Keresés

Részletes keresés

BalkuB Creative Commons License 2001.05.15 0 0 4
Index nem kötelező tartozék nagymotoron sem, csak ha van fenn, akkor működnie kell. 2 tükör, jó fékek, megfelelő profilmélység a gumikon, hátsó, vagy mindkét fékkel működtethető féklámpa, EU szabványnak megfelelő világítás, az tökmindegy, hogy halogén vagy sima bilux, csak a lámpaüveg stimmeljen hozzá. Szokták még a kormány- lengővilla- kerékcsapágyakat nézni, de azt vizsgáztató válogatja, mennyire. Izzókészlet, EÜ-csomag kötelező. Van valami zajszintmérés is elvileg, nekem legutóbb ez abból állt, hogy a vizsgabiztos megtúráztatta a gépet:) Simsonnál gondolom, nem mérvadó a zajszint, mégha 70 köbcentis is:) Lehet 1 személyre is vizsgáztatni nagymotort, csak Simsonnál semmi értelme. 2 személynél kell az utaslábtartó, és az ülésre középre egy kapaszkodó pánt. Simsonon gyárilag rajta van, ha jól emlékszem, ha nem, körbe kell kötni egy övvel és kész. Km-óra, reflektor visszajelző lámpa... azt hiszem ennyi. Ja, és motorra még legjobb tudomásom szerint itthon nem kell zöldkártya. A-s jogsi felesleges, A1 bőven sok a Simsonra:) Egyébként 3 lépcsős a jogosítványrendszer, van A1 125cm3 és 11kW, A korlátozott, ennek csak teljesítménykorlátozása van, nem emlékszem, pontosan mennyi, és van a korlátozás nélküli A. 21 év fölött bármelyik megszerezhető, csak az első motoros jogsi esetén kell egy PÁV vizsga a korlátozás nélkülihez. Remélem, tudtam valamit segíteni, és bocs, ha hosszú volt...
Előzmény: Tonx (1)
Infomaker Creative Commons License 2001.01.30 0 0 3
Kösz az infókat, de ááá én már A jogsit csak piacon vennék, komolyan. Autóra még leraktam rendesen, de az A val nem szaroznék...
Előzmény: Dobcsi (2)
Dobcsi Creative Commons License 2001.01.30 0 0 2
Igen valami ilyesmi. De először csak A1-et adnak. Az csak 150 ccm3-ig jó. Aztán egy év múlva lehet újravuzsgázni "nagy" A-ra.

Tonx Creative Commons License 2001.01.28 0 0 1
Simsonbol ugy lehet nagymotort csinalni hogy kell
aku, sebessegmero ora, indexek jobbra balra, labtarto rendszam roldkartya vizsgaztatni kell meg A kategorias jogsi. Ha jol emlekszem.
avantage Creative Commons License 2001.01.28 0 0 0
2 szemely csak motorkerepkaron, magyarul nagymotoron lehet. Ahhoz meg ugye A kategorias jogsi kell.
A segedbol egyebkent en sem tudom, hogy lesz nagymotor.
Előzmény: Infomaker (-)
Infomaker Creative Commons License 2001.01.28 0 0 topiknyitó
Hi!
Hogy lehet hivatalosan is 2 embert vinni simsonnal? Ha tetetek rá rendszámot, meg lábtartót? Levizsgáztatom? Sima autójogsim van csak... Szóval hogy megy ez?
Kösz
INfomaker

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!