Keresés

Részletes keresés

Kalács OÉTI Creative Commons License 2008.01.18 0 0 31

helló, új vagxyok itt

 

annyit szeretnék tudni, hogy miként tudom felvenni azt a videót, amit az msn partnerek küldenek nekem

 

egyszerűben a vetkőzős csajokat akarom megörökítteni

 

SEGÍTSETEK

 

cserébe dobok néhány videót

 

rolandva76 Creative Commons License 2007.12.09 0 0 30
Azért irok mindent kétszer, mert a szöveget kimásoltam, és véletlen 2x nyomtam meg a v-t. Ok a választ kösz, már én is rájottem.
Előzmény: locsemege (29)
locsemege Creative Commons License 2007.12.09 0 0 29
Miért írsz mindent kétszer? Ez a topic programozásról szól, tehát arról, ha magad szeretnél programot készíteni a webkamerához.
Előzmény: rolandva76 (28)
rolandva76 Creative Commons License 2007.12.08 0 0 28
Nem tudom jó helyen járok e! Nekem olyan kérdésem van, hogy nincs e valahol egy olyan program, ahol ha a webkamera mozgást lát, a program fényképez, vagy készit pőár mp-s filmet. Nekem van 1 de az nagyon gagyi a genius alap szoftvere. Nem tudom jó helyen járok e! Nekem olyan kérdésem van, hogy nincs e valahol egy olyan program, ahol ha a webkamera mozgást lát, a program fényképez, vagy készit pőár mp-s filmet. Nekem van 1 de az nagyon gagyi a genius alap szoftvere.
cramer Creative Commons License 2005.06.14 0 0 27
Sziasztok
Engem is érdekelne a webkamera programozása, én C++ Builderben nyomulok, windowsos függvények segítségével könnyen el lehet érni akármilyen webkamerát típustól függetlenül. Igazából nem is olyan nehéz egy video capture programot írni, a súgóban minden részletesen le van írva. (Delphi esetében úgyszintén)
Azonban, hogy Dos alatt atp mire jutott az usb programozásával arra kiváncsi lennék.
Abban esetleg tudna valaki segíteni, hogy egy webkamera élőképét hogyan lehetene egy helyi hálózatban levő másik gépen is megjeleníteni?
fila1 Creative Commons License 2005.06.10 0 0 26

AVeteránKezdő

 

Erdekelne az a progid ami mozgaserzekelevel van osszekotve. Nem a kod kellene, nem akarok benne turkalni. Egyszeruen csak hasznalni akarnam. Valasz akar mailben is johet...

Előzmény: AVeteránKezdő (19)
Hegyimaci Creative Commons License 2004.07.09 0 0 25

Szia kedves atp!

 

Én msot a diplomamunkámat irom, hardver és szoftver fejlesztésből, sajnos nagyon megakadtam, semmire sem megyek az assembly-vel,

2 nap könyörgés után sem irja meg a kedvesem a ki a konzulensem is a programot, muszáj vlaamit tennem..

digitális órát és hőmérőt proramozun 7 szegmenses kijelzővel, PIC16Fx -el..

 

Megpróbálkoznék, ill muszály megtanulnom a pic basic-et, tudnál segiten abb na honnan szerezzek hozzá ingyen fejlesztőkörnyezetet?

 

légyszive ha tudsz segits!

 

Köszi Maci

 

ui. bocs, hogy offoltam, de itt találtam hozzászólást..

 

Előzmény: atp (22)
atp Creative Commons License 2004.03.02 0 0 24
www.chipcad.hu
Javaslom a BS2SX -et. Könnyű programozni és gyors. A Parallax.com -ról letöltheted hozzá a letöltő programot és a felhasználói kézikönyvet (200 oldal pdf-ben). Aztán bármelyik elektronikai boltban vegyél egy próbapanelt, néhány méter UTP kábelt amit szétbonthatsz vezeték darabokra, néhány LED-ed és ugyan annyi 470 ohm-os ellenállást. Aztán már mehet is a gyakorlás.

Ha a LED-ek már úgy villognak mint a Knight-rider -ben akor pár tranzisztor, dióda és mehet a léptető motor vezérlés (ja léptető motorra ne költs, PC bontóban turizzál egy floppy meghajtót és szereld abból ki!)

Ha sok ki/bemenetet akarsz, akkor szükséged lesz még demultiplexerre is. Az sem ördöngősség. Tudok konkrét tipust is javasolni ha érdekel.

A Mustek WebCam 300 -asomnak a CD-jén nem volt ActiveX controll! Így a Delphi-vel sem tudtam leolvasni. Kerestem a Delphi-ben valami általános Webcam vezérlőt de azt sem találtam! Honnan lehetne letöléteni ilyesmit (.ocx -et)???

Előzmény: AVeteránKezdő (23)
AVeteránKezdő Creative Commons License 2004.02.27 0 0 23
Ez a mikrokontroller dolog érdekel. Csak valahogy nem tudom, hogy kezdjek neki. Mi kell hozzá, hogy át tudjam tölteni rá a megírt programot PC -ről?
Honnan lehet próbapanelt szerezni?

Szeretnék majd valami olyan cuccot összehozni, ami motorokat vezérel. Tehát pl. van 8 léptetőmotor, amiket PC -ről meg tudok címezni, és kiadni, hogy mondjuk az 5. motor menjen 70 lépést előre 20 lépés/sec sebességgel, közben a 2. motor hátra 12 lépést 30 lépés/sec sebességgel.

Vagy olyan midi kontrollert csinálni, ami a legkülönfélébb érzékelők kimenetét alakítja midi üzenetekké. Vagy egyszerűen csak sok potmétert kérdez le. Boltban egy ilyen 50-60 000 körül van minimum.

Kicsit offtopikosodunk. :)

Előzmény: atp (22)
atp Creative Commons License 2004.02.25 0 0 22
Köszi a segítséget, megpróbálom! Csak megszeretem...

Mikrokontrollert igazán gyönyörűség programozni! Különösen a BS2 sx-et, PIC BASIC ben. Kell hozzá egy próbapanel és máris mehet a kísérletezés. Először LED-eket érdemes villogtatni aztán jöhet a potméter leolvasás. Utána nyitva áll a világ. Mi most hőmérőt, esőmérőt, napfény mérőt és riasztó berendezést olvsunk le vele, majd PC-t kapcsolunk be vele a további teendők elvégzéséhez...

Előzmény: AVeteránKezdő (21)
AVeteránKezdő Creative Commons License 2004.02.22 0 0 21
Ezt a logitech kamerát, ami nekem van, használtan vettem aproneten 10 000 Ft -ért, amúgy kb. 25 volt akkor. Most már biztos boltban is meg lehet kapni 15 körül. Előtte egy másik logitech volt, külsőre ugyanígy nézett ki majdnem, kis gömb alakú az is, csak abban nem CCD van, hanem CMOS. Azt 5000 -ért vettem át egy aluljáróban szintén apronetes forrásból, de otthon meg is bántam. 320*200 -ban is erősen darabos volt a kép, példátlanul ocsmány, lilás video színekkel, és érdekes effekt is társult ehhez: ha gyorsan mozgattam a kamera előtt valami egyenes tárgyat, az elgörbült a képen (Uri geller biztos ezt használta a TV felvételekhez), mert a CMOS olyan lassan szedi be az adatokat, hogy a kép teteje és alja között eltelik kb. 100 ms, ami már igencsak meglátszik. És persze ebből adódik a siralmas frémrét.
Szóval őt el is adtam a következő boldog tulajdonosának. Konklúzió: Csak CCD -set vegyél!

Most van valami iszonyat vastag magyar nyelvű könyv a a DirectX programozásáról, az állítólag nem rossz, csak a Direct3D -t kifelejtették belőle. Ma voltam a Mammut2 könyvesboltjában, ott van. Jó drága.

Az ActiveX -szel nem sokat kell foglalkoznod, az a te szempontodból csak annyi, hogy felinstallálod a kamera driverét, aztán Delphi 7 -ben a menüből: Component | Impot ActiveX Control, onnan kiválasztod a Logitech camera control (vagy ilyesmi) -t, Install. Ezután egy erőteljes egérmozdulattal behúzol a formodra egy Logitech camera control (vagy hasonló) nevű komponenst a komponens paletta ActiceX füléről, aminek a propertijeit megfelelő egérmozdulatokkal beállítod a gusztusodnak megfelelően, esetleg pár billentyűt is lenyomsz közben, és kész a program. :) Delphiben tényleg nem több. Az ActiveX kontrollok lényege, hogy olyan windózos komponensek, amiket ha fel vannak installálva, bármilyen nyelvből meghívhatsz, ami támogat ActiveX -et. És látszólag teljesen szervesen beépülnek a programodba, mintha a részei lennének.

Miután anno rádöbentem, hogy a Basic és a C-64 assembly -n kívül is vannak egész jó programozási nyelvek, én is Pascalozni kezdtem. Aztán jöttek a vindózos idők, de a Win alatti C programozástól sugárban hánytam. Aztán egy nap megláttam a Delphit. Beleszerettem, és azóta is dúl a love. Bár néha megcsaltam egy kis Java -val. Ha tudsz pascalban, és érted az objektumorientált programozás lényegét, nem lesz nehéz dolgod a Delphivel. És mindenre van hozzá komponens a neten, amit el lehet képzelni.

A Pic programozás engem is érdekel, csak nekem az elektronikai ismereteim elég gyatrák. Pedig a PC -vel való vezérlésnél, házi készításű midi kontrollernél, meg hasonlóknál jól jöhetne.

Előzmény: atp (20)
atp Creative Commons License 2004.02.21 0 0 20
Köszönöm a segítségedet!

Ha nem túl drága a logitech-es webcam veszek egyet.Az ActiveX és DirectX programozása nehéz? Hol találok róla infót? Könyvet?

Az igazság az, hogy eredetileg mikrokontrollerrel akartam leolvasni a webkamera képét. Ehez azonban ismernem kellene mindent a hardwerről. Programozni Pascalban tudok (nagyon) DOS alatt, de ez is elvetélt ötletnek tűnik. A Delphi áll a leg közelebb a szívemhez (a pascal miatt) ígyhát ezirányban modernizálok...
(Eddig minden feladatot megoldottam pascal és/vagy Pic Basic -ben...)

Előzmény: AVeteránKezdő (19)
AVeteránKezdő Creative Commons License 2004.02.19 0 0 19
Én elég sok programot írtam Delphiben webkamerára. Valamelyik csak képeket csinált bizonyos időközönként, valamelyik meg egy bolt kirakatában ment és mozgásérzékelés alapján exponálta a nézelődő embereket, valamelyik realtime torzításokat eszközölt a képen, vagy bizonyos színeket kilukasztott (blue screening).

Egy Logitech QC Pro 2000 webkamerám van, annak elég szép a képe, tud 30 fps -t 320x240 -ben, vagy 640*480 -at 7-8 fps -sel és Minden állítható rajta programból. Ennél csak a Philips Tuocam egyik kamerája tűnik jobbnak, mert tud 1/10.000 sec -es expozíciós időt is, az a turmixgép kését is megállítja a képkockákon (kipróbáltam! :)

Programozás szempontjából a Logitech -et azért szeretem, mert egy olyan ActiveX kontrollt adnak a kamerához, amivel nagyon nagyon kényelmesen lehet kezelni, csakorlatilag 4-5 sor programozással ki lehet vele olyan exét legózni, ami egy átlagos kis videocapture program képességeivel bír (képkocka készítés, video felvétel, kamera állítgatás). Emellett a logitech ActiveX kontroll nem direktben éri el a kamerát, hanem a driver csinál egy kis kamera szervert magának, és a programok arra kapcsolódnak, ezáltal egy program sem ül rá a device -ra, akár 10 exe is capture -ölhet róla egyidőben. (Csak azt nem értem, miből állt volna minden windowsos drivert ilyenre megcsinálni a MS -nak...)

Ennek a módszernek két hátránya van: az egyik, hogy csak a Logitech kamerákkal működik, a másik, hogy van egy kis hibája az egéresemények kezelésében, mert ha ráklikkelgetek a kamera output komponensre futás közben, az pár pixellel feljebb ugrik az ablakon belül. Ez vicces, mert így ki lehet mászatni a kamera képét a program formjáról. :) De lehet, hogy azóta már kijavították ezt a hibát.

A másik, kevésbé szép, de minden capture device -szal működő módszer a VFW (Video for Windows) alapú Delphi komponensek használata. Olyannal is írtam programot régebben, egész jól ment.

A harmadik a DirectX módszer, az nagyon gyors is, elegáns is, és mindennel kompatíbilis, Csak még nem használtam, mert egy-két dolgot nem értek benne. De a példaprogramok a DX alapú kamera-komponensek mellett gyönyörűen futnak.

DOS alatt tényleg reménytelen kamerát kezelni, egyik gyártó sem adja ki a fizikai protokollt, és az aztán tényleg az inkompatibilitás csúcsa lenne. Meg az USB DOS -ból kilátástalan projektnek tűnik. Ha ez a célod, akkor öregkorodig ezzel szenvedhetsz. Csak erős a gyanúm, hogy addigra nemcsak az USB lesz a múlté, de maguk a digitális számítógépek is...
Amúgy azért se lenne sok értelme az USB portot kiolvasni, mert a webkamerák többsége valami gyártóspecifikus, adatvesztéses tömörítést használnak, amit nincs az az isten rajtuk kívül, aki de tud kódolni.

Úgyhogy én a windózos utat javallom jó szívvel. Szerintem az a fontos egy program írásánál, hogy a lényegre lehessen koncentrálni, ne a hardverrel való küzdelemben vérezzen el a fejlesztő.

Itt találsz Delphi komponenst bőven:

http://www.torry.ru
http://delphi.icm.edu.pl

Előzmény: atp (17)
atp Creative Commons License 2004.02.18 0 0 18
Esetleg valaki.... tud valamit..... ?
atp Creative Commons License 2004.02.16 0 0 17
Vettem egy Mustek Webkamerát (4eFt). Az a gondom, hogy csak 1 programot adtak hozzá, ami elég gagyi.

Egy olyan programra volna szükségem, amely felügyelet nélkül (tehát elindítom és beavatkozás nélkül végzi a dolgát), mondjuk 5 másodpercenként csinál egy jpg-t a webkamera képéből.

Tehát elindítom, az meg gyártja a 0.jpg 1.jpg 2.jpg ... stb -ket.

Tud valaki ilyenről ? Esetleg nehéz lehet megírni mondjuk Delphi ben?

bhubert Creative Commons License 2003.07.21 0 0 16
100 %-ig igazat adok, erről van szó.
Előzmény: TamasS (11)
bhubert Creative Commons License 2003.07.21 0 0 15
Nos ki kell, hogy ábrándítsalak.

1. Hogy akarsz megbízható rendszert csinálni, ha ME-re alapozod a dolgokat? Halott ügy, csak NT alapokon szabad ipari dolgokban tervezni.

2. DOS. El kellene már felejteni. Sok mindenre alkalmas, de sokkal több a nyűg vele, mint a haszna. Ha valamit nem lehet megoldani NT szinten, akkor oda célhardver kell, nem pedig DOS-os hackelés.

3. Milyen megbízhatóságról beszélsz DOS esetében? pl. Fürtözés és társai ? :) De elég csak a kompatibilitást megemlíteni, mint hatalmas problémát.

Szóval, ha rám hallgatsz, akkor nem akarod a spanyolviaszt újra feltalálni, hanem alkalmazod a már meglévő receptet.

Én is láttam már sok projectet elbukni, és az esetek többségében pont az ilyen "majd én megmutatom" hozzáállás vezetett a termék/szolgáltatás teljes csődjéhez. Pedig az alapötlet jó volt, csak ez a felfogás volt a hibás.

Sokkal jobban megéri már kész dolgokat alkalmazni - ha kell még fizetni is ezért! - mint a spanyolviasszal szenvedni.

Hidd el, az elején én is lelkes voltam. Viszont pár év vállalkozói munkálkodás hatalmas szemléletváltozást hozott...

Előzmény: atp (13)
Wtoma Creative Commons License 2003.07.19 0 0 14
Azon kívül hogy hülyék vagyunk, bénák, nem tudunk programozni (ergo nem is vagyunk programozók?) leginkább azt éreztem ki a hozzászólásodból, hogy nem sokra becsülöd azokat akik pacalnál magasabb szintű kódot merészelnek írni. Az eszmefuttatást mindenki maga is kitalálhatja, úgyhogy én csak a végső tanácsot írom le: gyerünk vissza a fára! (Remélem félreértettelek.)
Toma
Előzmény: atp (13)
atp Creative Commons License 2003.07.17 0 0 13
Programozók.... Már nem tudtok semmit csak ablakokat taszigálni az egérrel. EZ NEM PROGRAMOZÁS!
Én már mikrokontrollert, EKG, EEG, AD konv., mozgásérzékelőt, rezgés detektort stb. is kapcsoltam a géphez vezéreltem és kiolvastam.

Az NT és XP alkalmatlan ilyesmire ezért format oszt vissza a ME-t. Máskor meg a kukából bányásztam ki egy 386-os alaplapot, winchester nélkül (floppyról) dos-ban ma is összetett beléptető, kapunyitó rendszerként működik.

Valamikor meg lehetett beszélni merre- hány bit szaladgál, ma az informatikusok szókincse kimerül a driver-ben.

Szóval nem tudtok programozni (tisztelet a kivételnek).
A programozási nyelveket és az azokon készült munkákat csak a lámerek különböztetik meg külső alapján. Hogy grafikus-e, meg idétlen ikonra kell-e rákattintani vagy (minő borzalom) gombot kell megnyomni. Egy igazi programozó a következőket veszi figyelembe:
-megbízhatóság
-gyorsaság
És ebben a két szempontban a DOS nyert! Sőt az alatt pedig a Pascal-Assembly !

TamasS Creative Commons License 2003.06.30 0 0 12
bocs, GMS = GSM
Előzmény: TamasS (11)
TamasS Creative Commons License 2003.06.30 0 0 11
"...mobil telefonon elküldi nekem a látottakat."

gondolom, nemsokara nyitsz egy "hogyan tudom bitenkent emulalni a GMS sms formatumat, de lehetoleg adokent egy sokol radiot hasznalva..." topicot is.

Figyelj, vilagert sem akarok itt fikazni, de szerintem ne szivasd magad a semmiert feleslegesen... ezek a mikrokontrolleres mokak, foleg egy kis GSM technologiaval megtamogatva + a beszerezhetetlen, illetve kotelezoen licenszelendo tenchologiak, stb. nagyon nagy cumi es nem egy emberes melo.

Annak idejen en is assemblyben programoztam es kesobb, amikor attertem windowsra, eloszor beleestem abba a hibaba, hogy "aki csak a kalapacsot ismeri, hajlamos mindent szögnek nezni". Azaz en windows alkalmazasokat szerettem volna assemblyben kesziteni :-)) 3 het folyamatos programozas utan, amikor megjelent egy ures ablak a kepernyon, mar hulla voltam... erre jott egy arc es megmutatta a CreateWindowEx fuggvenyt C-ben, majd kesobb a "default project"-et Visual Basic-ben :-)) es 2 perc alatt produkalta a 3 hetes eredmenyemet...

szerintem ha pontosan specifikalt a feladat, akkor probalj meg szabvanyos, esetleg mar kesz! megoldasokat talalni (TWAIN interface a kamerahoz, GPRS always-on kapcsolat a kameras gephez, smtp esetleg http protokollon elkuldott kamera image, stb. Ezek mind jol dokumentalt, szabvanyos megoldasok)

szoval en mar tul vagyok egy-ket sohasem elkeszult projecten, mert tulsagosan elaproztam magam... :-((

Előzmény: atp (10)
atp Creative Commons License 2003.05.07 0 0 10
D-xxx !

Köszönöm! Ez már kézzel fogható info. Örülök hogy van aki ért is.

Tul. képpen egy védelmi rendszert akarok, amely egyébb funkciókon kívül körül is tud nézni a megfigyelt terepen és mobil telefonon elküldi nekem a látottakat.
Egy BS2SX mikrokontrollerrel szeretném megvalósítani mindezt. Az fogja leolvasni a webkamera képét és elküldenmi nekem. Nagy falat, ugye?

Előzmény: D-xxx (9)
D-xxx Creative Commons License 2003.04.27 0 0 9
Két úton kellene elindulnod:
1. egy USB adatforgalom rögzitővel figyeled a működő kamerád által fogadott/küldött jeleket:
- pl. USB Sniffer (tisztán szoftveres megoldás)
http://benoit.papillault.free.fr/usbsnoop/index.en.php (bocs, lusta vagyok rendesen linkelni)
- vannak hardveres USB analyzer kütyük is (nem túl drágák)
www.beyondlogic.org (itt rengeteg USB info van)
2. A webkamerában nagy valószínűséggel egy Philips SAA... IC van. Pl. SAA8116, ez az IC veszi a CCD jelét, egy tömörített YUV jellé alakítja és USB adatcsomagokba rakja, az IC tartalmaz egy beépített 8051C mikrocontrollert is, amibe a kamera gyártója ír(hat)ta bele a saját dolgait (ezt nem lehet tudni, hogy mi). Az SAA leírást itt láthatod, töltsd le az oldalról a pdf formátumú datasheet-et.
http://www.semiconductors.philips.com/pip/SAA8116.html
az AN00065 application note-ban egy egész webkamerát mutatnak be kapcsolási rajzal, mindennel.

Nem egyszerű feladat. Mit akarsz csinálni belőle? Talán egyszerűbben is lehet, majd gondolkodok még rajta én is.

Előzmény: atp (7)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.20 0 0 8
Hat en nem sok remenyt fuznek ehhez a dosos mokahoz. Kezdodik ott hogy eloszor USB-t kellene progiznod. Ha ez mar menne (tesztelest se tudom hogy lehetne nyelbeutni), akkor jonne a kamera progizasa. Na ehhez hw szintu leirast talalni szerintem a 0-val =. Talan fizetoset (hs-sw sdk leiras) de az biztos nem ocso moka (es soxor nem hajlandok meg pizert sem kiadni).
Esetleg nezelodj a linux kornyeken ha ott talalsz forrast azt atultetheted dosba. Nem akarlak elkeseriteni de ez nagyon kemeny dolog es iszonyat sok szivas. Persze ahany gyarto annyifele chipset es annyifele progizasi mod, szerintem a jarhato ut a windowsos sdk.
Előzmény: atp (7)
atp Creative Commons License 2003.04.15 0 0 7
Na még egy utolsó próbálkozás:

Tudna valaki segíteni abban, hogy egy webkamera képét (USB) hogyan tudnám leolvasni DOS-alól vagy neadj isten egy mikrokontroller segítségével?

Hangsúlyozom, nem windows, api ilyesmi... Hanem alacsonyabb szinten: bitek, órajel, adatvonal stb...

Wtoma Creative Commons License 2003.04.01 0 0 6
Bár én a webkamera-programozéshoz nem értek, szerintem ez nem fog menni símán az API-val.
Kellene írni egy szervert ami figyel egy porton, ha kérést kap lekérdezi a képet és elküldi a "kérőnek".
Toma
atp Creative Commons License 2003.04.01 0 0 5
API-t programozni hogy kell? Nincs valami leírás a net-en? Bár azt hiszem windows nélkül nemigen megy az API sem...

Tudod nem alkalmazhatok bootvírust (windowst), mert ez egy távolról vezérelt gép lesz. Összetett, vezérlési funkciókkal. Valahogyan DOS-ból kell képet kapnom egy webkamerától. Ez a gondom...

Vezéreltem én már léptetőmotortól kezdve mobiltelefonig mindent. Ha megmondja nekem valaki, hogy egy periférára melyik biten milyen jelet kell kiadnom, hogy működésbe hozzam, akkor az működni fog. Akár knight-ridert csinálok a kocsiból is. De az USB portról és a webkameráról semmi információm sincs.

Gondolom egy órajelet kell neki generálni, egy adatvonalon megmondani hogy mit akarok, egy másikon meg leolvasni bitenként a képpontokat. De melyiken? Milyen memória címen van az USB port ????
Erre válaszoljon nekem valaki !!! (Aki tud)

Előzmény: TamasS (4)
TamasS Creative Commons License 2003.04.01 0 0 4
Ha win-en nyomulsz es van windows drivere a kameradnak, akkor 99,999% a valoszinusege, hogy a kamera TWAIN-kompatibilis. A TWAIN API-n keresztul lehet bizgetni a kamerat, celszeru a progit igy megcsinalni, mert akkor hardverfuggetlen lesz (kesobb barmikor upgradelheted a kamerat egy jobbra vagy ha eppen nincs keznel USB portos, akkor atmenetileg hasznalhatsz parhuzamos portos kamerat is, azzal is menni fog a progid, stb.)

szoval csak szabvanyosan :-)) Ja, es jokat lehet szorakozni azon, hogy ha nincs keznel webkamerad, akkor a szkennerrel is lehet tesztelni a cuccot :-))

Előzmény: atp (-)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.27 0 0 3
Tan a logitech.com on sajat magad is utananezhetnel... Az ilyen portbuzeralos dolgokat meg ezen a szinten elfelejtheted (hacsak nem dos-alatt fox fejleszteni, de usb-re dos alatt ne nagyon szamits).
Előzmény: atp (1)
atp Creative Commons License 2003.03.26 0 0 2
Na... Senki sem írt még olyan programot ami kiolvassa egy webkamera képét? (USB -kiolvasás)???
Segítsetek már !

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!