Keresés

Részletes keresés

Iwanka45 Creative Commons License 2024.04.26 0 0 63

szia, urológus konzultációra lenne szükségem
Látom ezt az orvost https://doktorpro.sk/bratislava/services/urology

Jó orvos dolgozik itt, ajánlom

vesir Creative Commons License 2008.12.01 0 0 62
Hi all,
sajnos énis tapasztaltam már ezt a problémát, de nem olyan durván, mint ahogy páran leírjták, hogy 'majd szétdurran, járni nemtudok' meg egyebek.. 16 éves vagyok és mint tudjátok ebben a korban (legalábbis szerintem, nem tudom ti hogy látjátok), a napi egy maszturbáció az úgymondván elengedhetetlen, dúlnak a hormonok és barátnő nélkül elég nehéz kordában tartani a lompost.. Kb 1-2 éve nem volt már barátnőm sajnos, még szűz vagyok.. Eddig egy komoly kapcsolaton volt (ő volt 1-2 éve), melyben orális huncutkodásban volt részem, de úgy éreztem, hogy kb 15 évesen a szüzesség elvesztése kicsit még korai lenne.. Azthiszem idén nyáron jelentkeztek nekem is ezek a kellemetlen dolgok, de nekem nem akkor kezd el fájni mielőtt kielégítem magam, hanem utána, ez kicsit elkezdett aggasztani, hogy ez mitől lehet, talán fárad a gyík? Volt olyan időszak amikor megpróbáltam 'böjtölni', de max egy hetet bírtam ki verés nélkül, az volt a rekord:) És amikor egy hét után kivertem, úgyanúgy elkezdett fájni, de mondom nekem nemis fáj inkább ilyen nyomasztó érzésem van, tompa fájdalom, nagynéha belenyilallás, zsibbadás és csak a bal oldalon.. És a hasam nemszokott fájni.. Mindenre gondoltam már, hererák, vagy sérv (ezek kicsit koraiak lennénekxD), dokihoz még nem mentem el, gondoltam ez valami kamaszkori rosszaság lehet:( Egy kicsit megnyugtattak a leírtak.. Talán nekem is bekéne csajoznom?;) Lehet, hogy azért van ez a rossz érzésem, mert nincs kire bízni a hancúrlécem:S Azt szeretném kérdezni, hogy most szerintetek a napi egy verés az sok ebben a korban vagy az az úgymondván 'alap', vagy azért tartsak pár nap kihagyásokat, ami elég nehéz lesz:S Mert az a baj, hogyha kihagyok pár napot, és kiverem attól még megint rámjön ez a rossz érzés, és nemtudom mitévő legyek.. Régen nem volt ilyen érzésem, amikor megvolt még a barátnőm, minden jól ment, akár 2x-3x is elsültem és nemvolt semmi kellemetlen érzésem.. Valami ötletetek van? Remélem, hogy ha lesz már egy társam, akivel szeretni fogjuk egymás és testi kontaktusba is kerülünk elmúlik ez az érzés.. Köszi srácok, várom a válaszokat! :)
poki123 Creative Commons License 2002.08.12 0 0 61
jó hogy találtam ezt a topikot. velem is előfordult már vagy háromszor, de azt hittem beteg vagyok. menni is alig bírtam még másnap délelőtt is. szóvá is tettem a lánynak. (bocs, ha kissé idétlenül megyek, de rettenetesen fáj valami odalenn. nem tudom mitől, pedig nem is csináltunk semmit...) együttérzően hallgatott. legközelebb elmesélem neki azt is mitől van, kíváncsi vagyok mit szól hozzá. :-)
chupili Creative Commons License 2002.08.11 0 0 60
Sajnos semmilyen gyógymódot nem tudok, hogy fájdalamidon könnyitsek!
Előzmény: RoamingWind (59)
RoamingWind Creative Commons License 2002.04.22 0 0 59
Tenyleg senki nem tud semmilyen gyogymodot? Asszem utananezek meg mas topicokban is. Nekem az szokott segiteni, ha lefkszem, vagy leulok. A legrosszabb, ha egy helyben kell allni. Annal meg a gyaloglas is jobb. Eletem legrosszabb elmenye akkor volt, amikor mindez egy romantikus kirandulas alkalmaval tortent. Aztan masfel ora utan irany egy magasles, es ... :)))
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.11.27 0 0 58
Masfel honapot??? Te normalis vagy? Ugy erted, masfel honapig meg magadon se konnyitettel? Akkor ne lepodj meg, nekem egy het utan majd szetdurran.
Előzmény: danger (57)
danger Creative Commons License 2001.11.26 0 0 57
Itten többen állítják, hogy "amint majd rendszeres lesz a nővelvanás, elmúlik az egész", hát a LÓF*SZT :)) Nekem most volt egy másfél hónapos "tűzszünetem", utána meg kifogtam egy 29 éves szexistennőt, aki majdnem tökéletes volt, csak éppen első randin nem hagyta magát... (nem tudtam, hogy ez 29-nél még létezik...) Hát vazzeg amit nekem utána másnap csinált a szaporítószervrendszerem, azt nem kívánom senkinek :))

Tanulság: NEM SZABAD KIHAGYNI MÁSFÉL HÓNAPOT.
Aranyszabály :)

Laslow Creative Commons License 2001.11.24 0 0 56
Egyszer régen olvastam ezt a topikot és elgondolkodtam, vajon velem is előfordult-e már ez az eset. Nem tudtam kitalálni. Most viszont éppen átélem, elég szörnyű. Alig bírtam elmenni zuhanyozni is, meg öltözködni. A "gyógymód" alkalmazásától asszem mégis inkább eltekintek:)
Fúú.. na megyek aludni. Kívánjatok gyors elalvást :)
creatine Creative Commons License 2001.10.18 0 0 55
Pedig okozhat...
En is megjartam anno, amikor egy nyaralas alatt ket leanyzo egy satorban masszazst adott (sajnos a szo klasszikus ertelmeben), de azzal fuszerezve hogy kozban forro temakrol szolt a szo, raadasul neha megprobaltam beferkozni a jobb kezemmel a melettem fekvo holgy bikinije ala is, mire o erelyesen tiltakozott (aztan egyre erelytelenebbul ;) - all in all jol ereztuk magunkat... egeszen addig a pontig, amig fel nem kellett allnom es kellemetlnebbul sajgo erzes nem keritett hatalmaba a labaim kozul.
Ami aztan 10 perc mulva atment olyan jofajta: "mindjart leszakad a tokom!" erzesbe. Raadasul utana meg vizelni se tudtam, ami meg tovabb fokozta a bonyodalmakat. Az inditoban emlitett korrekt gyogymod, persze akkor meg se fordult az eszembe sajna, igy csak masnapra lettem jobban. :(

Igy utolag azert szep emlek ;))

Előzmény: Törölt nick (42)
arab tenorista Creative Commons License 2001.10.17 0 0 54
> Jóvanna ! Csak ki ne nyírd az "utolsó mohikánt"!

Találtam egy topikot, amely a késői szüzességgel foglalkozik. Állítólag nem is oylan túl ritka.

> Inkább meghívlak egy rutinos bögyösre...

Köszi, de most nincs rá szükségem, majd ha lesz, szólok. 2-3 hete jó lett volna. :)

Előzmény: szemmellato (53)
szemmellato Creative Commons License 2001.10.17 0 0 53
Jóvanna ! Csak ki ne nyírd az "utolsó mohikánt"!

Inkább meghívlak egy rutinos bögyösre...
:-)

Előzmény: arab tenorista (52)
arab tenorista Creative Commons License 2001.10.17 0 0 52
Úgy látszik itt mindenki szkeptikus. :)
Pedig én komolyan beszélek. :-|
Előzmény: szemmellato (50)
szemmellato Creative Commons License 2001.10.17 0 0 51
" Há szűz vagyok én tessék élhinni! Akar a lyányom életére megesküszöm...!"
:-)
szemmellato Creative Commons License 2001.10.17 0 0 50
"szűz vagyok!" :) Egyébként én is csodálkoztam rajta, mert egyébként 25 éves. "

Mi minden van az interneten : bomba-készítési leírás ,drogrendelés ,titkos rakéta-indítási kódok ,náci propaganda... no meg 25 éves magyar szűzlány.
Kivételes dolgok ezek ,meg kell becsülni...
:-)

Előzmény: arab tenorista (45)
arab tenorista Creative Commons License 2001.10.17 0 0 48
p: Zavarjatok el minket maszturbálni, de közben ne röhögjetek ki a hátunk mögött. :) Sőt még jobb, ha Ti lányok ajánlkoztok rá, ha "komolyabb" szexet nem akartok.

Előzmény: Törölt nick (46)
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.10.17 0 0 47
Legyetek elnezoek.
Vagy pedig gyorsan terjunk a szexre :-)
Előzmény: Törölt nick (46)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.17 0 0 46
:-))) nekem végülis édesmindegy, csak én is meglepődtem..:-))

kanyarodjunk vissza a topikhoz.. mégis mit ajánlanátok fiúk arra az esetre, amikor ez az eset fordul elő, mi lányok (azon kívül..- első randin, vagy hely hiányában, stb) mit tehetünk??

Előzmény: arab tenorista (45)
arab tenorista Creative Commons License 2001.10.17 0 0 45
1. Miért kéne azért kihagyni egy nőt csak azért, mert szűz? Nem ez volt az első kérdésem tőle, és tábla sem volt rá kiakasztva, hogy: "Vigyázat szűz vagyok!" :) Egyébként én is csodálkoztam rajta, mert egyébként 25 éves.

2. Azt nem írtam, hogy nem történt semmi. Az igaz, hogy konkrét közösülés nem volt, de azon kívül szinte minden. Ebből derült ki számomra, hogy forróvérű, főleg hogyha összehasonlítom a régi barátnőmmel, aki olyan volt mint egy fadarab. Igaz megjátszotta magát, hogy mennyire élvezi, de nem tudott becsapni. Én is megjátszottam magam, hogy elhiszem. Így nekem is kényelmesebb volt. De mint írtam, érzelmileg semmit sem jelentett számomra, és fordítva. Gyakran megcsalt, és tudtam róla, de valahogy nem is érdekelt. Mikor lelépett (ő mondta ki hogy vége) nem bántam, sőt megkönnyebbültem. Én is ki akartam rúgni, de túl gyáva voltam megmondani neki. Már nagyon idegesített a stílusa, és állandóan leégetett mások előtt a beszólásaival. Eléggé sötét volt, de viszonylag jól nézett ki.
Ez a mostani lány viszont teljesen más. Nem igazán szép, de nagyon kedves, és intelligens. Ja és imád! :)

3. Sajnos erre számítottam. :( Kissé meg is sértődtem. :)
Sajnos sokan mondták (főleg régebben), hogy kissé gyerekes vagyok, de nem tehetek róla. Azért van előnye is.
Én sem érzem magam 30-nak, inkább 20-nak. Nem is nézek ki 30-nak, legalább 5 évvel de inkább 10-zel fiatalabbnak néz mindenki. A mostani barátnőm sem akarta elhinni.

4. Örülök, hogy tetszik a topic. Eddig ez a legnépszerűbb topic-om, amit nyitottam, beleszámolva a rendes nick-emen nyitottakat természetesen.

Ha 15 lennék akkor azt hiszem az iskolában kellene ülnöm ilyenkor, és nem a munkahelyemről írogatnék a HUSZ-ba. :) Más bizonyítékot nem tudok erre. De hogy miért kéne 15 évesen 30-nak tettetnem magam, arra még mindig senki nem válaszolt. Azt sem értem, hogy miért akarom mindenáron bebizonyítani, hogy 30 vagyok, hát nem tökmindegy? :)
Aki nem hiszi járjon utána(m). :)

Előzmény: Törölt nick (44)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.17 0 0 44
De egyelőre be kell avatni, mert teljesen tapasztalatlan (szűz), félek is egy kicsit, mert még sosem csináltam ilyesmit Szerencsére eléggé forróvérűnek tűnik így a 2. randi után. ;)

1 kicsi az esély, hogy egy harminc éves férfi nyolc év kihagyás után elsőre egy szűz lánnyal próbálkozik

2 kissé ellentmondás van ott, hogy egy harminc éves, kiéhezett férfinek egy szűz lány úgy forróvérűnek tűnik, hogy még a második randin sem történt semmi

3 nyelvezet

4 de mint mondtam, a topik szvsz tök jó ötlet...

arab tenorista Creative Commons License 2001.10.17 0 0 43
Legalább megindokolnátok, hogy miért tűnök 15 évesnek?
Előzmény: Törölt nick (42)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.17 0 0 42
szvsz is kb feleannyi, de attól a topic nem rossz.
mondhatni tanulságos -lányok számára-, én pl. tudtam, hogy sajoghat, meg fájhat, de nem gondoltam volna, hogy ekkora kínszenvedést okozhat..
Előzmény: Mallory_Knox (30)
diolen Creative Commons License 2001.10.17 0 0 41
Mondhatom szépen ítélitek meg a nőket! Milyen szerencse, hogy nem látunk (a többi nő nevében) a fejetekbe aktus közben! Brrrrr
arab tenorista Creative Commons License 2001.10.16 0 0 40
Nem, egyszerűen nem jött össze. Volt hol, volt mivel, de nem volt kivel. Most így visszagondolva, lehet, hogy nem is volt 8 év, csak 5-6 de nem emlékszem pontosan. Az biztos, hogy többnek tűnik. :)
Szerencsére most minden feltétel adott az akcióra. :) Azt hittem sosem lesz vége a cölibátusnak.

Előzmény: szemmellato (39)
szemmellato Creative Commons License 2001.10.16 0 0 39
Áruld már el légyszi ,hogy miért nem volt nő 8 évig a farkadon! Tömlöcbe vetettek ,vagy mi a szar? Vagy duplán buktál egy 4 éves remeteiskolában? Esetleg homo élményeket kutattál?
Vagy kilőttek az űrbe? ...? ...?
:-)
Előzmény: arab tenorista (38)
arab tenorista Creative Commons License 2001.10.16 0 0 38
Igaz, a Private mindig ugyanaz, de jobb, mint a semmi. Sajna Fashion TV errefele nincs.

Szerintem, kissé önző dolog csak a saját élvezetet keresni, bár biztos egyszerűbb betolni a rudat, aztán egy perc után a falnak fordulni. Bár attól is függ ki a partner. Az előző (8 éve) nem sokat jelentett, nem is tudom miért jártam vele. Talán csak azért, mert a réparángatásnál még mindig jobb volt. Párszor én is megcsináltam ezt az önző akciót.
Ez a mostani valahogy más, nem tudnám megtenni vele.

Az animal szerintem elég érdekes, a szado-mazo engem sem érdekel. Szégyen ide vagy oda elég perverznek érzem magam, azt is mondhatnám, hogy a szado-mazo kivételével minden érdekel(ne). :)
Túl szelíd vagyok ahhoz, hogy valakinek fájdalmat okozzak. Azt meg főleg nem szeretném, ha engem bántana valaki. :)

Valóban jobbak az élethű nők, a mesterkélt, unottképű kamerába bámuló barbie-kkal szemben.
Egyelőre maradok a Private-nál, meg méginkább az új barátnőnél, remélem sikerül előbb utóbb rávenni egy két különleges dologra. ;)
De egyelőre be kell avatni, mert teljesen tapasztalatlan (szűz), félek is egy kicsit, mert még sosem csináltam ilyesmit Szerencsére eléggé forróvérűnek tűnik így a 2. randi után. ;)

Előzmény: szemmellato (36)
unreal Creative Commons License 2001.10.16 0 0 37
szemmellato: aha. :)
szemmellato Creative Commons License 2001.10.16 0 0 36
32.

Az asszonnyal csak suhanc koromban néztem pornót.

A private-t egyébként unom ,tök ugyanaz minden film :borotvált pinák ,2+1 ,a végén meg a szájraélvezés... gyakran a Fashion TV-re hamarabb feláll

Bunkó vagyok + nagyképű ,nem szakítom meg magam csak hogy a nő elolvadjon...így könnyebb is ,és kényelmesebb is. Elérem ezáltal azt, hogy nem fog állandóan a telefonomon lógni ,meg hisztizni.

A nagy bevetések (bemutatkozások) előtt pedig egy 69-es ,light viagrával. " Húú de nagy kan!"- gondolja magában ,közben meg már aludnék ezerrel...

Az animal és szado-mazo nem érdekel ,más extrém igen : valóságszagú átlagos nők átlag feletti helyzetekben ,szóval mikor az utca asszonyát kúrják hormonkezelt csődörök...
Vagy lehet tőlem jó nő is ,de akkor egy hajléktalan induljon neki az eksönnek némi erőszakos felhanggal.
De szivesen megnéznék egy addig abszolút hetero 45-ös nő beavatását két 18-as diáklánya által...
Vagyis bármit ,csak ne a megszokott Private-s témát...

Előzmény: arab tenorista (33)
arab tenorista Creative Commons License 2001.10.16 0 0 35
3 nap nem az átlag, az a felső határ. :)

Hogy mit csináltam 8 évig? Hmm magam sem tudom, valahogy nem jött össze. Elég nyuszi is vagyok, akikre esetleg én nyomultam nem vették a lapot, és viszont.
Remélem most sikerül bepótolni a 8 év kihagyást. :-D

Előzmény: Gentleman Looser (34)
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.10.16 0 0 34
A 3 nap idealis. Se nem tul sok, se nem tul keves.
Viszont nem ertem, mit csinaltal 8 evig.
Előzmény: arab tenorista (32)
arab tenorista Creative Commons License 2001.10.15 0 0 33
Hehe, én is a Private Gold-ra szoktam beizgulni, kár hogy animalt nem mutatnak. :)
Érdekes szerzet vagy kedves szemmellato, hogy lehetsz ennyire aktív két nő mellett?
Miért nem az asszonnyal együtt nézed a pornót?
Hány éves vagy, ha nem titok?
Előzmény: szemmellato (29)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!