Keresés

Részletes keresés

Pavel Creative Commons License 2004.03.27 0 0 1
Már nem ingyenes Gyálig se? Ez elég kellemetlenül érint, bár mostanában nem jártam arra. Matrica nekem nagyon rosszul jött, meg mindazoknak akik eddig ingyen mentek Újhartyánig...

Előzmény: Szilva2 (-)
DrShan Creative Commons License 2004.03.27 0 0 0
0 embert... azaz rajtad kivül többmilliót, de ők valamiért örülnek neki, hogy matricás lett.
Előzmény: Szilva2 (-)
Szilva2 Creative Commons License 2004.03.25 0 0 topiknyitó
Csudaklassz lett az élet, mióta az M5-ös matricás lett. Azóta azok is a Nagykőrösi utat használják, akik Gyálnál lekanyarodtak róla Vecsés felé. Ennek következtében a Nagykőrösi út pestimrei szakaszán az amúgy sem kis forgalom a duplájára nőtt.
Nem is lenne ezzel probléma, ha Gyál és Imre lakossága nem nőtt volna szinte a duplájára 10 év alatt. Beindítottak +2 buszjáratot, ami nagyjából ki is elégíti a megnövekedett igényeket. Igen ám, de a Nagykőrösi úthoz nem nyúltak hozzá 20 éve, csak a kátyúkat tömködték be. Ezalatt a 20 év alatt oda települt a Hungarokamion és a Nagybani Piac, később az Auchan, Bricostore, Elektroworld stb... Az út kihasználtsága az híven tükrözi annak állapotát. Minden tavasszal úgy néz ki, mintha "szőnyegbombázás" érte volna. Az út és vasút közötti árok feltöltődött, sőt ránőtt az útra, néhol fél métert is elfoglal. Buszok, kamionok teherautók jönnek-mennek rajta, szinte súrolva egymást mert az útszélesség is kívánnivalót hagy maga után.
Na mindezeket most megszorozhatjuk bármennyivel, mert továbbra sem fogják normálisan megcsinálni az aszfaltot.
Imre központban körül kellene nézni. Tragikus állapotok uralkodnak! Hatalmas kátyúk milliói, de nem érdekel senkit, mert "nagy emberek" nem laknak errefelé. Akarom mondani, egyik kormány idején sem lakott errefelé nagy ember...
A lényeg, hogy az M5-ös matricás lett, de előtte senki sem nézett körül. Vajon mikor fizetős volt, akkor miért csak Gyáltól?!

Érdekel ez rajtam kívül valakit???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!