem hajnalán elhintették a tudás és a „kozmikus spiritualitás” csíráit bolygónkon. Őseink közül azonban csak néhány kiválasztott volt alkalmas arra, hogy az üzenetek jelentőségét megértse. Az UFO-dogmák szerint ők voltak azok, akik a hajdani találkozások emlékét a különböző szent könyvekben megörökítették, azzal a céllal, hogy egy későbbi, „érettebb” generáció felismerje és megértse a kozmikus tanítást. Az elmélet hívei igyekeznek bizonyítékokat gyűjteni arra, hogy a földönkívüliek az elmúlt évezredekben is figyelemmel kísérték a földet, és rendszeresen értékelték fejlődésünk menetét. Ma – úgymond – az emberiség végre készen áll arra, hogy a szabadító üzenetet a maga teljességében megkaphassa, és elfogadja a földönkívüliek segítségét a fenyegető katasztrófák előli megmeneküléshez és az Aranykor megalapításához.
Nézeteik igazolásához az UFO-teoretikusok megpróbálták a Biblia egyes fejezeteit is felhasználni. Különösen népszerű köreikben Ezékiel prófétának a sebesen mozgó menynyei lényekről szóló látomása. Meggyőződésük, hogy Ezékiel egy nulladik típusú találkozást írt le könyvében, csakúgy mint Jákob emlékezetes álma, amelyben az ég kapujába vezető létrát, és az azon közlekedő angyalokat látta. A bábeli toronyról pedig egyenesen azt állítják, hogy a titkos tanítás letéteményeseiként fellépő pap-királyok a földönkívüliekkel való találkozás megkönnyítésére építették.
A földönkívüli civilizációkkal való feltételezett múltbeli kontaktusok egyik korai propagandistája, Erich von Däniken az „Istenek aranya – a földönkívüliek közöttünk” című könyvének utolsó fejezetében kategorikusan kijelenti, hogy „végezni kell Isten mítoszával”, majd hozzáteszi: „A technológia valószínűleg lehetővé teszi majd számunkra, hogy más, intelligens lényekkel kapcsolatba lépjünk. Vajon hogyan fogjuk meghatározni magunkat, amikor szembekerülünk velük? Mit jelent majd akkor az, hogy katolikus, protestáns, lutheránus, huszita, mohamedán, buddhista, hindu és izraelita? Mindez túlhaladott álláspont lesz majd… Úgy hiszem, hogy amikor az ember a csillagközi utazások korszakába lép, ez egyben végét jelenti az istenség ezen összes ábrázolásainak.”
Az UFO-doktrínákat bibliai alapon vizsgáló szakemberek azonban azt állítják, hogy a csészealjvallás tételei a New Age-eszmekör szerves részei. A paranormális jelenségek egyik ismert keresztény kutatója, Bob Larson magyarul is megjelent könyvében (Az UFO-k – Mi áll az idegenek rejtélyes látogatásai és más paranormális jelenségek hátterében? Amana Kiadó) a földönkívüliekkel megtörtént állítólagos találkozásokról készült beszámolókat vizsgálva kilenc lényeges ponton mutatott ki hasonlóságot az UFO-doktrínák és a New Age-eszmerendszer mögött meghúzódó okkult-metafizikai szemlélettel.

A nulladik típusú élmények hatása

1) Az idegenek általi emberrablások jelenségét tanulmányozó pszichiáterek azt állítják, hogy a legtöbb ilyen találkozást súlyos lelki trauma követ, amely hosszan elhúzódó nyugtalanságban, lidérces álmokban és az emlékek ismétlődő, önkéntelen felidéződésében nyilvánul meg. Az ilyen élményen átesett személyek jelentős része akaratán kívül azt éli meg, hogy az őt kontrolláló „lények” további üzenetek számára „csatornaként” akarják őket felhasználni. Ismert tény, hogy a teozófia és a New Age-eszmerendszer legfontosabb tanításai szintén a „magasabb mesterek” által médiumokon keresztül diktált üzenetekként keletkeztek.
2) A „kontaktszemélyek” által terjesztett történetek visszatérő témája a kozmikus tudat, amely a hinduizmus által képviselt univerzális szellemi egység és szubjektív képzetek egyfajta sci-fi köntösbe öltöztetett változata. Ezzel szemben a bibliai világnézet alapja a Krisztus személyében megjelent objektív igazság.
3) Az idegenek előszeretettel fejtegetik azt a tradicionális okkult nézetet, miszerint a transzcendentális meditáció révén az emberek kapcsolatba léphetnek saját „magasabb énjükkel”. A „tanító mesterekként” bemutatkozó lények arra hivatkoznak, hogy nekik is számos evolúciós lépcsőn kellett keresztülmenniük, míg eljutottak a jelenlegi szintre. A belső én felszabadításának a gyakorlatát ma számtalan könyv, tanfolyam és meditációs központ népszerűsíti.
4) Az úgynevezett Gaia-hipotézisen alapszik az idegeneknek az a visszatérő aggodalma, miszerint a Föld globális katasztrófa előtt áll, és ezt csak az űrből érkező segítséggel lehet elkerülni. Az „ökotudat” alapja viszont az a panteista feltételezés, hogy a Föld egyetlen összefüggő organizmus, amelyben a folyók és a fák ugyanolyan rangú szellemi létezők, mint az ember.
5) Az idegenekkel való kommunikáció az elbeszélések szerint leggyakrabban az úgynevezett mentális telepátia révén történik. A földönkívüliként bemutatkozó lények éppen ezért előszeretettel ajánlják az emberek számára a paranormális érzékelés valamennyi gyakorlatát, például a látnokságot, az emberi testet körülvevő sugárzások érzékelésére szolgáló „aura-
olvasást” vagy a „pszichokinézist”, amellyel tárgyat, eseményt vagy szituációt próbálnak meg pszichikai erők által befolyásolni. Ezeket az összefoglaló fogalommal „pszi-jelenségeknek” nevezett okkult gyakorlatokat Mózes óta a Biblia egyértelműen károsnak ítéli és tiltja.
6) Ehhez kapcsolódik, hogy az idegenek gondosan kerülik a zsidó– keresztény kinyilatkoztatás alapjául szolgáló bibliai témákat. Miközben feltétel nélküli szeretetüket ígérik az emberiség számára, meg sem említik a bűn vagy az ítélet realitását, sőt ezeket tagadják, azt állítva: az ember romlott erkölcsi állapota nem az eredendő bűn és a testi cselekedetek következménye, hanem abból a fogyatékosságból ered, hogy nem fedezte még fel saját, belső szunnyadó szellemi kapacitásait.
(Lásd Éva megkisértésekor a kigyó)
7) Az UFO-doktrína vagy figyelmen kívül hagyja Jézus Krisztus megváltását, vagy nyíltan tagadja azt. „Krisztus-tudat” alatt általában a belső szellemi megvilágosodás egy magasabb szintjét értik. Más népszerű teóriák azt tanítják, hogy Jézus maga is egy fejlettebb civilizáció küldöttje, aki jóindulatú gyarmatosítóként saját galaxisát hátrahagyva jött el bolygónkra uralkodni.
8) Az idegenek tanítása a keresztény szerző szerint abban is emlékeztet a New Age eszmerendszerére, hogy miközben toleránsan elfogad minden párhuzamos eszmerendszert, mereven elutasítja azt, hogy Jézus Krisztus az igazság abszolút megtestesítője lenne.
(Lásd ördögi természet,elutasitja Jézust)
9) Végül a nulladik típusú élmények talán legfélrevezetőbb hatása szerinte az, hogy egybemossa a bibliai különbségtételt a természetfeletti jelenségek kettős forrása között. A csészealjhívők és a New Age-misztikusok egyaránt pozitívnak tekintenek mindenfajta transzcendens élményt. Az angyalok iránt megnövekedett érdeklődés ezért nem jelenti feltétlenül a bibliai világkép és kinyilatkoztatás elfogadását. E jelenség veszélyeire Pál apostol is figyelmeztetett egyik levelében, amikor ekképp intette a kisázsiai Galáciában élő hívőket: „De ha szinte mi, avagy mennyből (eredeti szövegben az ťégbőlŤ – ez vonatkozhat a kozmosz bármely pontjára, vagy a természetfeletti realitásra is) való angyal (a görögben egyszerűen csak ťkövetŤ, ťhírnökŤ) hirdetne is néktek valamit azon kívül, amit mi hirdettünk, legyen átkozott.”

Az elragadtatás antitézise?

A fentiek alapján felmerül a kérdés: mi a magyarázata akkor a világszerte tapasztalt tömeges parajelenségeknek, a titokzatos gabonaköröknek, a lézerkésekkel megcsonkított állattetemeknek, a kozmikus emberrablásoknak? Mivel számos jelenség nem magyarázható természetes okokkal, és a konspirációs elméletek sugallta tudatos hamisítás sem bizonyítható, ezért keresztény teológusok megkísérelnek a jelenségek realitásából kiindulva magyarázatot találni az UFO-hit eredetére és esetleges jövőbeli szerepére.
A keresztény magyarázatok általában abból indulnak ki, hogy bár a Biblia nem zárja ki kategorikusan a Földön kívüli élet létezését, egyértelműen azt állítja, hogy a földi életet Isten az univerzumban egyedülálló funkcióval és közvetlen beavatkozással teremtette.Ezért valószínűtlen, hogy a kontaktust kereső idegenek más bolygóról, vagy szomszédos naprendszerekből származnának. Az imént felsorolt különbözőségek miatt kizárható az is, hogy a jelenségeket az Isten szolgálatában álló természetfeletti lények, angyalok okoznák. Nagyobb a valószínűsége annak, hogy a Biblia által bukott angyaloknak nevezett lényeket kell az UFO-jelenségek hátterében keresni. Pál apostol ír arról, hogy gonosz szellemek igyekeznek saját tanításaikat átadni, ami pontosan leírja az emberi „csatornákat” kereső idegenek tevékenységét. Ilyesféle lények lehettek a Vízözön előtti katasztrofális erkölcsi romlás okai az Ószövetség szerint is: „És láták az Istennek fiai (ez a kifejezés számos helyen vonatkozik angyalokra a Bibliában) az emberek leányait, hogy szépek azok, és vevének maguknak feleségeket mindazok közül, kiket megkedvelnek vala… Az óriások (eredetiben ťnefilimŤ: ťakik lezuhantakŤ, ťbukottakŤ) valának a földön abban az időben, sőt még azután is, mikor az Istennek fiai bemenének az emberek leányaihoz, és azok gyermekeket szülének nékik. Ezek ama hatalmasok (ťarícimŤ: ťerőszakosokŤ, ťzsarnokokŤ), kik eleitől fogva híres-neves emberek voltak. És látá az Úr, hogy megsokasult az ember gonoszsága a földön...”
Az idegenekkel történt szexuális kapcsolatokról szóló történetek ma szintén egyre erőteljesebb népszerűsítése egy-két generáción belül már hihetővé teheti akár a rendkívüli messianisztikus programmal előálló politikusok „félig ember, félig isten” eredetéről szóló propagandát is, amint ez az ókori istenkirályoknál (az említett „zsarnokoknál”) szokásos volt. Egyszóval a csészealjvallás messianizmusa végül az Antikrisztus színrelépése előtt készítheti a megfelelő színteret. Amint azt korábban idézett könyvében Jean Robin filozófus felveti: a csészealjkultusz terepén még az sem tűnik lehetetlennek, hogy az Antikrisztus „egy repülő csészealjon ereszkedik majd le.”





4Móz 13,34. És láttunk ott óriásokat is, az óriások közül való Anáknak fiait, és olyanok valánk a magunk szemében, mint a sáskák, és az ő szemeikben is olyanok valánk.

1Móz 6,4. Az óriások valának a földön abban az időben, sőt még azután is, mikor az Isten fiai bémenének az emberek leányaihoz, és azok gyermekeket szűlének nékik. Ezek ama hatalmasok, kik eleitől fogva híres-neves emberek voltak.

Óriásoknak állíttatnak vala azok is, mint az Anákok, és a Moábiták Emeknek hívták őket.
Ez a nép nagy, sok és szálas volt, valamint az Anákok, de kivesztette őket az Úr azok színe elől, hogy bírják azoknak örökségét, és lakjanak azoknak helyén;

Mert egyedül Óg, Básánnak királya maradt meg az óriások maradéka közül. Ímé az ő ágya vas-ágy, nemde Rabbátban az Ammon fiainál van-é? Kilencz sing a hosszasága és négy sing a szélessége, férfi könyök szerint.

Akkor Jisbi Bénób, ki az óriások maradékából való vala (kinek kopjavasa háromszáz rézsiklust nyomott, és új hadi szerszámmal volt felövezve), elhatározá magában, hogy megöli Dávidot;

16. Akkor Jisbi Bénób, ki az óriások maradékából való vala (kinek kopjavasa háromszáz rézsiklust nyomott, és új hadi szerszámmal volt felövezve), elhatározá magában, hogy megöli Dávidot;
17. De Abisai, Sérujának fia segített néki és általüté a Filiszteust és megölé. Akkor esküvéssel fogadák néki a Dávid szolgái, ezt mondván: Soha többé velünk hadba nem jössz, hogy az Izráelnek szövétnekét el ne oltsad.
18. Lőn azután is harczuk a Filiszteusokkal Gób városánál, Sibbékai Husát városból való, akkor megölé Sáfot, ki az óriások maradékai közül való vala.
19. Azután újra lőn háború a Filiszteusokkal Góbnál, hol Elkhanán, a Bethlehemből való Jaharé Oregimnek fia megölé a Gitteus Góliátot, kinek kopjanyele olyan vala, mint a szövőknek zugolyfája.
20. Gáthban is volt háború, hol egy óriás férfi vala, kinek kezein és lábain hat-hat ujjai valának, azaz mindenestől huszonnégy, és ez is óriástól származott vala.





23 negedi Creative Commons License 2006.10.02 0 0 130

üdv Oskeresztyen,

 

Rendben, úgy lesz. Egyébként az ufo kérdés már 20 éve érdekel. Amit a múltkor tettél be oldalt, azon szerintem van még érdekesség, nem csak az a WTC - s film.

 

üdv

 

23 negedi

Előzmény: oskeresztyen (129)
oskeresztyen Creative Commons License 2006.10.01 0 0 129

Kedves 23 Negedi,

 

koszonom a kérdéseidet és valaszaidat. Latom, hogy az UFO-topic-okban is mozgolodsz. Egyelore nem volt ra idom, hogy alaposabban korulnézzek arrafelé, de ha talalsz valamilyen jo filmfelvételt vagy cikket ott vagy barhol, kérlek, helyezd be ide, hogy megvizsgalhassuk.

 

Barati udvozlettel Molnar Ferenc.

Roma, Italia.

Előzmény: 23 negedi (127)
oskeresztyen Creative Commons License 2006.09.29 0 0 128

Kedves Mindenki!

 

Az UFO-k angyalok. Az alabbi interjurészletet ma talaltam:

Az ezredessel készult interju-részlet - aki nem is tartja fontosnak, hogy megmagyarazza, miert angyalok az UFO-k, annyira egyértelmu Szamara is a kovetkeztetés - az alabbi weboldal legaljara kattintva tekintheto és hallgathato meg:

http://www.ufoszovetseg.hu/index.php?menu=352

Szeretettel Molnar Ferenc.

Roma.

23 negedi Creative Commons License 2006.09.27 0 0 127

Kedves Oskeresztyen,

 

Köszönöm a hosszú irásodat, sokmindenben egyetértek, de nem mindenben. Elnézést de most csak ennyit irhatok, de majd egyszer kifejtem bővebben, hogy mivel értek egyet és mivel nem. Illetve egyvalamit azért megemlitenék, mert úgy fogalmaztál, hogy csak az ateisták kedvéért irtál le bizonyos dolgokat, ezért tartom fontosnak megemliteni, hogy én is az vagyok.

 

KÖSZÖNÖM!

 

üdv

 

"23 negedi"

 

Friesz Rudolf

Budapest

 

 

Előzmény: oskeresztyen (126)
oskeresztyen Creative Commons License 2006.09.26 0 0 126

Kedves 23 Negedi,


azt gondolom, azert tagadja sok hivo az UFO-k létezésének tenyet, mert nem hallott soha roluk predikaciot a gyulekezetében. Konyveket nem mindenki vasarol a keresztyenek kozul, sokan nehany konyvvel megelegednek. Pedig konyvesboltban tobb egyhaznak lehet hozzaferni olyan predikacioihoz es irasaihoz, amelyek az UFO-kkal foglalkoznak. Nem tudok olyanrol, hogy barhol, ahol az UFO-kat csak megemlitették, tagadták volna a letezesuk tenyet. Azt talaltam, hogyha roluk szoltak, mindig angyali hatterunek deklaraltak oket, azaz arrol tartottak diskurzust, hogy az UFO-kat angyalok/demonok mozgatják az égen es a foldon. Sok hivo sajnos az egyhazanak tanitasaitol fugg, nem pedig Egyedul a Jezus Krisztus Kinyilatkoztatasait keresi, elvetvén ezzel mindazokat a dolgokat, amelyek az egyhazak tanitasaiban nem a Jezus Krisztus Kijelenteseit sorolják. Ebbol kovetkezoleg egyertelmunek tunik, hogy amennyiben a gyulekezetekben a pásztorok kozlik a hivekkel, hogy UFO-k leteznek, onnantol kezdve el fogják fogadni a letuket, sot, azt fogják hirdetni, amit a gyulekezeti vezeto kepviselt. Kevesen vannak onalloak.


Akár az ateista vilagban, ahol pl. a valasztott politikai párt mindig jo es helyes, ugy a vallasban is az a sajnalatos helyzet, hogy nem a Jezus Krisztus az Igaz, hanem az egyhaz es annak predikatora. Mig az ateizmusban a partoskodok az altalanos kozerkolcsoket hajitják maguk mogé, amikor partjukat mindenben vedelmezik, a rivalist pedig tagadják, addig az egyhazak hivei talan hasonlo pártoskodas okán a Jezus Krisztussal teszik ezt. Vagyis az ateistaknal part, a keresztyeneknel egyhaz. Az ateizmusban a kozerkolcs, a keresztyensegben annak Legfelsobb Formaja: a Jezus Krisztus.


Ugyanakkor itt is el kell mondani, hogy a legtobb keresztyen egyhaz eleget tesz a Krisztusi Tanitasokat illetoen az orok elet eleresehez fuzodo kovetelmenyeknek.


Valaszolok, sot, koszonom a kerdest: azt gondolom, hogy nemhogy nem vagyunk egyedul a Vilagegyetemben, de abban valosaggal mindenfelé hemzseg az élet. Nemcsak a letezes kulonbozo spektrumaiban - azaz nem csak testben, hanem kulonbozo energiaformakban vagy ezen tul egyeb megvalosulasi modokon -, hanem azt vélem, hogy szamos bolygo eppugy testben megjelent lényekkel (novenyekkel, allatokkal es halhatatlan angyalokkal) lakott a Kozmoszban, ahova ugy lett Plantalva az Elet Istentol, azaz a Teremtotol.


Sokan azt mondják, hogy ha egy élo idegent heyeznének az orra elé, sem hinnének benne. A gyakorlat ellenben azt mutatja, hogy aki valoban talalkozik testben megjelent idegenekkel, onnantol semmiféle hitetlenkedes tobbé szamara nem letezik. A vilagfelfordulasok es a hiaba valo, hazug alreformaciok kezdete hamarosan megkezdodik a bolygon. Akkor majd mindenki be fogja latni, hogy nem vagyunk egyedul.


Kedves 23 Negedi, leveledhez tartozik Ellen White profetano 150 esztendovel ezelotti látomása. Eme topic 73.hozzaszolasaban ideztem a latomast Kapott profetano szavait. A latomasok - jegyzem meg - normalis jelensegek: egy olyan fejlett technologia, amely tobb milliard esztendovel meghaladhatja a miénket, termeszetes, hogy - nem beszelve a genetika adta abszolut lehetosegekrol - ilyen fizikai korlatok nem leteznek; azaz a kommunikacio olyan formái exisztalnak, amilyenekkel ez a szoros, haboruskodo, gyulolkodo lény, az ember nem férhet hozza azert, mert a lakott Univerzum Istene igy Hatarozott, kiatkozva az Emberi Fajt. Ellen White profétanonek egy nem e vilagi es nem foldi lény, azaz egy angyal mutatta meg azt - legalabbis a Kozmosz élovilaganak egy merhetetlenul paranyi szeletét -, milyen életformák is laknak a Vilagegyetemben szerén-szerte. Fontos megerteni, hogy foldonkivulieknek csak az ujkori ateizmus nevezte el a nem e bolygon élo létformakat. De ok, akik nem e bolygorol szarmaznak, sosem hivták magukat foldonkivulieknek - figyelem(!): -, nem is nevezhették magukat igy, hiszen ok egyutt elnek a Kozmoszban, Testverekkent lakják Azt, egymas lelkében laknak, ismerik es szeretik egymast, bekessegben elnek: tehat ok nem idegenek, meg Foldonkivuliek egymas szamara, hanem egyseges nevuk ez - es igy hivatják magukat a Fold lakoival is osidoktol fogva:


A N G Y A L O K .


Hivd igy oket magadban. Probald csak meg. Es kozben gondolj arra, hogy amit csak gondolsz es erzel, mindent azonnal hallanak es tudnak. Mi is ismerjuk ennek legegyszerubb modját: az agymukodes soran, a gondolkodassal a fény sebessegevel terjednek a gondolkodasunk altal kivalt elektromagneses hullamok, amelyek pontosan orzik, hogy az illeto szemely (ember, allat) mit erzett, milyen benyomast tapasztalt. Olyan vilagban, amilyen az ovék: ahol nincsen pénz, es olyan vilagban, amely kicsit is fejlettebb lévén a mienknél már nem fizikai erovel, hanem gepekkel keszit uj es uj rendszereket, azaz ipari kapacitasa végtelen, mert a gepek gyartjak a gepeket kvazi korlatlan mennyisegben, amennyi csak kell beloluk, ott az sem problema, hogy minden emberhez kulon megfigyelo egyseg tartozzon, igy minden hozzajuk intezett gondolatodat is meghallgatják, elemzik es tovabb adják. Ha Te rajuk gondolsz, ok is valaszolnak: befolyasoljak gondolataidat, erzeseidet, eletedet. Ott avatkoznak be biologiai funkcioidba, ahol csak akarnak - a Legfelsobb Akarata szerint, Aki Minden, Aki a Valosag Sajatja es Tulajdonsaga: Isten Akarata es Engedélye szerint.


Meggyozodesunk, hogy a Vilagegyetem lényei ennél osszemerhetetlenul fejlettebb technologiakkal rendelkeznek. Amiket az iment kepernyore vetettem, csupan az ateistak kedveert van, hogy mindenki meglassa, hogy gondolataiban soha nincs egyedul, hogy a Vilagegyetem lakoi elott - ahogyan Pal apostol is tanitja, Tapasztalván magában a Valosaggal, az Elo Természettel valo Egyseget - teljesen meztelen es leplezetlen, es a Kozmosz Legfelsobb Vezetoje, Akinek a Neve Isten, meg fogja ragadni mindonket, hogy elszamoltasson minden valaha elt es jelenleg élo, valamint eztan szuleto emberi entitast elete valamennyi tettével es minden gondolataval, amely csak felmerult benne.


Arrol, hogy a meghalo emberek nem halnak meg, de egyszeru modokon ki lehet oket menteni ugy, hogy mi ebbol semmit eszre nem veszunk sajat erzekszerveinkkel, kesobb beszelni kivanok. Most csak eloljaroban annyit: az UFO-k - mint a gombvillamok - latszolag a semmibol jelennek meg a tér egyik vagy masik pontjan, hogy aztan eltunjenek. Jezus Krisztusrol hasonlo beszamolok maradtak fenn: a tér egyik pontjan Megjelent, aztan a tér masik pontján Eltunt. Minthogy evidens es vilagos, hogy minden egyes emberhez kulon megfigyelorendszer van csatlakozva - hiszen gyartasi nehezsegek es a gyartasi mennyiseget korlatozo tenyezok nincsenek -, amely minden funkciojat es teljes kornyezetét figyeli es ellenorzi, igy semmi nem tortenhet abszolut kontroll es elokeszulet nelkul. Azaz senki nem veszhet el. A hozzank kepest merhetetlenul fejlettebb technologianak nem kell egyebet tennie, mint a korhazi ágyon meghalo, vagy a magasbol a foldre zuhano embert egyszeruen kivenni, hogy aztan egy masik ugyanolyan kulseju testet helyezzen a tér ama pontjara, ahol az iment még eme élete utolso pillanatit élo szemely tartozkodott. Az Emberiseg elott igy az a latszat marad, hogy az ember meghal es felbomlik. A valosag ezzel szemben az, hogy mindenkit kimentenek, hogy aztan Isten Szine elé allithassak.


Ez termeszetesen megint csak a legegyszerubb modja az emberi létforma elmentésének. Azonban egy milliard esztendokkel fejlettebb, kovetkezetesen dolgozo es mukodo technologia szamara nyilvanvaloan elavult muvelet. Mi, keresztyenek nagyon sokan Megéljuk azt, azaz Latjuk a Termeszettel, azaz Istennel valo Kapcsolatunkban, Aki belénk Tud dolgokat, hogy a Valosagban, tehat az Univerzumban nem léteznek korlatok, hanem Abban, azaz Istenben minden, de minden lehetseges. A lehetosegek korlatlanok es hatartalanok.


A Jezus Krisztus Neveben.


Amen.


Barati udvozlettel Molnar Ferenc.
Roma.

Előzmény: 23 negedi (123)
23 negedi Creative Commons License 2006.09.20 0 0 125
Jó, rendben.:)
Előzmény: Agnoszticizmus (124)
Agnoszticizmus Creative Commons License 2006.09.20 0 0 124
Én meg tudtam, hogy nem szó szerint értetted, te!
Előzmény: 23 negedi (120)
23 negedi Creative Commons License 2006.09.20 0 0 123

Kedves oskeresztyeny,

 

Köszönöm a válaszod, elolvastam az irásodat, de most azzal kapcsolatban szeretnék kérdezni néhány dolgot amit Serenicnek irtál.:

 

"A keresztyenseg altalanos allaspontja - egyhaztol fuggetlenul -, hogy UFO-k leteznek. Barmely egyhazi predikaciot hallgattam, ahol csak emlitették az UFO-kat - legyenek a Jehova Tanui, a punkosdistak vagy a Hetednapi Adventistak -, sehol, senki nem vonta ketsegbe a letezesuk tényét."

 

Ezek alapján nem igazán értem, hogy nagyon sok hivő miért utasitja el, hogy nem vagyunk, nem lehetünk egyedül a világegyetemben?

/Szándékosan nem feltételes módban irtam mert én is "ufo - hivő" vagyok, egyébként már 20 éve. /12 éves korom óta./

 

A másik kérdésem, hogy NEKED mi a  véleményed arról, hogy egyedül vagyunk - e a világegyetemben? /Ha esetleg már leirtad valahol, akkor elnézést kérek, de nem olvastam, illetve azért is ha esetleg provokartivnak véled a kérdést, - akkor természetesen ne válazolj erre a kérdésemre. Elfogadom azt is./

 

Illetve még valami: Ha Te is elfogadod a létüket, szeretnék egy érdekes kérdést feltenni. Ugyanis sok olyan embert ismerek, akik akkor sem fogadnák el a létüket, ha eléjük tennnél egy élő idegent aki elmondana mindent magáról. Tehát az a kérdésem, hogy ezeket szerinted meg lehet -e győzni arról, hogy nem vagyunk egyedül?

 

KÖSZÖNÖM

 

üdv

 

23 negedi

Előzmény: oskeresztyen (122)
oskeresztyen Creative Commons License 2006.09.19 0 0 122

Itt a felvetel jobb minosegben:

 

http://www.crowdedskies.com/videos/happens_1_big.mov

 

Kedves Serenic,

 

milyen utolagos reakcio? Csak nem gondolod, hogy felepitette a kormany a World Trade Center-t, hogy elé bevagjon két UFO-t?

 

Ez egy sokkal jobb felvétel.

 

En két repulo targyat latok, azt is mondhatnam, hogy két alrepulogepet. Azaz megvan a ketto.

Az egyik szandekosan ugy allt meg a helikopter elott, hogy az abban levo kamera ugy lássa, mintha osszekotné a két tornyot.

Ezt kovetoen szandekosan - megint a kamera kedveert - beleallt az epuletbe, azaz kovetkezetesen félig takarasba allt a WTC mogé, hogy lassék, hogy valami bele fog allni a toronyba.

Ezutan mintha kilotték volna, elhuzott messzire, hogy az égbolton megalljon, vagy megallas nelkul varatlanul olyan manovert hajtson vegre, mintha lezuhant volna. Ebbol a felvételbol nem derul ki, valojaban meddig zuhant, csak az, hogy termeszetellenesen nagy sebesseggel kezdett zuhanni.

 

Tessenek csak a video keresosavjara klikkelni, ami alul siklik kozépen, es nyomva tartani a gombot. Igy a kivant modon lehet huzogatni azt jobbra es balra, megvizsgalva minden manovert szépen oda es vissza.

Es most jon az ujabb erdekesseg. Egy masik targy kozvetlenul a helikopter orra elott huzott el, ez hagyta azt a csikot, amit azert neveztem kondenzcsiknak, mert vilagos, hogy egy UFO, kiveve, mikor ilyenfajta bemutatot tart, nem hagy ilyet soha, es az is, hogy ilyen magassagban nincsen kondenzcsik, de olyan az ember benyomasa, hogy amennyiben nem repulogep volt - mit keresne ilyen sulyosan tilosban, ennyire kozel a helikopterhez egy repulogép, hacsak nem idegenektol szervezve -, akkor a masik targy olyan jelet hagyott, mintha repulogep lenne. Azaz kondenzcsikot. Igy hivom; ertve.

Megjegyzem, hogy olyan UFO-kkal, amelyek szandekosan az egbolt egy szakaszán ugy viselkednek, mintha repulogepek lennenek, vilagszerte láttak. Bebizonyitjak eloszor, hogy nem foldi technologia, olyan manoverekkel es alakkal, amilyenek nalunk nincsenek, aztan meglodulnak, mint ez, es elkezdenek repulogephez hasonlo kondenzcsikot rajzolni az égboltra. Ezek reszlegesen vagy teljesen hosszan huznak egy kondenzcsikot a levegobe - hadd hivjam igy, mert ez a céljuk.

Két torony, két jelenség. Az elso biztos, hogy nem foldi. De minthogy a media ugy latszik, hirzarlatot rendelt el - van ennek egy titkosszolgalati szakneve is, elfelejtettem, a kormanyoktol ered -, igy aztan meglehet, hogy a hirekbe sem kerult soha. Most nem erek ra utananezni, de azt gondolom, vilagos, hogy hirekbe nem kerulhetett, hiszen akkor az egesz vilag lazba borult volna szeptember 11-en, amikor a jovendoles bekovetkezett, amelynek elso jeleneterol mindenki latja, hogy nem foldi technologia es nem foldi manoversorozat, ahogyan a kulseje sem foldi.

 

Most eszembe jutott: ha jol emlekszem, a kormany keresere torteno hirzarlat, ami mindenre kiterjedhet, annak a neve D-Notice. Ez a titkosszolgalati elnevezése. Minden olyan ugy - tomenytelen mennyisegben van -. amire a kormany-kormanyok ranyomjak a pecsétet: ALLAMTITOK.

Nincs itt semmi trukk, meg mi van. Irjal csak az RTL Klubnak... Kuldd csak el a tv2-hoz, meg a BBC-hez: Egy mukk nem sok, annyi valasz nem fog erkezni. Ha valami jon, akkor maximum annyi: nem foglalkozunk trukkokkel. Mar csak az lenne a kerdes, kedves Serenic, gondolkodj csak el rajta, hogy ki az, aki felul a Zsiguli kombija, meg a Mercedese helyett a helikopterére, megszerzi az engedelyeket, hogy berepuljon vele New York Manhattan-jebe, igen, a hazak kozé, aztan keszit egy frappans hazimozit, de mar odafent aljatszatja a timmel a remultet, a szenzaciot, az ijedelmet es a dobbenetet, utana kiteszi a vilaghalora, az UFO-honlapok kapnak is rajta, de se kormany, se senki még csak eljarast sem indit remhirterjesztesert. Holott kotelessege lenne. Mi itt a helyzet, kedves Serenic?

 

Tudod, ez volt a munkam. Nyomozodni, vizsgalodni gyilkossagok es robbantasos merenyletek ugyeben.

 

Latod, mi van a szemed elott? Latod, hogy a vilag kormanyai lenyelték? Tul nyilvanvalo ez, azert hallgattak rola. Nem rejtely, nem furcsa, hanem Bizonysag.


D-Notice, Serenic, ez a neve. Pecset a kormanytol. Ilyenkor teljes a csend.

Egy a foldinel osszemerhetetlenul fejlettebb technika ott huz csikokat, ahol akar, es olyan manovereket alkalmaz, amilyeneket akar, es annyira mutatja meg magat, amennyire csak akarja. Az UFO-jelensegek tomegevel ugy 60 esztendeje kezdodtek a Foldon. Jezus azt Mondta, ezek az utolso idok jelei lesznek. Ott all az Evangeliumban.

Az UFO-k már regen dontottek. Semmi sem tortenik veletlen. Nem 100-200-as intelligenciahanyadossal élnek es dolgoznak, hanem akkoraval, amirol almodni sem tudunk. Keresd ki az altalam irt kozmikus evolucioelmeletet. Ha lesz idom, beklikkelem. Akkor megertheted sok egyeb mellett azt is, hogy nincsen semmilyen gondolatod sem elrejtve, hanem minden be van gyujtve es teljes egeszeben tarolva es kiertekelve. Pillanatrol pillanatra. Az tortenik, amit megengednek az Egiek.

 

A helikopter kamerajanak szolt a musor. Nem a helikopter szemelyzetenek, hanem a kameranak, hogy eljusson mindenhova. A szemelyzet gondolatait es erzeseit pedig szepen befogták es dekodolták, mikozben minden gondolatukat es benyomasukat ott es ugy modositották, ahogyan es ahol akarták.

A masodik legegyszerubb modjat a mentalis informaciogyujtesnek már mi is ismerjuk: az elolenyek agyi tevekenysege minden gondolatakor elektromagneses hullamokat szor a Vilagmindenseg minden lathato iranyaba gömb alakban, ami a fenysebesseggel kozlekedik. Nem kell hozza tul sok fantazia, hogy megertsd, nehany evtized mulva mar pontos dekoderekkel rendelkezne az Emberiseg arra, hogy valamennyi ember gondolatait es minden erzelmi-osztonos benyomasait es elmenyeit befogja es szamitogepek tomegevel ertekelje. A gondolatrendorseg masodik legegyszerubb modja ez. Evidens es Napnal vilagosabb, hogy egy nalunk milliard esztendokkel fejlettebb faj nem szorul ilyen primitiv, ugyanakkor teljesseggel hatekony modszerekre, mint az agy bioelektromagneses hullamainak dekodolasa es merese. Vannak ennel magasabb szintu es sebesseg nelkuli modszerek is.

Bele sem megyek a reszletekbe.

Amen.

 

Masik felvetesedre:

 

A keresztyenseg altalanos allaspontja - egyhaztol fuggetlenul -, hogy UFO-k leteznek. Barmely egyhazi predikaciot hallgattam, ahol csak emlitették az UFO-kat - legyenek a Jehova Tanui, a punkosdistak vagy a Hetednapi Adventistak -, sehol, senki nem vonta ketsegbe a letezesuk tényét. Az emberek nem tagadják meg azt, ami annyiszor megjelent az orruk elott, es letezese kezenfekvo szamukra. Az egyhazak ertekelese valtakozo az UFO-k hátterét illetoen, de egyezik abban, hogy azokat nem e vilagi ertelmes elolenyek, eletformak mozgatják es vezerlik. Egyseges a velemeny arrol, hogy az UFO-kat mozgato erok angyalok. A legtobb hallhato velemeny - minden lenyegi evangeliumi alatamasztas nelkul - az, hogy az UFO-kat mozgato lények az angyalokon belul a Satan angyalai. Eltero a nezet arrol, hogy ezek foldon kivuli civilizaciok angyalai, avagy nem lathato lények, akik testet olthetnek a megjelenes idejere vagy egyeb tevekenyseguk idejere is. Vannak aztan nezetek, amelyek azt mondják az UFO-jelensegre, hogy okkult, azaz megintcsak mindenkeppen angyali hatterrel bir, amelynek tartalma veszélyes, a vizsgalata veszélyeket hordoz magaban, lenyege pedig az angyalok (demonok) reszerol a megtévesztes es a hamis hitetés lelkek elvesztesere.

Tehat egyseges nézet, hogy UFO-k leteznek, es azokat angyalok vezerlik.

Legyen szo mozgatott gombvillamokrol, szerkesztett legkori sajatossagokrol es igy letrehozott gázfelhokrol, legyen szo feltámasztottak halalkozeli elmenyeirol, avagy szamos latomasrol es alomrol, amelyeknek a feladoja, a kozloje, a plantaloja bizonytalan, mind-mind angyali eredetu tevekenyseget igazolnak.

Pontos eredettel, pontos, nagyon is eltervezett cellal es szandekolt vegkifejlettel.

Udvozol Molnar Ferenc Romabol.

Előzmény: Törölt nick (110)
oskeresztyen Creative Commons License 2006.09.19 0 0 121

Kedves Negedi,


azt kerdezed, szerintem az angyalok - hadd hivjam angyaloknak azokat, akik le fognak szallni, hogy atvegyék az iranyitast - eljoveteleig fognak rombolni a foldi hatalmak, vagy azt kovetoen is?


Meggyozodesem, hogy amit a Jelenesek Konyve errol leir, az az igaz, es azt nem ember, hanem a Legfobb Kozmikus Hatalom Iratta le, Aki mindent Hatalma es Befolyasa alatt Tart; vagyis amikor a Foldre szallas, az invazio bekovetkezik, a Fold kiralyai, azaz miniszterelnokei osszefognak, hogy amokfutasuk zarofejezetekent, alazuhanva ezzel az orok kenkoves Pokolba, tamadast hirdessenek az angyali hadsereg es annak Vezetoje, ama bizonyos Jezus Krisztus Ellen. Ekkor az lesz, ami Megiratott Janos Latomasaban, amit egy nem foldi ertelem, aki angyalnak nevezte magat, a Legfelsobb Kozmikus Vezetonek, Aki Istennek Nevezi Magat Leiratott: a fenevad, aki valoszinuleg a Fold legfelsobb politikai vezetoje lesz (velemenyem szerint egy politikusrol van szo, de lehet, hogy tevedek), valoszinuleg az Egyesult Allamok miniszterelnoke, vagy a legfobb vallasi vezeto, akeppen fog elragadtatni a levegobe, ahogyan errol az Altalad ismert UFO-beszamolokbol olvashatsz. Azaz olyan technologiai modszerekkel fog elragadtatni, amiket nem ismerunk, de olyan modon, ahogyan Enokh, Illes es Jezus Krisztus is Felvitetett ugy, hogy nem kellett Beszallniuk semmilyen jarmube. A Jelenesek Konyve, amit Janos altal a Legfelsobb Parancsnok, a Vilagegyetemet Letrehozo Isten Megbizasabol egy nem foldi alkotasa, akik angyaloknak nevezik magukat tobb ezer esztendo ota, Leiratja, hogy egy olyan Istentol vagy angyalaitol, tehat nem e vilag lakoitol letrehozott kozegbe, fizikai torvenyszerusegekkel rendelkezo helyre fogják vetni eloszor is es azonnal a legfobb lázitot, amelyben orokkevalo letezese tartatik fenn mindazoknak, akik nem voltak hajlandok beilleszkedni a Kozmikus Bekesseg Orokkevalo, Halhatatlan es Enyeszhetetlen Rendjebe es Bekeuralmaba. Ebben, az erre a celra kialakitott buntetesvegrehajto kozegben orok szenvedes vár azokra, akik megtagadták a Beke Parancsolatait es Torvenyeit, valamint a Legfelso Uralom Akaratát, Amelyet nagyon egyszeru Modszerekkel Tudatott azok altal, akiket DNS-szervezessel es Kozvetlen Beavatkozasok irdatlan soraval a Sajat Akaratanak hirdetesere, un. 'profetaknak' Teremtett.


Amikor foldon kivuli civilizaciokrol beszelunk, de fokent nem e vilagi civilizaciokrol, mindig tudnunk kell, hogy a technologiat is ehhez a merhetetlenul fejlettebb szinthez kell igazitanunk. Azaz vilagos, hogy minden gondolatunkat befogják es azonnal elemzik. Ennek elegyszerubb modszeret mar mi is ismerjuk, csak még az elolenyek gondolkodasa soran keltett elektromagneses hullamok dekodolasa varat rovid ideig magara. Azaz nincsen, nem letezik a bolygon sem ember, sem allat, akinek es aminek a gondolatai ne állanának abszolut kontroll es ellenorzes alatt. Azaz nem tortenhet semmi sem, ami felett ne lenne szemelyes kontroll, védelem es ellenorzes. A technikai lehetosegek adottak mind gondolatok, mind almok es latomasok, mind eleterzesek es -elmenyek tovabbitasara es plantalalasara, megpedig lelekbol lelekbe, ahogyan megannyi UFO-beszamolo is szol errol, amikor a tanuk arrol adtak szamot, hogy 'foldon kivuliekkel', valojaban angyalokkal talalkoztak, akik belejuk éreztek es tudattak bennuk dolgokat.


Tehat azt kell meglatni, hogy az a kifejezes, miszerint 'foldonkivuli', nemregiben szuletett, de az Univerzum lenyei nem 'foldonkivulieknek', hanem angyaloknak hivták magukat mindig azokban, akikkel kapcsolatot letesitettek, megnevezvén magukat. Erted a kulonbseget? Ok kuldték Zakariasnak, Marianak es nekem - mert ateista koromban, mikor gyerek voltam, nagyon-nagyon sokszor egy fénylény ult az ágyamon, aki amikor raneztem, mindig kirepult a szobabol (szarnyak nelkul) -, tehat nagyon-nagyon sokunknak ezek az angyalok kuldtek latomasokat, almokat, erzeseket, hologramokat es jelentek meg olyan fejlett technologiakat alkalmazva, amikrol még csak nem is almodhatunk: azaz testben, ilyen, meg olyan, de csak egyesek szamara lathato vagy hallhato modon, illetve nem szenvegyuletkent, amilyen az ember, hanem mas energiaalakzatokban, mint a fénylények, az angyalok, azaz ama élet, entitas, aki annyiszor ult az ágyamon, amikor felebresztett lelki befolyas altal ejjelenkent. Olvasd el, mert nagyon erdemes: a megjelenesrol, azaz a nem evilagi kapcsolatrol irt szemelyes es reszletes beszamolom a 'Mit keresett Isten a nappalimban?' cimu topicban olvashato.


Azaz olyan technologiarol van szo, amely evidens, hogy tobb milliard évvel meghaladja a mienket, ok hozták letre a vallast, Legfelso Vezetojuk, Aki Mozgatja az Emberiseg Tortenelmet, Kuldte el, Palantalta bele Mariaba Jezust, O is Keltette ujra Eletre es Ragadta el, O Kommunikalt Vele, amikor Jezus a Foldon Jart, es O Ad ki minden Parancsot es Utasitast, es az O ellensege az Azazel nevu angyal, akinek masik neve a Satan, akinek angyalai, tehat az idegenek egy hatalmas csoportja fellazadt a Kozmikus Kormanyzas ellen, es akik egyelore bizonyos keretek kozott tevekenykedhetnek es mukodhetnek a bolygon. Erted, hogy minden osszecseng, minden egy es egy iranyba mutat. Isten Az, Aki mindent Hatalma alatt Tart es Vezerel. Ez a Neve, igy Hivja Magat. Nem elvont fogalom, hanem O Hivatja igy Magat évezredek ota. O Adja ki a Parancsot majdan arra is, hogy a Jezus es az angyalok Elarasszak a Foldet, es atvegyék a hatalmat, mindenkit elpusztitva, akik nem az Isteni Fohatalomnak engedelmeskedtek, hanem Azazelnek es tarsainak, valamint azon politikai vezetoknek, miniszterelnokoknek es hamis vallasi hatalomnak, amelyiket e vilag sotetsege propagalt az utolso vallasi ebredes ideje alatt tobb esztendon keresztul a vilag elott.


Az UFO-balesetekrol megint termeszetes, hogy veletlen balesetek azon a szinten mar nem leteznek. Ezek a 'balesetek' es más légibemutatok angyaloktol, a Fohatalom es/vagy Azazel katonai parancsnok altal tokeletes precizitassal megtervezett szinhazi es szinpadi jelenetek, amiknek konkret celjaik vannak. Konkret celjaik. De hogy pontosan mik, noha sejthetjuk, csak utolag fog kiderulni adekvat bizonyossaggal. Hiszen olyan merhetetlenul fejlettebb ertelem gyarthatta ezeket az égi es foldi show-kat es nagyjeleneteket, amely ertelem elott nincsen leplezve semmi, de tokeletes precizitassal dolgozik.


Ugyanez a helyzet az olyan talalkakat illetoen, amikor a testben megjelent angyalok, tehat 'idegenek' a jarmuvuk elott tartozkodtak a foldon, amikor egy, maskor tobb ember ugymond veletlenul arra jart, az angyalok pedig eszrevették, hogy felfedezték oket, es belemutattak az emberbe pl. az ijedtseguket, maskor a jarmubol kijovo, lathato lezerfennyel elkabitották a szemtanut, maskor - megannyi esetben, hogy jelezzenek valamit... - szandekosan csak reszben torolték a memoriajukat; hát ertheto, hogy azon a szinten ezek szandekos csuszák, szandekosan hagyták azt is, hogy egy arra jaro ember eszrevegye oket, ahogyan jarmuvuk elott setalgattak csak ugy. A foldi technologia már regen meghaladta, hogy egy katonai objektum kozelebe csak ugy eszrevetlenul oda lehessen lopakodni, kepzelheted, hogy egy nalunk merhetetlenul fejlettebb technologia az ilyen bakloveseket abszolut modon kikuszobolte. Szandekosan hasznaljak a szemtanukat, szandekos es abszolut kovetkezetesen preciz itt minden, a tanuk mentalis es erzelmi befolyasolasaig, esetenkent abszolut meghatarozasaig bezarolag minden.


Ami a testben megjelent angyalokat illeti: az Oszovetsegben szandekosan Beillesztetett tobb olyan tortenet, amikor bibliai alakok testben megjelent angyalokkal talalkoztak. Igy jart Abraham is, Sara es Jakob is, amirol boseges informacioval szolgal a Biblia.


Vegtelen lehetne errol irni. Es eme az elmult ugy 60 esztendoben kezdodott bevezeto invazionak mi lehet a celja? Pfff... errol jobb nem beszelni. Csak annyit szolnék itt: aki nem a megfelelo helyre tekint, az el fog bukni, aki pedig a Megfelelo Helyre Néz szuntelen, elni fog. Orokké.


Barati udvozlettel Molnar Ferenc.
Roma, Italia.


Dicsertessék a Jezus Krisztus, Aki a Fold Ura. Amen.

Előzmény: 23 negedi (79)
23 negedi Creative Commons License 2006.09.18 0 0 120
Nem szó szerint értettem Te! :(
Előzmény: Agnoszticizmus (119)
Agnoszticizmus Creative Commons License 2006.09.18 0 0 119

csoda történt.:)

 

Ilyen nincsen.

Előzmény: 23 negedi (118)
23 negedi Creative Commons License 2006.09.18 0 0 118

"Sajnos rosszul látod, szkeptikus vagyok"

 

Kár, persze természetesen jogod van hozzá. Pedig már kezdtem örülni, hogy csoda történt.:) /Ne érts félre nem akartam gúnyolódni!/

Előzmény: Agnoszticizmus (116)
Agnoszticizmus Creative Commons License 2006.09.18 0 0 117
Én csak azt mondtam: a nő jól tud hazudni, vagy pedig igazat mond. A klip vége felé nagyon furcsának találtam az "UFO"-t. Én speciel nem láttam, hogy tényleg az UFO húzta maga után a csíkot, vagy egy repülő. Olyan összevágás bűze van a végének. Meg belemagyarázás-szaga.
Előzmény: Agnoszticizmus (116)
Agnoszticizmus Creative Commons License 2006.09.18 0 0 116
Sajnos rosszul látod, szkeptikus vagyok. Már beszéltem arról, mennyi csaló él a világban...
Előzmény: 23 negedi (112)
Agnoszticizmus Creative Commons License 2006.09.18 0 0 115
Pontosan, nem is álltam a klip oldalára.
Előzmény: Törölt nick (113)
23 negedi Creative Commons License 2006.09.18 0 0 114

Én tkp. egyetértek veled!

 

Nem is kellezeket a dolgokat szkeptikusként nézni, egyébként én ismerek TELJESEN elvakult szkepzikusokst is, olyanokat, akik azt SEM fogadnák el ha eléjük tennél egy élő idegent és az elmondana magáról mindent!!!

 

Hamisitások ezen a téren is vannak, lesznek, de szerintem NEM szabad feladni a kutatást!!!

 

Én legalábbis nem fogom feladni amig ki nem derül legalább néhány dolog ami kederülhet az én életemben. Ezt úgy értem, hogy sajnos benne van, hogy a teljes igazság csak nagyon soká fog kiderülni de adig sem szabad feladni!!!

Előzmény: Törölt nick (113)
23 negedi Creative Commons License 2006.09.18 0 0 112

Szia Agnoszticizmus,

 

Előre bocsátom, hogy sem személyeskedni, sem akadékoskodni - gúnyolódni - sem akarok de a 111 - esben másnak feltett kérdésedről jutott eszembe, hogy jól látom, hogy Te egyik pillanatról a másikra szkeptikusból átmentél, - legalábbis részben mindenképpen - a másik irányba, vagy legalábbis elmozdultál arrafelé?

 

Persze ha jól látom, szerintem ez örvendetes dolog, csak igy tovább!

Agnoszticizmus Creative Commons License 2006.09.17 0 0 111

... a felvétel abszolút nem hiteles, hiszen ha gondolod, jövő héten csinálok neked hasonlóan hiteles videót

 

Persze. Mostanában átmentél szkeptikusba. Igen, való igaz, lehet ilyen filmeket készíteni. Mindenesetre elég élethű volt, és két ember volt a szereplője. A nő meglehetősen hitelesen lepődött meg.

 

Ez amúgy lehetett utólagos reakció is - bár lehet nem érted.

 

Lehetett belemagyarázás, sőt nagyon úgy tűnik.

Előzmény: Törölt nick (110)
23 negedi Creative Commons License 2006.09.17 0 0 109

oskeresztyen,

 

Utólagos engedelmeddel betettem ezt a cimet egy ufo - s topicba is. Gondoltam hátha érdekli őket is a téma. 

Agnoszticizmus Creative Commons License 2006.09.17 0 0 108
Érdekes film.
Előzmény: oskeresztyen (105)
23 negedi Creative Commons License 2006.09.17 0 0 107

Figyeljetek, nekem most bejött!!!

 

Olvastam, hogy korábban probléma volt de most bejött az emlitett video!!!

Agnoszticizmus Creative Commons License 2006.09.17 0 0 106
Oh, jól van, nem láttam a gördítősávot. Köszi.
Előzmény: oskeresztyen (105)
oskeresztyen Creative Commons License 2006.09.17 0 0 105

Kedves Agnoszticizmus,

 

felulrol szamolva a 16. filmre kell klikkelni.

 

A website helye meg egyszer:

 

http://www.iwasabducted.com/ufovideos/

 

Udvozlettel a Molnar Romabol.

Előzmény: Agnoszticizmus (104)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!