Keresés

Részletes keresés

Dyrax Creative Commons License 2024.01.28 0 0 17

Üdv!

 

Érdeklődnék, hogy nyáron mennénk repülővel 2 hétre az USA-ba három fő, de úgy, hogy az egyikőnk ott marad 2 hónapra, és csak nyár végén jön haza. Van rá mód valahogy, hogy egybe foglaljak repjegyet hármónknak, hogy együtt utazhassunk odafelé? A Kiwi-n, Momondón, pelikánon, stb oldalakon erre nem találtam lehetőséget.

 

Ha külön venném a jegyet, tehát 1 retúrt kettőnknek, 1 retúrt meg a sokáig maradónak, akkor nem dobják be ezek az oldalak ugyanazt az odautat sajnos.

 

Előre is köszi, ha van valakinek tapasztalata, ötlete erre a problémára.

PHX Valley Creative Commons License 2024.01.22 -1 0 16

Világos, nekem is vannak bogaraim :-)

Előzmény: Van egy álmom (15)
Van egy álmom Creative Commons License 2024.01.22 0 0 15

Régi, rossz szokásom az ébresztőóra. Amerre jártam szinte minden szállodában az ággyal szemben van valamilyen  asztal, többnyire TV-vel, itt is így lesz. Előtte egy órának kell lennie, ezt nálam semmivel nem lehet kiváltani...:-)

Előzmény: PHX Valley (14)
PHX Valley Creative Commons License 2024.01.22 0 0 14

Nem nevetlek ki :-)

A laptopra is vonatkozik, amit írtam. Az ébresztőórán mosolyogtam azért egy kicsit ;-) Arról amúgy nem tudok nyilatkozni, nálam a mobil kiváltja az órát, a jegyzetfüzetet, az útvonaltervezőt, a vízmértéket, meg mindem más hasznos és haszontalan dolgot :-)

Előzmény: Van egy álmom (13)
Van egy álmom Creative Commons License 2024.01.22 0 0 13

Igen, ezeket néztem, meg a laptoptöltőt is,ezek rendben vannak, átalakítóm is van már. Ne nevess ki de én mindig viszek asztali órát meg néhány kacatot amik viszont 220/50-ről mennek. XXI. századi nomád vagyok...

Előzmény: PHX Valley (12)
PHX Valley Creative Commons License 2024.01.22 0 0 12

Gondolom, telefontöltőre gondolsz jellemzően. Ha jobban megnézed, azt látod: 110/220 V. Azaz működni fog. Viszont átalakító kellhet (ahogy pl USA-ban, UK-ben, stb), én Dominikán nem jártam még, de ezt ha jól sejtem, ellenőrizted már.

Előzmény: Van egy álmom (11)
Van egy álmom Creative Commons License 2024.01.21 0 0 11

Üdv!

Mi most készülünk Punta Canára, öt csillagos szállodába. Van esély rá hogy 220-as hálózat van vagy mindenhol csak 110 V-os van? Az itthoni kütyük hogy viszonyulnak a 110 Volthoz?

Köszi ha valaki tudna segíteni.

Tarjánfan Creative Commons License 2024.01.05 -2 0 10

Nagy merészség volt pár nappal a Wordl Trade center elleni terrormerénylet után írni ezt a hozzászólást.De amúgy kijutottal ?én szívesen mennék egyszer amerikába,akár együtt is veled mehetünk.

Sajnos rengeteg terrortámadás van USA ba, noha szinte mindenkinek a vágyálma hogy eljusson oda, hol a legjobb élni a világon , legalábbis egy jórészên.Én nem voltam ott még, de tervezem hogy egyszer kimegyek.

Előzmény: Nettudky (-)
kijevesleveske Creative Commons License 2022.04.15 -4 0 9

nem pcr kell hanem 24 oran beluli antigen teszt   ez konnyebseg       mas nem kell     legalabbis ez volt januar elejen oda fele     vissza viszont CSAK a 2 db oltast igazolo papirt kertek   volt eu igazolvanyom azt meg se nezte a delta de az air france se new yorkban       amugy van a SZIJJARTONAK a konzuli weblapja   AZT OLVASD !!!!!!!

Előzmény: BgBe (8)
BgBe Creative Commons License 2022.04.14 -3 0 8

Sziasztok. Májusban megyünk Amerikába az AirFranc járatával. Azt mar tudom, hogy kell PCR teszt, és oltási igazolás. Kérdésem a következő: elfogadják az Unios oltási igazolást? Kérik valahol az oltáskor kapott nyomtatványt? Mi lehet még a bökkenő az út során. 

Mr Karx Creative Commons License 2022.04.12 -3 0 7

Sziasztok!

 

Családdal júniusban utazunk az USA-ba.

Kifelé tiszta sor, hogy szükséges a PCR teszt, el is intézzük.

Amivel nem vagyunk teljesen képbe az a visszaút!? - visszafele is kell PCR teszt? Több állomást fogunk érinteni de a végén Miamiból jövünk vissza.

Nem közvetlen járattal jövünk hanem Londonon keresztül. Nejem és én be vagyunk oltva de a két gyerek nincs (9/13).

 

Ha valaki tudna érdemben tájékoztatni azt nagyon szépen megköszönném.

Törölt nick Creative Commons License 2022.04.11 -2 0 6

Felszabadult két hely a Magyar Kaland-Sport Egyesület által vezetett, 2022.04.23-05.02-ig tartó Hawaii rejtett kincsei túrára.
További információ: [link]

nlfun Creative Commons License 2016.09.09 0 0 5

Sziasztok!

 

Ha tetszettek előző videóim az ItsLondonCalling illetve azelcaminon nevű magyar vlog után most itt a folytatás ezúttal inkább rólam és további kalandjaimról. Utazás, külföld, satöbbi - laza és néhol vicces formában. :)

 

 

Üdv,

Bea

 

https://www.youtube.com/channel/UCTrKt2f0dhjJaNLP053D2uw?sub_confirmation=1

 

somesz85 Creative Commons License 2016.08.19 -3 0 4

Elkészült a blogunk az USA Keleti Partján tett kirándulásunkról. Aki kíváncsi, annak kellemes időtöltést. A megosztásokat megköszönjük! :-)

 

USA körút

USA utazás Creative Commons License 2011.12.22 -2 0 3

Kedves Forumozok

 

2012. Januar – februarban szeretnek az USA-ba utazni eloszor New York City-be. itt szeretnek eltolteni 3 honapot kisebb megszakitasokkal (California-ban azon belul Los Angeles-ben szeretnék ebbol ket-harom hetet).

 

A segitsegeteket szeretnem kerni alabbiakban:

 

1. ESTA kint tatozkodas, valamint visszautazás

- Az ESTA-val szabadon utazhatok az USA egesz teruleten? (termeszetesen ervényes ESTA-val

 

- Ha 90 napon belul hazajovok (tehat nem szegek semmilyen szabalyt) van-e valamilyen idokorlat, amin belul nem utazhatok vissza az USA-ba az ESTA-val? (1 honapon belül szeretnék ujbol visszamenni.)

 

- Ha jol tudom az ESTA, az igenyles pozitiv elbiralasatol szamitott 2 evig ervenyes, ez ido alatt akarhanyszor belephetek ezzel a papirral az USA teruletere?

 

2. Bakszamla nyitas

- Szeretnek bankszamlat nyitni az USA-ban, de ha lehet még a kiutazasom elott, ha jol tudom, kint egy csomo bankban mar on-line is lehet bankszámlát nyitni, ez igaz? Magyarországról meg tudom e nyitni, mint Magyar allampolgar.

 

- Ha szemelyesen nyitok kint bankszamlat, mint maganszemely, milyen papirok ill. egyeb adatok szuksegesek ehhez, mennyi ido mire megkapom a bankkartyat.

 

- Erre a bankszamlara szabadon kiutalhatom e az itthon levo penzeimet?

 

- Van e osszeghatar, amit mint kulfoldi maganszemely kiutalhatok, felvehetek stb.?

 

3. Cegalapitas

- Kint szeretnek ceget is alapitani, milyen lehetosegeim vannak, kb. mennyibe kerul a cegalapitas, konyvelés, adofizetesi kotelezettsegek, stb.

 

- Amennyiben majd rendelkezem az USA-ban bejegyzett ceggel az a kesobbiekben jelent e barmilyen elonyt a vizum megszerzesenel?

 

4. Lakasberles (1-3 hónapra)

- Kint tartozkodasom alatt nem szeretnek hotelben lakni, van e lehetosegem, mint turista lakast bereli? (ugy hallottam ez nehez dolog, ha nincs kint ID-m)

 

- Vagy letezik e kint az „Apartman Hotel” azaz valojaban hotel, de hosszabb tavra is adnak ki szobat a napi arak toredekeert?

 

- Esetleg kint elo magyaroknal lehet e talalni szallast?

 

5. Ingatlan vasarlas California-ban (telek)

- Szeretnek Californa-ban, azon belul L.A.-ben telket (csak ures teleket) vasarolni, mar tobbet is talaltam a neten 50.000 – 70.000 USD korul. A kerdes az lenne, hogy milyen adovonzata, stb. van egy ilyen vasarlasnak.

 

Ha van koztetek olyan, aki ezekben erdemi segitseget tudna, nekem nyujtani az megkoszonnem.

 

Tovabba olyan kint elo magyarokat is keresek, akik a kint tartozkodasom alatt tudnanak segiteni a fenti kerdesekben… Tehat, jonnenek velem a kulonbozo hivatalokba és segitenenek elintezni, amiket szeretnek… Termeszetesen NEM INGYEN!

 

Valaszotokat elore is koszonom,

 

Privat e-mailcimem: usautazas@hotmail.com

usa36rig Creative Commons License 2011.12.22 0 0 2

Sziasztok!

 

 

Munkalehetoseg az USA ban tobb allamban./Florida,Pennsylvania,NY,TX,OHIO/Folyamatos felvetel parok reszere is.heti ketheti kifizetessel takaritoi munkak- kereseti lehetoseg 2500$-3900$ ig.

Teljeskoru ugyintezessel,szallassal,olcso rep.jegy akar 20% megtakaritas. a munkahoz gk biztositott.jelenleg azonnali kezdessel .

 

Tovabba vizumugyintezes valamint mar a kint levo tultartozkodoknak hosszabitas./amivel tovabbi 3 honapig legalisan tud kinttartozkodni az allamokban igy nem kell tartania egy esetleges igazoltatas soran hogy kiutasitjak/

 

Utazasszervezes rep.jegy ertekesites!!!!

 

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.27 0 0 1

Halihó!!

 

udna nekem segíteni valaki, hol/hogyan érdemes egyénileg utat szervezni az USA-ba?

Tervezett útvonal:

Las Vegas- Maine-New York-Miami

 

minden érdekel, repjegy (országon belül is), autóbérlés, szállás...

 

Köszi!

sonne Creative Commons License 2001.11.27 0 0 0
Sajnos 0 pénzem van, de mennék, mint állat!
Előzmény: Nettudky (-)
Nettudky Creative Commons License 2001.09.16 0 0 topiknyitó
Helló mindenkinek !

Ha valaki tervezi, hogy a közeljövőben az USA-ba utazna hosszabb időre,dobjon meg egy e-mail-el.

Én valószínűleg még idén kimegyek, de jó lene ha nem egyedül mennék.

Bye !

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!