Keresés

Részletes keresés

Tuba tanar Creative Commons License 2010.09.03 0 0 13
Tuba tanar Creative Commons License 2010.09.03 0 0 12
Hkoala Creative Commons License 2002.11.30 0 0 11
Biztos valami "kedves" ismerősöd ajánlgat.
Onnan gondolom, hogy egyszer mi is "nyertünk" egy üdülést, el is hittük, elmentünk nyereméynt átvenni vagyis egy előadást végighallgatni valami kedvezményes üdülési jogról. Volt valami kérdőív is, annak az utolsó kérdése az volt, hogy az "ismerősei közül kit hívjunk meg követkeő rendezvényünkre".

A lerázáshoz: "köszönöm, nem érdekel" - hihetetlen, hogy milyen jól beválik. Utána még megkérdezi, hogy "megmondaná, hoy miért nem?", de ha erre nemet válaszolsz már vége is.

Előzmény: AliceCsodaországban (10)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.11.28 0 0 10
Sziasztok!

Örülök, hogy ráakadtam erre a témára, mert én már lassan idegbeteg kezdek lenni emiatt. Mi MINDEN HÉTEN nyerünk vagy egy kedvezményes nyaralást, vagy egy ingyen repülőjegyet! Melyik az a k...va gép, amelyik állandóan kidobja a mi számunkat? Mert minig arra hivatkoznak, hogy "a gép a mi számunkat dobta ki". Éppen csak el kell menni átvenni, és meghallgatni egy kis előadást. Mivel már hallottam ezekről az előadásokról, sőt mi több anno engem is bepaliztak az Amway-el, - oké, megfizettük a tanulópénzt - eszem ágában sincsen semmiféle előadásra elmenni. És eleinte igen udvariasan próbáltuk nekik megmagyarázni, hogy nem mi vagyunk azok, akiken ők jutalékot fognak kapni. Mára sajnos sokat veszítettem a kultúrált modoromból. Hogyan lehetne ezeknek véget vetni, vagy tudna-e valaki mondani egy olyan mondatot, amivel azonnal le tudja szerelni ezeket a telefonálókat?

béééla Creative Commons License 2002.01.13 0 0 9
Gondolom, rád akarnak sózni valami üdülési jogot jó pénzért, legalábbis el akarnak csalogatni az előadásukra, ahol megpróbálják majd rád tukmálni azt, ez a lényeg, a többi meg a mézesmadzag.

Nem kell velük szóba állni, az sem iagz, amit kérdeznek.

Előzmény: Lencsi (8)
Lencsi Creative Commons License 2002.01.13 0 0 8
Szerinted menjek?
(A lakást nem hagyon üresen :-)))
Nerdy Creative Commons License 2002.01.13 0 0 7
hát igen, érdekes
kiváncsi leszek a végére
mész üdülni vagy nem mész üdülni :-)
Előzmény: Lencsi (6)
Lencsi Creative Commons License 2002.01.13 0 0 6
Hát nem is tudom. Ez alapján minden utazási irodával szemben gyanakvónak kéne lenni, hiszen tudják az ember címét és azt, hogy mikor nincs otthon. Meg azt, hogy valaki otthon van-e, vagy sem, egyszerűbben is meg lehet állapítani.
Az viszont érdekes, hogy amíg azzal küldtem el őket, hogy nem érdekel az ajánlatuk, egyre gyakrabban hivogattak (végül már szinte hetente). Amióta meg beszéltem az emberkével telefonon, kérdezgettem a részleteket, stb, elmaradtak a hívások.
Lencsi
Előzmény: Csili-csali (5)
Csili-csali Creative Commons License 2002.01.12 0 0 5
bizony, hogy arra gondoltam, és erre ma érdemes odafigyelni !!

az, hogy évek óta hivogatnak, nem jelemt semmit, hiszen adják-veszik a címeket, telefonszámokat,
mi már emiatt sem vagyunk évek óta benne a telefonkönyvben, és mióta ott nem találnak, el is maradtak az ilyen hívások

Előzmény: Lencsi (4)
Lencsi Creative Commons License 2002.01.12 0 0 4
Sziasztok
Coolboybadboy: igen, nekem is nagyon olcsónak tűnik, ezért gyanakszom. Az utiktg nincs benne, legalábbis nem került szóba. Ami viszont mellettük szól: elég régóta telefonálgatnak nekem, tehát nem az a cég, amelyik megalakul, kaszál és megszűnik.
Csili-csali: a telefonszámomat onnan tudják, hogy néhány éve felhívott egy közvéleménykutató (akkor még benne voltam a telefonkönyvben). Ettől kezdve nyerem az utazásokat. Azóta már elköltöztem, de a telefonszámom megmaradt, ezért tudnak elérni. Úgyhogy a címemet nem tudják (bár azért ebben teljesen nem lehetek biztos, csak egy kis Matáv ismeretség kell a dologhoz). Ugye jól értem; arra gondolsz, hogy tudják, melyik három éjszaka lesz üres a lakás? Erre nem is gondoltam.
Lencsi
Coolboybadboy Creative Commons License 2002.01.12 0 0 3
Ez igaz. De ha jól megnézzük, ezek (név, cím, telefonszám) nyilvános adatok. Elég csak belenézni egy telefonkönyvbe..
Viszont ha zaklatni kezdenek, akkor még mindig meg lehet tenni a megfelelő lépéseket. (bíróság...)

Viszont ha titkosítva van a számom, (amúgy nincs) és úgy keres egy vadidegen, akkor az üvöltözést a telefontársaságnál kezdem.

Előzmény: Csili-csali (2)
Csili-csali Creative Commons License 2002.01.12 0 0 2
én jól meggondolnám, hogy bárkivel is szóbaálljak aki telefonon igérget valamit és ráadásul tudja a címemet is !!!
hiszen ha a telefonszámodat ismerik, akkor a címedet is, vigyázz!!!!
Előzmény: Coolboybadboy (1)
Coolboybadboy Creative Commons License 2002.01.12 0 0 1
Hát 4900 Ft/3 éj/család áron tuti, hogy nem a Rogner szállóba szól a nyeremény... :o)))

Vidéki lévén semmi tapasztalatom nincsen ezzel a céggel, de ennél egy koleszban is többet kérnek 3 éjszakára. És az útiköltség? Én nem is foglalkoznék velük, vagy ha mégis, jó alaposan kikérdezném őket, hogy mégis hogy is van ez?

Előzmény: Lencsi (-)
Lencsi Creative Commons License 2002.01.12 0 0 topiknyitó
Sziasztok

Kb. négy éve rendszeresen értesítenek arról (telefonon), hogy utazást nyertem. Ezeknek persze nem dőltem be, de legutóbb már nem ingyenes utazással kecsegtettek, hanem fizetőssel. A cég neve: Abbázia, a Moszkva térnél és az Aradi utcában vannak. Állítólag 3 éjszaka egy családnak 4900 Ft. Több helyen is van szállodájuk, pl. Hévízen. Nem tudom mennyire lehet megbízni ebben, az ár túl olcsónak tűnik.
Van valakinek tapasztalata ezzel a céggel kapcsolatban? (Gondolom nem csak én nyertem ilyen kedvezményes üdülési lehetőséget :-)).
Nézegettem a topicokat, de nem találtam olyat, ahol ez a téma lenne. Ha van már ilyen topic, azt is írjátok meg!

Előre is köszönöm az információkat.

Lencsi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!