Keresés

Részletes keresés

Anci72 Creative Commons License 2003.07.23 0 0 4601
A NONI beszerezhető a o6 7o 283 2o 83elefonon és jó a kandidásoknak is- szeretettel Béky László

Béky L. alapján...

A.

Leila33 Creative Commons License 2003.07.23 0 0 4600
Üdv Mindenkinek! Hallott már valaki a NONI juice-ról? Kandidásoknak ajánlható? Ha esetleg próbálta már valaki, légyszi írjon. Köszi L
Rabsz Olga Creative Commons License 2003.07.18 0 0 4599
ejnye, a candida mértékegysége kanderel per newtonméter, mindenki tudja, elégciki....

egyébként belekotyogva mindebbe: az imádott gasztroturkász dokimat idézve a candida diéta egy humbug

én sem nem vagyok gasztro-guru, sem nem vagyok mikrobiosz-spíler, de hogy van az, hogy ez a gomba glükózzal táplálkozik, és mi gondolunk egy nagyonmerészet és aszondjuk, nakakkó kiéheztettyük ezt a jobbsorsra érdemes kis kandidát? hogy a búsba, ha egyszer minden szénhidrátot glükózzá bont le a szervezetünk?

de mivel nem lehet tisztán látni az ügyben, és mert a nem iszonyat szigorú diétának vannak egészséges és jó gondolatai, szerintem akár lehet is diétázni egy keveset, de ez nem helyettesítheti sem a belgyógyászati kivizsgálást, sem a hagyományos
gyógyszeres kezelést, sem a munkaszerződést.... bocs, eltévedtem itt az asztalon....

szóval én csak gondolom, az én imádott epe-candidiasis-ommal szimbiózisban éldegélve itten

anyway, van itt valakinek ilyenje? és micsinált vele, hogy kijöjjön? (azon kívül persze, hogy hivogatta, szólongatta, becézgette, üvöltözött vele, stb....)

Előzmény: békörmen (4595)
Thulya Creative Commons License 2003.07.15 0 0 4598
Szia bagolyka!

Aki szigorú diétán van, annak nem szoktam javasolni az amarantgolyót/nápolyit. Esetleg amikor lazább már a dolog akkor igen. A komplettát szintén nem javasolnám. De mindenki maga dönt.

Minden jót,
Thulya

Előzmény: bagolyka2 (4588)
volan Creative Commons License 2003.07.15 0 0 4597
Sziasztok!
Meg tudná írni nekem valaki, hogy hol csinálnak candida vizsgálatot? (foldi_viktoria@freemail.hu)
Előre is köszönöm!
editti Creative Commons License 2003.07.11 0 0 4596
Sziasztok!
Candidából leggyorsabban történő kijövetelem története
Elég sokan érdeklődnek, hogy hogyan gyógyultam meg 2,5 hónap alatt a Candidámból.
Előzmény:
Majdnem fél évig csak vizsgálgattak: széklet, vizelet, gyomorröntgen, gyomortükrözés, vastagbéltükrözés. Majd megállapították a kórházi kivizsgálások eredményeképpen, hogy IBS (Irritábilis Bél Szindróma), azaz nem szervi baj. A tünetek, közben egyre jobban erősödtek, fájdalmaim voltak, már utcán, is többször rosszul lettem. Kaptam a családorvostól gyógyszereket, eredmény : semmi.

Majd eljutottam a Vega tesztre, ahol 50-es értéket mértek. (Nem tudom milyen mértékegység ez, de a doktornő azt mondta hogy ez nagyon rossz, hosszantartó kezelést igényel. A teszt a különböző allergiáimat is kimutatta.) Az általatok is szedett gyógyszereket és diétát irta elő.

Ekkor találkoztam a colon hidroterápiát végző Úrral. (Egészségközpontjának telefonszáma: 06 – 30 – 408 – 27 – 21)
Ő elmagyarázta; hogy a Candida egy állapot – NEM BETEGSÉG – amelyből végérvényesen meg lehet szabadulni. (Egy jelenleg világszabadalmaztatás alatt álló saját rendszerrel dolgozik. Az eddigi – a mások által is használt – módszernél kb.90%-al hatékonyabb. Nem fájdalmas, biztonságos. A levegőbevitel 90 %-al csökkentve, ellenőrizhető felhelyezés, vizuálisan ellenőrizhető a víz bentlévősége, szakaszos mintavételi lehetőség.)
Javaslata szerint a terápiát megelőző 3 hétig a bélmozgás visszaállítására 100 % tisztaságú természetes alapanyagú táplálék kiegészítőt kell fogyasztani a szervezet öngyógyító képességének visszaállítására. Ezt követően általában 4 öblítés elegendő a Candidától való szabaduláshoz.
Ajánlata, és az érvelése alapján elfogadtam azt, hogy nagyobb lesz a hatás, ha nem mérgezem magamat gyógyszerekkel, csakis 100 %-os természetes alapanyagú készítményekkel végezzük a további állapot javítást.
Nagyon bátor, de jó döntést hoztam. Minden gyógyszert, bocsánat „mérget” abbahagytam ugyanis arra gondoltam; hogy lehet az, hogy a szájon át szedem a mérget, alulról meg méregtelenítenek. Én meg középen vissza-visszatérve fájok.
És így megtaláltam a megoldást.
Úgy érzem teljesen egészséges lettem és nem tértek vissza a tüneteim.

Kérdés: mások meghatározhatják-e számunkra, mennyi candida maradjon, mennyi pusztuljon el bennünk, az elpusztított candida hullák kitudnak-e jönni vagy sem, bár mérgezőbbek az élőknél, vagy állítsuk vissza szervezetünk öngyógyító képességét. Szerintem a szervezetünk öngyógyító képessége fogja meghatározni, mennyi candida menjen és mennyi maradjon.

Elmondtam, mert kérdeztétek. Meggyógyulásom után -azt hiszem ez természetes-, hogy az említett készítmények terjesztője lettem, amivel a betegeket szolgálom, és jó pénzt is keresek. Ezt is ajánlom annak, aki fogékony a megújulásra.

Üdv. Mindenkinek

békörmen Creative Commons License 2003.07.11 0 0 4595
nálam is 80-as volt a Candida-szint (80 micsoda? mértékegység nincs?) fél évvel ezelőtt. most kezdek rendbejönni, de most már biztos vagyok benne, hogy ez az egész Candida dolog ez pénzlehúzás.
viszont egészségesebben étkezem, de szó sincs erről az eltúlzott, csodaszerektől, ugyanakkor ellentmondásoktól is hemzsegő diétáról.

szegény beteg embereket hülyitik vele. sajnos. viszont iszonyú nagy pénzeket keresnek ezáltal. lelkük rajta. (bár úgy gondolom ez az egész arra jó nekik, hogy ne érezzék lopásnak, igy kicsit meg van alapozva ideológiailag)

vitatkozni nincs kedvem itt senkivel, mivel úgy vettem észre, hogy a kritikus hozzáállás helyett ezt az átverést inkább valamiféle vallásos áhitat lengi körül. különben sem fárasztanám magam ezzel, a hülye úgyis a saját kárán tanul.

teljesen tisztában vagyok azzal is, hogy a mai orvostudomány igen messze van attól, hogy a ténykedését valóban "gyógyitás"-nak lehessen nevezni, jobb esetben kezelni tudja a tüneteket, de az én esetemben erre sem volt képes. itt jönnek a képbe a természetgyógyászok. ez a terep az övék, illetve a többi sarlatáné, de nevezhetném vállalkozásnak is, de nem nevezem, mert adót nem fizetnek.

egy kérdés igy a végén, ami furdalja az oldalamat: mi a mértékegysége a Candida-szintnek?

gyógyulást mindenkinek!

CsDA Creative Commons License 2003.07.10 0 0 4594
Szia Joshee,

a mikro - működéséből kifolyólag - megváltoztatja az ételek szerkezetét. Kb. a hatása hasonló az olajban sült dolgokéhoz. Lassú és alattomos.

üdv

CsDA

Előzmény: joshee (4593)
joshee Creative Commons License 2003.07.10 0 0 4593
nem tudom, hogy igaz-e, lehet, majd megnezem pontosabban, valami remlik, hogy meglepodtem en is ezen, de ettol fuggetlenul jo, mar csak azert is gondolom igy, mert akkor az a sok csodaszer ami benne van, hogyan hatna iyen eredmenyesen elvileg?
Amarant golyo - arpamalata? Ki tud errol?
Most jartam az elixir honlapjan, es olvastam meglepodve, hogy nem lehet mikroban melegiteni a kajat..., de miert? Most csak ugy altalaban, mert nem jo, vagy valami egyeb bajt csinal a gombak kapcsan? Ti tudtok errol? Azt en is olvastam meg az elejen, hogy nem lehet melegitett etelt fogyasztani, mert elszaporodnak benne a gombak, de ezt oszinten szolva figyelmen kivul haygom, mert ha a tejet kint lehet hagyni, hogy aludttej legyen belole, akkor ezt miert ne? Kulonben reg folkopott volna az allam, azt hiszem! El kell donteni, hogy mi az egeszsegtelenebb, ha este, mikor holtfaradtan hazaesek, es teletomom a gyomrom friss kajaval az egesz napi etkezes utan, vagy eszem delben az elozo napi maradekot felmelegitve...
Kb. 6 hete csinalom a kurat, neha teljesen elbizonytalanodom, megteszek-e mindent, bar ugy tunik igy is mukodik valami...
Ti mennyire tartjatok be igy a dietan kivuli szabalyokat?
bagolyka2 Creative Commons License 2003.07.10 0 0 4592
Sziasztok!

Én úgy tudom, hogy az FLP aloéja tartósítószert tartalmaz. Én emiatt nem fogyasztom, mert allergiás vagyok a tartósítószerre. De ezt csak hallomásból tudom. Mi igaz ebből?

Előzmény: joshee (4591)
joshee Creative Commons License 2003.07.10 0 0 4591
Szia Nonamekata,
szoval, en nem akartam titkolozni, csak hat eddig is igy utalt ra mindenki. Szoval ez a termek az Aloe Vera gel, azaz, az aloe vera termekek, mert sokfele van belole. Tobb gyarto is forgalmazza, en ugy tudom a FLP (Forever living products) a legjobb, mert ezek tartalmazzak a legnagyobb aranyban azt, amit. Interneten siman rakereshetsz, egyszeru csatlakozni is, bar en ismeroson keresztul jutok hozza, de lenyegesen olcsobb igy, mintha bioboltban megvenned. (ott is lehet kapni, borsos aron). Kicsit ugy mukodik, mint az avon, vagy amway, kinek melyik a szimpatikusabb, vagyis elvileg bolti halozatban nem kaphato, de ez maris nem igaz, mert igen, na szoval biztosan erted. Szerencsere az FLP emberek nem olyanon mint az amway ugynokok, (bocs akit erint...), en is lehetnek akar, mert ha az embernek van torzsvasarloi kartyaja, akkor annyit vesz amennyit akar sokkal olcsobban, aztan osztogatja az ismerosoknek. Torzsvasarloi kartyat pedig mindenki rogton kap,aki x ft felett vasarol. Nade ez mind le van irva a honlapon, amit most fejbol nem tudok, de egyertelmuen megtalalhato. En csak a gelt iszom, minden reggel egy felest benyomok, nem mondom hogy joizu, de megeri.
A belpanaszaim jobbara elmultak, most a colon cleanstol van egy kis szelesedesem, de nem veszes. Ezen kivul csak neha van fejfajasom (regen az volt a ritka, ha nem volt) a borom epp most kicsit szaraz az arcomon, de azt hiszem ennyi az osszes bantalmam. Ossze se lehet hasonlitani a regiekkel!!! Ami a legerdekesebb, hogy teljesen mashogy erzem magam faradtnak, mint regen. Most is eleg sokat dolgozom, meg elmegy minden masra is egy csomo ido, de mostanaban ezt olyan normalis faradtsagnak elem meg, nem annak a "beajulosnak".
Szoval amarantgolyo? Ki mit tud rola?
Nonamekata Creative Commons License 2003.07.09 0 0 4590
Editti és Joshee!
Mi ez a nagy titkolózás?:) Úgy értem, hogy valami titoktartási kötelezettség miatt nem írtátok le annak a "100%-os természetes alapanyagu táplálékkiegészítő"-nek a nevét? Engem nagyon érdekelne a dolog, ha tényleg ilyen gyors eredményt lehet vele elérni. A bélpanaszokon kívül a többiből is meggyógyultatok?
Üdv:
Kata
Előzmény: joshee (4587)
Anci72 Creative Commons License 2003.07.09 0 0 4589
Van, kai engedi van aki nem. Diéta elején talán még nem kéne nassolni. De Ti döntitek el.

Heti hashajtásra a keserűsó jó.-szerintem.

A.

bagolyka2 Creative Commons License 2003.07.09 0 0 4588
Szia Joshee!

Én is az amarantgolyó és a mandulás bionápolyi miatt kérdeztem azt, hogy lehet-e árpamalátát enni. Nagyon vegyes véleményeket hallottam én is, bár ha a kompletta megengedett, amiben glükózszirup van, akkor a maláta sem lehet vészes. Én is várnám szakértő társaim véleményét. Esetleg Thulya is tudna valamit erre válaszolni.

Előzmény: joshee (4587)
joshee Creative Commons License 2003.07.09 0 0 4587
Sziasztok!
Editti, az a bizonyos 100%os termekcsalad nekem is bevalt, szedem en is, de arra kivancsi vagyok, hogy hol lehetne megcsinaltatni a Vega tesztet, illetve a hidroterapiat hol ajanlod. Nekem, amikor megvizsgaltak, nem mondott senki semmilyen szamot, nem tudom mihez kepest es mennyire fogok javulni, igy hat igencsak erdekelne, hogyan lehet megtudni, mi az egeszseges merteke a candida jelenletenek. Az biztos, hogy masfel honapja csinalom a dietat, kezelest, es szinte minden panaszom megszunt, neha visszater egy-egy ideig oraig, de csak azt vezsem eszre, hogy semmi bajom, es fel se tunik - hat igen, csak azt vesszuk eszre, ha vmi nem mukodik...
Más, tudja valaki, hogy az amarant golyot lehet-e enni? Bioboltokban lehet kapni, es az egyikben azt mondtak megehetem, hat, mit mondjak, maga a kisertes, a tobb honapi edestelenseg utan, nagyon finom!!! Viszont miutan bunbe estem derult ki, hogy egy masik bioboltban nem ajanljak... Arpamalata van benne, na, ez nekem nem mond semmit. Sajnos nem vagyok egy nagy kemikus, es az se mond sokat, hogy glukoz, meg talan a fruktoz ok, de a kulonbsegek, meg mit szabad, mit nem..., az sajnos nem megy.
Tudja valaki? Ha esetleg tenyleg eheto, mindenkepp ajanlom, nagyon finom!
Mi tortenik akkor, ha vki veletlenul szegi meg a szabalyokat? Pl multkor nem neztem meg jol a malnat, es bizony kisse peneszes volt mar... ilyenkor mi van?
En amugy nem jarok colonra, hanem a Colon cleanset szedem, es nekem nagyon jo, nagyon kiegyensulyozott lett tole a szekletem, ugy hallottam ez is epp olyan jo, ha valaki nem teheti meg a hidroterapiat, vagy csak vonakodik tole...
editti Creative Commons License 2003.07.08 0 0 4586
Csak most találkoztam ezzel az oldallal, mert hála istennek, ill. magamnak, - mert kegyetlenül betartottam a diétét,- a "vizes colon hidroterápiának" és egy bizonyos 100 %-os természetes alapanyagu táplálékkiegészítő termékcsalád csodálatos gyógyító erejének, 2,5 hónap alatt teljesen meggyógyultam.
A Vega tesztet 50-el kezdtem, most 80-as vagyok és csak 3 colon-ra volt szükség.
A colon kíméletes, hígénikus, fájdalommentes volt.
Halk relax-zene, közben mindent alaposan átbeszéltünk a természetgyógyásszal.
Ha még érdekel a téma, irjál, mindent megbeszélünk.
Előzmény: CKF (4573)
bnepal Creative Commons License 2003.07.08 0 0 4585
Sziasztok!

Köszönöm válaszaitokat.

A hashajtást a heti béltisztításra írták elő a diéta részeként. Próbálkoztam eddig Guttalax cseppekkel, gyógyvízzel, de egyik sem mozgatta meg a belsőmet. (Holott a diéta megkezdése előtt egyáltalán nem a szorulás volt rám jellemző.) Ebben szeretnék tanácsot kérni Tőletek.

Köszi. M.

Előzmény: CsDA (4584)
CsDA Creative Commons License 2003.07.08 0 0 4584
Sziasztok,

"szorulásosoknak" érdemes kipróbálni a győri tönkölykenyeret pirítva egy kis tökmagolajjal (pár csepp). Vagy tönkölylisztből saját készítésű pogácsát/zsömlét csinálni és azt enni tökmagolajjal (receptet már korábban feltettem).
Illetve meg kéne próbálkozni a magvakkal (házi müzlikeverék).

Üdv

CsDA

Előzmény: bnepal (4578)
bagolyka2 Creative Commons License 2003.07.08 0 0 4583
Sziasztok!

Én csak azt szeretném kérdezni, hogy a candidások ehetik-e az árpamalátával édesített biosütiket?
Üdv
B.

Anci72 Creative Commons License 2003.07.08 0 0 4582
Sziasztok!

Szerintem írjatok a régieknek egy emilt. Nekem is sokan segítettek még az elején és válaszoltak is.
Hashajtás: mire kell: colonra? Arra jó a keserűsó. De az is nagyon megmozgatja a beleket, így állandóan nem szabad alkalmazni.
Hashajtásra itt a szenna tea. Elég radikális, szerintem. Persze csak akkor, ha 1/2 l-t minimum megiszol belőle. De inkább fokozatosan, figyelve önmagad.
Aszalt szilvalé. Lehet kapni, nem olcsó, de használ. Vagy: megveszed az aszalt szilvát, beáztatod este vízbe és reggel azt eszed meg.
A Nystatin az én emésztésem is helyre tette, de szerintem nagy szerepe volt benne a Protexinnek is.

A.

Nonamekata Creative Commons License 2003.07.07 0 0 4581
Sziasztok!

Bnepal, nekem a candida irtástól múlt el a székrekedésem, sőt egy időben állandóan hasmenéssel küszködtem, most kezd normalizálódni a helyzet. Lehet, hogy a Nystatinnak volt ilyen hatása, vagy csak a rostdús egészséges táplálékok, amiket a kúra kezdete óta eszek nagyobb mennyiségben. Változás még réghez képest, hogy sokkal több folyadékot fogyasztok, ezen belül gyógyteákat is. Te mit eszel? Nagyon stresszes vagy? Esetleg nincs elég időd és megfelelő hely a „visszavonulásra”? Én például ha idegen helyre megyek képtelen vagyok rendes emésztésre. Figyeld magad, hogy mi ront vagy javít a helyzeten.

Üdv: Kata

Előzmény: bnepal (4578)
bnepal Creative Commons License 2003.07.07 0 0 4580
Csissz!
Keresd meg a "receptek candidásoknak" oldalt. Most jártam ott, úgy tűnik, feléled ismét.
Ha valakinek van jólbevált receptje, ott megoszthatja a többiekkel.
Más gondolat. Jó lenne kapcsolatba lépni azokkal a - remélhetően már gyógyult - társainkkal, akik ezt a topicot elindították. Van-e vkinek információja vkiről? ( benny, pepi, kohama, enciana,... )
Üdv! M.
Előzmény: Törölt nick (4577)
bnepal Creative Commons License 2003.07.07 0 0 4579
Kedves Csissz!
Én a túrót tejérzékenységem ellenére is fogyaszthatom. A csirkemájról (és mindenféle májról) azt olvastam, hogy az egészségeseknek sem lenne szabad egy falatot sem fogyasztani belőle, a máj méregtelenítő funkciója miatt.
Kenyérsütéshez többféle receptet is találhatsz egy másik topicon, ahol candida-recepteket olvashatunk.
Szia. M.
Előzmény: Törölt nick (4577)
bnepal Creative Commons License 2003.07.07 0 0 4578
Sziasztok!
Kata, tudnál-e valamilyen tippet adni a hatásos hashajtásra?
Köszi. M.
Előzmény: Nonamekata (4576)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.06 0 0 4577
Sziasztok!

Én is candidás vagyok, már egy ideje olvasgatlak benneteket. Lenne kérdésem, ha tud valaki tanácsot adni, kérem tegye meg!

Szabad-e enni: juhtúró, tehéntúró, csirkemáj?

Nekem biorezonancia-géppel vizsgálták be a candidáimat, s azon a skálán 120 volt. Egy hét alatt 90-re ment le, de csak 80 alatt normális. Azt mondják.
Én szinte éheztem+ehhez jött még egy vastagbéltükrözés, ami valódi koplalással jár együtt+teljes béltisztító hashajtással. Ennek tudtam be a gyors csökkenést.
Sajnos rengeteg gyógyszert kell szednem, most megint antibiotikumot, úgyhogy biztos hosszú lesz a harc.
Kenyeret szoktatok sütni?

Előzmény: Nonamekata (4576)
Nonamekata Creative Commons License 2003.07.05 0 0 4576
Szia Melba!

Fontos a Colon hidroterápiánál. hogy előző este be kell venni hashajtót és reggel kiüríteni a beleket, mivel nem a terápia feladata a friss széklet eltávolítása.Nekem semmi ilyen gondom nem volt, egyedül az volt a harmadik kezelésnél a probléma, hogy a gázok nem engedték be teljesen a vizet és emiatt nem volt akkor elég hatékony.

CKF! Az oxigénnek az a szerepe, hogy még jobban utálják a gombák a kezelést, elviselhetetlenebb közeggé teszi számukra.
Teafaolajat nem szedtem, de a grapefruitmag kivonat szerintem elég jó, meg a Nystatin is, mert nekem azt írtak fel és már sokat javultak a hasi tüneteim. Megszűnt a hasmenés, már nem látok gombát a székletben. Gázok még vannak, de már sokkal kevesebb.
Földimogyorót nem hiszem, hogy ajánlott lenne fogyasztani, mert az candidától függetlenül is nagyon egészségtelen.Helyette próbálkozz meg a pirított szezámmaggal, a gomasszió (szezámsó)is azerintem nagyon finom. Én például sült szalonna pótlására használtam túrós (teljesőrlésű) tészta tetejére szórva. Olyan tepertőszerű íze van. Lenmagot is lehet enni. Nassolásra most találtam olyan ostyát, ami hasonlít a sajtos kerek ostyára, csak sótlan és teljesőrlésű lisztből van. Egész tűrhető az íze. Répát is szoktam rágcsálni étkezések között, vagy zsenge karalábét. Igazából most legszívesebben gyümölcsnapokat tartanék, mert olyan sok finom gyümölcs van a közelemben, de talán majd jövőre...
Üdv:Kata

Előzmény: Melba2 (4572)
CsDA Creative Commons License 2003.07.05 0 0 4575
Szia CKF,

teafaolaj belsőleg nem használható,
savanyított ételek (savanyú káposzta) nem ehető. Legalábbis kezdő diétázónak, amíg a szervezet tisztul.

üdv

CsDA

Előzmény: CKF (4573)
suto Creative Commons License 2003.07.05 0 0 4574
Sziasztok!

Lenne néhány kérdésem. Bocs, de nem tudom most az összes eddigi hozzászólást elolvasni.

-Van-e valami vizsgálat v. teszt, amellyel minden kétséget kizáróan meg lehet állapítani Candida-fertőzést? A húgom volt Pesten egy vérvizsgálaton, de az nem mutatta ki.
-Tudtok-e Candidával foglalkozó orvost Békés megyében?
-Mi a teendő, ha petefészek-ciszta miatt fogamzásgátlót kell szedni?

CKF Creative Commons License 2003.07.04 0 0 4573
Sziasztok!

-Melyik Colon hydroterápiát tudnátok ajánlani,ahol oxigénnel dusitott vizzel is kezelnek a végén?Tel.számot is kérnék!
-A teafaolajat hogyan kell alkalmazni ha a gomba föleg a vastagbélben van?Hány csepp és miben feloldva...éhgyomorra?
-A savanyú káposzta natúr módon engedélyezett?Amikor mást nem eszem csak ezt.
-Pörkölt földimogyorót szabad enni?Nekem mindjárt bajom van töle/kis mennyiségnél is/.

Üdv.CKF

Melba2 Creative Commons License 2003.07.04 0 0 4572
Szia Kata!

Még nem tudtam elolvasni amit egy hónapja írtál mert csak a munkahelyemről tudok netezni. A Colon hidroterápia azért volt rossz, mert nem nagyon mertem magam elengedni, ugyanis olyan érzésem volt hogyha ott "lent" teljesen elengedem magam akkor mellé fog menni. A végén mégiscsak megpróbáltam magam ellazítani és sajnos mellé is ment elég sok, akkor összeszorítottam, amikor kivették a csövet futás a WC-re és ott jött ki hatalmas mennyiségű ..... Elmennék én szívesen újból ha tudnám hogy legközelebb nem így lesz vagy vastagabb cső kell?
Úgy tudom hogy van egy P..... Husk nevű szer ami béltisztító hatású, erre lettem volna kiváncsi hogy mi a neve és hol lehet kapni.

Zsuzsa

Előzmény: Nonamekata (4571)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!