Keresés

Részletes keresés

_gram_ Creative Commons License 2008.01.21 0 0 21
Méé ide rakod a sósat: mibő' van?
Előzmény: MUFLON (11)
lelkesz g Creative Commons License 2004.02.18 0 0 20
irjatok mar bassza meg!!!!
nem hiszem el hogy ennyire el vagytok foglalva...
lelkesz g Creative Commons License 2004.02.16 0 0 19
jaj, boldog nevnapot Macifuggony!!!!!!
Előzmény: MUFLON (18)
MUFLON Creative Commons License 2004.02.10 0 0 18
Mifasz, bekóláztál?
Szemezgetsz még nekünk az orbitális virtuális ollóddal, avagy visszatérsz a medredbe az emberek vagy mik közé?
Te figyu meggyogyult már az emiled vagy csak itt?
Oszt mi van véled, mert itt durvulnak a dolgok!
lelkesz g Creative Commons License 2004.02.09 0 0 17
jol elvagyok en egyedulis...
csak nehogy ez legyen a vegem mint neki:

Antal Imre eltűnésével kapcsolatban ögyilkosságról és alkohol-elvonókúráról szóló pletykák láttak napvilágot az utóbbi napokban. A Velvet utánajárt és dokumentálta a népszerű komikus eltűnésével kapcsolatos információkat.

A hatósági behatolást követően a rendőrség nem talált bűncselekményre utaló nyomokat, így tovább folytatták a keresést. Azzal kapcsolatban hogy milyen körülmények között leltek rá Antal Imrére, a rendőrség hírzárlatot rendelt el.

lelkesz g Creative Commons License 2004.02.05 0 0 16
most ez a masodik iras ugy nez ki mintha te lettel volna az ellenor akit megvert az orias...
de persze nem igy ertettem azt a sztorit csak unalmamban raktam ide..
Előzmény: lelkesz g (15)
lelkesz g Creative Commons License 2004.02.05 0 0 15
hu de vegtelen durva a sztori...
de bazmeg csabci hogy lehetsz ennyire barom...
frankon kikeszulhettel volna, ok igy meg csak ossze vissza fostad magad a korhazi csikos pizsiben mikozben anyad etetett papival, de bazmeg egy hajszalon mulott... apropo arra azert kivancsi lennek mi tortent a munkatarsaddal...
holnap hivlak..
lelkesz g Creative Commons License 2004.02.04 0 0 14
amig varom hogy melyikotokkel tortent az a bizonyos dolog hetvegen (mert meg nem jott semmilyen level, remelem nem ennek a MyDoom vagy mi fasz virusnak koszonhetoen), addig beszurok ide egy kis cikket ami tetszeni fog:

"A négyes villamos egyik utasa az intézkedő ellenőröknek csak bérletszelvényt mutatott fel, ami fényképes igazolvány nélkül érvénytelen. A két méternél magasabb bliccelő, miután az ellenőrökkel leszállt a villamosról, egyiküket ököllel többször homlokon, nyakon, mellkason ütötte, másikukat arcon csapta - írja a Délmagyarország.

A több ütést kapott ellenőrt kórházba szállították, ahol még az orvosok is megdöbbentek, hiszen elég ritka, hogy valakinek az orr- és az arccsontját is eltörik egyetlen ütéssel. A hatalmas erejű ütéstől az ellenőr fogsora is megsérült, a brutális támadás után pár nappal is nehezére esett a beszéd.

A húsz-harminc év közötti támadónak nyoma veszett - írja a Délmagyarország. Többen is álltak a megállóban, de egy ott tartózkodó nővéren kívül más nem segített.

A súlyosan bántalmazott ellenőr próbaidejét töltötte a Szegedi Közlekedési Társaságnál, és a történtek sem vették el kedvét munkájától. Gyógyulása hónapokat vesz igénybe."

MUFLON Creative Commons License 2004.01.30 0 0 13
Erre csak annyit,nincs az a papnő széles e világon aki elbirna gyurcsok erejével.Ne izgulj maj ö kihúz a szarból 240+áfáért.Átküldöm a számát ne ragd messze.
lelkesz g Creative Commons License 2004.01.30 0 0 12
nem vudu hanem santería es a csunya az a tortenetben hogy nem fan cluba hanem konkret papnokrol van szo...
bizonyam hogy madarpokokat fogok szarni jovo heten...
MUFLON Creative Commons License 2004.01.29 0 0 11
"Mééé ide rakod a sósat"
A kubai voodoo fan-club már összeült!
Leslie L. L. Creative Commons License 2004.01.29 0 0 10
de mert féltem hogy lebukok ezért végleg befejeztem,na szevasztok!!Figyi lelkész!Ez a te kis mocskos ügyed már éppen eleget forrt abban a kondérban amit most páros lábbal fogsz felrugni!!Vastagítsd meg a képeden a bőrt mert amit yani rokonaitol kapsz azt nem teszed zsebre,kivéve ha feltudod tálalni úgy hogy az befogadható legyen!!Ebben nagy lehetsz!Nehéz űgynek tünik még innen messziről is!Én nem kaptam képeket a verseny nyitott továbra is!!!!!!!!
Előzmény: MUFLON (9)
MUFLON Creative Commons License 2004.01.25 0 0 9
"és nem fújok a falakra ilyen különbözö SZszsz*arokat"
Leslie L. L. Creative Commons License 2004.01.24 0 0 8
Hé, Muflon én ismerlek téged ne csinálj úgy mint ha nem te lennél....!Csak lökitek itt a sok kamu dumát én meg hajtom az összes sarki losztyát!Vigyázzá velem mert én veszélyes vagyok a sziréna zajtol meg már cseppet sem szarok....
Előzmény: MUFLON (7)
MUFLON Creative Commons License 2004.01.20 0 0 7
Méghogy één pankrátor, néha.Tégedet meg láttalak a pitbullGYM is százzal szériázzol vazeg.Puff
lelkesz g Creative Commons License 2004.01.20 0 0 6
Na akkor kapd osze magad mert azt a gergonek vettem ajandekba nem pedig azert hogy beszoruljon ket fogaskerek koze a feje es neked azt harapofogoval kelljen kirancigalnod onnan..
egyebkent meg annyit hozzatennek a pankratoros dologhoz, hogy nem ertem miert kell kizarni a mexikoi versenyzoket? talan mert tizszer puhosabbak es viccesebbek meg a wwfnel is?
es felnezhetnel naponta a forumra...
a MUFLON meg a balint te buta.
Leslie L. L. Creative Commons License 2004.01.19 0 0 5
No A gipsz bábút baleset érte,ugyanis egy bal kanyarban az alváz legmélyebb részére esett a kocsinak,és csak a fejét találtam meg!Azt mag nem nyújtanám át szeretettel!Valahogy összekaparom idővel és akkor oda adom!Kik ezek a faszparasztok a képen??Hihetetlen elvetemült mind!Főleg a fejdísszel rendelkező az ultraköcsög!De sajnos ez nem elég hogy átvedd a vezetést "Andre the giant" felett!De csak szorgalmasan keressél még!Ja a World Wrestling Federation ezeket a bohócokat nem ismeri el!És mi sem,ez szabály!Csak WWF tagokkal játszunk o.k.?A nagymenőkkel!Mufflon??Ki A geci az?Csak nem egy Pankrátor!Hé gyerek küldjél magdrol képet munka közben,hátha nyersz vele!!
Előzmény: lelkesz g (4)
lelkesz g Creative Commons License 2004.01.14 0 0 4
ugy is igaz...
MUFLON Creative Commons License 2004.01.14 0 0 3
Remélem bejutottam?
lelkesz g Creative Commons License 2004.01.13 0 0 2
Navegre...
Igaz, igaz, de hozzatennem, te 1982 ben pontosan 4 eves voltal, Magyarorszagon meg meg hire hamva nem volt a kabeltevenek ugyhogy nehezen emlekezhetsz az utobbi meccsre...
Megkapta mar "a kopcos", a balesteben letort feju aztek figurat? Nagyon remelem hogy visszaragaasztottatok a fejet ugye??????
Leslie L. L. Creative Commons License 2004.01.13 0 0 1
Nos kevés ilyen ember van az már biztos!De én ott vótam bizony!A felsorolásból kimaradt agy pár fontos részlet:A Nagy Lebo...na aztat igazán rühelem,meg aki felhozza témaként aztat is,már hányok magamtól!!Továbbá ide jöjjenek akik ismerték személyesen BIG BOSS MAN-t a pankrátort!Mikor 1989-be óriási küzdelemben árán vette el a bajnoki övet Macho Man-től!Nem akármilyen mérkőzés volt!De akár említhettem volna Hulk Hogan VS Andre The Giant összecsapását is 1982 Nov.12.-én!
Előzmény: lelkesz g (-)
rali Creative Commons License 2004.01.10 0 0 0
Na, biggyesztek agy jó nagy nullát ide:0!
Tessék, mehet a balhé!
Előzmény: lelkesz g (-)
lelkesz g Creative Commons License 2004.01.10 0 0 topiknyitó
azokkal az emberekkel szeretnek beszelgetni akik ott voltak Novi Vinodolskiban a nagy teraszos panzioban 2002 nyarán, továbbá tudjak merre rejlik Korda tehetsege, szeretik hallgatni Lakat T. szorcsogos vartyogasat, tudjak kik a bunko Kászonyi fiverek es a Loki Kari, jol ismerik az Alba Regia tejfolos pizzajat, a Ricsi kover Jozef nevu szakacsat es a kiszolgalast a Bocskaiban, plusz latnak fantaziat Psota Irénben. Szoval varlak titeket itt...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!