Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

jetta19TDi Creative Commons License 2005.11.06 0 0 16

Benzint és gázolajat is szoktam vételezni tecsó kúton (nem ugyanabba az autóba :-)) és nem tapasztaltam semmi különbséget. Sajnos most már a kasszánál sem érezhető a különbség.

Budakeszin az Essohoz megyek tankolni az utóbbi időben; ott rendre 1Ft-al drágább mint a TG Budaörs, de van náluk 300-ért uzsi csomag.

te_o Creative Commons License 2005.11.04 0 0 15
A P307 "komputer" és "elektronika" nem igazán mérvadó, azt hiszem. Tapasztalat. :)
Előzmény: MrMoJo (14)
MrMoJo Creative Commons License 2005.10.23 0 0 14
P307-be Tesco benzin tankolás után többször is katalizátor hibát jelzett a computer. Se előtte , se utána nem volt ilyen hibajelzés.Azóta nem nem tankolok benzint ott és semmi gondom nincs. A másik autónkba a dieselt viszont mindig a Tesco-nál veszem és kiválóan működik.
Pistike Creative Commons License 2005.10.23 0 0 13
Érdekes, hogy a TESCO benzin kutak közelében lévő Shell kutak olcsóbban adják a benzint, mint a TESCO...
hadihajos Creative Commons License 2005.07.30 0 0 12
 Mamár érvelni sem kell a TESCO benzin mellett beigazolódott létjogultsága hajrá osan benzin. Talán kialakul egy igzi piaci verseny.
SkeletonNation Creative Commons License 2005.05.03 0 0 11
Nem kötözködés, de szvsz a 242 és a 256,5 között nem pár forint a különbség :) Én havi 5 tankot hajtok el (260-300 liter). Ott már azért megspórolok pár ezrest...
Előzmény: Levike (7)
elzé Creative Commons License 2005.05.02 0 0 10

Sziasztok!

 

Nyíregyházán ha minden igaz a héten nyit a TESCO kút a kérdés az, hogy milyen árakkal "fog dolgozni".

Remélem a benzin jó lesz, bár most kijárunk a "mesés keletre" (Ukrajna) tankolni, de az árak ott is erőteljesen emelkednek (egy hét alatt 15 Ft-os drágulás) és ha a piaci árnál a TESCO benzin 10-15 Ft-tal olcsóbb lenne, nem mennék külföldre tankolni az is biztos.

 

 

T_H Creative Commons License 2005.05.02 0 0 9

Na úgy látszik, minden rendben.

Meg próbálok átcsábítani ide néhány ellenzőt is, hátha hallunk arról az oldalról is.

 

A sor engem mindig elriasztott, inkább megáltam a JETnél, mert az is útba esik.

 

Igaz mióta diesellel járok (és még nem váltottam ki a céges ESSO kártyát) sokkal ritkábban tankolok ( a tank is nagyobb) és így ott álok meg, ahol a következő szinpatikus kút van ( tartalák 80-100km-tehát erre jobban kell figyelnem)

Ebbe benne vannak a nevesebb olcsó, meg az autopályás kutak is.

TechRun Creative Commons License 2005.05.02 0 0 8

Sziasztok !

 

Amióta megnyílt a soroksári Tesco kút (már több mint egy éve) azóta csak ott tankolok (mivel vásárolni is oda járunk). Én is csatlakozom az elégedett felhasználók közé. Semmivel sem rosszabb az anyag mint máshol. A fogyasztás is ugyanaz.

 

TR

Levike Creative Commons License 2005.05.02 0 0 7
Ez igaz, mar nem olyan olcso. Mindenesetre amikor indulni szoktan BP-rol videkre, es ugy allok, hogy nem huzza ki a gep Dunavecseig, ahol szinten normalis aru kut van, akkor tesco fele szoktam kerulni, ha masert nem hat azert mert a shop epkezlab arain mindenkeppen nyerek.. :) Mar 1 doboz uditon is.
Előzmény: Janibacsi (6)
Janibacsi Creative Commons License 2005.05.02 0 0 6

Megerositem, amikor legutobb otthon voltam, 2 tank Tesco benyat fustoltem el, sem fogyasztasban, sem teljesitmenyben nem volt semmi kulonbseg ahhoz kepest, amit tankolni szoktam(BP nyal, Svajcban).

 

De az igaz, hogy mig az elso tankolasom valami tizenx forint/l-rel kevesebb volt mint barhol masutt, masodjara egy jo het mulva csak par forint differencia volt. Ellenben olyan sor volt mint allat...

 

JAno

Előzmény: Levike (5)
Levike Creative Commons License 2005.05.02 0 0 5
Hat en nem tudom mirol beszelnek a remtortenetet keltok, de en azt vettem eszre, hogy nem hogy tobbet fogyasztana a gep, de jol is megy, es keveset is fogyaszt a tesco benzinnel. En arra gyanakodtam, hogy legalabb ok nem basznak at a mennyisegmero orakkal. Egy csomo neves kutnal mar nem is tankolok mert kedvezotlenek a tapasztalataim.
Egy 2 literes celicam van, ha ennek jo, szerintem masnak is megfelel.
Előzmény: T_H (-)
vanchu Creative Commons License 2005.05.02 0 0 4
Sőt, Budaörsön a METRO és elkezdte felhúzni a benzinkutat...
Előzmény: T_H (-)
SkeletonNation Creative Commons License 2005.05.02 0 0 3

Sziasztok!

Auchan: ugyanaz a benzin, mint bármelyik nem franchise szerződéses MOL kúton, Mol listaár -10 Ft a standard. (A MOL-tól veszik, zárt rendszerben jut a pisztolyig, ahonnan a tankodba engeded)

Tesco: német benzin, a tecsó saját tartálykocsijával hozzák Németországból. Semmi köze a más magyar kutakon kapható benzinekhez. A 7VGn a 95-öst 242,0 Ft/liter áron tankoltam, igaz 5 Ft/l kedvezménnyel. (JET listaár: 252,0 Ft/l, MOL listaár 256,5/l)

 

Én jártam Auchan és tecsó benzinnel is. A V6-os turbós motor semmi különbséget nem érzett ezek, és más benzinek között. Fogyasztani sem szokott többet.

T_H Creative Commons License 2005.05.02 0 0 2

A Jetnél nagyon sokszor van a -5Ft-os akció. Néha tankoltam ott. Igazából nem vettem észre különbséget.

 

A tesco-nál mindig hallotam, hogy milyen olcsó 10-15Ft-okat mondtak. Mikor kifelé menetben néztem a hírdető táblákat, akkor csak a -5Ft-os akciót láttam.

 

Én utánna kérdezgettem a szállításról. és nem megerősített infó, hogy az OMVtől veszik a benzint. Mondjuk erre a kijelentésre a MOLosok sandán mosolyogtak, de nem mondtak semmit. Igaz a Klacska tartályautóit sokszor lehet nálluk látni.

Előzmény: I.Blasius (1)
I.Blasius Creative Commons License 2005.05.02 0 0 1

Hali,

 

Szerintem nem olyan rossz a Tesco benzinje, nekem a kocsim ugyanannyit fogyaszt belőle, mint a JET benzinjéből. Emellett tök jó, hogy a shopjukban olcsón lehet venni ezt-azt, így ha árulnának matricát is, egy hosszabb út előtt nagyon jól fel lehetne ott tankolni a kocsit és a kajakészletet is.

 

Ellenben a benzinjük ára már nem olyan olcsó, mint régebben, legalábbis volt olyan hét, amikor ott tankoltam, és utána megdöbbenten láttam, hogy a Mogyoródi úti JET kútnál fillérre ugyanannyiba került a benzin. Ha beleveszem, hogy néhány JET kútnál hétvégén 5 Ft árkedvezmény is van, akkor nem igazán éri meg a Tesco benzinért többet autózni. De ha már járok bármilyen ok miatt, azért telenyomom a kocsit.

Konnektororrú Creative Commons License 2005.05.02 0 0 0
Néha sikerül valami szart összeszippantani ott, amitől a karburátoros kocsi leáll alapjárat helyett, de általában semmivel se rosszabb, mint a többi benya.
Előzmény: T_H (-)
T_H Creative Commons License 2005.05.02 0 0 topiknyitó

Sziasztok,

 

Sok rémtörténetet hallok a Tesco (és már Auchan) benzinkutakkal szemben.

 

Az áron kívül általában csak ellenérvek, tönkrement autók, nagyobb fogyasztás.... hallható.

Légyszi írjátok le a tapasztalatokat.

 

Kíváncsi lennék még az aktuális üzemanyag árakra is.

 

u.i Én még nem tankoltam ott.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!