Keresés

Részletes keresés

Samson Mason Creative Commons License 2024.04.22 0 0 108

Eszerint a sportoló a kajakverseny után tett megjegyzéseivel negatív színben tüntette fel magát. A helyzethez való hozzáállását kritizálták, mivel igazolta a kudarcát, és a csapattársait hibáztatta. Ezzel szemben a fiatalabb sportolók jobban teljesítettek, és ezüstérmet nyertek. Ez nem csak a vereséghez való hozzáállásbeli különbséget tükrözi, hanem a szakmaiság és a mentális keménység különbségét is. https://kievkayaks.com/races/

Előzmény: startrekfan (-)
beeschee Creative Commons License 2022.03.03 0 0 107

Janics Natasa sem volt jobb ember, mint Kőbán Rita. Csipes Tamara viszont nagyon szimpi csaj.

schöweres Creative Commons License 2021.02.19 -1 0 106

Én is.

Előzmény: Ellena (102)
Feyd-Rautha Creative Commons License 2009.03.13 0 0 105
Majdnem egy évtizede nem bántotta senki. De Te legalább újraélesztetted a topikot...
Előzmény: Törölt nick (104)
Berkenye8 Creative Commons License 2009.01.27 0 0 103
Én is szeretem,és mélyen meghajlok,emelem kalapomat...
Ellena Creative Commons License 2001.08.08 0 0 102
Én szeretem Kőbán Ritát. :-)
startrekfan Creative Commons License 2000.10.25 0 0 101
Ma volt a Rádió Bridge-en a Kovács Kati.
(nem, nem a szebb napokat is megélt énekesnő, hanem a kajakos)
Aranyos volt, bár a riporter pocsék. Szerintem direkt kerülték a kedvenc témánkat.
Muffvadász Creative Commons License 2000.10.25 0 0 100
Én a második variációra fogadnék.

Amikor valamelyik vasárnap kb. 40-45 percig nyilatkozott a Gyárfásnak a Napkeltében KR, akkor is a Világ volt a hibás nem Ő. Nem szólta mikor lesz az elhalasztott rajt, nem tudott bemelegíteni, hónapok óta nem szólt hozzá az edző és hasonló kifogások. A végén már kezdtem unni az egészet, még szerencse, hogy vége lett.

Üdv Mindenkinek

Előzmény: cicavirag (98)
startrekfan Creative Commons License 2000.10.21 0 0 99
Nekem az első lehetőség a szimpi... :)
Az a valószínűbb, ugyebár? ;)
Előzmény: cicavirag (98)
cicavirag Creative Commons License 2000.10.20 0 0 98
Két lehetőség van:
- a 3 lány direkt máshogy (rosszul) evezett, hogy kiszúrjon Ritával
- a három lány együtt ment szépen és Rita nem tudott velük együtt menni (ez nem azt jelenti, hogy rosszabb, vagy jobb, hanem más, ami miatt nem volt meg az egység éa mi miatt végül nem úgy sikerült, ahogy kellett volna)

Mindenki válassza magának a szimpatikusabbat...

Érdekes lenne a képet látni!

Előzmény: VERÉB (97)
VERÉB Creative Commons License 2000.10.20 0 0 97
Sziasztok!

Egy haverom kint volt a versenyzőként az olimián, és miután befejezződtek a versenyei, megnézett sok más eseményt, pl. a női kajak négyes döntőt. És persze közben csinált pár képet is. Az egyik képen világosan látszik, hogy a magyar hajóban, az első három hölgy teljesen egyszerre mozgott, de a hátul ülő Köbán Rita egész más ütemben van, lapátja más szögben áll, mint a többieké. Még kint előhivatták, és mikor hazafelé (az aranygépen) megmutatták az egyik kajakos olimpiai bajnokunknak (neve maradjon titok) csak nevetni tudott (vagy inkább sírni). Szóvalm akkor kinek van igaza?

Jake Maroc Creative Commons License 2000.10.11 0 0 96
Pont az van a cikkben, amire számítottam, és már pedzegettem is, nevezetesen, hogy már jóval a verseny előtt, a felkészülés alatt is problémák voltak. Egyébként ha KR-nek ez a véleménye és megkérdezték őt, akkor talán hazudnia kellett volna a véleményét illetően ? Elmondta amit gondolt, a többi is elmondta és passz.
makaii Creative Commons License 2000.10.11 0 0 95
Csak nem gondolod komolyan, hogy ez a cikk bocsanatkeres volt???? Egy fenet, tovabb kototte az ebet a karohoz, hogy o bizony mindent megtett, a tobbiek voltak benak (hogy latta a TVben amikor az arcokat mutattak, hogy ki mennyire halt meg a sikerert: ezzel kvazi azt mondtra, hogy latta a lanyok arcan hogy lesz*rtak a dolgot...), o pedig egy angyal...
O azt mondt,a hogy a csapategyseggel mar az ezotaborban gond volt, meg hogy nem sokat "diskuraltunk egymassal". Nost, azert arra kivancsi lennek, hogy mind a 4en utaltak egymast, vagy 3an igenis jol megvoltak egymassal es csak a RItus logott-e ki...mert van egy olyan sanda gyanum, hogy igenis ez utobbi tortent.

Na, induljon csak tovabbi versenyeken, egy kiegett, semmi verseyzovel allunk szemben, ugyanugy be fog egni a jovoben, es DICSTELENUL fog visszavonulni! ELJEN!

Előzmény: Vimes (90)
Muffvadász Creative Commons License 2000.10.11 0 0 94
Szerintem akár elnézést kért akár nem ezt a nyilatkozatot nem lehet meg nem történté tenni. A múlt héten a Napkeltébe sem ment be a Gyárfásnak nyilatkozni. A másik három lány ott ült és mosolygott ez az egyszerű meg nem tolta oda az arcát. Ha annyira elnézést akar kérni élő egyenes adásban lett volna rá alkalma. Mellékesen megjegyzem, ha valaki egy televíziónál dolgozott bemondóként megtaníthatták volna (megtanulhatott volna) nyilatkozni.

Üdv Mindenkinek

voty Creative Commons License 2000.10.11 0 0 93
Elnézést kért. Ez tény. De továbbra is fenntartja sértő, végső soron gyanusító véleményét.
Szerintem az számít komoly bocsánatkérésnek, ha valaki megbánja (azaz visszamenőleg ignorálja) tettét. Ezt Kőbán Rita nem tette meg.
Pontosabban tett egy mondatban kijelentést arra, hogy senkit sem gyanusít azzal, hogy szántszándékkal nem hajtott. Ennek ellentmondanak azonban későbbi kijelentései, pl. hogy nem ment úgy a 2. fele a távnak, mint az edzésen (ill. edzésen produkáltak egyforma erős 250 m-eket. Kérdés: edzésen volt-e olyan erős az első 250m mint a döntőben?), a többiek arcáról nem lehetett leolvasni a 100%-os hajtást (érdekelne a többi kajakszám döntőse, győztese milyen arccal hajtott, szerintem ez személyenként teljesen különböző).
Ami még nem tetszik nekem, hogy egy ponton, ahol ténylegesen rajta is múltak dolgok, amik nem jöttek össze, márminthogy a csapategységgel már kezdettől fogva nem volt minden rendben, ott is kívülre hárítja a felelőséget.

Előzmény: Vimes (90)
Bekka Creative Commons License 2000.10.11 0 0 92
...Jaaaa, én azt hittem a zászló volt a probléma...:o),
Na de félre a tréfát, ha valaki babonás, miért kell "elvei" ellenére tenni? (zászló)
Bure Creative Commons License 2000.10.11 0 0 91
Én a Színes Sportban olvastam az egész oldalas interjút: inkább mosdik mint bocsánatot kér. Biztos nehéz beletörődnie, hogy kétszeres olimpiai bajnokként így kellett visszavonulnia. (When heroes go down, they go down fast...)
Előzmény: Vimes (90)
Vimes Creative Commons License 2000.10.11 0 0 90
Na pont most akartam :), itt a cim: http://nsport.westel900.net/s32.html

Szoval aki ugy gondolta, hogy nem ker elnezest majd orszag vilag elott, azert egy kicsit magukba szallhatnak meg behuzhatjak a farkukat aztan elkulloghatnak. Es nem kell uj dumakkal meg ervekkel elojonni.
Lehet, hogy nem volt etikus a verseny utani nyilatkozata, ezzel nem vitatkozom/tam, de ezert most elnezest kert. A szakmahoz nem ertek, szerintem itt nem sokan. Ettol fuggetlenul nagy versenyzo. Az meg hogy milyen a maganeletben, nem nagyon tartozik senkire itt. A kozszerepleseiben nyilvan nem viselkedhet akarhogy, mint ismert ember. Az mediakban pedig nem kell 100%-ig megbizni, mondjuk egy nem osszevagott tv-interju a legmegbizhatobb forras.
Asszem ezzel a cikkel le lehet zarni Rita fikazasat, remelem, akik nem biztak a bocsanatkereseben, kellemesen csalodtak benne.

Előzmény: Törölt nick (89)
makaii Creative Commons License 2000.10.08 0 0 88
1. Ezt a lekopes dolgot csak szimbolikusan ertettem, de nem hiszem, hogy olyan nagyon megilletodnek, ha talalkoznek Kobannal, autogrammkeres meg utolso gondolatom lenne!...

2. Mekkora paraszt mar, hogy nem jelent meg az Ezustreggelen a Napkelten! Ez mar nem lehet elso felindulasbol elkovetett nyelvbotlas...!

Makai

Előzmény: Inner Circle (87)
Inner Circle Creative Commons License 2000.10.08 0 0 87
Nem tartom valószínűnek, hogy köpésre kerülne sor, mert egyrészt fel sem ismerné Kőbán Ritát, azt sem tudja, ki az, csak látta hogy itt valakit lehet pocskondiázni 2. ha netán mégis tudná, akkor ha találkoznak, szeme-szája elállna az ámulattól hogy egy Híres Embert lát, és tán még autogramot kérni is elfelejtene.
De ha netántán mégis köpni akarna agresszív barátunk, akkor figyelmébe ajánlom hogy Rita válla nagyon széles, a kajaklapátnak meg négy éle van... és két vége is... :)))
Előzmény: Tamás (86)
Tamás Creative Commons License 2000.10.08 0 0 86
Kevés vagy Te ahhoz, hogy bárkit is leköpjél. :-) És mondd csak, Te nagy hős, a freemailes címedről köpöd majd le, hogy ne tudja, hogy ki is volt?

:-DDDDD

Előzmény: makaii (79)
MacPhisto Creative Commons License 2000.10.07 0 0 85
Köpd le.
Garantálom, hogy olyat be fog b@szni neked, hogy nem találsz haza, hülye kis szájhős.
Előzmény: makaii (79)
Dr. Lecter Creative Commons License 2000.10.06 0 0 84
A riportzr pont hogy, nagyon bravúrosan Ritát szúrta ki, és pont azért, mert jól tudta, hogy ennek lesz visszhangja.

És a nevezett "sport"riporter ilyenkor nagyon büszke magára? (Hű, mekkora riportot csináltam! Micsoda visszhangja van! A nyavalyát se érdekli az a francos verseny! Ide gyorsan a Pulitzer-díjat!!)

Előzmény: Kisarany (82)
L. W. Creative Commons License 2000.10.06 0 0 83
Drága Kisarany!

Nem, a riporter nem "a" hibás. Csak súlyosan etikátlanul választott riportalanyt. "A" hibás természetesen Kőbán Rita, mert azt mondta, amit.
Nyilvánvaló, hogy kettőnk nézetei a riporteri etikáról szöges ellentétben állnak, és nem hiszem, hogy a többi idelátogató szívesen olvasna tőlünk hosszas vitát e témában. Itt tehát ezügyben ez a második és egyben utolsó +szólalásom.
Továbbra is állítom, hogy - összhangban a legelismertebb orgánumokkal - a postfiht interview tilos, hogy szenzációt hajszoljon, a versenyző pillanatnyi benyomását kell, hogy közzé tegye, ami egy csapat esetén a többségi vélemény, nem pedig a csapat 25%-áé.
Bármennyire is a - bár különböző hangvételű, de egy tőről fakadó - hiénaműsorok (Csííííz-től a Fókusz-on át a Forró nyomon-ig) a legelad6óbbak, a sportverseny szenzációját maga a verseny kell, hogy adja, és nem adhatja egy "szemfüles" riporter koncepciózus alanyválasztása.
Nem emléxem már, ki volt az illető raportőr, de legyen boldog a Te elismeréseddel!

10teletval:
Laczy

Előzmény: Kisarany (82)
Kisarany Creative Commons License 2000.10.06 0 0 82
Szia,
bocs, hogy a semmiből beleszólok, de ez az a pillanat, amikor...
Riporter a hibás?!? Ne haragudj, de ez vicces. A riporter dolga, hogy KÉRDEZZEN!! Olyat, és olyasvalakit kérdezzen, aki, vagy ami "Sztori" lehet. A riportzr pont hogy, nagyon bravúrosan Ritát szúrta ki, és pont azért, mert jól tudta, hogy ennek lesz visszhangja. És lett!! Természetesen nem védek egyetlen riportert sem, de ezt a húzást -SZIGORÚAN SZAKMAILAG- el kell ismerni. Hiszen itt vagyunk, írunk, felháborodunk...
Nem tettünk volna ilyet, ha a másik 3 lányt szólaltatja meg, hiszen valószínűleg pontosan azt a választ és reagálást kapta volna, amit az ember iylenkor elvár, és nem olyat, amiből sztori lehet...
Előzmény: L. W. (81)
L. W. Creative Commons License 2000.10.06 0 0 81
Azé' valamiről csak nem kéne ám el1/2edkezni. Mégpedig arról, hogy Kőbán Rita mindig is a morgós magányos medve típusát mintázó 1éniség volt, amit ama bizonyos riporternek is tudnia kellett, mielőtt az orra alá dugta a mikrofont. Nem történt - szerinem - semmi más, mint nevezett pontosan elmondta azt (hiba volt, s nem kicsi!!!), amit a raportőr hallani akart. Vajh mé' nem veti őt + senki, miért nem kérdik tőle sehol: "Miért is éppen az amúgy sem a közösségi nagyságáról közismert csapattagot intrnyuholta éppen a le7séges másik 3 választás helyett?"? Ez nem volt-e súlyosan etikátlan?
A fenti pár sort távolról sem Kőbán Rita hibáját csökkentendő írtam, hanem csak a mérleg másik oldalára is szerettem volna némi gyertyapislákot vetíteni.

10teletval:
Laczy

cicavirag Creative Commons License 2000.10.06 0 0 80
A mai Népszabiban olvasható 1 interjó Angyal Zoltán szövetségi kapitánnyal. Ebből 1 részlet:

- Visszatérve a szakmai beszélgetésre, engem elsősorban az érdekel, hogy miként értékeli Kőbán Rita nagy visszhangot kiváltó nyilatkozatát, amelynek körülbelül az a rezüméje: azért lett csak második a női kajak négyes, mert a többiek a végén nem húztak úgy, ahogyan kellett volna.

– Nagyon szomorú vagyok amiatt, hogy Rita ilyesmit mondott. Ez a kvartett évek óta együtt van, világbajnokságot is nyert, vagyis nem ez volt a megfelelő értékelés. Az én véleményem: mindenki megtett mindent, és az döntött a nagy rivális németek javára, hogy abban a pillanatban, azon az ötszáz méteren nekik jött ki a lépés picivel jobban. Ha Rita a „csak ezüst” hatása alatt mondja azt, ami egyébként borzasztóan fájt Viski Erzsinek, Kovács Katinak és Szabó Szilvinek, bizonyos tekintetben megértettem volna őt. Ám Rita azóta sem jelezte, hogy hirtelen felindulásból értékelt volna... Amúgy iszonyatos volt látni a Nap Tv-ben, hogy három lány ül a székben, a negyedik hely pedig üres.

...

és gondoljatok arra, hogy ez egy visszafogott ember átgondolt nyilatkozata a sajtónak, aki elég jól ismeri a szakmát és a hajóban ülőket!

makaii Creative Commons License 2000.10.06 0 0 79
Na igen! Igenis le kell írni Kőbán Ritát, mert NEM TUD VESZETNI! Te ez lesz a veszte! Neki is sokkal jobb erzes lett volna egy ido utan, ha jo pofat vag az ezusthoz! Igy mar muszaj lesz neki egesz eleteben fustologni!

A lenyeg, ha latom az utcan lekopom! Na pussz.

Mr. AOR Creative Commons License 2000.10.06 0 0 78
Eddig csak olvasgattam a topic-ot (mindhárom helyen), de gondoltam, csak hozzászólók. Sőt, úgy látom, többen is írnak mindháromba, úgyhogy engedtessék meg most nekem is.

Semmi bajom a topicnyitó szövegével, ügyes arányban keverte az indulatokat a humorral, és abszolút tényszerűek voltak a megállapításai.

Miután ma este volt szerencsém a Dokkban az Olimpiai party-n (SZINTE mindenki ott volt) találkozni a két "szöszivel", tán némi fogalmam is lehet a dologról. Bár valaki biztos rám is rámtámad majd, hogy hogyan is tudhatnám, hogy mikor indultam olimpián, vagy mennyit rejszolok (esetleg Kőbán Ritára) hetente. Vagy naponta. stb.

Szóval nagyon szimpatikus, visszafogott volt mindkét csajszi (a színpadon és négyszemközt egyaránt), annyit mondtak, hogy ők igazából teljesen értetlenül álltak a nyilatkozat pillanatában, szinte el sem hitték, hogy valaki ilyeneket mondjon. Meg hogy sajnálják az egészet, de jólesik, hogy ilyen sokan kiálltak mellettük. és persze nagyon örülnek az eszüstnek (mint ahogy mi is).

Ja, és hogy az "öreg hústoronnyal" (idézet!!!) miért nem beszéltem???
Mert meg sem jelent...

GarneTT Creative Commons License 2000.10.05 0 0 77
Hát Ritus leírta magát nálam... Azt meg soha nem felejtem el, amikor a @tv2-n a kétméteres vállaival mondta a sporthíreket, miszeriint "Diósgyőri ETO FC - Ferencváros...."

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!