Keresés

Részletes keresés

cyber.greg Creative Commons License 2002.04.30 0 0 4
Ezt a Bochkorék már ezerszer elmondták: a szám befut cirka húsz vonalra.
Amígy egy emberrel beszél, a többi 19 kicseng, a többi sokezer telefonáló meg a foglaltjelzést kapja, vagy a "túlterheltséges" üzenetet.
Előzmény: csutak (-)
csutak Creative Commons License 2002.04.30 0 0 3
h_g!

Én csak kérdeztem!
Ez nem vádaskodás, csak a felmerült kérdéseim osztottam meg kevesekkel :))
Olvasd el jogász szemmel amit írtam. Mellesleg:"érted haragszom nem ellened", vagyis lehetőség arra, hogy ha minden tiszta reagálhassanak. Ezért is tájékoztattam őket!
Üdv: csutak

Előzmény: h_g (1)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.24 0 0 2
OFF-Off-off: Ebben az országban (Magyarország) fordítva van.... ON
Előzmény: h_g (1)
h_g Creative Commons License 2002.04.24 0 0 1
Javítsanak ki a római jog tudorai, ha tévedek, de én mindeddig úgy tudtam: bizonyítani a vádakat kell, nem az ártatlanságot.

Előzmény: csutak (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.24 0 0 0
Hát, nagyon szép, és nagyon jó, de... van elképzelésed arról, hogy mennyien hívják őket egy-egy játéknál?? Nem akarlak elkeseríteni, pontos adatokat nem adhatok, de ha azt mondom, ezres nagyságrendű hívás-támadást kapnak, akkor talán megérted, miért vagy Te csak az X-edik. A hívások hatalmas tömege gondokat okozott a MATÁVnál is. Pontosabb adatot erről sem adhatok, az újságokban utánanézhetsz a sztorinak. Én már nyertem rádióban, van olyan munkatársam is, aki nyert nemrégiben, mégsincs ismerősünk ott, csak szerencse kérdése. Elhiszem, hogy csalódás, ha egy játékra épp nem férsz be, de amiket itt leírtál, egyáltalán nem megalapozott. A zenéjükről nem tudok nyilatkozni, nem szoktam gyakran hallgatni.

üdv

Előzmény: csutak (-)
csutak Creative Commons License 2002.04.24 0 0 topiknyitó
Üdv mindenkinek!

Most, hogy a nagy népi cirkusz lezajlott talán mást is zavar a

Slágerrádió


ténykedése.
Véleményem lehet, hogy a látszaton alapul, de akkor kéretik TÉNYEKKEL megcáfolni.
Az ORTT határozata értelmében már régen letiltották a sugárzásukat, tartozás miatt.
Én abban a hiszemben élek, hogy ebben a hazában a jog mindenkire egyformán érvényes. Vagy mégsem?
De a rádió módszerei is furcsák. Állítólag az ország legnagyobb rádiója a legtöbb slágerrel.
Ahhoz képest elég egyhangú az éjszakai műsoruk zenei szerkezete. Tévedés ne essék, én csak akkor hallgatom őket, ha máshol semmi érdemi nincs.
De bizony csak a szűkös kapacitású szerkesztést hallom.
Kértem SMS-ben tőlük nótát, véletlenül sem adták be. Ugyanaz a dal a Petőfi zenetárában szerepel, anno 1969-ben Komjáthi mutatta be. A jelek szerint mégis hiányzik a Sláger "hatalmas" zenetárából.
Az átverés: azok a bizonyos pénznyerési lehetőségek. Én elhiszem, hogy jó dolog a barátoknak kis pénzt adni, de akkor ne hitegessék a hallgatókat.
Kértik bebizonyítani a rádió részéről, hogy valóban élő "egyszerű" hallgatók nyernek pénzt tőlük.
Mert addig hiteltelen az az állításuk, hogy valóban a hallgatók nyerhetnek. Én semmilyen szerencsejátékban és vetélkedőn elvből nem veszek részt.
Gyermekeim már annál inkább. Furcsa az, ha (HA!)felveszik a telefont és azt hallják, harmadik -x edik. Ha éppen felveszik.
Mert előfordul, hogy állandóan foglalt,amíg a kijelölt ügyfél -barát- nem hívja őket.
A családban ha nincs mindenki együtt akkor is 5-6 telefon van együtt. Tudom ez egy dolog, de a látszat (???) már ellenük szól.
És ami hiteltelenné teszi a rádiót: az éjszakai műsorvezetés. Feldobnak egészen tisztességes, mindenkit érdeklő témákat.
De a hozzászólás lehetősége? Nos ez egyik éjszaka lett volna érdemi mondanivalóm. Tudásom, képzettségem révén tudtam volna olyat közreadni, ami kissé helyretette volna a dolgokat.
Az eredmény: egy óra alatt négyszer kicsöng, (közte folymatosan foglalt) aztán fél perc után a központ kidob. Újrahívom őket már foglalt. Bal kéz-mobil, jobb kéz utcai fülke. Érdekes, nem?
Most akkor csak a baráti kőr kaphat szót? Ritkán szólalok meg ezen a fórumon is, pedig a megszünt internettóval egyszerre kezdtem a netezést, de más helyen is csak akkor, ha valóban érdemit tudok közreadni.
Félreértés e essék, nem ellenük hanem értük emetem billentyűzetet. Erről az észrevtelemről tájékoztattam őket em@ilban, így tisztességes.
Szeretném, ha midenki előtt bebizonyítanák, hogy valóban tisztességesen járnak el, ami amúgy elemi érdekük.

Üdv: csutak


Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!