Keresés

Részletes keresés

vjv1 Creative Commons License 2022.01.01 0 0 4

Buék.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

:))))))))))))))))))

frinci01 Creative Commons License 2004.10.07 0 0 3
Kramynik nagy betűvel persze
frinci01 Creative Commons License 2004.10.07 0 0 2

Tényleg naon jól játszott.Kicsit féltem hogy időzavarba kerül ,de rájöttem hogy az is kikerülhető.Egy gyalogot a végén be is nézett kramnyik szerintem..Naon ügyes volt

.Gratula neki!Hejj!!

Constn Creative Commons License 2003.03.09 0 0 1
Nagyon örűlök az eredménynek, szinte az összes partit figyelemmel kísértem a neten. Csodálatos volt látni, hogy fejben mennyire ott van és szinte lehetetlennek tűnő helyzetekben is higgadtan, bátran játszott. Néha úgy éreztem, kicsit sokat kockáztat, de végülis neki lett igaza! Remélem, hogy nem fognak többé fanyalogni azok akik a "kockázat nélküli" döntetlenek miatt bírálták.
Sajnos megszokott, hogy a média egy mondatnál többet ritkán foglalkozik a magyar sakkozással, pedig az eredmények igazán tiszteletre méltók.
Előzmény: nomena (-)
MaciBG Creative Commons License 2003.03.09 0 0 0
Egyáltalán nem értek a sakkhoz, de nagyon örülök a győzelmének! Remélem, a vb-cím is az övé lesz!
Előzmény: nomena (-)
nomena Creative Commons License 2003.03.09 0 0 topiknyitó
A magyar médiában méltatlanul kevés figyelmet kapott ez a kiemelkedően erős verseny. Annak ellenére, hogy Lékó Péter nagyon jó játékkal többször is vezető helyen volt. Sajnos a vége előtt két fordulóval kikapott a spanyol Vallejo-tól, de innen is fel tudott állni, visszavágott az első körben őt legyőző Anandnak, majd döntetlent játszott leendő világbajnoki párosmérkőzések-beli ellenfelével, Kramnyikkal. Így végül pontegyenlőséggel, de a számítások szerint ő végzett az első helyen!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!