Keresés

Részletes keresés

kicsilány_ Creative Commons License 2002.09.11 0 0 32

valami ilyesmire gondoltam a banánturmix kapcsán

pedig olyan fini volt :-)))

Előzmény: semmitmondó (31)
semmitmondó Creative Commons License 2002.09.11 0 0 31
azt pedig érdemes megnézni...

hát az egyik főszereplő vendéglőben dolgozott, és hát a levesbe belevizelt, a ráklevesbe meg, khhhm a másik funkcióját használta (és biztatta a 'narrátort' hogy mondja ki nyugodtan)
később ezt intézményesen csinálták...

Előzmény: kicsilány_ (29)
CAIN Creative Commons License 2002.09.11 0 0 30
A seregben az esti páncélos konzumálása közben gyakran filóztunk rajta, hogy mifranc lehet az az "ipari szalonna"...
kicsilány_ Creative Commons License 2002.09.11 0 0 29

ehh, arról lemaradtam :-)
részleteket közölnél esetleg?
Előzmény: semmitmondó (28)
semmitmondó Creative Commons License 2002.09.11 0 0 28
banánturmix mé volt mindég oly krémesen édes???
Harcosok Klubja effektus? :-)
Előzmény: kicsilány_ (27)
kicsilány_ Creative Commons License 2002.09.11 0 0 27

igen, igen... a párizsi télleg gáz, állítólag mindenféle húsmaradékot, mócsingot, felhasználhatatlan aprólékot belekevernek, amit ugye előtte jól összedarálnak

az egyik haverom ma töpörtyűs=tepertős (ki hogy híjja) pogit evett, ezt meglátván, egy csajismerősöm elmesélte, hogy nyáron pékségben dolgozott, és látta a pogi keletkezését, szóval... a hűtőkamrában tárolt töpörtyűk zacskóban voltak, amelyben kikeltek a férgek, de nem baj, ettől függetlenül belesütötték a tésztába...
aztán másik sztorit is mondott:
szilveszteri macskajaj után nagy sikere volt a meggyes kenyérnek... (ezt azért nem hiszem, ez kissé hard :-))
a légycsapós dolog elképzelhető, vagyis ha a lecsapott légy beleesik a tésztába, és utána belesütődik véletlen a kenyérbe
(mosmá tudom, mik azok az apró, fekete morzsácskák a kenyérben :-))

otthon van egy tök jó cukrászda a városban, régebben elég sokat voltunk ott, aztán a pincércsaj elmesélte, hogy a finom és nem is túl olcsó sütiket, amiket a vendégek jóízűen elfogyasztanak, a mester úgy készíti, mint a méhek a mézet, vagyis 1-2 köpés nem árt nekije... (így már azt is el tudom képzelni, hogy a narancslében miért úszkáltak rendszeresen
fehér színű, pici csomócskák... guszta, mi?
ja, és akkor azt nem is merem megkérdezni, hogy a banánturmix mé volt mindég oly krémesen édes???
:-))

na, megyek vacsizni :-)))

ui: amúgy télleg igaz, hogy a Pick szalámiban szamárhús van?

semmitmondó Creative Commons License 2002.08.27 0 0 26
vagy a horgász eccerűen belevágta a horgot,mert nagyon benyelte. de akkor hol a horog? majd eccer valaki jól megtalálja :-D
Előzmény: Zsoldos (25)
Zsoldos Creative Commons License 2002.08.27 0 0 25
Talán az a párizsi még disznó korában olyan halat evett, amelyik lenyelte a damilt. :)
Előzmény: Schnitt (22)
originalqszi Creative Commons License 2002.08.27 0 0 24
de tudjuk!:(((( Rengeteg vízzel főzik a húst, amennyit csak fel tud venni, tehát egy kg párizsiban 98% víz van és ugyebár árvíz volt:((( onnan a damil:DDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: Schnitt (22)
originalqszi Creative Commons License 2002.08.27 0 0 23
Szarnak való:DDDDDDDDD apropó, ma hatalmas szarról álmodtam:DDD Szerencsém lesz!
Schnitt Creative Commons License 2002.08.27 0 0 22
Ma ettem párizsit, és damil volt benne.

Nem nagy, kb 1,5 centi, de engem egy kicsit zavart.
Nem tudjátik, hogy készülnek a felvágottak, hogy ilyen cuccok kerülhetnek bele?

semmitmondó Creative Commons License 2002.08.22 0 0 21
gyerünk, gyerünk :-)
Előzmény: Blindmouse (-)
semmitmondó Creative Commons License 2002.08.09 0 0 20
nekem az a sok E semmit nem mond, azt tudom, hogy sokan rinyálnak miatta, hogy egészségtelen.

azt tesznek a kajákba amit akarnak, akár függőséget okozó szert is :-) ki mondta hogy üldözési mániám van? és miért érdekli őket?

amúgy a vendéglátóipar is megér egy misét. lásd Harcosok Klubja

a seregről nem is beszélve...

de most már írjon valaki valami igazán ON dolgot is...

Előzmény: Schnitt (19)
Schnitt Creative Commons License 2002.08.09 0 0 19
Naja, ha megfordítod a csomagot, oda van írva, hogy Fenil-alanin forrást tartalmaz. Nagyobb mennyiségű fogyasztása hashajtó hatású. Nesze vazze, rágógumi.

Erről jut eszembe a frenc című sorozat egyik része, mikor Ross reklamál, hogy a kotonosdobozon nincs feltüntetve a 3% hibalehetőség, pedig rajta van a dobozon csak nem olvasta el.

Lehet, hogy a kajákkal is ez van: Ott van az összetevők közt, hogy "patkányszar, levágott ujj, genny, egérfarok" csak senki nem figyel rá. Az RH+ vér lehet pl az E242 . Na miccótok?

Előzmény: Lord Iffy (16)
Blindmouse Creative Commons License 2002.08.08 0 0 18
És körülbelül tényleg ezekre gondoltam.. amikor a párizsiba beledarálják a macskát, csikket, gyári munkást védőfelszereléssel együtt... az E adalékok egy külön misztikum, azokról senki sem tudja hogy miylen vegyületeket takarnak... szerintem még azok sem akik csinálják ;)
Előzmény: semmitmondó (17)
semmitmondó Creative Commons License 2002.08.08 0 0 17
lehet, hogy igazad van, de a topicgazda szvsz pont ezekre a gusztustalanságokra gondolt :-)

szal jöhetnek az óvodai/iskolai/vendéglátóipari/seregbel/mindenegyéb történetek

Előzmény: timmtomm (15)
Lord Iffy Creative Commons License 2002.08.08 0 0 16
ezt figyeljétek mit rágok éppen. :O))
izomalt e953, szorbit e420, mannit e421, aszpartám e951, aceszulfám k e950, gumialapanyag, aroma, süritő anyag e414, nedvesitőszer e422, szinezék e171, fényező anyag e903, antioxidáns e320, szinezékek e102 e133, fenil alanin.

ez mind benne van...egész jóizü.:O))

timmtomm Creative Commons License 2002.08.08 0 0 15
Télleg nem ezekkel van a nagy gond, hiszen általában természetes anyagok. A pár beszólással előttem íróhoz csatlakoznék, miszerint a mEstErségEs étEladalékok az igazán parás cuccok. Amíg a pisi/vér/kaki/csótány/egér/kituggyamégmiafasz mind mind természetes anyagok (ha gusztustalanok is), és a főzés/sütés/pasztőrözés/egyebek nagyjából méregmentesítik azokat a termékeket, amibe belekerülnek, a sok E, az kérem méreg. De töményen.
Tehát szarra fel, éjjen a párizsi, a kókuszgolyó és a csokifagyi!
Előzmény: semmitmondó (14)
semmitmondó Creative Commons License 2002.08.08 0 0 14
Egy ismerősöm mesélte, hogy látta, hogy amikor vidéken volt látta, hogy gyúrják a kenyeret. Ien nagy szoknyában volt a hölgy, és hát pl abba (a szoknyába) törölte/fújta az orrát. Meg a kezét. Mitől is olyan finom a házi kenyér? :-)
Han Pritcher Creative Commons License 2002.08.08 0 0 13
Tudod az a gond, hogy élénk fantáziával bármit el tudsz képzelni. És sajnos az nagy valószínűséggel valahol megtörtént! Említették a kókuszgolyót, nos abba belekerül minden ami megmaradt a többi cuccból, plusz amit nem sikerült eladni, de még nem mozog. Erre jön rá annyi rum aroma, hogy ne lehessen érezni az ízét. Ehhez jön hozzá, hogy az olyan hely is ritka, ahol az alkalmazottak kezet mosnak wc-után. Jó étvágyat!
Előzmény: Blindmouse (12)
Blindmouse Creative Commons License 2002.08.08 0 0 12
Részleteket mindenkitől plííííz, hisz ez pont erről szólna ;)

Köszi! ;))

semmitmondó Creative Commons License 2002.08.08 0 0 11
a Lapka sajt se semmi..abba állítólag belenyomnak mindent ami megmaradt az asztalon :-)

és mit gondoltok táboborokban/iskolákban/stb mér van mindig a hét végefelé fasirt?

nomeg a sajt csótányjáratokkal, óvodában gilisztás töltöttkáposzta

ja, és cukrászdában SOHA ne egyetek kókuszgolyót :-))

Előzmény: Blindmouse (-)
MaKK3 Creative Commons License 2002.08.08 0 0 10
Én inkább a poklot képzelem el így :)
Előzmény: szepfiu (6)
MaKK3 Creative Commons License 2002.08.08 0 0 9
Oszt azok hol kerülnek bele?
Előzmény: Blindmouse (8)
Blindmouse Creative Commons License 2002.07.07 0 0 8
szerintem az E adalékok közt akadnak rádioaktív hulladékok is :)
Előzmény: pint (7)
pint Creative Commons License 2002.07.07 0 0 7
vér, csótány, pisa, hányás, erjedt tej, kosz ... ezektől ugyan nem kell félni. én sokkal jobban aggódom az E betűs adalékok miatt.
szepfiu Creative Commons License 2002.07.07 0 0 6
en a menyorszagot ugy kepzelem:
ahol megtudom mit (t)ettem aminek nem voltam tudataban.
vendeglokben
vendegsegben
bedaralva

...

dehat ha kiszartam ki nem szarja le?

aleszka Creative Commons License 2002.07.07 0 0 5
én az általános iskolában dolgoztam nyári munkán az akkor még duna csokoládégyárban.:-) az én kollegáim rendszeresen beleköptek és belefirkáltak a bonbonos dobozokba. úgy rémlik, hogy több "bűnük" nem volt. mondjuk mi a dobozolás részlegen voltunk, de el tudom képzelni, hogy mi mindent csinálhattak azon az osztályon, ahol a csoki még mint csak massza volt jelen.:-)

gusztustalan, de ettől még létezik.

Altamara Creative Commons License 2002.07.07 0 0 4
Mi ebböl a tanulság? Nem kell olyan kiváncsinak lenni! (fujjjjjj......)
Előzmény: Funk (2)
Blindmouse Creative Commons License 2002.06.12 0 0 3
iiigen, pont ilyenekre gondoltam, de ezeket a dolgokat mindenki az összes többi topicban tárgyalja ki.. :(

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!