Keresés

Részletes keresés

holparcs Creative Commons License 2005.11.18 0 0 4
Most szombaton nem, de egyébként simán. (Bár nincs túl nagy telém, ha az fontos kritérium...)
_béem_ Creative Commons License 2005.11.18 0 0 3
Szerintem is vicces ötlet, bár én jobban szeretek/szeretnék egymagam feltűnést kelteni, de azért számíthattok rám is egy ilyen tömegjelenetnél. (ha éppen arra járok, vagy ti erre:)
stgellert Creative Commons License 2005.11.18 0 0 2
nekem meg bizonytalan, és a mostani nekem sem jó, de tűzzünk ki fix időpontot:-)
Előzmény: apca (1)
apca Creative Commons License 2005.11.18 0 0 1
Ez engem is megmozgat. :)

Most szombaton nem jó, de egy másik hétvégén jöhet.
Előzmény: Abrash (-)
stgellert Creative Commons License 2005.11.18 0 0 0

:-DDDD ott a helyem!:-))))

Előzmény: Abrash (-)
Abrash Creative Commons License 2005.11.17 0 0 topiknyitó
Nu.

Inditottam már néhány tartósnak bizonyuló topicot, de néhány sikertelent is. Hogy ebből mi lesz, az több tényezőn fog múlni :-)

MI a flashmob? Nevezzük céltalan tömegtalálkozónak, ahol sok ember megjelenik, csinál valami, szétszéled - és közben remekül szórakozik. Larpulár házibuli köztereken. A neten sok minden olvaható róla, mindenestre afféle performansz.

Peformáljunk hát. Egy jó flashmob semmit sem ér fotósok nélkül, de eddig a szereplők nem a fotósok voltak. Nem jó ez így... :-)

Például egy jó kis flashmob, ha egy szombat este 6 körül minnél több, óriás teleobjektívekkel felszerelkezett fotós összegyűlik a Mai Manó előtt, és adott jelre mindenki őrült módon kattingatni kezdi a Operett Színház mit sem sejtő közönségét.

Vagy egy másik, hogy poenkodjunk kicsit a szó (flash) több értelmével: jelenjünk meg pl szintén a Manó előtt, és adott pillanatban a zsebünkből előkapott vakukat süssük rá ismét csak az Operett színház még mindig mit sem sejtő közönségére.

Film használata szvsz nem fontos, lényeg az action. (Mondják a flashmob pápái). De ha ezen tovább lépünk, egy adott webhelyre akár fel is tölthetjük a moboláson készített képeket.

A többi már a média dolga, felfújják -e a dolgot, lesz -e belőlünk a mob fiatal műfajának megújítója, vagy csak jól (értsd: kellemtesen infantilisen) érezzük magunkat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!