Keresés

Részletes keresés

Ángyika Creative Commons License 2001.08.18 0 0 109
Válasz hallevesnek.
ELŐZMÉNYEK.

"Hívjuk meg Lovast!" /979/ hozzászólás 07.01.
sz.h. pvc, te itt fispán gézaként azonosítottad magad, mintha erre bárki kiváncsi lett volna.Rengeteg kultúremberhez méltatlan hablaty és nyelvrontás kerül jóvoltodból a netre. Jó lenne már leállítani !

Origo fórum "Ki a "csoda" Géza?!" 2001.08.11-én
Ez a Géza 42 perc alatt 11 hozzászójást szült és küldött el.
Igazságtevő nick szerint /2001.08.18.00.27./
Géza és környezete Romániában, Drakula várában található. Bőséges képanyagot mellékelt, nézzétek csak meg.Hm. Uitt Géza CIA ügynöknek vallja magát, de a jelek román-tót kettős ügynökre utalnak.

Sz.h. pvc,
nálam az sz.h. szánalmas hólyagot jelent, angolul m.f.=miserable fool. Na, ez vagy te, és son of a bitch /go to hell!/
Ja, és ne akarj összeveszíteni a Lovassal, ui. "nem vagyunk jóba'". És kopizd be a női ruhás fényképét, mert ha nem, és csak a szád járt, kezdd el gyűjteni a pénzt a nem vagyoni kártérítésre.Megbízóid meg fognak dádázni és ki fognak rúgni. Szánalmas hólyag!

Előzmény: halleves (108)
halleves Creative Commons License 2001.08.17 0 0 108
sz.h. ángyika! és a többiek...kérem a sz. h. mekkszólítás estén föltüntetni a c. kopirájt pvcpadló logót!

...
még egy hét szabadságra engedlek mer' hozzászólásid igen szexcentrikusak...ami önmagában nem baly de a minőség rovására megy...:O)
...
esetlegLovi segíthetne...bár ő eléggé gyakran női ruhában jelnik meg ...:O)
hali
pvc

Törölt nick Creative Commons License 2001.08.17 0 0 107
Lovas Istvánt nem kell gyalázni, Lovas emberileg már régen bukott EMBER !

Ha van lelkiismerete akkor most a leányai felé fordul, és itt talán nem is csak lelkiismeretről hanem apai felelősségvállalásról kellene a következőkben beszélnünk.
Pap Zsolt Péter szerintem a "kioktatást" bármikor megengedheti magának.
Lovas István ha megcáfolna !
üdv:
soltika

MuERTe Creative Commons License 2001.08.17 0 0 106
Lovas mint arab provokatőr?Ez sokmindent megmagyarázna:)
Ángyika Creative Commons License 2001.08.17 0 0 105
Most akkor mi vagy Babám : 1/egyszerű hermafrodita
2/bonyolultabb transzvesztita 3/vagy mit is érdekel ez engem, csak ne velem akard csinálni !

Jut eszembe: "Öreg paraszt bácsi /a falumból/ el-
megy a háziorvoshoz oszt' aszongya : drága doktor úr, gyógyítson meg, hermafrodita vagyok! Az orvos
teljesen tűzbe jön, öreg parasztbácsi hermafroditáról még csak nem is hallott, vizsgálja...vizsgálja... Oszt' kérdi : nade bátyám, a férfi szerve rendben, hol a női szerve ?
- A fejemben, doktor úr, de állandóan!"

Továbbá, akármi is vagy, ne merészelj sz.h. Ángyikának nézni, mer' összeakad a bajuszunk!

Írod: "A nős stimmel, az 58 annál kevésbé...", te, a nős sz.kriszta írod ezt. Kit érdekel? De rohadtul zavaros, lásd be.

A tények kemény dolgok, de hogy azzal a dichtével a Pomogátsot /brrr!/ miért kevertétek bele ? Na ezt meséld el, ne a harcod dakotával.

MEGKÉRDEZTÜK A POLMODERÁTORT
/12790/
szemtelen krisztina
előzmény - 12789 - dichte - 2001.08.12.
"kis butuli, csak neked áll úgy a világ, hogy itt csak hozzád hasonló kudarcos lények lehetnek, a nejem /van.../ igenis finom úrihölgy...
(tudod, 58, és az együtt töltött évek duplán számítanak :O)))" SzVSz kemény beszéd, de KINEK A SZÜLETÉSI ÉVE EZ AZ 58? Kit nézel te sz.h.-nek?

Legközelebb több tiszteletet kérek!A topictársak
szellemi képességét kéretik nem lebecsülni!

Visszatérve címadóra : Vivát Lovas+OVI+ÉN+a PFSz !

Irgumburgum, tillárom haj ! Ángyi

Előzmény: Szemtelen Krisztina (78)
kovacsmami Creative Commons License 2001.08.16 0 0 104
Ángyom
"mert ugy-e minden nő az, aki aktív házasságban élő pasassal dug.."
hát a gyóntatóm ezt meghhalja akkor Te kikeresztelkedhecc!
A házasság szentsége az szartse ér? Na penitenciaként olvasd el a Szerda reggelt, És közben hallagass Kondor monológokat, amirôl utóbb derül ki, hogy kérdés!
ne Parázz
Előzmény: Ángyika (103)
Ángyika Creative Commons License 2001.08.16 0 0 103
Mondhatnám sz.h. Mami,most vettem észre :

mitű' keltettem fel ennyire az érdeklődésedet ? Mi az hogy "hő,angyommán valaki ALÁM/!/ 1 Lovast"?
Lovas nős /vagy ötödször/ van 5 élő gyermeke, 3
anyától, akkora, mint a Gellérthegy, jó öreg /56/
és bár kurva jóképű meg jól is tartja magát ÉN
NEM VAGYOK KURVA, mert ugy-e minden nő az, aki
aktív házasságban élő pasassal dug.

Irgumburgum + tillárom haj! Ángyi

Előzmény: kovacsmami (81)
kovacsmami Creative Commons License 2001.08.16 0 0 102
...ha akkora tudással nem is dicsekedhetek mint OVI meg a Pacis, de legalább kéccer is volt alakmam kiábrándulni Szíriábul!
Neked teccet ott, ángyika?
Lehet hogy ma is több arabbal beszéltem mint Te, úgyhogy űgy rassz szerint nincsennek elôítélteim velük sem, ezt azonban rólatok (Te+OVI+Lofas) nem mondanám :-)
ja nem tudom mi a pokolból vezet az az út amit Lovas meg OVI vág maga elôtt, nem szeretnék a helyükben lenni... Keszonbetegségre van valami tablettájuk?
Előzmény: Ángyika (101)
Ángyika Creative Commons License 2001.08.16 0 0 101
Mamikám,
ollan szépen mondtad a bocseszt, hogy most az egyszer megbocsájtok, de meg kell igérned, hogy a jövőben kerülöd a zavarosbeszédet.

Ha szerinted a kovácspapi utálja a M.Krisztát és a szemtelenkriszta azt írja a kis szőkéről, hogy
underfucked a nézése, akkor az nálam azt jelenti, hogy kovácspapi /azaz a szemtelenkriszta/ a te férjed, és szereted, ha más nőkre csúnyákat mond, abszolút rejtőzködve, mondhatnám fake - tudsz követni ?

A társalkodás ilyen, többen csinálják és nagy véleményeltérések vannak - már csak azt magyarázzátok meg, hogy az az alulexponált fénykép
a Pomogátsról /brrr! vízuálsensitív vagyok!/ hogy
került a "megkérdeztük a polmoderátort" topic
aug. 12.körüli /majd mégegyszeri/ vitájába, minden előzmény nélkül ? Az a dichte nevű nick árulkodik ? Nagyon útálhatják egymást a sz.krisztával.

Visszatérve a Lovasra : nem ő az egyetlen, aki az arabok felé nyitott. OVI közvetlenül a Frei undorítóan gusztustalan Szíria - dossziéja előtt
határozott úgy, hogy Szíriának képviselete lesz Budapesten. "Frei T-nak"/?/ ez nem tetszhetett, minden jel arra mutatott, úgyhogy nagyon durva véleményt továbbítottam külügyéreink felé és el-
nézést kértem a bécsi Szíria-képviselettől.

OVI és Lovas a jelek szerint nem a te értékrended szerint keresi a kivezető utakat, hál'Isten! úgy-
hogy ne minősítgesd őket, mert lejjebb leszel cibálva.

Üdvözöl Ángyika.

Előzmény: kovacsmami (76)
halleves Creative Commons License 2001.08.16 0 0 100
ahh! ez lyóhír...sz.h. Lakatos et után nem bírnám hosszabban elviselni sz.h. Lovast is ...:O)
pvc
a Demoba is már csak a selejt ír...:O)
Jajj SZ.K.J. bocsi nem úgy értettem...:O)
Előzmény: kivi150 (99)
kivi150 Creative Commons License 2001.08.16 0 0 99
"Ezek az igazi tények, és a következetéseket úgy érzem Lovas mostanában le is vonta, kisé visszavonult. "

Szerencsére Lovas nem vonult vissza, sőt!
A Vasárnapi Újságban megjelent interjú szerint nagyon érdekes és jelentős feladatot kapott. Ettől a ballibek kissé vakarózni fognak. Ide másolom:

"Haeffler András: Interjú Lovas Istvánnal
Haeffler András: Lovas István jegyzete következne, de nem következik, azon egyszerű oknál fogva, hogy írástudó kollégánk nincs Magyarországon. Emlékezetes, hogy nemrég már járt egy hosszabb úton politikai és egyben sajtóbeli ellenfeleinek köszönhetően. István ugyan is megnyert egy pert, és a megítélt pénzből fedezte a költségeket. Mi volt ez a történet pontosan?
Lovas István: Hát, ez lényegében nem egy per volt, és nem egy utazás, de lényegében már a régmúlt, mert az ellenfeleim nekem mindig a végén jót okoznak, és mindig elküldenek egy hosszabb útra abból a pénzből, amit nyerek. Akkor Szingapúrban és Malajziában voltam.
Haeffler András: Most a világnak melyik táján értünk utol?
Lovas István: Tunéziában vagyok. Ennek az az egyszerű története, hogy miután ez a páratlanul hosszú, vagy 15 teljes oldalú támadás megjelent ellenem az Élet- és Irodalomban és a Hetekben és ilyen és hasonló újságokban, természetesen olyan helyeken, amik támogatásban közel állnak az SZDSZ-hez. Rengetegen biztosítottak arról, hogy még inkább mellettem állnak, mert teljesen egyértelmű volt, hogy honnan és kiktől jön a támadás, és a támadás óta nagy örömmel jelentem, hogy felkértek arra, hogy legyen egy televíziós műsorom ez a Pénteki sajtóklub. Most pedig, néhány nappal ezelőtt a Magyar Nemzet főszerkesztője ajánlotta fel, hogy rendszeres rovatom legyen szeptembertől, és ami miatt most éppen Tunéziában vagyok az az, hogy miután a palesztin nagykövet elolvasta ezt a számára hihetetlenül mocskos és aljas támadássorozatot, felhívott és megkérdezte, hogy tudnánk-e beszélgetni? És ebből a beszélgetésből az lett, hogy a Palesztin Felszabadítási Szervezetnek a politikai osztálya - ami egyet a jelent a külügyminisztériummal abban a pillanatban, amint Palesztina megkapja az állami státust - meghívtak Tuniszba. Ugyanis nem az elfoglalt területeken van a Külügyminisztérium hanem itt, Tuniszban, és lényegében a külügyminiszterrel és annak a helyettesével már el is készítettem az interjút, és egy olyan emberrel aki köztudott, hogy soha vagy nagyon ritkán ad interjút, és ez a Fatahnak az egyik vezetője.
Haeffler András: Valószínűleg akkor már érthető, hogy van, aki mondja, hogy egy nagyon szép fekete diplomáciai Mercedesben láttak a Ferihegyre vezető úton.
Lovas István: Valaki látott a repülőtéren? Tényleg úgy volt, hogy a palesztin nagykövet annyira rendes volt, tudta, hogy vidékről jövök, és kérdezte, hogy hol lenne a leginkább biztonságban a kocsim. Mondtam, hogy talán a nagykövetség kertjében, és onnan taxival mennék. Akkor, hihetetlen módon, felajánlotta a kocsiját és a sofőrjét. Ez való igaz, és ugyan ez a kocsi fog várni.
Haeffler András: Ha egy kicsivel több támadás fog érni, akkor lehet, hogy a repülőgép mindjárt a lakásod mellett száll le?
Lovas István: Még vannak meglepetések, mert a palesztin nagykövet úr jelezte, hogy több arab ország nagykövete szeretne velem beszélni, szeptember elején, úgy hogy még vannak meglepetések.
Haeffler András: Nagyon sok lesz a dolgod ismét, hogyha visszajössz ide Budapestre és Magyarországra. A Vasárnapi Újságban azért számíthatunk a szokott jegyzeteidre, például már augusztus 26-án?
Lovas István: Hát, nagyon szépen köszönöm, hogy felajánlottátok, és rendkívüli örömmel veszem azt, hogy ti is úgy tekintitek, minthogy ez a támadás annyit ér, mint amennyit azok gondolnak, akik tudják, hogy kik finanszírozták, és honnan jön.
Haeffler András: Akkor a viszonthallásra, augusztus 26-án!
Lovas István: Köszönöm!"

Egyre azért kiváncsi lennék: ha mérleget készítenénk, hogy az ÉS-beli mocskolódások hatására Lovas hány támogatót vesztett, és hányat nyert, vajon mi lenne az egyenleg?

Előzmény: purplerain11 (46)
kovacsmami Creative Commons License 2001.08.16 0 0 98
off
a burgiba LOVASszobor áll még?
On
Előzmény: ramboarpi (97)
ramboarpi Creative Commons License 2001.08.16 0 0 97
Abcug Madl Ferenc!Lovas Istvant Koztarsasagi Elnoknek!
MuERTe Creative Commons License 2001.08.16 0 0 95
Mivel újfiú vagyok itt nem tudhatod,hogy mielőtt véleményt nyilvánitok előbb utánna nézek egy kicsit a dolgoknak,lehetőleg minnél több forrásból.
Előzmény: gulyasf (51)
halleves Creative Commons License 2001.08.16 0 0 94
W.C.
Előzmény: halleves (93)
halleves Creative Commons License 2001.08.16 0 0 93
milyen volt a W.V....és a pincérek/szakácsok... kézmosási szokásai?
pvc
:O)
Előzmény: 0000fejes4444 (92)
0000fejes4444 Creative Commons License 2001.08.16 0 0 92
Üzleti ügyben voltam két hétig Tuniszban - nem tudom téged hová vittek,mert ahol én voltam ott enyhén szólva luxus körülmények voltak - és után végigjártuk az ország tengerpartját,végül átmentünk Marokkóba,Casablancába.
Összesen egy hónapot töltöttem É.-Afrikában.
Előzmény: Törölt nick (91)
halleves Creative Commons License 2001.08.16 0 0 90
Egyébként nem sunnyog itt,mert Tunéziában nyaral és nem hiszem,hogy ott te lennél minden gondolatának tárgya,akármennyire is rosszul esik neked.

erre írtam:
"
télleg Lovi a zaraboknál van.....nna ott meg nincsen internet...na majd haza jön Bicskére szt akkor ide sunnyog...:O)
"

:O))
hülyécském ..ez csak vicc vót VICC érted ?
...nem.
:O(
pvc
:OÖ)
0000fejes4444 válasz erre | adatok | e-mail 2001-08-15 22:45:22 (86)

Megsúgom neked kispajtás,hogy tavaly ősszel két hetet töltöttem Tuniszban és van internet.
Hogy Lovas nem áll szóba veled,annak csak az az oka,hogy egy agyi hulladék vagy.
[előzmény : (83) halleves, 2001.08.15 22:17]

""+""
gyagyáskám ...nem mer a kérdéseimre szemtől szembe válaszolni...penig vóna mit ...mondom hogy sunnnyog..:O)
pvc

ramboarpi Creative Commons License 2001.08.16 0 0 89
> 0000fejes4444 válasz erre | adatok | e-mail 2001-08-15 22:09:35 (82)
Nagyon sajnállak téged!
Mitől félsz ennyire?Az üldözési mániád és a paranoiád már a klinikai eset határát súrolja.
Ha Lovas a gyűlöletkeltő,akkor te mi vagy?!
Lovas biztosan nagyon megszeppen ám,amikor itt odamondogatsz neki.
<

Ugyan mar!
Ezeknek az faj,hogy Lovas ugy atvagta oket a "Veralgebra"-val,hogy meg
most is az orrukon csusznak.Es meg az a bajuk,hogy
Lovas nem tesz kulfoldon Magyarorszagot lejarato
kijelenteseket,mint a libsevik hazaarulok.
Tessek csak figyelni:
"A finn nemzeti rádió Éljen a magyar! címmel sugárzott programjában Gerő András történész a nacionalizmus kialakulásáról beszélt. Szerinte Magyarországon az antiszemitizmus, akárcsak a külföldiek gyűlölete növekvőben van. A cigányellenesség pedig az idők kezdetétől létezett, és azóta sem szűnt meg. A szélsőjobb EU-ellenes, nyíltan rasszista, ellenzi a kisebbségek jogait. A narrátor közli, hogy a legfrissebb Gallup-felmérés szerint a magyarok 44 százaléka ellenszenvet érez a zsidók iránt."

Tessek lehet tapsolni!Meg "svajcisapkazni,vandorcirkuszozni".

Szemtelen Krisztina Creative Commons License 2001.08.16 0 0 88
egyszer szicíliában tőlem megkérdezte valami nagyokos, hogy vannak-e nálunk autók ?!?

aztán kiderült, hogy életében csak akkor hagyta el szigetét, amikor katona volt !!!

Előzmény: Törölt nick (87)
0000fejes4444 Creative Commons License 2001.08.15 0 0 86
Megsúgom neked kispajtás,hogy tavaly ősszel két hetet töltöttem Tuniszban és van internet.
Hogy Lovas nem áll szóba veled,annak csak az az oka,hogy egy agyi hulladék vagy.
Előzmény: halleves (83)
halleves Creative Commons License 2001.08.15 0 0 85
ugyan má ne aggoggy!
ott van még Röfögi, bencsiksesztákpálffyggyöriBécistefkssugár...:O)
ja és szegény h.Lakatos elvtárs...:O)
méghogy monomán ...:O)
behánykát ne is emliccsem...?
pvc
Előzmény: Szemtelen Krisztina (84)
Szemtelen Krisztina Creative Commons License 2001.08.15 0 0 84
pvc, menthetetlenül monomániás vagy

nem jó az, ha személyiségeden ennyire eluralkodik egy ember iránt érzett gyűlöleted

ez nem sokban más annál, amikor a pattanásos szakmunkásképzős fiúk Ozzy Osborne a lyányok meg az isteni Britnie pólókkal és posztereikkel dekoráljákl ki az életüket

ez ad értermet életednek, hogy rohadt lovas ? szánalmas vagy

losagyülőlő pvc <<< individum pvc

magadból harapsz ki darabokat, ha meglátlak automatice lovas jut eszembe te reklámtábla

Előzmény: halleves (83)
halleves Creative Commons License 2001.08.15 0 0 83
télleg Lovi a zaraboknál van.....nna ott meg nincsen internet...na majd haza jön Bicskére szt akkor ide sunnyog...:O)
mer olvas a kis gyagyás.
....de nem mer ide állni...:O)
pedig hát csak néhány szelíd kérdésem vala Rezső kartács rovatában...:O)
pvc
neked meg muszáj ...mindég benyalni?
0000...O)
Lyó a nicked...OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Előzmény: 0000fejes4444 (82)
0000fejes4444 Creative Commons License 2001.08.15 0 0 82
Nagyon sajnállak téged!
Mitől félsz ennyire?Az üldözési mániád és a paranoiád már a klinikai eset határát súrolja.
Ha Lovas a gyűlöletkeltő,akkor te mi vagy?!
Lovas biztosan nagyon megszeppen ám,amikor itt odamondogatsz neki.
Egyébként nem sunnyog itt,mert Tunéziában nyaral és nem hiszem,hogy ott te lennél minden gondolatának tárgya,akármennyire is rosszul esik neked.
Pontosan az ilyen buta és unintelligens emberekre épített az És,amikor féligazságokkal,elferdítet tényekkel és csúsztatásokkal teli rágalomhadjáratot indított Lovas ellen,de az is lehet,hogy csak a szánalmasan csekély példányszámukat akarták felturbózni,ha már az eörsiistvánnokkal nem megy nekik.
Az És a gyűlöletkeltés és az irigység szaklapja,mely,ha már saját berkeiből nem tud témát meríteni,akkor rendkívül népszerű közszereplők lejáratásába fog - a múltkor Dávid Ibolyát mocskolták testületileg - ,hogy ezzel (múló) gazdasági sikerre tegyenek szert.
Előzmény: Törölt nick (58)
kovacsmami Creative Commons License 2001.08.15 0 0 81
Ángyikám
Hát így ismered a barátaidat? :-)
Engem + akit nem ismersz lekovácspapizol, a politikát ennyire stabil ismeretekkel bírod?
Hö, angyommán valaki alád 1 Lovast!
Előzmény: Szemtelen Krisztina (78)
Szemtelen Krisztina Creative Commons License 2001.08.15 0 0 80
szia melnyikov

ti telefoneró subito, va bene ?

a konkrétumokat meg ne kérd számon a gyalázkodókon, ez már túl van azon a dimenzión!

Előzmény: melnyikov (77)
kovacsmami Creative Commons License 2001.08.15 0 0 79
Mé,neked melyik a kedvenced tôle?
Előzmény: melnyikov (77)
Szemtelen Krisztina Creative Commons License 2001.08.15 0 0 78
Kedves Ángyi! :O))))))))))))))))))))

Ez volt a legjobb !!! Komolyan, ez megmosolyogtatott, könnyesre !!!!

A nős stimmel, az 58 annál kevésbé. :O)))

(az nem én vagyok, az egy másik "hölgy", persze az is fake, az 58 a születési éve, hja, idős koros egy darab)

Előzmény: Ángyika (72)
melnyikov Creative Commons License 2001.08.15 0 0 77
Talán ha a mélyen tisztelt libbolsevik úri közönség egyetlen antiszemita-fasiszta stb mondatot idézne Lovitól...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!