Keresés

Részletes keresés

BNSfoto Creative Commons License 2006.10.13 0 0 49

Nyári tábor képek felkerültek. Bocs, a késésér.

 

üdv

Gyuri

 

 

rogers tábor
Csergyuri Creative Commons License 2006.03.07 0 0 48

Újabb három galériával frissültek az iskolai képek.

 

02.09. cooking

02.08.training

02.09.hősök projekt

 

roges iskolai képek

 

üdv

Gyuri

 

ps. ha a gyerekek akarják, az ő képeiket is felrakom

csizikati Creative Commons License 2006.02.09 0 0 47

Sziazstok!

 

Köszönjük Gyuri a munkát. nagyon jó, hgy ilyenünk is van. Két slide-show is készült az iskoláról. Aze gyik Bálint (kuratóriumi elnök) munkája - nagyon profi. A másik Szabó Laci munkája - az is nagyon profi. Sőt ennek még folytatása is ígértetett. Gyuri ez valahogyan rákerülhet egy honlapra?

 

Más. Örülök a szülőinek. Jó lenne többször találkozni. Hihetetlen helyen vagyunk Csillebércen, minden nap nagyon szép! amikor hó van. Persze gyermekeink egy része inkább csak bentről nézegeti, de lehet kirándulni, főzni, kézművni együtt. No majd 18-án! Ne feledjétek!. Csizi

Csergyuri Creative Commons License 2006.02.08 0 0 46

Üdv!

 

Új képek az iskola képgalériájában:

rogesr képgaléria

 

ezek az új galériák:
art in English
cookingin English
Csata - Sára
Dráma 06.
elmenős 11.
Elvivős
karácsony
közös festős 12.
önismeret 04.
training 13.
yoga, visu, cooking

 

Mmás: egész komolyan mondom, hogy a szülőin nagyon jól éreztem magam. Remélem Ti is hasonlóképp vélekedtek.

 

legjobbakat

Gyuri

Csergyuri Creative Commons License 2006.01.12 0 0 45

Üdv és nagyon boldog új évet mindenkinek!

 

Megújult az iskola képgalériája, amit a következű címen tud mindenki elérni. rogers iskola képgalériája 


Előzetes egyeztetés  alapján adok hozzáférést is, hogy akár a csemeték saját képeit is fel lehessen tölteni, de ezügyben személyesen keressen meg, akit érdekel.

 

De ha eljuttatjátok hozzám (cd, pen drive, 2big, stb) akkor szivesen felrakom, csak legyen egyértelműen szétválogatva folderekbe.

 

Természetesen a karácsonyi előadás képei is megtalálhatók, amihez külön grtauláció az érintetteknek! És meg kell még említeni a jó hangulatú beszélgetést, valamint a sok finomságot. Remélem lesz hasonló összejövetel mihamarabb :-)

 

üdv

Gyuri

csizikati Creative Commons License 2005.11.22 0 0 44

Sziasztok!

Nagyon - nagyon jól sikerült a projekt. Néha látnotok kell majd. A gyerekek is nagyon pozitívan jeleztek vissza. persze volt némi konfliktus is a 11-edikesekkel, de hát az is kell egy jó programhoz. Fantasztikus klasszicista szalon varázsolódott a közösségi szobában, és nagyon csendes, nyíugodt, elmélyült munka folyt egész nap. Mindenki nagyon lelkes volt.

 

A tujákról majd beszélek Péterrel. Ránk égett a dolog, pénz kérdés is, szállítás stb. Majd jelentkezünk ez ügyben. Nekem tetszik az úttest elválasztó sáv gondolata. Nem szeretem, hogy ott parkolnak az étterembe igyekvők a "mi" orrunk előtt.

 

Most el kell vonulnunk tréningre. November van, ez mindig a legnehezebb hónap. Sziasztok. Csizi

Ria38 Creative Commons License 2005.11.15 0 0 43

bocs gyerekek, de most én is lemaradtam

Most mi van a tujákkal? Én irtam Péternek emilt, de választ még nem kaptam. Csizi irt ide hogy kedden, azaz ma ültetik a tujákat.

Most már tényleg nemtudom mi van??

 

Üdv Ria

 

Gyuri üdv itt megint. örülök

Csergyuri Creative Commons License 2005.11.15 0 0 42

Hu, ez hány órakor lesz? Asszem nagyon lemaradtam :-(

Sajna ma még be kell itthon a tetőt fejezni, mert a időjósok rám hozták a frászt. Ezer bocs, ha lemaradtam róla!!!

 

-gy-

Előzmény: csizikati (40)
Csergyuri Creative Commons License 2005.11.15 0 0 41

Szia Mindenki!

 

Elnézést kérek a passzivitásomér, de a ház körüli, és egyéb gondok eléggé a nyakamba szakadtak. Minden igyekezetemmel azon vagyok-leszek, hogy a vállalt projektekben részt vegyek, még ha nem is lesz egyszerű!

tuja ügy: kb hány db kéne? Csizi tudsz nekünk küldeni valami vázlatos helyszinrajzot? Valahogy ki kéne találni, hogy hová ültessünk. Muszály valami koncepciót kialakítani. Zsigerből az volt az elképzelésem, hogy az épület előtti részt egy tujasorrar lélektanilag leválasztani az úttesttől, ezzel egy bennsőségesebb "kert-udva" jellegű hangulatnak teret adni. Ezt később füvesítéssel, netán kis kanyargós kertiúttal, stb-stb. továbbfejleszteni.

 

rönkbútor ügy: most maximum leháncsolni, és elrakni kell ha friss vágás. Elég ha akkor állunk neki az összeállításnak, ha kitavaszodott. A hosszában kettévágás fog gondot okozni, a többivel sztem megbirkózunk. De sok függ attól, hogy milyen vastag törzsű fákat kapunk.

 

Egy lapátot tudok nélkülözni, a többivel még dolgozom itthon. Ha esetleg mennél Ria, akkor csörgess meg és leszaladok vele M7-1-hez.

 

üdv

Gyuri

 

 

 

csizikati Creative Commons License 2005.11.12 0 0 40

 

Az első fórum. Hosszan csak öten voltunk - Erbits Éva (aki a drámát tanítja Vikivel), Viki, István, Niki és én. MIndenféléről folyt a szó, kötetlenül. Aztán megjöttek a kosaras fiúk némi lelki gyömöszre, késéről, teljesítésről stb.  Ketten távoztak hamar, de Szabó Laci velünk maradt egészen hatig. Működési módokról, teljesítésről, színházról, iskoláról beszélgettünk. Én jól éreztem magam.

 

A tuja projekt reméljük meg lesz 15-én. Akkor lesz az első projekt, ennek kapcsán parkosítás és ültetés valamint elméleti kertészkedés az egyik téma. Ki is tud ásót küldeni nekünk. Attila mamája, Szemereki Éva vállalkozott rá, hogy hoz, de van-e más is? Kérlek írjanak azok, akik tudnának küldeni, hátha meg tudjuk szervezni a szállítását. Köszi. A többit majd körlevélben, mert olyanokat is érinthet, akik nem látogatják ezt a virtuális beszélgető sarkot. Sziasztok. csizi

cserildi Creative Commons License 2005.11.11 0 0 39
Sziasztok, sajnos a mai fórumon nem tudunk résztvenni - de szerettünk volna...azért jó szórakozást, legközelebbin remélhetőleg ott leszünk. Majd írjatok, hogy sikerült és milyen témák voltak, érdekelne. üdv Mindenkinek:Cserkútiék
Ria38 Creative Commons License 2005.11.10 0 0 38

Sziasztok!

 

Még egyszer bocs a szülői miatt, de örülök hogy hiányoztam:-)

Megpróbálom megkeresni hova mentettem el az emilcímeket, és Péterrel beszélni a tuják miatt.

Bár nagyon bíztam benne hogy nem maradok egyedül. De legalább péter felvállalja velem. Ez is valami.

 

Üdv. Ria

 

csizikati Creative Commons License 2005.11.10 0 0 37

 

Szia Ria! Hiányoztál a szülőiről. Majd legközelebb. nem lehet, hogy Péterrel felveszed a kapcsolatot? Ő fogja kézbe a tuja dolgot. Az emailjét elküldtem neked és viszont.

 

A holnapi fórum kb 15 órakor kezdődik. Mindenkit szeretettel várunk. lesz tea, muzsika, körte-kompót. Szeretném, ha kicsit bútorokat is szerelnénk, de lehet hogy ez másnak nem hiányzik. Viki, István és én biztosan ott leszünk. Várunk titeket is. guszti, mondj ellent. Csizi

Ria38 Creative Commons License 2005.11.09 0 0 36

ezer bocs, meg ilyesmi . elfelejtettem a szülőit. Remélem semmi olyan nem hangzott el amiről nem tudok:-)

 

mennyi tuja kellene?

 

 

Üdv. Marianna

csizikati Creative Commons License 2005.11.05 0 0 35
 Ok. Átadtam Péternek. Már vett tulipán hagymákat. áprilisban és méjusban nyílnak. Meg tudott mindent Tuja ültetés ügyben. Hétfőn megkérdezem a parkot, van-e kifogás. Köszi. csizi
Ria38 Creative Commons License 2005.11.02 0 0 34

Kedves Csizi!

 

Az e-mailt megkaptam. valamiért nem működik a kimenő postám ezért itt jelzem hogy jó a november 8. A tujákról mi beszélgettünk a Cserkuti Gyurival, hogy jó lenne.

Remélem olvassa a forumot  Ő is.

 

Üdv. Marianna  

csizikati Creative Commons License 2005.10.29 0 0 33

 

Elakadt ez a fórum? Pedig kár lenne. Indítsuk újra! ide is írok és a saját címetekre is fogtok levelet kapni, mert nem mindenki használja ezt a fórumot.

 

Túl vagyunk a gólyaavatón. Jó volt, csak a gyerekek a végét kicsit megnehezítették a maguk s és a mi számunra, de erről majd beszélünk a szülőin.

 

A szünet után keddre tervezzük a szülőit. Van kifogás? 18h.

 

A szünet után indul a kerti projekt. Jöhetnének a tuják. Kit is kell ez ügyben keresnünk? Itt beszéltetek róla.

 

Vettünk egy digitális fényképezőgépet. Előbb utóbb a technikát ismegtanuljuk, hogy mindez, hogyan kerüljön fe  ide a fórumra. lehet, hogy már a szünetben? A gólyaavatóról készültek képek.

 

Most ennyi. Jó szünetelést. Csizi

LViki Creative Commons License 2005.09.25 0 0 32

Sziasztok! :-))

 

Laczkó Viki vagyok, a magyartanár. Üdvözlök mindenkit, végre rátaláltam erre a fórumra! :-) Először is Vilola papájának szeretném megköszönni az évnyitóról készült képeket!! :-)) Nagyon jók lettek, és jó volt nézegetni őket! A nagyok (11.-12. o.) még nem látták, majd együtt megnézzük, én ott vagyok ofő. Úgy láttam, főleg 0.-os szülők vagytok itt nagyon klassz társaságot alkotva. :-)) Jó volt olvasni benneteket, az jön le a hozzászólásokból, hogy ez a "mi" iskolánk. :-))

További jó hétvégét!

L. Viki

DZsuzsa Creative Commons License 2005.09.22 0 0 31
Sziasztok!

Sajnálattal látom, hogy sokan nem csatlakoztak hozzánk. Pénteken szeretnék menni tehát velem számolhatsz.

Ebéd ügyben szerintem valamit lépni kellene. Köszönöm a Gyurinak az ajánlatokat szuperek.

Most már csak a végére kéne tenni a pontot ki szeretne, ill. szerené ha főtt ételt is kapna a gyerek.

Ezt még ragozni fogjuk egy ideig.

Van már vizforraló iskolában?

Sziasztok
cserildi Creative Commons License 2005.09.20 0 0 30
Sziasztok, én Cserkúti Ildi vagyok, Gyuri felesége és Viola ( 0.évf.) édesanyja. Szeretném tudni, hogy 23-án, pénteken kb.hányan leszünk (főzés miatt) ? Üdv.Ildi
Csergyuri Creative Commons License 2005.09.17 0 0 29

Magánban kérdezte valaki, és már többször beszéltünk róla. Ebédeltetéssel kapcsolatban ezeket nézzétek meg. Ha valakinek van jobb ötlete, ne tartsa vissza!

 

Személyes tapasztalatunk csak a foodexpressszel van, és az a megfelelő, és az elfogadható közé esik. Ezt nem kell feltétlenül alapnak venni, mert mi NAGGYON szeretjük a hasunkat, és el is vagyunk kényeztetve. Másfelől meg aztgondolom, hogy sokszor egy jobb étteremben is gondot okoz a gyerkőcöknek az ismeretlen kaják közül a választás.
Nagy lehetőséget látok hogy a "hand made házirend" mintájára a közösség döntse el (akár próbálgatás után) hogy melyik mellett teszi le a voksát.

 

gastroyal

 

foodexpress étlap

 

ebéd házhozszállítás

 

a and j

 

 

üdv

Gyuri

Csergyuri Creative Commons License 2005.09.16 0 0 28

Kedves barátaim, szülőtársak!

 

Sikerült felrakni az évnyitó képeit nagyítható formátumban ide:

évnyitó képei

 

sok szeretettel

Cserkúti György

 

u.i. valamiért nem hajlandó sorrenbe rendeződni, és lehet hogy egy kép többször is meg van.

Ria38 Creative Commons License 2005.09.14 0 0 27
Kedves szülők


tegnap Anita mesélte hogy osztálytársát meg akarta büntetni az ellenőr mivel szerinte nem volt érvényes diákigazolványa.

Tájékoztatásképpen bemásolom az oktatási törvény ide vonatkozó rendelkezését


A Kormány a közoktatásról szóló 1993. évi LXXIX. törvény (a továbbiakban: közoktatásról szóló törvény) 94. §-a (3) bekezdésének d) pontjában, valamint a felsőoktatásról szóló 1993. évi LXXX. törvény (a továbbiakban: felsőoktatásról szóló törvény) 29. §-ának (2) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján a következőket rendeli el:



(3) A közoktatásról szóló törvény 6. § (3) bekezdésében meghatározottak szerinti tanköteles kor felső határát be nem töltött tanulók diákigazolványa érvényesítő matrica nélkül is érvényes azon tanévet követő év október 31. napjáig, amelyben a tanuló a tanköteles kor felső határát betölti. A tanköteles kor megállapítására a diákigazolványon szereplő születési dátum szolgál
kinyomtattam pár példányban. anitával elküldöm és szétosztható.

csak hogy tudja mindenki. bár azt hiszem nem csak nekünk kellene tájékozodni ezzel kapcsolatban, lehet ráférne az ellenőrökre is egy továbbképzés.

Üdv Ria
Csergyuri Creative Commons License 2005.09.12 0 0 26

Üdv mindenkinek!

 

A holnapi szülőin megbeszéljük a képeket.

 

Mi a véleményetek a wc-k ülőit nem kéne lecserélni? Megnéztem, párszáz forintos tétel. Valamint ha Ti is jónak látjátok a mosdók fölé kis polcokat is felrakhatnánk, szintén nem nagy kiadás, és higiénikus lenne falra szerelhető folyékony szappanadagoló is. Ez 4-5e ft, de szivesen beszálunk, ha a Köz is jónak látja.

Van két db spotlámpa, holnap visszük.

 

-gy-

DZsuzsa Creative Commons License 2005.09.10 0 0 25
Szia Csizi!
Sziasztok!

Nagyon Örülök, hogy itt is üdvözölhetünk.
Szerintem az e mail sokkal személyesebb levelezés, itt meg megvitathatjuk nyílt színen ügyes bajos dolgainkat.

Mindenkinek szép vasárnapot jó pihenést kívánok.

sziasztok
DZsuzsa
csizicsil Creative Commons License 2005.09.10 0 0 24

Sziasztok! Csizi vagyok.

 

Nekem ez egy új világ, de nagyon élvezem a társalkodásotokat.

 

Már az email rendszer is elég sok melót ad - Ti nem így vagytok vele? Minden nap megnézni, válaszolni, néha egy órát is eltöltök a gép előtt.  Ez a fórum nagyon helyes, úgy hogy itt leszek én is. Üdv. csizi

Ria38 Creative Commons License 2005.09.09 0 0 23
Szia Guszti!


Ha nektek jó a hétvégén felmennék a mosógépért, csak kérek egy címet meg egy időpontot amikor ráértek.

Bármelyik nap délutánja nekem jó.

Úgyis már összegyült pár egyébb cucc amit fel kell majd vinni csillebércre.





Üdv Ria
Ria38 Creative Commons License 2005.09.09 0 0 22
Kedves Guszti.

Ha nektek jó a hétvégén felugranék a mosógépért. Csak kérek egy címet meg egy kb, időpontot amikor ráértek. Nekem bármelyik nap ( szombat, vasárnap) délután jó.
Úgyis már összegyült más cucc is amit fel kell vinni.



Üdv. Ria
PGusztáv Creative Commons License 2005.09.09 0 0 21
Szia Gyuri!
Én is kérek szépen képet a csemetémről (Dina, 0. évfolyam).
Az évnyitó képei a családunkban nagy sikert arattak.
Egyébként művészi megfontolásból fekete-fehérek, vagy más okból? Megjegyzem. hogy nekem így jobban tetszenek, mint színesben!

A mosógép ügyet Riával megbeszéltük, valószínüleg befér.

Kedves Ria!
Igérem nem felejtek el benézni a fórumra naponta, úgyhogy az időpontot itt is megbeszélhetjük a mosógép fölszállításáról.
Üdv
PG
Ria38 Creative Commons License 2005.09.08 0 0 20
Gyuri!

Én bizony szeretnék képet a csemetémről:-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!