Keresés

Részletes keresés

Erfahrungen Creative Commons License 2019.11.19 0 0 36

Sziasztok! 

 

Én is babysitterkedtem, és nyugodtan mondhatom, hogy soha többet nem vállalnám ezt a munkát. 

 

Aki mégis belevág, annak figyelmébe ajánlom az én tapasztalataimat. 

 

-Ha gyermekfelügyeletet bíznak rád, és ebben meg is állapodtok, akkor a házi -és ház körüli munka már nem a te feladatod! De mindig kérdezz! 

 

-Ami túl szép, hogy igaz legyen, az nem igaz! (Pl.: ha látványosan felülértékeli a szülő a gyereket, az már gyanúra adhat okot, ne gondold, hogy egy apa/anya, aki a gyerekét másra bízza, teljesen objektíven látja őt,hiszen nagyon keveset van a kicsivel...ez sajnos szintén tapasztalat) 

 

-Az első olyan alkalommal, amikor megaláznak, sértegetnek, menekülj!!! Igen, ez is előfordulhat. 

 

-Jól figyeld meg a szülőket, ha nem szimpatikusak, de ha csak valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag nem érzed magad jól a közelükben, bármennyire is kéne a munka, ne fogadd el!  A saját érdeked! 

 

-Ha a telefonos, videóchates interjúkon látványosan mellőzi(k) a szülő(k) a gyerek(ek) jelenlétét, gyanakodj! És szintén passzold le a lehetőséget. 

 

-Ugyanez vonatkozik a személyes találkozásra, amin bár részt vesz a gyerek, de ha látod, hogy neveletlen, szemtelen, hidd el, ott a szülőkkel is lesz jónéhány konfliktusod. 

 

-Nem bántás, és nem általánosítás, de ha külföldre mész gyerekekre vigyázni, inkább mellőzd magyarként a félig, vagy teljesen magyar családot. 

 

-Ha már ott vagy, de nem érzed jól magad, ne húzd az időt, inkább mondj fel, keress másik családot, vagy menj haza, de minél előbb jelezd, hogy el szeretnél menni. 

 

Ezekre javaslom, figyelj, mielőtt külföldre mész, sok kellemetlen meglepetéstől megóvod magad. 

 

Egy kalappal Mindenkinek a tervei megvalósításához! 

 

 

 

 

 

Zaphira19 Creative Commons License 2019.01.24 0 0 35

Szia! Enna vagyok, Budapestről! Szeretném én is letenni a Babysitter vizsgát, de még nem tudom, hogy a fenébe kezdjek hozzá ehhez a dolgozat témához! Kérlek segíts! Bocsáss meg de az a dolgozat téma amit te is kérdeztél engem is nagyon érdekelne, te kaptál választ? Ha igen, örülnék neki, ha privátban folytatnánk arrya19@gmail.com

 

Üdv Enna

Előzmény: iLieKo (34)
iLieKo Creative Commons License 2018.11.27 0 1 34

Kis segítségre volna szükségem egy dolgozathoz. 4 éves bárányhimlős gyermek napirendje a bébiszitter feledatainak tükrében. Köszi!

banjaz Creative Commons License 2015.07.14 0 0 33

Kedves anyukák!

Én tanácsot szeretnék kérni. 14 éves lány vagyok és szeretnék gyerekekre vigyázni. Ti esélyt adnátok nekem? Van értelme keresgélnem, kérdezgetnem? Vagy alapból inkább tapasztaltabb  felnőtteket bíznátok meg.

  

ZsuzsannaL Creative Commons License 2008.10.24 0 0 32
Sziasztok,

folyamatosan keresünk Angliába, Írországba, Hollandiába, Belgiumba, Németországba, és Ausztriába megbízható au-paireket, babysittereket.

Sok sikert!

Üdv:

László Zsuzsanna
Au-Pair Agency Hungary
www.aupairagency.hu
zsicran Creative Commons License 2008.01.09 0 0 31
Sziasztok!

Tanácsra lenne szükségem. Babysitter vagyok és az egyik családom (ahol 6 gyerek van) elvinne magával síelni 5-6 napra.Napközben, amíg ők síelnek a 6 hónapos babára kellene vigyáznom. Azt még nem tudom, hogy este, síelés után mennyire kellene aktívnak lennem, esetleg lenne-e szabadidőm. A kérdés az anyagiakkal kapcsolatos. Kb. mennyit kérhetek el ezért a munkáért? Mennyit ha az estéim szabadok, és mennyit ha reggeltől estig szükségük van a segítségemre?
ubi84 Creative Commons License 2006.11.02 0 0 30
bocsesz, én inkább érdeklődni szeretnék. 22 éves leányzó vagyok, és úgy néz ki kipróbálnám magamat a gyermekfelügyelésben. főle német nyelvterületre szeretnék menni, nos ezzel nincsen is baj( eddig úgy néz ki). most viszont egy kicsit megrebbentem, ugyanis elég sok kellemetlen élményt hallottam a német gyerekekről, hogy nagyon neveletlenek és nem lehet velük bírní. kérlek mondjátok, hogy ez nem igaz, azért nem olyan gonoszak ők, és nem fognak bántani:)))). szóval nagy szeretettel és hálával fogadnék minden beszámolót, illetve személyes élményt, hogy ez bizony igaz, és így van, vagy nem igaz. Ide is írhattok, de az email címemre is: saib84 @vipmail.hu.
Ja és annak mégjobban örülnék, ha valaki( esetleg) tudna ajánlani egy frankó családot, ami bevált neki. Amúgy mint már mondtam 22 éves vagyok rajztanár-művelődésszervező szakon végeztem az idén Kaposváron. Középfok német hm.... ennyi azt hiszem magamról, ja és német nyelvterület érdekelne( főleg Ausztria, de jöhet azért más is), tudok főzni, házat vezetni egy kicsit:)) a másságot is elfogadom, mert mint tudjuk relatív, kinek a pap, kinek +a papné.
Na a segítséget előre is köszi: ibolya
nosztalgika Creative Commons License 2006.08.21 0 0 29
Leinformálható, lelkes, egyszemélyes aupair-ügynökség keres au-pairt egy Rajna vidéki német családnak.
Az au-pair legfontosabb feladata az lenne, hogy délelöttönként (7-13.30) vigyázzon a család kisebbik, két éves kisfiára (a nagyobbik öt és fél éves). Ehhez járulna még kb. heti hat óra házimunka. Az esték és a vasárnapok mindig szabadok, nyelvtanfolyam látogatása garantált. Zsebpénz 260 Euro/hónap + lakás, étkezés ingyen + beteg- és balesetbiztosítás.
Olyan lányok/fiúk jelentkezését várjuk, akik nemcsak pénzt szeretnének keresni, hanem elsösorban a német nyelv, kultúra érdekli öket. A család nem olcsó cselédre vágyik, hanem "család-bövítményre", aki örömmel veszi, ha mindenhová magukkal viszik öt (családi születésnap, hétvégén élményfürdö, stb.). Jogosítvány, komolyabb fözni tudás nem szükséges.
Jeletkezni (lehetöleg vonalas telefonszámmal) a info@aupair-basis.de címen lehet.


Általános információk az ügynökségröl:

Au-Pair Németországban

Au-Pair:
(ejtsd : o-per, franciául: „kölcsö-nös előny ») – így hívják Nyugat-Európában azt a bébiszittert, aki külföldről érkezett, hogy alaposan megismerkedjék egy országgal. Ő nem turista, nemcsak utazik, nézelődik, nem hotelekben száll meg, nem vendéglőkben étkezik, hanem benne él, szerves része lesz a megismerendő kultúrának. Jó esetben vendéglátó családjának tiszteletbeli tagjává válik, életreszóló barátságot köt a felnőttekkel, és « nagytestvére » lesz a család gyermekeinek. Szabad idejében nyelvtanfolyamot, kultúrális rendezvényeket látogat, új barátaival szórakozóhelyekre jár. Az au-pair-év (ami kevesebb is lehet mint egy év, általában min. 3 hónap) letelte után esetleg úgy dönt, hogy él a vendéglátó ország adta törvényes lehetőséggel, és tanulmányi vízumért folyamodik, hogy külföldön szerezze meg diplomáját, vagy végezzen kiegészítő tanulmányokat már meglevő képesítése mellé.
Az au-pair mindezért cserébe heti kb. harminc óráját a vendéglátó család rendelkezésére bocsájtja. Ez alatt az idő alatt gyermekekre vigyáz, segít a háztartásban. Heti legalább egy napja teljesen szabad, és családbeli kötelezettségei nem hátráltathatják abban, hogy nyelvtanfolyamra járjon.
Az au-pair-nek külön szobája van, a családdal együtt étkezik, betegség- és balesetbiztosítását családja fizeti. Az au-pair-nek 12 hónap ott-tartózkodás alatt egy hónap fizetett szabadság jár.
Az au-pair családjával nem munkaviszonyban áll, ezért nem fizetést, hanem zsebpénzt kap, ami Németországban jelenleg havi 260 Euro. Amennyiben a családdal nem állapodnak meg másként, akkor az au-pair ebből a pénzből fizeti nyelvtanfolyamát, ami körülbelül havi 40-45 Euróba kerül (heti négy-hat órát véve alapul).

Kedves Fiatal!

Erről a lehetőségről bizonyára nem most, nem erről a szórólapról értesülsz először. Feltételezem, közelebbi, vagy távolabbi ismeretségi körödben vannak olyanok, akik megpróbálkoztak az au-pair-séggel. Volt, akinek nagyon jól sikerült, aki remekül megtanulta a nyelvet, megismerte az országot, jól érezte magát családjában. És volt olyan is, aki sajnos rosszul járt: rövid levélváltás, fotócsere után egyszer csak ott találta magát egy sötét, levegőtlen lyukban, egy barátságtalan család szélére szorulva, « cselédsorban », ahonnan még tovább lépni, másik családot keresni sem tudott, hiszen nem volt rá lehetősége, hogy internetezzen, telefonáljon. Mit volt mit tenni hát, hazajött szegény, rossz esetben egyetemi féléve(ke)t, sok pénzt elveszítve. Ilyen esetekről én is sokat hallottam saját au-pair-jeimtől, és olyanoktól, akiknek segítettem otthagyni tisztességtelen családjaikat, és újakat, jobbakat keresni. Értem tehát, miért félsz beleugrani ebbe, még ha alapjában véve tetszene is Neked a dolog. De mit szólnál hozzá, ha lenne más, ügyesebb megoldás?

Frissen alapított au-pair-ügynökségemet « Basis »-nak neveztem el, mert bázisa, kiindulópontja akarok lenni azoknak a fiataloknak, akik vállalkoznak erre a nagy kalandra. Hozzám érkeznél tehát, én vennélek gondjaimba, én segítenék családot keresni, velük a részleteket letárgyalni. A család nálam látogatna meg Téged, és hozzám jöhetnél vissza, ha mégsem éreznéd jól magad az egy-két hetes próbaidő alatt. Ezért a segítségért, a teljes ellátásért Neked nem kellene fizetned semmit. A közvetítésért a család fizetne, nem Te, Te csak a kiutazást fedeznéd. (Expresszautóbusz Budapest-Frankfurt/Main oda-vissza kb. 35000 Forint.) Az au-pair vízum, amelyet a területileg illetékes Idegenrendészeti Hatóság állít ki számodra Németországban, csupán formalitás, hiszen az EU polgára vagy.

Jól hangzik ez így, elsőre ? Örülök neki!

De vajon valóban akarod-e Te ezt ? Vajon valóban alkalmas vagy-e rá, hogy egy évig egy másik család tagja légy, önállóan közlekedj, járj nyelvtanfolyamra, szórakozz, szerezz új barátokat, tapasztalatokat, vagyis « el-boldog-ulj » új közegedben ? Kérlek, nagyon őszintén próbálj válaszolni most magadnak a következő kérdésekre :
- Nyitott vagy-e új, más, a Tieidtől különböző normák, értékrendek felé ? Tudomásul tudod-e venni, hogy « ahány ház, annyi szokás », vagyis nem feltétlenül erkölcstelen család az, ahol nem húsleves és rántott csirke a vasárnapi ebéd ?
- Vagy-e annyira bátor és önálló, hogy szólsz, ha valami nem tetszik Neked, ha valamin változtatni szeretnél ? Vagy inkább hallgatsz, és némán szenvedsz ?
- Tudsz-e jól, higgadtan, kedvesen kommunikálni? Vagy sértődős, „süntermészetű“ vagy?
- Elhiszed-e, hogy eddigi baráti köröd nem zárt egység, tovább bővíthető, a jövőben megismerendő új, izgalmas emberekkel ? És hogy az igazi barátságok nem szűnnek meg, csak azért, mert egy-egy találkozás között eltelik pár hónap, netán egy egész év ?
- Nagy kalandnak, esélynek fogod-e fel a külföldi tartózkodást, örülsz-e neki ? Vagy inkább bánatos vagy, és úgy érzed, száműztek hazádból, és « más ember cselédjének » kell menned, hogy megszerezd a későbbi pályafutásodhoz elengedhetetlenül szükséges nyelvtudást ?

Ha az első kérdésekre válaszoltál igennel, akkor úgy tűnik, hogy az au-pair-ség Neked való dolog, összeegyeztethető személyiségeddel. Ez a legfontosabb, mert ez az alapja mindennek, az egész külföldi évednek.

Azonban az itt következő kvalifikációk sem elhanyalgolhatók. Fontossági sorrendben írom ide őket. Minél több kérdésre felelsz igennel, annál több család közül választhatsz.
- Van-e legalább alapfokú német nyelvtudásod? Középfokú persze még jobb. (Angollal sem indulsz teljesen esélytelenül, elég sok családban beszélnek angolul.)
- Foglalkoztál-e már gyerekekkel egy kicsit? (Unokaöcs, unokahúg, szomszéd kisgyerek, nyári tábor, stb.)
- Tudsz.-e vasalni, takarítani, legalább alapfokon főzni?
- Tudsz-e úszni, biciklizni, esetleg korcsolyázni, görkorcsolyázni, síelni?
- Van-e jogosítványod, ÉS vezetési gyakorlatod?
- Játszol-e valamilyen hangszeren?
Ha különleges képzettséged, tapasztalatod van, pl. hátrányos helyzetű gyerekek ápolásában szerzett tapasztalat, akkor persze még jobb helyre is kerülhetsz.

További információkkal szívesen állok rendelkezésedre az info@aupair-basis.de emailcímen.
VilágSzilom Creative Commons License 2006.07.15 0 0 28
Nekem az lenne a kérdésem, mennyire gyakori az, hogy kifejezetten idősebb (50 körüli) babysittert keresnek, mennyiben várnak el mást, mint mondjuk egy huszonéves lánytól, mennyivel kap több/kevesebb pénzt, és egyebek (illetve ha bárki tud ilyen angliai családot, az kérem írjon a vilagszilom@freemail.hura). Ebben az esetben a testnevelő tanári pálya, és két saját gyermek felnevelése van az illető háta mögött, hátrány viszont, hogy még nem tud angolul, tehát csak kint élő magyarok jöhetnek szóba.
Kotsi Creative Commons License 2006.07.14 0 0 27
Sziasztok!!!

En mostanaban kezdtem el erdeklodni a babysitterkedes irant...
Meg tudnatok mondani, hogy mennyi a legkevesebb ido amig alkalmaznak valakit...
Arra gondolok pl csak egy honapig is lehetek babysitter, vagy esetleg ket hetig....?

Tudom furcsa kerdes de sajnos sporttevekenysegem miatt nincs tobb szabadidom...
Skukki Creative Commons License 2005.06.07 0 0 26

Sziasztok!

Megint én vagyok, H.Annamária, a M.Rádiotol.

Az e-mail cimemet is megadom Nektek: skukalek@freemail.hu

A telefonszámom változatlan: 0630-4949-014

Mielőbb várom müsoromba a bátrabbak jelentkezését!

Köszönöm.

Skukki Creative Commons License 2005.06.07 0 0 25

Szia.

 Hornyik Annamária vagyok. A Magyar Rádió egyik munkatársa.

 A telefonszámom: 0630-4949-014.

 Ha bárkinek, bármilyen tapasztalata van külföldön eltöltött babysitteres munkássága során-legyen az negatív vagy pozitiv-mindenképp keressen meg!

 A müsorunkba keresünk hozzászolokat.

Előre is köszönöm.

Előzmény: Kelda (24)
Kelda Creative Commons License 2003.08.04 0 0 24
Szia
Szerintem nézd meg a http://www.A3group.hu/ honlapot. Én most adtam be a jelentkezési lapomat és várom, hogy válaszoljanak.
Előzmény: ViCa R5 (23)
ViCa R5 Creative Commons License 2003.08.01 0 0 23
Sziasztok!
Ha tudtok valamilyen megbízható irodát, (szeretnék Angliába kijutni, gyerekekre vigyázni) légyszi adjatok meg cimeket!
Köszi!
Vica
Kelda Creative Commons License 2003.07.25 0 0 22
Hát elég régen volt hozzászólás és nem igazán tudom, hogy ezekből mi valós még és mi nem, szóval ha van valakinek valami friss, vagy még mindig aktuális ötlete, tanácsa azt szívesen olvasnám itt. Én még csak most készülök kimenni Angliába vagy Amerikába és valami többek szerint is megbízható irodát keresek.
Ódri Creative Commons License 2001.08.30 0 0 21
Az, hogy van kisgyerek a családban, nem azt jelenti, hogy tudsz is bánni vele, pláne máséval.
Meg ezt nem is tudod egy-két nap alatt megtanulni.
Teljesen más egy gyerek, amikor anyuci vagy valaki más is ott van, és vagy vele mondjuk egy-két órát, meg más az, amikor kettesben vagytok, és nonstop vele vagy, és te felelsz érte.
Amúgy idővel egyre elővigyázatlanabb leszel:-)))
Előzmény: Classic Girl (20)
Classic Girl Creative Commons License 2001.08.28 0 0 20
Köszi. Nem ijedtem be, csak nyaralni voltam.

Ok minden tiszta. Van kisgyerek a családban. Csak hát nem tudok annyira angolul. De majd a gyerek megtanít. Ez is jó közös program.

én -What is this?
Ő: -book ...stb...

:)

Előzmény: Ódri (17)
Ódri Creative Commons License 2001.08.10 0 0 19
Első alkalom: próbálj meg természetesen viselkedni, beszélj értelmesen a gyerekhez, tehát nem kell gügyögni, stb. Legelőször is mondd meg neki a neved és kérdezd meg tőle az övét. (ha még nem beszél, akkor persze nem kell:-) Utána beszélgethettek bármiról. Jár-e már oviba, mit szeret, akármiről, ami eszedbe jut.
A megszokás gyerekfüggő. Ha már a többedik vagy, akkor könyebben megy, feltéve persze, ha nem volt nagyon szörnyű az elődöd. Van amikor hosszabb idő szükséges. Fontos, hogy mindig normálisan viselkedj vele, ne akard a főnököt játszani, próbálj inkább a barátja lenni, akire mindig hallgat. Ja és persze ne hagyd, hogy hisztivel, könyörgéssel levegyen a lábadról. Legyél határozott. De ez egy bonyolult dolog, és nagyon függ a gyerek nemétől, korától, viselkedésétől. Igy látatlanba nem nagyon lehet mit mondani, irj inkább valamit a gyerekről.
elkényeztetés:
A gyerek tudtára kell adni, hogy te nem anya vagy apa vagy. Tehát, ha a gyerek azt mondja, hogy de anya megengedi, akkor meg kell neki mondani, hogy oké, majd anyánál csinálod, én nem engedem meg.
Ne foglalkozz vele, ha valamit hisztizik, vagy ilyesmi. Akkor is csináld meg, amit akarsz. Idővel úgyis rájön, hogy felesleges a hiszti. Tehát, ha mondjuk nekiáll dobálni a játékait, hogy ő márpedig ezt nem akarja, akkor mondd neki, hogy nem szabad, vedd el tőle, fogd le a kezét, stb.
Szülő: hát az gáz dolog. Igyekezni kell, hogy ez ne forduljon elő. Mert hiába szeret a gyerek, a szülő dönti el, hogy alkalmaz-e téged. Meg kell oldani a konfliktust. Persze neked is be kell tartani néhány szabályt. Nem turkálsz a lakásban, nem szólsz bele a szülők dolgába, pláne nem, ha a gyerekkel foglalkozik, mégha úgy is látod,hogy ökörség, amit csinál.
Előzmény: sélli (18)
sélli Creative Commons License 2001.08.10 0 0 18
Én itt vagyok. Pár kérdés:

Hogyan viselkedj vele/velük az elsö alkalommal?
Mennyi idö míg megszokják az új idomárt?
Mi van akkor, ha a szülök elkényeztették öket, és nem törödnek azzal amit mondassz nekik? Mennek a saját fejük után?
Mi van ha a szülökkel kerülsz konfliktusba?

Előzmény: Ódri (17)
Ódri Creative Commons License 2001.08.09 0 0 17
Beijedtél?:-))
Ódri Creative Commons License 2001.08.07 0 0 16
De ezen kivül még egy csomó minden van kezdve a tanulási, játék módoktól, a mit csinálj ha maszturbáláson kapod a gyereket, stb:-))
Csak kérdezz nyugodtan, délelőttönként net közelben vagyok, ilyenkor nyaralnak a gyerekeim, meg szülőkkel vannak, nem nagyon van sajna meló:-(
Ódri Creative Commons License 2001.08.07 0 0 15
Hát elvileg a gyerekkel való foglalkozásba beletartozik az ő kajájának elkészitése, az elpakolás utána, esetleg a ruhájával is neked kell foglalkozni. De a szülők még kérhetnek tőled házimunkát is, de akkor azért külön kell fizetniük.
Hogy mi mindent kell csinálnod a gyerekkel, azt a szülők valóban megmondják.
Vigyáztál már gyerekekre egyántalán?
Mennyit kell vele foglalkozni:
Hát elvileg ha vele vagy, akkor csak vele foglalkozol. De egy 3,5 éves már eljátszik a többi gyerekkel is, és akkor nem igényelnek téged. De akkor is figyelni kell rájuk, mert képesek hülyeséget csinálni. Javasolhatsz nekik te is játékokat, és játhatsz is velük. Ez bármi lehet, babázás, kirakózás, stb.
Igen, folyamatosan kell őket nézni, mert bárhova nyúlhatnak, bújhatnak, üthetik egymást, magukra ránthatnak valamit. Nem feltétlen azért, mert nem tudják, hogy nem szabad, hanem mert amig nem tapasztalták, addig nem tudják, hogy ez miért is rossz.
Egy ekkora gyerek már elég értelmes. Beszélni már egy csecsemőhőz is kell. Kell őket tanitgatni is. És ők is kérdezgetni fognak, hogy ez mi, az mi, ez miért (ezzel az agyára mennek az embernek:-)) Ilyenkor úgy kell neki elmagyarázni, hogy meg is értse, a saját kis gyereknyelvén. Ha szerencséd van, és érdeklődő gyerek, nemcsak a játék érdekli, na meg elfogad téged, akkor nagyon sok mindenre meg lehet tanitani. Lassan elkezdik majd érdekelni a betűk meg a számok, a Nap, a csillagok, a fizika, a minden.
Tévé: én csak akkor engedem elé a gyereket, ha mondjuk többen vannak, és nem hajlandók együtt lenni, vagy a kedvence van (de ebből csak egy-kettő lehet!) vagy én vagyok túl ideges a gyerekhez, és akkor jobban jár a mesével:-))) Szóval nagyon ritkán. Inkább én játszok vele valamit.
Fegyelmezés:
Ezt a szülővel kell megbeszélned, hogy hogy fegyelmezheted a gyereket. Természetesen soha nem ütsz meg gyereket, még akkor se, ha szülő megengedné!!! Általában elég is nekik, ha csúnyán ránézel, vagy hangosabban rászólsz, vagy megfogod a kezét, nem engeded el, és elmagyarázod neki, hogy miért is nem lehet, de remekül lehet fenyegetni a szigorúbb szülővel is:-)) Hogy ha ezt apa megtudja. Bár ez nem szép dolog az apával szemben.
Előzmény: Classic Girl (14)
Classic Girl Creative Commons License 2001.08.06 0 0 14
külföldön!

amit szeretnék tudni. mennyit kell velük foglalkozni, és mennyire kell vigyázni rájuk. folyamatosan kell őket nézni, mert még nem tudják hova mit "nyulkáljanak". vagy úgyis elmondják a szülők nem? meg hogy ők mennyit értenek, mennyire kell beszélgetni vagy tanítani őket, á hagyjuk. a szülők tutti elmondanak mindent!!!

köszi, de azért írhatsz tapasztalatot.

Előzmény: Ódri (13)
Ódri Creative Commons License 2001.08.06 0 0 13
És pontosan mire is vagy kiváncsi?
Itthon dolgoznál vagy külföldön?
Előzmény: Classic Girl (12)
Classic Girl Creative Commons License 2001.08.05 0 0 12
szia Ódri!

3,5 éves ikrekről lenne szó. segítség!

Előzmény: Ódri (10)
Classic Girl Creative Commons License 2001.07.30 0 0 11
oké

akkor maradj vonalban. kérdezlek ha "megkaptam" a gyereket/keket! :)

köszi

Előzmény: Ódri (10)
Ódri Creative Commons License 2001.07.30 0 0 10
Nekem csak a budapesti babysitterkedésről van tapasztalatom. Bármilyen korú és nemű gyerekről tudok felvilágosítást adni:-))
De azért sok sikert neked Classic Girl:-))
Classic Girl Creative Commons License 2001.07.29 0 0 9
szeptember 14-én.
Előzmény: krég (8)
krég Creative Commons License 2001.07.25 0 0 8
mikor mész?
KaRmInCa Creative Commons License 2001.07.25 0 0 7
A cím: www.aupair-agency.com
Az angollal kapcsolatban nem tudok hozzászólni, szerintem nem lesz probléma, bár én úgy mentem ki, hogy azért tudtam valamennyire.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!