Keresés

Részletes keresés

net-boy Creative Commons License 2001.08.20 0 0 23
varszegi=varhegyi..
Hiaba, hatni kezd a bor.
Előzmény: net-boy (22)
net-boy Creative Commons License 2001.08.20 0 0 22
1. Hiaba villogsz a fotex nevvel. Tudom jol, hogy ami fotex az nem mind varszegi de ezt szerintem te is tudod.
2. Minden szerzodes torvenytelen amely az egyik szerzodo fel szamara biztosit tobbsegeben vagy kizarolag jogokat a masik fellel szemben.

A labdarugo szakosztallyal kapcsolatban igazad van.


Előzmény: vamzer (20)
SanyaX Creative Commons License 2001.08.20 0 0 21
Már megint hülyeségekre terelődik a szó, mint mindig. Mi a bánatot számít, hogy Várszegi milyen származáású? De ilyen még Panamában sem megengedett, hogy egy ligában két csapatnak isa zonos tuljadonosa legyen! Hagyjuk ezt a piti FOTEX trükköt, teljesen lényegtelen ez csavar, hogy itt személyesen vagyok, ott meg a cégem van. Ez egy nonszensz, ilyen csak nálunk lehet! A tranzakció miatt szerintem az MTK-t kell inkább sajnálni, mint a Fradit, őket árulták el némi túlzással. várszegi maga az a fajta milliárdos, aki lélektelen, kegyetlen, és abszolút érzelem nélküli.
vamzer Creative Commons License 2001.08.19 0 0 20
". Na meg az sem latszik biztositottnak hogy varhelgyi ur majd ki is fogja meg egyaltalan ki is akarja majd fizetni a kezis lanyokat. Vagy te erre latsz valamifele garanciat? Mert en semmit a vilagon ha egyszer meg arra sincs penze ennek a palinak, hogy egy osszegben kifizesse a vetelarat."

Te kis zseni!
A Várhegyi megvette a Fraditól a Fradi labdarúgónak nevezett szakosztályát. A pénzt, amit ezért fizetett, azt megkapta a Fradi - immár labdarúgók, vagy mik, nélküli - többi része.
Tehát nem Várszegi fogja kifizetni a kéziseket, satöbbiket, hanem a Fradi, a Várszegitől kapott pénzből. 600 000 000 Ft-ból, amit most átutalt a VárszegiFOTEX, azért ki tudnának fizetni elég sok adósságot. Ha meg nem fizetik ki, az nem Várszegin múlik, neki ehhez a pénzhez már nem sok köze van, ez a Fradi számláján van, ő rendelkezik felette, nem Várszegi. Ha nem fizetik ki, akkor nem fizetik ki. Loptak eddig is a Fradiból, nem lesz egy újdonság.

"jon egy farok zsido es egyoldalu szerzodest irat ala a vezetoseggel amely ugye helybol torvenytelen."
Egyoldalú szerződés? No ez miből áll, kis farok?
Törvénytelen? Nocsak. Kis farok, aztán mi a törvénytelen?

"Szoval akkor miert is volna olyan fasza ha a varhegyi venne meg a fradikat?"

A fradikát nem vette meg senki. A fradikától megvették a futballnak nevezett szakosztályt úgy háromnegyedrészben.

Nagyon gyenge eresztés vagy, te netbojharcos.

Előzmény: net-boy (14)
rOver Creative Commons License 2001.08.16 0 0 19
Ket dolog jutott eszembe errol az egeszrol. Az egyik amikor Le Pen szidta a VB elott a valogatottat, hogy az nem is francia. Persze a VB gyozelem utan ez eleg rosszul jott ki.
A szurkolokrol pedig az amikor Schumacher a Ferrarihoz igazolt. A szurkolok utaltak, hogy miatta rugtak Alesit. Azt mondtak, hogy ok soha nem fognak Schumachernek drukkolni. Aztan dehogynem. Most o az isten.
Szoval ha a Fradinak jol megy (marpedig a jelenleginel jobbat teljesiteni nem nagy szam) akkor Bognarra senki nem fog hallgatni a B kozep Varszegit fogja eltetni.
-whatever- Creative Commons License 2001.08.16 0 0 18
Heuréka rájöttem egyesek miért zsidóznak!
Nagyon egyszerű szociológiai kísérlettel tudok rá magyarázatot adni.
Játszottatok már Activity-t? Próbáljátok ki. Előfordulhat bizony hogy vesztésre álltok. Na és akkor mi az első ösztönös reakció?
"Persze mert a többiek csalnak, meg összejátszanak ez így nem fair! Mi nem veszthetünk, mi "mi" vagyunk."
Komolyan próbáljátok ki, érdekes néha megtapasztalni a frusztrált (politikában szélsőjobb) szerepét.
Ismerjük meg egymást!
Hogy megérthessük egymást!
Előzmény: Chat Noir (17)
Chat Noir Creative Commons License 2001.08.16 0 0 17
Vannak emberek, akik sikertelenek, rossz a megjelenésük, örök vesztesek, impotensek, nehézségeik vannak a párkapcsolatokban, vagy egyszerűen taplók.
Ha hörögnek, azt gondolják, Ök is valakik.
No, meg nem kell gondolkodni, kudarcaiknak találtak okot.
Előzmény: Hiphop (16)
Hiphop Creative Commons License 2001.08.16 0 0 16
molar válasz erre | adatok | e-mail 2001.07.31 00:36 (0)

Heuréka! Rájöttem miért vették meg a Fradit'

Heuréka! Egy agyzseni rájött, hogy hogyan zsídózón rettentő ötletességgel.

Gratulálok

HH

Előzmény: molar (-)
Chat Noir Creative Commons License 2001.08.16 0 0 15
Schiller Zsolt
Mit jelent a Fotex pénze?

Bognár László (és csapata) elfutott a jobbszélen, beadására többen is rossz ütemben érkeztek - mert lesre futottak. Ám a bíró még mindig vacillál a döntésen.



Természetesen a MIÉP nyilatkozatról van szó, amely a Fotex-Fradi házasságot kritizálta, nem éppen szalonképes stílusban. Azt most hagyjuk, hogy jobb helyen már réges-régen csak múlt időben lehetne beszélni az ilyen „művet” közzétevő pártról. Hagyjuk, és foglalkozzunk inkább azzal, hogy az eddig eltelt szűk két hét alatt mit jelentett a Ferencváros számára az egyezség.

Korábban nem kapkodtak két kézzel a klubért, pontosabban a fociszakosztályért, most viszont már nem kell aggódni megmenekült a csődtől és nem csupán a focirészleg, hanem egyelőre az egyesület. Mert Várszegi Gábor ugyan csak a labdarúgó kft. megvételéről állapodott meg, az első 600 milliós részletből a Fradi többi szakosztálya is rendezheti az adóságát.

Pádár Ildikó a női kézilabda együttes válogatott beállósa elmondta, hogy végre megoldódtak az anyagi problémák, átutalták az elmaradt pénzeket. Úgy tűnik, hogy a gondok valóban a múltba vesznek, mert a kézisek a napokban megszerezték a junior világbajnokságon ezüstöt szerző kapust, Pastrovicsot, továbbá visszatér a Fradi korábbi játékosa, a már említett junior válogatott másodedzője, Szarka Éva, aki ezentúl Németh Andrást is segíti.

Megkapták a pénzüket a kosaraslányok is. Az egyesület több mint egy éve (nem megszüntette, ahogy többen is gondolják, hanem) szünetelteti a kosárlabda szakosztályt, ám a játékosok eddig csak reménykedtek abban, hogy kifizetik őket. Most viszont a klub rendezte a tartozást. Az megint más kérdés, hogy talán sajnálhatják, hogy nem tartották együtt a gárdát, mert a mai női válogatottnak tíz tagja is játszott a Fradiban, többségük együtt, az utolsó (két) idényben is.

Az első körben átutalt pénz segített a pólósok és a többi szakosztály helyzetén is. Ráadásul ha a pólósok előbb juthatnak pénzhez, akkor talán megtarthatták volna a két eltávozott olimpiai bajnokot (Kószt és Székelyt). No, és a többieket, akik a pénztelenség miatt léptek tovább. Így viszont, a Fotex pénznek köszönhetően a jövő biztosítva van és a következő évtől újra nagy tervekről álmodhatnak a Népligetben.

És a focisták is hozzájutottak az elmaradt járandóságukhoz. Tavaly a bajnoki hajrában is nem kevés hátraléka volt a szakvezetésnek a játékosok felé, most végre ez is rendeződött. Az idei BL még elúszott a megfelelő erősítés hiányában, ám a hírek szerint már télen jelentős mozgás lesz az öltözőben. S a filléres külföldiek helyett, ezúttal már komoly futballisták szerződtetése is elérhetőnek tűnik. Jövőre pedig már nem csak álmodnak a Kánaánról, a Bajnokok Ligájáról, hanem el is jutnak addig.

Nos, eddig ennyit tett a „nemzetidegen” Várszegi. És Bognár „úr” figyelmébe ajánlom, hogy nem máséból, hanem a sajátjából adott. Amúgy be lehet szállni az üzletbe, ki lehet vásárolni a 80 százalékos üzletrészt. Senki sem tiltotta meg Bognárnak és a barátainak, hogy összedobjanak egy kis lóvét és megmentsék a Fradit, amiből akár üzletet is csinálhatnak…

Internetto 2001.08.16

net-boy Creative Commons License 2001.08.16 0 0 14
Vamzer:

"Akinek nemzeti kincs a Fradi, az nyisson egy bankszámlát, mint az árvízkárosultaknak, és fizessen be, mint nemzeti kincsre.
Ha meg ez nem megy, akkor a nemzeti kincs elvész, vagy megveszik mások.
Hol nyitottál bankszámlát a gyűjtésre?"

  • Csak lassan, lassan..

    A helyzet az, hogy a fradikara a partolo tagok es ugy altalaban a drukkerek egy igen nagy resze mar koltott, ajandekozott, adakozott eleget. Csakhogy a fradika egy olyan nemzeti kincs ami egy jo ideje csak nyeli a lovet de teljesitmenyt nem nyujt. E'l, e'ldegel a nevebol, a multjabol de ez a vegtelensegig nem mehet, ez termeszetes.
    Az viszont nem megoldas, hogy jon egy farok zsido es egyoldalu szerzodest irat ala a vezetoseggel amely ugye helybol torvenytelen. Na meg az sem latszik biztositottnak hogy varhelgyi ur majd ki is fogja meg egyaltalan ki is akarja majd fizetni a kezis lanyokat. Vagy te erre latsz valamifele garanciat? Mert en semmit a vilagon ha egyszer meg arra sincs penze ennek a palinak, hogy egy osszegben kifizesse a vetelarat.
    Szoval akkor miert is volna olyan fasza ha a varhegyi venne meg a fradikat?



  • Előzmény: vamzer (13)
    vamzer Creative Commons License 2001.08.16 0 0 13
    "Az én álmom egy ilyen mosodás, egy kicsit őrült, egy kicsit megszállott, de semmiképpen sem a pénzért építi a csapatot."

    Van egy javaslatom: szálljál be pénzzel Várszegi mellé.
    Ja, hogy nincs hozzá pénzed? Ez nem probléma, vegyél fel hitelt! Ja ,hogy nem akarsz eladósodni?

    Aztat mondjad már meg, hogy pénz nélkül hogyan fizetnéd ki a kézis csajokat, meg a többi szakosztály adósságait? A nagy lelked nekik nem elég.
    A nemzeti kincsre - Fradika - a Torgyán-féle köztörvényes akciókon túl melyik nemzeti lé pályázott még?
    Szép dolog a nemzeti érzület, de megint ott vagyunk, hogy "életünket és vérünket! (De zabot nem!)" Aztán amikor a zab kellene, akkor hova mehet a Fradika?
    Akinek nemzeti kincs a Fradi, az nyisson egy bankszámlát, mint az árvízkárosultaknak, és fizessen be, mint nemzeti kincsre.
    Ha meg ez nem megy, akkor a nemzeti kincs elvész, vagy megveszik mások.
    Hol nyitottál bankszámlát a gyűjtésre?

    Előzmény: Tonia (11)
    molar Creative Commons License 2001.07.31 0 0 12
    Valóban.
    A Fradit azonnal meg kell menteni a Fotextől.
    Nem úgy, mint a magyar földet az osztrákoktól, késve, tíz év után már nehéz lesz.

    (legalább osztrák zsidók (?) vették volna meg a földeket, akkor az Isten se mosná le Orbánról az antiszemitizmust, dörzsölhetnék tömpe újjas kezeiket a Dohány utca környékén)

    Előzmény: Lado Gyula Lajos (7)
    Tonia Creative Commons License 2001.07.31 0 0 11
    "Várszegi urat nem olthatalan sportszeretete vezérelte, hanem a biznisz. "

    Tulajdonképpen ez az én problémám is.
    Elmondom egy pár szóval, remélem nem számit zsidózásnak, mert nem szándékom.
    Annakidején a zsidó szó helyett másvallásút volt ildomos mondani, ami nemigen fedte a valóságot, dehát ez volt a korszellem.
    Szerencsére nemigen kellett a szót használnom, nem volt ugyanis jelentősége, nem kerültem olyan szituációba, ami indokolta volna. Most is nehezen írom, le mert még napjainkban is olyan pejoratív jelentést tulajdonítanak a szó használatának, amit szinte szégyell kimondani az ember, most azonban nem tudom megkerülni, mert Várszegi zsidóságával függ össze a mondanivalóm. Nem a vallása a probléma - hozzáteszem, nézetem szerint, - hanem az a szellem, ami általában a zsidók sajátja, az az üzleti szellem, ami a FRADI gondozásakor felveti a gondolatot: mi lesz a FRADI-val, ha netalán nem megy neki. Mindent megtesz vajon Várszegi úr, erején felül is netán, ahogy megtenné - nem akarom mondani, hogy magyar, hisz ő is az - mondjuk egy nem zsidó tulajdonos ? Vagy gyorsan túlad majd rajta, mint egy nem tejelő tehénkén ? Itt a probléma, a mentalitásban, és én nem mondom, azt, hogy ez általában baj, de a FRADI tekintetében szerintem nem csak az üzleti szempontokat kellene figyelembe venni. Persze, lehet, hogy tévedek, és Várszegi úr, úgy megszereti majd a FRADI-t, hogy az élete árán is megtartja, tenyeréből eteti, mint a galambot és pénzeli, pénzeli utolsó fillérjén is, mint ahogy Garas, a mosodás , a Magyarországon világhírű filmben, mondva: "Kell egy csapat"
    Az én álmom egy ilyen mosodás, egy kicsit őrült, egy kicsit megszállott, de semmiképpen sem a pénzért építi a csapatot.
    Egyenlőre azonban csak reménykedni tudok, hogy Várszegi egy „mosodás" lesz.

    Előzmény: Lado Gyula Lajos (7)
    Meleg Ítő Creative Commons License 2001.07.31 0 0 10
    Kedves molar,
    miből gondolod, hogy a holokauszt=sóbiznisz?
    miért nem foglalkozol inkább Sztálin, Rákosi, Kádár áldozataival. Mert ők nagyságrenddel többen voltak?

    ----Original Message------
    molar:
    "Heuréka! Rájöttem miért vették meg a Fradit'

    A holokausztipar legújabb projektje. Jó ideig ismét felszínen lehet tartani a zsidókkal való örökösnek tűnő foglalatosságot.
    Mi is ezt tesszük itt.

    Ez minden pénzt megér. Főleg cskély 2,4 milliárdot.
    "

    Előzmény: molar (-)
    Tamás Creative Commons License 2001.07.31 0 0 9
    Az lesz nagyon jó, ha végre rendberakják a fradit, és elkezdi rendesen hozni a pénzt (szerintem öt éven belül erre reális esély van), és azon nyavalyognak majd a drukkerek, hogy "a büdös zsidó lerakja a pénzt, brühühü".

    Hát nagyon fogok röhögni. Akkor is.

    Vajk Creative Commons License 2001.07.31 0 0 8
    Nagyon sok dolgot vagy rosszul ertelmezel, vagy szandekosan osszemosol.
    A fradi nem nemzeti kincs, legfeljebb a fradistaknak. Nyilvan lehet bizonyos nepszeruseget elerni azzal, ha a tonk szelerol megmenti a csapatot.De varszegirol elterjesztett hirek szerint(miszerint o zsido) ez a nepszeruseg egybol le is nullazodik, nullszaldos lesz, hiszen megmenti, ez 5 jo pont, de zsido, ez 3-4-5 rossz pont.(mar akinek. nekem nem. Igaz a fradi megmentese sem dogobtatja meg a szivemet)
    Irtad azt is, hogy mit szolnanak, ha valakik meg szereztek venni az mtk-t. Ehhez egyetlen egy dolog kell: szandek, hogy eladjak. Es ha megvan a szandek, gondolom nem fognak a szerzodes alairasa utan kardjukba dolni, hiszen ok akartak igy. Mint ahogy a fradi vezetese is akarta a szerzodest.
    Eleg hibas dolog az erzelmekre alapozni, hiszen ez egy uzleti tranzacio.
    Ami pedig azokra vonatkozik, akik inkabb erzelmi oldalrol kepesek ezt megkozeliteni, nekik csak annyit kell szem elott tartaniuk, hogy ezzel a kedvencuk megmenekult a szegyenteljes csodtol.
    A baj azzal van, amikor az uzletet erzelmekkel es az erzelmeket uzlettel mossak ossze.
    Ket teljesen kulon sikon vannak es ha szet tudja valaki ezt valasztani, akkor kristalytiszta a dolog mindket dimenzioban
    Nem kell zsidozni, nem kell gyulolkodni: elvezni kell (mar aki elvezi ezt a szinvonlat) a focit.

    Előzmény: Lado Gyula Lajos (7)
    Lado Gyula Lajos Creative Commons License 2001.07.31 0 0 7
    Van abban valami zseniális, ahogy Fotexék megkomponálták ezt az "üzleti" tranzakciót. Igazából, -a whitefülűek számára,- semmi különös nincs ebben, csak talán az "elegancia", ahogy ez a "jól körülhatárolható üzleti csoport" átsiklik bizonyos nem elhanyagolható érzelmeken.
    Tegyük fel, hogy Várszegi urat nem olthatalan sportszeretete vezérelte, hanem a biznisz. A Fradi ugye nemzeti érték, megmentése közügy. Mijen szép! Mindenki boldog, Fradika túlél, Várszegi úr is komolyabb esélyekkel latolgathatja a bajnoki címet. Nemzetközi kupaszereplések, játékospiac, reklámbevételek miegymás. Évi hatszáz milla nem olyan nagy lóvé számára, főként, hogy valójában szinte azonnal megtérül. Hol itt a probléma?
    A probléma nem is a papirokon, hanem a fejekben van. Kéremszépen mit szólnának Várszegi uramék, ha mondjuk egy jómódú, őszhajú osztrák és bajor urakból álló bajtársi egylet jólhangzó vételi ajánlatot tenne az MTK-ra? Természetesen vállalva a csapat további finanszírozását, lehetőséget adva a kissé erőteljesebb német bajnokságbeli csapatokkal való gyakori, közös edzőtáborozásokra, stb...
    Tényleg örülnének? És a Hagyomány? A Tradition?
    Kár is tagadni, az MTK valóban mindig is a zsidó polgárság élcsapata volt, ezért is élhette túl az egykori fúziót a Vörös Meteor Egyetértéssl. Akkor is érdekes módon a VM adta oda mindenét, az MTK csak a nevét hozta, mégis ki emlékszik már az Egyetértésre? Mert volt mögötte olyan, jó (azonos?) érdekérvényesítő réteg, ami továbbvitte az MTK-t.
    Vajon a Fradit ki menti meg? Van itt olyan erő, ami kiszabadíthatja ugyanebből a pénzügyi érdekszférából? A Fradi nem hagyomány? De igen, csak a mi hagyományaink nem pénzalapúak. Illetve láthatóan nem válthatók guruló forinttá olyan egyszerűen. Lassúak vagyunk ilyen tekintetben ezt számos belgazdasági, kereskedelmi felsmerésünk igazolja. Mármost az a kérdés még, hogy kik azok a "mi" ebben a vonatkozásban. Hát igen. Ez kérdés marad továbbra is. Nem dekódolok.
    Vámpír Creative Commons License 2001.07.31 0 0 6
    Lehet ebben igazság. Csak az a baj, hogy amikor az SZDSZ elindítja a legújabb gyűlöletprojektet, mindig van, aki bedől a provokációnak. A Fradinál Bognár, a buziknál Tarlós, aztán máris lehet szaladni az AI-hoz, hogy Mo-n antiszemitizmus, meg toleranciahiány van. TGM Rulez!
    :)
    Aradi Zoltán Creative Commons License 2001.07.31 0 0 5
    Ha egy vállalkozó ekkora "jótékonykodásba" kezd, az már régen tönkrement, és ezt akarja takargatni, erre akar majd hivatkozni, ha kiborul a bili.
    Gombóc Arthur Creative Commons License 2001.07.31 0 0 4

    "Látta valaki, hova érkezett ez a summa?"

    Még csak várja, hogy ő megkapja-e a summát. Csak nem képzelted, hogy megkuporgatott fillérjeiből a sportot akarja támogatni ? Várja, hogy megkapja-e a várva várt bankkölcsönöket, meg a Fradi pálya körüli földeket, addig egy tapodtat sem. Ha nem kap pénzt, oda a FRADI „megmentése". A szerződésben ki is kötötte, hogy ő visszaléphet.
    A FRADI nem.

    Előzmény: dödöle (2)
    vamzer Creative Commons License 2001.07.31 0 0 3
    Csak úgy:

    A Várszegi-féle 2.4Mrd Ft-ból 0.00001 Ft se érkezett a Fradi futtball KFT-be. A Fradi, mint klub adta el a futbballszakosztályt, és ő kapta a pénzt, nem a futtballszakosztály. (ami pénz is egyébként csak 600MFT évente, négy évre elosztva.)
    Amúgy meg:
    "A fradit évek óta lopják, ki tudja miféle nációk"
    Magyarok. Magyarok lopják évek óta. Az utóbbi kb. 6 évben kb. 700MFt-ot loptak ki a magyarok.
    Ez nekünk biztos jó, hogy magyarok lopták eddig.(Részesedtél belőle? Csak megkérdeztem, na.)
    Az sokkal jobb lopás, mint a zsidóké, akik azzal kezdik, hogy benyomnak pénzt.
    Rohadt zsidók, hogy arra van pénzük, hogy nekünk adják, tényleg rohadtak.
    Rendes magyar nem ad, csak elvesz, az érthető, és tiszta.
    De ezek helyből gyanúsak, hogy ezek adnak..!

    Előzmény: dödöle (2)
    dödöle Creative Commons License 2001.07.31 0 0 2
    A fradit évek óta lopják, ki tudja miféle nációk.
    Várszegi legalább megvette 2,4 millér. Látta valaki, hova érkezett ez a summa? Ha valóban megjött a Szabadi is megérdemelne egy rendkívüli levegőzést a tömlőcből, az Ő 50-100 millás reklám felülete ekkora bónit hozott. Melyik csapatot lehetne ennyiért elpasszolni. Talán a Szabadi lenne a megváltónk? Az MTK mennyiért ment el? Ki kapta alóvét?
    Előzmény: molar (1)
    molar Creative Commons License 2001.07.31 0 0 1
    Első blikkre az embernek mégiscsak reménykedni illik, hogy a Várszegiben dúló sportszeretet vezérelte.
    Aztán a blikk után jön a szomorú valóság.
    Előzmény: vadállat (0)
    vadállat Creative Commons License 2001.07.31 0 0 0
    Burkoltabban - de ilyen s0káig tartott?
    Előzmény: molar (-)
    molar Creative Commons License 2001.07.31 0 0 topiknyitó
    Heuréka! Rájöttem miért vették meg a Fradit'

    A holokausztipar legújabb projektje. Jó ideig ismét felszínen lehet tartani a zsidókkal való örökösnek tűnő foglalatosságot.
    Mi is ezt tesszük itt.

    Ez minden pénzt megér. Főleg cskély 2,4 milliárdot.

    Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!