Keresés

Részletes keresés

eomer Creative Commons License 2004.01.28 0 0 47
Egyetértek Tecscsel és Bumpyval.

Kedves Kokó, őszintén szorítottam Neked amatőr és profi pályafutásod során. Büszke voltam rád, amikor olimpiákat nyertél, büszke voltam Rád, amikor profiként is megálltad a helyed. Sajnáltam, amikor megvertek, sajnáltam, amikor feladtad (vagy feladatták Veled). Sportolói mivoltodban továbbra is tisztelni foglak.

De kérlek, engedd meg Nekem, hogy politikai szerepvállalásodért ne tiszteljelek. Más műfajban, más szorítóban kezdtél el küzdeni. Lelked rajta, semmi bajom nincs vele. Csak, tudod, ez a küzdelem már "vérre" megy. Megértem, hogy választottál, de kérlek, Te is értsd meg, hogy ezért lesznek/vannak számosan, akik nem kedvelnek. Én sem. Beálltál egy csapatba, én pedig jelen esetben az ellenfeleiteknek szurkolok.

Sportolóként Te egy ország Kokója voltál (a liberálisoké is!). Politikai szereplőként már csak az ország egyik felének Kokója vagy. Mert Te bárhogy is szeretnéd, nem foglak ezért kedvelni.

Sok sikert kívánok további üzleti és politikai karrieredhez, csak arra kérlek, ne feledd, pályád kezdetén én is finanszíroztam a tevékenységedet, én is buzdítottalak.

tormentor_ Creative Commons License 2004.01.28 0 0 46
Hlló!
Tudja Valaki Koko e-mail címét?
Tecs Creative Commons License 2002.04.28 0 0 45
"Honnan tudod, hogy OV téged is a gonoszok közé sorolt? Hátha csak az MSZP felső vezetőit?"

Legyünk pontosak: OV engem a "gonosz erői" közé sorolt. Kulcs kifejezés: "még kell küzdeni a gonosz erőivel".

A Jó ellentét párja a Gonosz, a Jó erőié a Gonosz erői. Ha Orbánéknak a Gonosz erőivel kell megküzdeniük, abból egyenesen következik, hogy ők a Jó erőit alkotják. Mivel ő, Orbán és társai csupán erői a Jónak de nem azonosak vele, ebből következik, hogy a Jó és a Gonosz nem a pártok támogatóit, tagjait vagy vezetőit jelentik, hanem valamiféle, fölöttük álló szubsztanciákat, amelyek harcát nevükben az őket támogató erők vívják meg. A végső és döntő harc színtere a szavazófülke, innen kezdve már nem kell bizonyítani, hogy az egyes szavazó - Orbán elmélete szerint legalábbis - vagy a Jó, vagy a Gonosz erői közé tartozik, mégha csak közkatonaként is, míg a pártvezetők mondjuk tábornoki beosztásban teljesítenek szolgálatot.

Belátom, hogy mindez elmeorvosért kiált, de nem én találtam ki, én csak végiggondoltam Orbán ostoba és sértő metaforáját, amelyre oly sokan tekintettek ájult csodálattal.

Index beszámoló a februári Fidesz kongresszusról. “A miniszterelnök szerint az ország a következő négy évben jelentős fejlődés előtt áll, ám "addig még kell küzdeni a gonosz erőivel, ha az orrom nem csal, akkor utoljára". "Nekünk a jót kell győzelemre segíteni, mert az életnek csak ott van tere, ahol a gonosznak nincs." forrás: http://index.hu/valasztas/ov0216)

Előzmény: suto (43)
xyz4567 Creative Commons License 2002.04.28 0 0 44
Kedves Bumpy!
Rosszul látod a dolgokat!
Kokóban (csakúgy mint Egerszegiben) - amint azt eddig is tudtuk - nemes lélek lakozik! KÖTELESSÉGÉNEK ÉREZTE, HOGY A GYENGÉBB MELLÉ KELL ÁLLNIA!
Köszönjük Kokó (köszönjük Egér)!!!!!!
Előzmény: Bumpy (36)
suto Creative Commons License 2002.04.28 0 0 43
Rendben, de amíg találok ilyet, megkérdezném:

Honnan tudod, hogy OV téged is a gonoszok közé sorolt? Hátha csak az MSZP felső vezetőit? (Pl. Kovács Lászlóról én sem tudnám biztosan kijelenteni, hogy jó ember.)

Néhány durvaság balról:
- KL megfenyegette Duray Miklóst
- KG: jogi gengszterizmus
- Kende cikk a Népszabadságban: 56-os mártir legyilkosozása

Szerintem van még, majd nézek...

Előzmény: Tecs (41)
portland Creative Commons License 2002.04.28 0 0 42
nekem az is fájt egy kicsit hogy a parlament előtt a színpadon csak ismert sikeres ember volt...
később az mszp kampányzáróján pedig (mintegy kontrasztként) fogyatékos emberek is voltak a színpadon
talán ez lehet a két oldal világnézetében a különbség...

de abban azért biztos vagyok hogy mindkét oldal hittel vallja, hogy van olyan hogy sikeres ember, meg kevésbé sikeres, de olyan nincs hogy értékes ember, meg kevésbé értékes...ebben őszíntén hiszek (remélem nem vagyok egyedül...)

Tecs Creative Commons License 2002.04.28 0 0 41
"Nem hiszem, hogy OV személy szerint téged is a gonosz erői közé sorolt volna. SZVSZ ez egy olyan szöveg tőle, amilyeneket (sőt, még durvábbakat is) halhattunk balról is."

Suto,

én megadtam a konkrét forrást arról, hogyan osztotta OV az országot Jókra és Gonoszokra.

(Index beszámoló a februári Fidesz kongresszusról. “A miniszterelnök szerint az ország a következő négy évben jelentős fejlődés előtt áll, ám "addig még kell küzdeni a gonosz erőivel, ha az orrom nem csal, akkor utoljára". "Nekünk a jót kell győzelemre segíteni, mert az életnek csak ott van tere, ahol a gonosznak nincs." forrás: http://index.hu/valasztas/ov0216)

Várom tőleg ugyanezt a felosztást vagy a "még durvábbat" a ballib oldalról. Én ugyanis nem emlékszem hasonlóra, de tévedhetek.

Előzmény: suto (38)
rinpoce Creative Commons License 2002.04.28 0 0 40
Ez egy mérhetetlenül ostoba, gyalázkodo, árokáso, sárdobálo hozzászolás.
Előzmény: Bumpy (36)
Black Dani Creative Commons License 2002.04.28 0 0 39
Koko elbúcsúzott tőlem a pénteki bumerángban. Nagyon nem tetszik, hogy még Ő van megsértődve, amiért az emberek egyrészének nem tetszik, hogy kampányolt.
suto Creative Commons License 2002.04.28 0 0 38
Kedves Tecs!

Nem hiszem, hogy OV személy szerint téged is a gonosz erői közé sorolt volna. SZVSZ ez egy olyan szöveg tőle, amilyeneket (sőt, még durvábbakat is) halhattunk balról is.

Híres emberek kiálltak a kormányváltó erők mellett is (a "dísztribünön" is).

Pl. érvelt Bacsó Péter is a baloldal mellett, mégsem érzem, hogy szembeköpött volna, és továbbra is kedvelem őt meg a filmjeit.

Előzmény: Tecs (33)
morczogó Creative Commons License 2002.04.28 0 0 37
feladom :-(
Előzmény: Bumpy (36)
Bumpy Creative Commons License 2002.04.28 0 0 36
Ma hallottam,hogy Koko magyarországon is el akar búcsúzni,szurkolóitól.
Koko! Tőlem már elbúcsúzott,2001 április 13.-án.
Egy sportolónak is joga van a politikai elkötelezettséghez.De nincs joga ahhoz,hogy szembeköpje azt a fél országot,amellyel szemben felült az emelvényre és még nyilatkozott is.Ne felejtse el Koko Úr! Minden eredményében amit amatőrként elért abban azoknak pénze is benne van akiket most leköpött.Ha mi nem adtunk volna lehetőséget,profi sem lehetett volna.
Mikor kikapott sajnáltuk, de továbbra is tiszteltük,mert nyilatkozata nagyon emberi volt!
Most viszont már kételyeim vannak,melyik az igazi énje? A tisztesség,vagy a nagyképűség?Legutóbbi cselekedete az utóbbit támasztja alá.
Most viszont már láthatja,hogy a nagy arc sem a sportban,sem a politikában nem hosszú életű!
Bumpy
morczogó Creative Commons License 2002.04.28 0 0 35
Felhívom az asztaltársak figyelmét, hogy Kokó bírálata itt offtopik.

Számomra - mint írtam is - sportéletéből és emberi kvalitásából semmit nem von le az, hogy a Fidesz kampányában részt vett.
Nem érzem magam szemenköpve, hogy nem folytatta. Végülis nem én kapom a pofonokat helyette. :-)

morczogó Creative Commons License 2002.04.28 0 0 34
Engedelmeddel, vagy anélkül fenntartom magamnak a jogot arra, hogy kit szeretek és kit nem.
Előzmény: ptiszai (21)
Tecs Creative Commons License 2002.04.28 0 0 33
Ezt jogod van kikérni Orbántól, Kövértől, Pokornitól, de nincs jogod kikérni a választótól!

peterk2,

majdnem mindenben egyetértek veled, csak egyben nem: szerintem a dísztribün és a megjelent tömeg között húzódik a választóvonal. Aki a dísztribünön van, az az információk és üzenetek küldője, aki meg lent a tömegben, az a befogadója.

Ha Kokó lent állt volna az emberek között, semmi bajom nem volna vele, mint ahogy nincs bajom az ország választóinak oda szavazó felével sem.

Előzmény: peterk2 (28)
Nils Holgersson Creative Commons License 2002.04.28 0 0 32
Ha kiállsz egy párt mellé, akkor vállalod is azok nézeteit is feltételezem. Döntse el politizálni vagy boxolni akar. Ha politizál akkor válalja ezzel járó következményeit is.

Keddi naggyűlésen is látni lehetett, azután azt nyilatkozta véletlenül arra járt és meghallgatta a beszédet. Milyen út vezetett ezek után a dísztribűnig azt csak ő tudja.

Egyszer már írtam "aki korpa közé keveredik..."

Előzmény: peterk2 (28)
Szabadelvue Creative Commons License 2002.04.28 0 0 31
Túl sok itt az ön-címkézés. Nem mindegyik "önvallomás" hiteles. Néha a gyakorlat egész más mint az elmélet.

Jól tudjuk, hogy vannak, akik soha az életben nem bocsátják meg Kokónak, hogy nyíltan vállalta a nemzet felemelkedéséért cselekvő Orbán-kormány támogatását. Villámgyorsan beindult a gyülölet, és most az értelmesebbek észbekapnak: mert maguk alatt vágták a fát.

Azért jó, hogy egyesek kezében megállt a csattogó fejsze ...

Előzmény: morczogó (-)
Original Ganjaman Creative Commons License 2002.04.28 0 0 30
Most meg már főleg.
Előzmény: Erkölcs Erő Egyetértés (18)
varu2 Creative Commons License 2002.04.28 0 0 29
TELJES MÉRTÉKBEN EGYETÉRTEK AZZAL AMIT IRTÁL!!!

Továbbá aki kurvának megy - ami mindenkinek lettlégyen jobb vagy balos...szive joga..- NE csodálkozzon ha leszólitják...

Sajnos Kokó ugy járt mint ifjonti kormányunk addig mondogatták nekik hogy millen f@szák mig elhitték és a vége Kokónál is, a kormánynál is ismert lett.

Tovább rontott az "akusztikán" hogy mit tesz Isten pár nap mulva kitüntették Kokót... miért kellett igy kib@ni vele????

Előzmény: Tecs (25)
peterk2 Creative Commons License 2002.04.28 0 0 28

Tecs,

Gondolkozz azért, mielőtt nekiállsz vádolni valakit!

Abban teljesen igazad van, és egyetértünk, hogy kikéred magadnak, hogy a gonosz erőivel azonosítanak. Csakhogy ne általánosítsunk! Ezt jogod van kikérni Orbántól, Kövértől, Pokornitól, de nincs jogod kikérni a választótól! Ne legyünk már olyanok, mint Csurka néhány lihegő seggnyalója, hogy 'lehülyézzük' a választót azért, mert valami más szempont alapján mérlegel, és esetleg nem ért velünk egyet!

Kokó nem politikus, egyszerű választópolgár, aki kiállt a véleménye mellett. Ezért megilleti a tisztelet. Mert olyan nincs, hogy elvárod, hogy tiszteljenek, de ugyanezt a tiszteletet másoknak nem adod meg!

csa1 Creative Commons License 2002.04.28 0 0 27
Még a végén elhiszem, hogy a Megyesiék angyalok, de komolyan .
Amúgy jobbos létemre, én is úgy érzem, hogy Koko átvágott, minket. Szurkoltunk neki, hogy visszajusson a csúcsra, erre átb..szott minket. Hogy felüljön a tribünre joga van hozzá, nem lehet minden tökéletes.
Előzmény: Tecs (25)
székkutas Creative Commons License 2002.04.28 0 0 26
Koko a sportember néhány napja elbúcsúzott. Szép emlék, szívünkben él tovább.
S, hogy ki az a Kovács István leendő "üzletember"? Mi közünk hozzá? Magánügye.
Mint ahogy az is, hogy a győzelem reményében, a két forduló között ott sündörgött a Fidesz közelében.
Ez már egy másik ember. Sokunknak idegen.
Tecs Creative Commons License 2002.04.28 0 0 25
"Akik számomra kíváló művészek, szobrászok, sportolók voltak, azok ma is azok, s közötük Kokó is!!! Hajrá Kokó!!! "

Psycho-pata, ha Kokó még bokszolna, én is azt mondanám, hogy hajrá, Kokó - annak ellenére, hogy Kokó engem személy szerint és sok millió másik magyar állampolgárt is szembeköpött.
Kokó már nem bokszol, tehát már nem a magyar színeket, hanem kizárólag a saját üzleti színeit képviseli és ehhez nem kívánok neki hajrázni, teljesen közömbös számomra, hogy mire jut.

Ez a szembeköpés tudom, erős, ezért kifejtem részletesen.

Kokó felült a dísztribünre és ezáltal egyetértését fejezte ki egy politikussal, aki legalább két gyalázkodó kijelentéssel illetett engem és velem együtt sok millió másik magyar állampolgárt is.

1/ Index beszámoló a februári Fidesz kongresszusról.
“A miniszterelnök szerint az ország a következő négy évben jelentős fejlődés előtt áll, ám "addig még kell küzdeni a gonosz erőivel, ha az orrom nem csal, akkor utoljára". "Nekünk a jót kell győzelemre segíteni, mert az életnek csak ott van tere, ahol a gonosznak nincs." "
forrás: http://index.hu/valasztas/ov0216

2/ És amivel több, az teszi igazán széppé és fontossá a számunkra: a családunk, a gyermekeink, az emberi méltóságunk, a szabadságunk, a hitünk és a hazánk. És mindezt most meg kell védenünk!
(Orbán beszéd a TF-en)

Kedves Kokó!

Ad 1/ Kikérem magamnak, hogy én, aki a kormányváltásra szavaztam, a Gonosz erői közé tartoznék. Mit szólnál ahhoz, ha ezt Rád mondaná valaki, mondjuk azért, mert kampányolsz egy enyves kezű társaságnak? Ugye nem örülnél a Gonosz titulusnak?
Ad 2/ Kikérem magamnak, hogy bárki, akár Te is, tőlem akarja megvédeni a családját, a gyerekeit, stb. Szeretem a gyerekeket és még egyetlen gyereket sem támadtam meg! Mit szólnál ahhoz, ha én meg Tőled félteném a gyerekeimet? Ugye rosszul esne?

Előzmény: psycho-pata (4)
bormester Creative Commons License 2002.04.28 0 0 24
Ne bántsátok Kovács Istvánt. Azt reklámoz, és annyi pénzért, amit akar, és amennyiért akarja. Most pl. a nagytőke boxcirkuszának ő lesz a keleteurópai igazgatója, így vége a sanyarú időknek, amikor üdítő, lakópark meg Forza Ria reklámból köllött megélni. Gratulálunk, Kokó.
tracy Creative Commons License 2002.04.28 0 0 23
Nyúlj le a torkán, tépd ki belőle a szemét érzelmeit!! Egyébként én is szeretem Kokót, még ha nem is szabad.
Előzmény: ptiszai (21)
HunRoadRunner Creative Commons License 2002.04.28 0 0 22
A dolgot két szempontból lehet nézni.

Ha valaki sportolóként,művészként,tudósként nyilvánosan hitet tesz valami mellett - magánügy, szíve joga.
Ha valaki szemlélőként véleményt alkot róla - az meg az ő magánügye, szíve joga - ez már a hitet tevő rizikója....

Ez ilyen egyszerű.

phx Creative Commons License 2002.04.28 0 0 20
Végre egy szimpatikus liberális megnyilvánulás! Csak így tovább!
Előzmény: Youme (6)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.28 0 0 19
Kokó nem biztos,hogy most büszke rád!
Előzmény: Erkölcs Erő Egyetértés (18)
Erkölcs Erő Egyetértés Creative Commons License 2002.04.28 0 0 18
Ennyi tahót egy topicban.
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.28 0 0 17
Szerintem jól van ez így. Kokó (bocsánat, Kovács polgártárs :-) ) és a többi itt emlegetett személy mind befutott, elismert emberek, akik megengedhetik maguknak, hogy a dörgölőzés legkisebb gyanúja nélkül kiülhessenek arra a pódiumra, amelyikre kedvük tartja. Ettől nem fogom kevésbé kedvelni őket.

ZOH (bolsevik, ha nem derült volna ki)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!