Keresés

Részletes keresés

twenty Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6
annakidején a sexepilt gyakran játszották.
az legalább jó volt.
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.20 0 0 5

Engem csak az bosszant az egészben, hogy ha már magyar klipet nyomnak le külföldön, miért nem egy olyan kvatilásút, mint pl. amilyenek Ákosnak vannak?
Sok minden rosszat lehet Ákosra mondani, de azt semmiképp sem, hogy olyan "hányaveti" klippeket csinálna, mint amilyenek a szóban forgó együttesekéi.

A külföldi emberke, aki véletlenül látta az adást, szerintetek mit gondol az ilyen Márió és Romantic-féle bandák láttán..?

Mit mondjak, elég ciki.

Köt-Köt-Kötöde Creative Commons License 2002.04.20 0 0 4
Azt hiszem kb 10 evvel ezelott volt egy Andersen nevu magyar alternativ egyuttes, amelyiket akkoriban egyedulallo modon tobbszor jatszotta az MTV.
Erdekes, hogy Magyarorszagon kevesse ismert a zenekar.
Cs. András Creative Commons License 2002.04.20 0 0 3
Nekem nincsen ilyen etíví júropom, csak német, de tkp. mindegyik szar. Szóval németéknél nem láttam magyar klipet, jó sok évvel ezelőtt láttam viszont Erica C - Good Times című förmedvényét. Kár, hogy az MTV-re sem a jó magyar zenék jutnak el... na jó, Yonderboi kivétel.
La Méduse Creative Commons License 2002.04.20 0 0 2
Nem a magyar zenészek tehetségével van bajom. Mert némelyiknek tényleg van. Csak hát... a tálalás. Meg a közízlés. Miazmás. :-S
Előzmény: alufolia (0)
La Méduse Creative Commons License 2002.04.20 0 0 1
Sajnos láttam. Elég szomorú, hogy ezek után pl. a Mario (az volt az a velencei klip, ugye, a harmonikázó fiúval??) alapján fogják megítélni a magyarokat. Gondolok itt az MTV-t néző rétegre.
Előzmény: limp (-)
alufolia Creative Commons License 2002.04.20 0 0 0
Szerintem semmivel sem gyengébbek a magyar zenészek, mint a nyugatiak, tehát előbb-utóbb ott leszünk mi is, pláne, ha bejutunk az Eurounióba.
Ne vedd zokon, de az "egy" mindig 1 gy-vel irandó, - együttes - bár logikátlan, mert mindig megnyomjuk kiejtésben a gy hangot, józan ésszel kettőzve kéne irni, de a szabály az szabály!
Előzmény: limp (-)
limp Creative Commons License 2002.04.20 0 0 topiknyitó
Üdv mindenkinek!
Felcsillant a lehetősége annak, hogy magyar előadók betörjenek a nyugati zenei piacra. Ezt csak arra tudom alapozni, hogy egy "csomó" magyar klippet játszik az MTV, bár sajnos még csak a World Chart Express-ben és a Partyzone-ban.Aki esetleg nem látta az emlitett müsorokat, annak elmondom, hogy a mostani és az elöző hétvégén is látható volt többek között a magyar TOP 5 is,kliprészletek formájában.Így talán már Európa és Dél-Afrika MTV-nézőinek fele dúdolja a Romantic,a Zanzibár,a TNT,vagy Márió számának dallamát. Kb fél éve már DJ Sterbinszky:Discography-ja is feltűnt klip formában a Partyzone-ban,csakúgy mint Yonderboi I love Budapestje.
A mai World Chart Express nemzetközi "Frissklipje" a V-Tech új száma volt. (azt hiszem Búcsúzz el)
Szerintetek lehet nekünk magyaroknak is világhírű énekese vagy eggyüttese?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!