Keresés

Részletes keresés

LTvedtél? Creative Commons License 1 napja 0 1 13765

Tegnap délutános voltam és későn végeztem. Egy ismerős MILF már nap közben kijelentette, hogy ha megérkezem hozzá, le fog szopni. Készüljek !

.... úgy is lett :-)

Telt combok, nagy mell, gyönyörű arc főleg ha nevet v mosolyog rám..... és meggyőző átélés közben.

Hatalmas szerencse, h ez a nő a feleségem .

kised Creative Commons License 2024.05.04 -1 0 13764

ÚrSten már 3 hete. Túl messze vagyunk egymástól...

olegnagy Creative Commons License 2024.04.19 0 1 13763

Pont ez a bajuk ezeknek a feleségeknek is, hogy a férj mindenhol jó, csak az ágyban nem teljesít. Nekik még annyival nehezebb a helyzetük, hogy az, hogy egy férfi szeretőt tart, még mindig elfogadottabb, mint amikor a nőnek van szeretője. Ebben a helyzetben nehezebb a nyitott kapcsolatot felhozni, a férjnek felvállalni, mint amikor a férjnek van szeretője.

Előzmény: artist_not_engineer (13762)


artist_not_engineer Creative Commons License 2024.04.19 0 3 13762

Ilyenkor nagyon jól tud(na) működni a nyitott kapcsolat. Ha több emberrel kapcsolódhatnak, akkor mindenkivel megélik azt, amit az adott kombinációban mindegyik félnek jó. Mert az általad hozzot példában simán lehet az adott férfi tök jó apa. Vagy akár társ is, a szexen kívül.

Előzmény: olegnagy (13761)
olegnagy Creative Commons License 2024.04.19 0 0 13761

Hallottam ilyesmiről férjek esetében is. Gondolj egy Sheldon Cooper-jellegű férjre (az Agymenők sorozatból), aki elvette a nőt, gyereket csinált neki, utána már nem érdekli a szex, teljesítette a feladatot. Tulajdonképpen aszexuális, csak addig erőltette meg magát, amíg szükséges volt. Az asszony meg persze félredug ilyenkor.

Előzmény: Hegyvidéki777 (13760)
Hegyvidéki777 Creative Commons License 2024.04.18 0 2 13760

Szia! Ez sajnos igaz. De a legnagyobb pofon az élettől az, hogy arra ami történt még a legrosszabb rémálmomban sem gondoltam volna. Az , hogy a szexuális averzió legsúlyosabb formája fog kijönni a páromon. Minden mindenféle traumatikus "élmény" és előzmény nélkül. Sőt  ez úgy, hogy ennek semmiféle előjele nem volt. És esetünkben nem megöregedett, cukorbeteg, elhízott és az orvosi lexikon felének a nyavajáival megáldott emberekről beszélünk.  De sajnos ez ellen nem lehet tenni. Ezt maximum elfogadni lehet. Itt ezt a a "gyógyulást" nem nekem kell akarni hanem a páromnak és sajnos ő nem akar "gyógyulni". Ha ezt én erőltetem akkor abból csak még nagyobb ellenállás és problémák lesznek. Én bármiféle értsd szó szerint megoldásra nyitott lettem volna.  Én őszintén kívánom Neked, Nektek, hogy ne következzen be nálatok.  Igazán én a nagy türelmemmel hibáztam. Úgy kezdődött, hogy hetek, hónapok teltek el szex nélkül és ezt nem lett volna türelmesen és megértően annyiban hagyni. A tanácsom, hogy ezekre a jelekre kell odafigyelni.   Csak ,hogy a férfi/női álláspont közötti különbségeket értsd.

 

Olvastam egy esettanulmányt:

 

Ötven éves, jól szituált, értelmiségi házaspár. Már hónapok óta nincs szex közöttük. A férj kitalálja, hogy elviszi a feleségét egy menő étterembe amit a felesége szeret. Szépen felöltöznek, hogy nem mackó nadrágban kelljen otthon erről a problémáról beszélni. Megérkeznek az étterembe. Leülnek az asztalhoz. A feleség megszólal. Milyen aranyos vagy, köszönöm ,hogy elhoztál erre a klassz helyre és végre nem azzal a hülye szexel nyaggadsz. Na itt a legelején be lett vetve a hidrogénbomba az asszony részéről. Elég hamar el lett vágva a dolog.  

Előzmény: djsparkin (13758)
Hegyvidéki777 Creative Commons License 2024.04.18 0 1 13759

Köszönöm szépen! Nagyon jó, korrekt leírást adtál és sokat segítettél a döntés meghozatalában!

Előzmény: Trabi fiú (13757)
djsparkin Creative Commons License 2024.04.18 0 3 13758

Szia!

44 èvesen visszavonult.Komoly gondok vannak.

Az èn Felesègem is 44;de most akarunk második gyereket vállalni.

Visszavonulás;igen beszèltünk róla mi is.Mert valóban a korosztályunkból sokan már egymáshoz se nyúlnak.

A fèrfiak meg èppen csak csepegtetnek.Húsz ève vagyok vele.Ès mèg mindig hatalmasat...

Szóval arra jutottunk mind a ketten;mèg minimum 20 èv aktív èlet.😋

 

Előzmény: Hegyvidéki777 (13755)
Trabi fiú Creative Commons License 2024.04.10 0 2 13757

Véleményem szerint a te nőddel lehetnek problémák mert az ismerőseim körében akik 55-70 évesek a szex még aktívan működik.A mostani barátnőmmel már 9.éve vagyunk szexuális kapcsolatban és amikor megismerkedtünk 54 volt és hetente váltogatta a partnereit.Nyitott kapcsolatban voltunk kezdettől fogva és ma is abban vagyunk.Volt időszak amikor havonta legalább egyszer voltunk hármas felállásban de néha kétszer is más más partnerekkel akik 20-55 évesig voltak.Most 63 a nő és most is kívánja a szexet igaz már nem olyan intenzíven,mint néhány éve.Talán azért mert kipróbáltunk mindent amire vágyott.Oráltól a popóig,többestől a swingeren át a biszex kalandokig és talán beteljesültek a vágyai.Ahogy írod a nőd 44 és nem is akar semmit akkor vagy vele van valami gáz vagy csak veled nem akar dugni.A swingerről annyit,hogy vannak nappali rendezvények amikor kb.10.00-16.00-ig vannak nyitva és olyankor általában nincs alkohol és kaja sem.A többi napokon van minden,kaja-pia és este 22.00-hajnalig vannak nyitva.Van egy öltöző ahol levetkőzöl mondjuk fürdőgatyára ha nővel jössz akkor ő valami szexi átlátszóra(doll,bikini stb)és lemész a recepcióra ahol leadod az öltöződ kulcsát és a telódat csak meg kell jegyezni a szekrényed számát.Törölközők általában vannak a szobákban de több helyen is elérhetőek(fürdők,folyosó)a szobákban gumik és törlőkendők is vannak bőve.Étel és ital általában a recepciónál van vagy svédasztalon.A belépőben általában benne vann az étel és italfogyasztás de ez nem azt jelenti,hogy tajtrészegre ihatod magad mert azért az nem illik és ki is tessékelnek ha így történne.Az ismerkedésben meg első főszabály:a nem az nemet jelent.Tehát ha egy nő vagy pár azt mondja,hogy nem akar tőled semmit azt úgy is kell érteni.De mivel oda szexelni járnak az emberek és ha meg van a szimpátia akkor bármikor bárkivel elmehetsz szobára ha a partner is benne van.Vagy kettesben vagy többesben.Sok szobába mások is bejárnak nézelődni de van lehetőség külön szobára ha zavar a közönség.De ez olyan dolog,hogy el kell menni és kipróbálni.Egy ételt sem lehet pontosan leírni ha még nem ettél belőle vagy egy illatot sem.Ki kell próbálni,meg kell kóstolni,mint a pudingot aztán kiderül mennyire ízlik.Van aki évek óta odajár van aki az első után fejvesztve menekül.Van aki féltékeny lesz mondjuk a nőjére ha mással látja vagy éppen a nőd lesz rád féltékeny ha éppen te dugsz más nőt.Ez oda azért nem való.Tehát ha ilyen problémák felmerülnek akkor jobb ha kihagyod a swingert.

Előzmény: Hegyvidéki777 (13755)
Hegyvidéki777 Creative Commons License 2024.04.10 0 0 13756

Köszönöm ,ezt jó tudni. Bár szerencsém , hogy minimum egy tízest letagadhatok.

Előzmény: olegnagy (13751)
Hegyvidéki777 Creative Commons License 2024.04.10 0 1 13755

Húúú. Most teljesen ledöbbentettél.  50 -es hölgyekkel voltál illetve 60 -as barátnőddel. Én teljesen meg voltam arról győződve , hogy ilyen idős hölgyeknél a szex már csak történelem. Ráadásul swingerben. Az én barátnőm a szexuális életét  kb. úgy 44 éves korában fejezte be azzal a kijelentéssel , hogy ő már öreg a szexhez. Ez a fiatalok sportja.  Nekem jó néhány korabeli vagy picit idősebb ismerősöm van ahol a párok között már nagyon régóta nincs szex úgy mint nálunk. (Negyvenes évek vége , ötvenes évek eleje korosztály.) Igaz van egy haver aki 58 éves és javában nyomja az ipart de ő harmincas csajokkal kavar.

Előzmény: Trabi fiú (13753)
Hegyvidéki777 Creative Commons License 2024.04.10 0 1 13754

Igen, tulajdonképpen ez is mint minden fejben dől el. Igen bátorító dolgokat írtatok. Csak a technikai részletekkel nem vagyok tisztában. Délután lehet e menni vagy csak késő este? Vannak e ott délután? (Sajnos nem vagyok független így az esti időpont kizárt.) Levetkőzöm az öltözőben és alsógatyában mászkálok? Tudom hülye kérdések de csak innen tudok informálódni.

Előzmény: artist_not_engineer (13752)
Trabi fiú Creative Commons License 2024.04.10 0 0 13753

Teljesen igazad van abban amit leírtál.Én sokszor voltam swingerben és 55 voltam az első alkalommal.Két külön nővel voltam és mindegyik 50-es nő volt és nagyon élvezték ők is,hogy 4-5 pasi kényeztette őket.Az tény,hogy ők voltak a sikeresebbek és már az érkezésünkkor őket próbálták becserkészni ami sikerült is nekik.Én eleve azért mentem,hogy őket lássam másokkal és az okozott élvezetet,de azért nekem is kijutott az élvezetekből.Nyilván nem a 20 körüliek voltak a célpont de az egyik alkalommal a közel 60-as barátnőmet egy 25-28 körüli srác kényeztette jó sokáig.Abban a klubban(Klub Paradise)többnyire középkorúak voltak és kb annyi 20 körüli,mint 50+-os.Ez olyan,mint a motorozás vagy a zene.Azt is lehet csinálni és élvezni 18-70 éves korig.Ha valakinek áll a cerka 6065 évesen is és érez magában annyit,hogy elmenjen egy swingerbe miért ne tenné?

Előzmény: artist_not_engineer (13752)
artist_not_engineer Creative Commons License 2024.04.10 0 2 13752

> én nem szeretném ha kiröhögnének egy ilyen helyen vagy valami kéjsóvár f@sznak nézzenek

Erről két dolog jutott eszembe:

1. Azt olvasom és tapasztalom, hogy a swinger klubok a kifejezetten elfogadó helyek. Senki sem röhög ki.

2. Miért érdekel, hogy mások mit gondolnak rólad? Szerintem nem érdemes úgy élni, hogy közben másoknak akarunk megfelelni. Az élet rövid, meghalsz, nem mindegy, ki mit gondolt? De általában nem is gondolnak semmit, túlságosan el vannak foglalva saját magukkal.

 

Az életnek alapvetően nincs semmi értelme. (Azon a bilológiai célon kívül, hogy a génjeidet tovább örökítsd.) Akkor élj úgy, ahogy a legjobb neked, ahogy jól érzed magad. Közben persze ne bánts másokat. (Ha valaki felháborodik azon, hogy swingerezni mész, az nem bántás. Az az ő problémája.) Ha ilyen módon önazonosan élsz, akkor jól fogod magad érezni. És ehhez az önazonos élethez keress barátokat, társakat, partnereket. Akik támogatnak, megértenek, akikkel együtt tudod csinálni ezt a sok jó dolgot. Mindegy, hogy az hegymászás, siklórepülés, könyvtárazás vagy swinger.

Előzmény: Hegyvidéki777 (13749)
olegnagy Creative Commons License 2024.04.09 0 1 13751

50 évesen a legtöbb esetben nem te lennél a legidősebb ember a klubban.

Előzmény: Hegyvidéki777 (13749)
olegnagy Creative Commons License 2024.04.08 0 2 13750

Egy swingerklubban nagyjából olyan emberekkel találkozol, akikkel az utcán is. Magánpartik között van olyan "exclusive", ahova nem engednek be kövér embert. Nem tudom, milyen egy ilyen buli.

Előzmény: Hegyvidéki777 (13744)
Hegyvidéki777 Creative Commons License 2024.04.08 -1 0 13749

Olvastam több hozzászólásod is és le a kalappal mert nagyon bölcs és tanulságos dolgokat írtál. Tényleg tanítani lehetne. Viszont ehhez megfelelő partner kell.  Ha én a barátnőmnek csak a swingert megemlítettem volna akkor kb. a tökömet vágta volna le.  Szerepjáték? Akkor meg elmeháborodottnak gondolna. Igazat adok mert ezt gyakorolni és csinálni kell és valóban ha nem csinálod és nem foglalkozol vele akkor kevésbé vágysz rá. Viszont nekem ott van a barátnőm akit elhagyni nem akarok így marad most már a szexmentes élet.  Azt sajnálom, hogy a swingert kihagytam. Megnéztem volna szívesen egy ilyet de ötven évesen én nem szeretném ha kiröhögnének egy ilyen helyen vagy valami kéjsóvár f@sznak nézzenek.

Előzmény: artist_not_engineer (13748)
artist_not_engineer Creative Commons License 2024.04.08 0 1 13748

Az utóbbi öt évben volt csak több partnerem. De alapvetően a felsségemmel is meredeken javult a szex ez idő alatt.

Azt tapasztalom, hogy a szex is olyan, mint bármi más tevékenység. Ha szánsz rá időt és energiát, akkor jobban fog menni, és jobban is vágysz rá.

Olyan nőkkel keresem a kapcsolatot, akik szintén így vannak vele. Ez általában elég hamar kiderül, így a melléfogás legfeljebb 1-2 telefonhívás vagy 1 randi.

Pénzben sem sok, nem fizetős nőkhöz járok. Ha délben úgyis kimegyek ebédelni a munkahelyemről, akkor semmi plusz nincs abban, ha egy nővel ebédelek, aki szintén a munkahelyéről megy ki. Mindenki fizeti a magáét. A többi randin is így szokott lenni. Felesben fizetjük a swinger klubot, búvóhelyet, mindent. Nem szeretem azt a játszmát, hogy a férfi hosszabb ideig fizet ezt-azt, aztán a nő cserébe vagy szexel vagy nem. Ez nem egy ilyen tranzakció. Felnőtt emberek vagyunk, mindannyian saját jövedelemmel, és döntési képességgel. Akkor lesz szex, ha mindannyian vágyunk rá. És akkor mindketten (vagy többen) áldozunk rá időt, energiát, pénzt.

Amíg monogámiában éltem, addig nem volt mit visszautasítanom. :-) Valószínűleg nem tűnt fel, hogy akarnak tőlem valamit. A nyitás óta pedig fent vagyok online partnerkeresőkön. Ott egyértelműen jelzem, hogy mit keresek.

Előzmény: Hegyvidéki777 (13747)
Hegyvidéki777 Creative Commons License 2024.04.08 -1 0 13747

Ez tök jó lehet neked  de gondolom, hogy írtad több partnered volt ebbe rengeteg időt és energiát /pénzt kell fektetni. (A nők nagyon kis  hányada szex centrikus).  Tíz éve még én is így gondolkodtam mint te és viszonylag jól ment a csajozás is mert világ életemben sportoltam. Viszont 8 év szexmentesség után pedig félelmetes, hogy mennyire nem hiányzik. Több lehetőséget is visszautasítottam ez idő alatt. Mondjuk te biztosan jó partnereket fogtál ki talán ennek köszönhető. Nekem az utolsó az egy akkora mellé nyúlás volt, hogy a nőkből egy életre kiábrándultam.

Előzmény: artist_not_engineer (13746)
artist_not_engineer Creative Commons License 2024.04.08 0 1 13746

Miért unnánk? Nem mindenki működik úgy, ahogy te. És mindegyikünk teljesen rendben van. Ha nem érdekel, hogy partnerrel szexelj, akkor ne csináld. Én 45 éves vagyok, és még sosem volt olyan jó, izgalmas és változatos a szexuális életem, mint az elmúlt 5 évben. Sok új dolgot próbáltam, és több szuper nőt is megismertem 20 és 60 év között.

Kifejezetten évezem, mikor új partnert ismerek meg, ahogy azt is, hogy a régebbi partnerekkel egyre jobban megismerjük egymást, és folyton variáljuk. Mi lesz később? Nem tudom. Amikor nem fog érdekelni, akkor majd én sem csinálom. :-)

Előzmény: Hegyvidéki777 (13744)
artist_not_engineer Creative Commons License 2024.04.08 0 1 13745

Én egy partnerrel mentem, jól elvoltunk egymással. És izgalmas volt megnézni egy ilyen bulit.

Az öltöző az szűk, ez igaz.

Előzmény: olegnagy (13743)
Hegyvidéki777 Creative Commons License 2024.04.08 -1 0 13744

Érdekes itt olvasni a hozzászólásokat. Szerepjáték, swinger, gangbang, trió, duó ,stb. és áttalában ezek néhány nicknév alatt. Nem unjátok a szexet? Tényleg nem troll kérdés. Sportoló, jó egzisztenciával rendelkező faszi vagyok de 50 évesen csodálkozva olvasom, hogy valakit ez ennyire feltölt. Én pl. 8 éve szexeltem utoljára ,hogy a kérdésre is válaszoljak. Nincs potencia gondom sem de az, hogy időnként kicsapatom bőven megteszi. Swingerben nem jártam de kíváncsi lennék hiánypótlásként csak az igénytelen , hájas testek rettenetesen taszítanak és gondolom ott nem Európa legszebb férfi és női testei vannak jelen. Nővel élek szexmentes kapcsolatban de pl. ha elköltözne a barátnőm akkor se alkalmi se tartós kapcsoltra nem keresnék nőt. Legalábbis 50 évesen már biztosan nem. Szóval most mi a jó ebben ha az ember nem annyira fiatal? Ötven felett csajozni nekem már ultra gáz lenne.  

olegnagy Creative Commons License 2024.04.08 0 0 13743

Jó az? Nekem sajnos előítéleteim vannak az ilyen gangbang bulikkal, illetve elsősorban az ott megjelenő férfiakkal kapcsolatban. Attól tartok, hogy többnyire olyanok jelennek meg, akiknek máshogy nem jutnak nőhöz és nem feltétlenül szeretnék a közelükben lenni intim helyzetben. Egyszer voltunk ott, a közönség alapján akkor is csak kb. gang bang-et lehetett volna tartani (kevés nő, sok férfi), de maga a hely sem igazán jött be, szűk volt az öltöző.

Előzmény: artist_not_engineer (13742)
artist_not_engineer Creative Commons License 2024.04.05 0 1 13742

Swinger for you.

Előzmény: Fantasy79 (13741)
Fantasy79 Creative Commons License 2024.04.05 0 1 13741

Melyikben? ;)

Előzmény: artist_not_engineer (13740)
artist_not_engineer Creative Commons License 2024.04.05 0 1 13740

Tegnap gangbang party volt a klubban.

Fantasy79 Creative Commons License 2024.04.05 0 1 13739

Finom lehetett!! :P

Előzmény: olegnagy (13738)
olegnagy Creative Commons License 2024.03.28 0 2 13738

Tegnap este duplapuncis szendvicset vacsoráztunk.

artist_not_engineer Creative Commons License 2024.02.24 0 2 13737

Nekünk szex nap.

Már tegnap elkezdtük tervezgetni. Ebéd anyósomnál, gyerekek nála maradnak. Hazafelé veszünk tangát meg nagyszemű gyöngy nyakláncot. Olyan tipikus irodai magassarkút pedig túrtunk a minap. Lesz egy kis szerepjáték.

Előzmény: 40_esparos (13736)
40_esparos Creative Commons License 2024.02.24 0 0 13736

igyexunk ... ma romantikus nap van tervezve 🤗

Előzmény: MCZ (13730)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!