Keresés

Részletes keresés

keellah Creative Commons License 2002.02.18 0 0 5
Szerintem a tetko nem a vaganysag jelkepe... ha nagy, es feltuno helyen van, akkor inkabb feltunesi viszketegseget rejt maga mogott...

Ha diszkret, es nem feltuno, akkor nincs vele gond.

Szerintem az a vagany, aki minden korulmenyek kozott meg tudja orizni szerenyseget, es jozan itelokepesseget, valamint erti a viccet (de nem idetlenkedik minden, akar a legocskabb viccen is), es jobbara derulato...

Előzmény: ZolikA (-)
olajbaro Creative Commons License 2002.02.18 0 0 4
A vagányok mellett kérem vigyázzanak!
Vannak, akik úgy akarnak feltűnni, hogy hetente 4X berúgnak. Ő dolguk, ha bírják pénzzel és nem rondítják össze a környezetüket.
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.18 0 0 3
A politikán sokan vagánykodnak.
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.18 0 0 2
Aszongyák, ma az az igazi vagány csaj, aki magának sodorja a tamponját :)
ZolikA Creative Commons License 2002.02.18 0 0 1
Nem mondod ? :-)))
blaumann Creative Commons License 2002.02.18 0 0 0
Amikor egy magamfajta kemény csávó lenulláz egy topikot, az vagány.
Előzmény: ZolikA (-)
ZolikA Creative Commons License 2002.02.18 0 0 topiknyitó
Sziasztok !

Ma néztem az egyik külföldi adót a TV-n és egy meglehetősen régi klipp ment az adón . A szám tetszett mivel mindenevő vagyok ilyen téren de elkezdtünk mulatni az akkori szerintem böven 70-es évek divatján , a zenekar felszereltségén , a fazonok mozgásán ruházatán , stb . Szóval az egész összhatsáon . Minden korban megvan az a szimbólum ami az embereket kicsit keményebbnek , vagányabnak teszi . Ez most is megvan , szerintem a tetko(az a jó le ne kapard geco) :-) . Abban az időben a nagy haj napszemüveg na meg ilyenek . A lényeg hogy szerintetek mik és mikor voltak a vagányság szinbolumai és mik azok amik akkor nagyon keménynek hatottak és most már szinte röhelyesek ? :-))))) Mert vannak ! :-)))

Hosszú fürtös haj , Bon Jovi régen ! :-)))) Nyomjatok képeket is ha érdekel a téma . Nem kell komolyan mert a célom hogy jókat röhögjünk ! :-))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!