Keresés

Részletes keresés

Lunatic Creative Commons License 2000.10.06 0 0 5
Engem itt mindenki csak egyetemre küld....:-(
hüpp...
pedig már az olipiának is vége.....:-((((((

új kifogás kell...:-))))

megyek vizilabdára reagálni..:-)

L.

Tornyi Barnabás Creative Commons License 2000.10.06 0 0 4
Lunatic!

Tessék csak szépen reagálni a vízilabdás hozzászólásomra!
Ha nem, akkor szólok majd Lenkovics Barna bácsinak, hogy vegyen kezelésbe.
Előadásra pedig tessék bejárni!

Előzmény: Lunatic (3)
Lunatic Creative Commons License 2000.10.06 0 0 3
Köszi az infót!

Már képben vagyok...:-)

A záróbuli is kifejezetten jó volt! Bár kicsit elnyújtották bizonyos részeit.....de azért én megnéztem...:-)

L.

jfly Creative Commons License 2000.10.04 0 0 2
A csaj Tina Arena, ami a megnyitót illeti:
csodálatos volt, bárcsak én is ott lehettem volna...

üdv: jfly

anteus Creative Commons License 2000.10.03 0 0 1
Tina Arena, nagyon jó énekesnő és bitang csinos nő. Itt mindent megtalálsz róla: http://www.fortunecity.com/tinpan/dylan/987/frame.htm
Üdv
Előzmény: Lunatic (-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.18 0 0 0
Kövezzetek meg, de szerintem nagyon unalmas volt az egész. Jó, lehet, hogy nem is lett volna annyira az, ha nem ilyen hosszú... Ez a mesevilág pedig... Valahogy nem az én világom. Ezért nem tetszett az EURO 2000 megnyitója sem.
Lunatic Creative Commons License 2000.09.18 0 0 topiknyitó
Az olimpiai megnyitó napján, kicsit elaludtam, így már nem volt értelme bemennem egy amúgyis dögunalmas előadásra az egyetemen.
Bekapcsoltam a TV-t, és egy olyan élménynek lehettem a részese, amivel nem mindennap gazdagszik meg az ember. Idáigi életem folyamán, még nem láttam ehhez hasonlóan lenyűgöző, látványos, és méretei ellenére tökéletesen összehangolt élő produkciót.

Most nemcsak a csodálatos, mesefilmeket felülmúló díszletekről, és látványtervről beszélek, hanem az egésznek a hangulatáról. Furcsa érzés, de örömteli volt ezt a karnevált nézni, a 2000. év méltó ünneplése, az emberiség jó oldalának diadala, amelyért én személy szerint köszönettel adózok Ausztráliának, és a készítőknek.

Hozzátartozik, hogy az királyi tévé első összefoglalója, amit azok számára készítettek akik lemaradtak erről az eseményről, zavaróan silány és rövid volt az előző este folyamán...ma azonban egy több mint két órás válogatást láthattunk, ám szerény véleményem szerint így is jópár gyönyörű jelenet maradt ki.

Ilyen jelenet volt többek között, amikor az egész stadion felé egy nagy vásznat engedtek le, a közönségre...és utána vetítettek rá, különböző képeket, pl. a békegalambot...stb.
Ezek nélkül a szimbólumok nélkül nem teljes egy olimpiai megnyitó, és nem tudom miért kerülte el ez a vágó/szerkesztő figyelmét.

Továbbá, az élő adásban volt egy fiatal énekesnő, aki ausztrália-szerte nagy elismertségnek örvend, és valami frenetikusan énekelt a láng meggyújtása előtt. Ezúton kérem hogy ha valaki látta, és esetle megjegyezte, hogy ki volt ő, vagy érdemi infót tud adni róla számomra, azt előre is nagyon megköszönöm!

Bocs a hosszért, a topik célja az énekesnő kiderítése, és az olimpiai megnyitó szervezőinek egy gratuláció küldése, persze ha tetszett.
L.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!