Keresés

Részletes keresés

pepe_pepe Creative Commons License 22 órája 0 0 96885

érintetlen = érinthetetlen

Előzmény: pepe_pepe (96884)
pepe_pepe Creative Commons License 22 órája 0 0 96884

Lehet valami extrém dolog lesz

Jön ingyé' bappé, s valami brutál összegért (250-300m) eladjuk Vinit az angoloknak vagy PSG-nek

Persze lehet hogy Vini érintetlen, bár lelkileg lehet jobb lenne neki ha nem itt szekálnák szanaszét a spanyol szurkolók

pepe_pepe Creative Commons License 24 órája 0 0 96883

azt mondta, hogy "nem örömködtük túl, mert tudtuk, hogy a Granada kiesett, s ezzel nem akarták a helyi közönséget cukkolni"

Előzmény: Lucas8 (96879)
fazd Creative Commons License 29 órája 0 0 96882

olyan sok jó, reagálásra érdemes hozzászólás érkezett, hogy külön-külök nem is címeznék meg senkit a viszontválasszal, inkább kimegy egyben az egész. :)

Joselu. róla folyamatosan az a hír járja Hispániában (puszi Norbi), hogy marad. és mint @pepe_pepe is írta, nincs hová ugrálnia. ő ízig-vérig madridista, aki pályafutása legvégén éri el legnagyobb sikereit, és mivel két csík kölyökrágóért elhozható, szerintem el is hozzuk majd. percekre még akár jó is lehet. 

Endrick. ahogy @Lucas8 kolléga fogalmazott, a srác nyilván nem Castilla-kompatibilis, vagy maximum csak annyira, mint amennyire a Vini-Rodrygo páros volt anno - beszoktató jelleggel, mint a húgyozni tanuló kismacskák. egyetlen árva hír nem szól arról, hogy esetleg kölcsönadnánk, úgyhogy szerintem ő ha ugyan kevés játékperccel is, de az első keret tagja lesz. aztán majd csereként szerez 3-4 gólt az első szezonjában, de legalább az edzéseket végigdolgozza. innentől ez már csak okoskodás, viszont nem tartanám hülyeségnek Portugáliába (Sporting vagy Benfica) lepasszolni egy szezon erejéig.

 

Güler, Brahim. maradjanak, egyértelmű. @zico82 kollégával értek egyet, simán ki lehet próbálni őket (főleg a kis janicsárt) középpályásként, Pintus mester meg majd gondoskodik az ehhez szükséges fizikum megteremtéséről. amit @Lucas8 írt Gülü szenvtelenségéről abszolút helytálló - a csávó vagy focista lesz, vagy sorozatgyilkos. a Granada ellen is úgy örült a góljának, mint ha csak hetesként megdicsérte volna az oszályfőnöke, amiért letörölte a táblát (ezért lesz belőle nagy játékos). 

 

Rodrygo. és igen, továbbra is nagy kérdés. eladni most tuti nem fogjuk, de egy nalátod-ban mernék rá fogadni, hogy hosszú távon ő lesz az első távozó (nagyon jó pénzért). 

Lucas8 Creative Commons License 30 órája 0 1 96881

Talán akkor más volt az öltöző összetétele is. Sokkal több idősebb játékos volt, ahol nem igazán találta a helyét. Jól tette, hogy elment, madridban még jó pár évig padozott volna akkor.

Előzmény: zico82 (96880)
zico82 Creative Commons License 1 napja -1 0 96880

A norvég kisfiút senki nem küldte el, ő nem volt hajlandó megküzdeni a helyéért, a könnyebb utat válsztva, saját kérésére távozott.  A japán pedig hiába ügyes gyerek, egyszerűen nem üti meg a jelenlegi kezdőszintet. Az idén végig jegelt Arda is minimum két polccal felette van. Nincs a keretben olyan támadó  akire lecserélném.

Előzmény: pepe_pepe (96874)
Lucas8 Creative Commons License 1 napja 0 0 96879

Kurva nehéz erre tippelni. A képek alapján nagyon együtt van a csapat, mindenki mindenkit szeret. Nagyon más ez a hangulat, mint CR alatt volt, sokkal fiatalosabb és lazábbnak tűnik az egész. 

 

Joselut én elengedném. Persze maradhat is, de kb nulla percet fog kapni, ha Endricket nem adjuk kölcsönbe. Endrick már brazil nagy válogatott, őt nem tehetjük a castillába, mint Vinit és Rodrygot amikor jöttek. 

 

Brahim eladása kisebb népharagot indukálna, főleg a hazai fórumok alapján. Év közben kb mindenki előrébb rakta őt, mint Vinit. Jól is játszott és játszik is most is. Szerintem neki jobban áll az elsőszámú csere státusz, mint a kezdő. Kérdés ő mit szeretne.

 

Ardanak kellenek a pályán töltött percek, de őt annyira hypolják, hogy lehet nem engedik kölcsönbe. Egyébként is olyan fura nekem ez a srác. Kb úgy viselkedik, mint a 35 éves Toni Kroos. Alig mosolyog, nem látszik rajta semmi érzelem. Az a gólöröm, meg kb mint aki most készül felrobbantani valamelyik repteret. :)

Előzmény: fazd (96872)
zico82 Creative Commons License 1 napja 0 0 96878

Nem lenne különösebben nagy gond azzal, hogy sok jó támadónk lesz, ha nem olyan edzőnk lenne hozzá, aki csak olyankor meri forgatni az embereket, amikor már csak tétnélküli meccseket kell játszani. Meg persze célszerűbb lenne visszaállni három csatárra is, főleg, hogy Modric és Kroos már kifutóban van, hozzájuk hasonló középpályás meg nincs a látóhatáron. Esetleg ki lehetne próbálni Ardát és Rodrygót klasszikus középpályásként, persze némi izmot is rájuk kéne akkor pakkolni. Joselu renben volt idén csere centernek, de Endrick és Teknőc érkezésével már abszolút felesleges.

Előzmény: fazd (96872)
deluigi Creative Commons License 1 napja 0 0 96877

marmint kolcsonben van, nem fog kelleni veglegesen a Realnak, megy vissza Barcelonaba.

Előzmény: pepe_pepe (96876)
pepe_pepe Creative Commons License 1 napja 0 0 96876

35 éves, hova ugràljon már

Előzmény: deluigi (96875)
deluigi Creative Commons License 1 napja 0 0 96875

szerintem nem fog maradni Joselu

Előzmény: fazd (96872)
pepe_pepe Creative Commons License 1 napja 0 0 96874

csak Gülerrel ne úgy járjunk végül mint Ødegaard-dal, vagy Kuboval, meg sok kölcsönadottal.

Rodrygoért meg nagyon fájna a szívem, mert Vini zsenialitása ide vagy oda, ha a helyén van, ő stabilabbnak tűnik időnként. Nehéz, de mindenkit persze nem lehet előre besokizni

Előzmény: fazd (96872)
magyar melós Creative Commons License 1 napja 0 0 96873

Kylian Mbappé a Real Madrid helyett a pénzt választja:

https://sportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/230-milliardert-marad-parizsban-mbappe/2022092801411719879

 

Kylian Mbappé a pénz helyett a Real Madridot választja:

https://index.hu/bajnokokligaja/2024/05/12/real-madrid-psg-atigazolas-kylian-mbappe-fizetescsokkentes/

 

Ja kérem, mivel 2 éve a rengeteg pénz mellé megkapta a komplett PSG-t is ajándékba, mégsem menbt vele semmire:

A klub ráadásul beleszólást engedett számára az az edzőkérdésbe és a keret kialakításába is. A csapatkapitányi karszalagot is megkapó focista kis túlzással sportigazgató is lesz...

még egy BL döntőt sem sikerült elérnie... most, mivel már jól megszedte magát, kap 5 éves szerződést, az alatt esélyes hogy egyszer legalább BL-t nyerhet, de minimum döntőt játszhat...

Nyugodtan mehetne Angliába...

 

fazd Creative Commons License 1 napja 0 0 96872

márpedig az Endrick-Mbappé párossal mindenképp számolni kell. Tekit a BL-döntő után pár nappal úgyis bejelentik, Endrick pedig túl jó ahhoz, hogy a kölcsönadás sorsára jusson. sőt, ha úgy vesszük, két évet már így is kölcsönben töltött. Joselu szotyiért véglegesíthető, szerintem meg is vesszük, ez amolyan jutalom lesz neki a nap végén, mint a Kőbányai. Güler a fejlődése szempontjából talán nem járna rosszul egy egyéves kitérővel, de csak akkor, ha az az út mondjuk Leverkusenbe, Dortmundba, esetleg San Sebastiánba vezet. Brahim nem kérdés, hogy maradni fog, aki viszont tényleg érdekes, az Rodrygo. 

 

nyomjunk egy tippjátékot. most egy kicsit már/még úgyis uborkaszezon van. szerintetek ki jön, ki marad? :) 

Előzmény: pepe_pepe (96870)
pepe_pepe Creative Commons License 1 napja 0 1 96871

Te mindennap erre vered ?

Előzmény: MadSane299 (96868)
pepe_pepe Creative Commons License 1 napja 0 0 96870

Hát mostmár bajban leszünk, ha tényleg(?) jön embappé meg Endrick, akkor elől valakinek menni kell, s lassan mindenkiért fájó lenne.

 

Előzmény: fazd (96869)
fazd Creative Commons License 1 napja 0 0 96869

csak utólag, vasárnap délelőtt tudtam megnézni a meccset, szerencsére nem nagyon kellett izgulni, gyakorlatilag a tartalékcsapattal is gálaelődást tartottak a srácok.

 

Brahim kapcsán a szezon előtt többnyire inkább a kétségek hangján szólaltunk meg (sőt, emékeim szerint pár idetévedő Milan-szurkoló is), ezzel szemben mostanra kijelenthető, hogy nagyon jó döntés volt visszaépíteni a keretbe. ugyan tartósan kiemelkedő teljesítményt valószínűleg nem várhatunk el tőle (párszor láthattuk is, hogy azért képes el-eltűnni), de ha a teljes skillsetjét vesszük alapul, Brahim kicsit olyan, mint ha egy házibuli-gruppen alkalmával fogant volna Isco, Asensio és José Callejón szerelemgyerekeként. technikás, mint a korai Isco, jó az indulósebessége, húsz méteren belül távolról is veszélyes (mint Asensio), a befejezései pedig pontosak, éppúgy, mint anno Callettié voltak. persze sok múlik még a BL-döntőn, ám összességében ezt a szezon negatív előjellel már semmiképp sem láthatjuk el (a + és ++ csillagozás közül lehet választani), és ebben Brahim szerepe is megkérdőjelezhetetlen. 

 

Gülü. végre-valahára megkapja a játékperceket, végre-valahára látjuk őt a pályán - az amit tőle látunk, több mint biztató. bárki bármit mond, az elmúlt évtized a klub modernkori történetének legsikeresebb tíz éve volt, és az öreg maffiózó a folytonosság elvét követve jelenleg is úgy legózik, hogy a következő évtized is pezsgődurrogástól legyen hangos.

Előzmény: pepe_pepe (96867)
MadSane299 Creative Commons License 2 napja 0 0 96868
pepe_pepe Creative Commons License 3 napja 0 0 96867

Brahim

Előzmény: pepe_pepe (96866)
pepe_pepe Creative Commons License 3 napja 0 0 96866

Brahim

Előzmény: pepe_pepe (96865)
pepe_pepe Creative Commons License 3 napja 0 0 96865

Fran, Güler

MadSane299 Creative Commons License 4 napja 0 0 96864

Gondolom őt nem zavarta az a sok elcsalt meccs.

Előzmény: Lucas8 (96859)
fazd Creative Commons License 4 napja 0 0 96863

eddig csak különböző (ám egybehangzó) sajtóhírek, illetve Luis Enrique egy-egy nyilatkozata utalt Mbappé biztos távozására, maga a játékos egyszer sem szólalt meg. eddig - bő negyed órával ezelőtt ugyanis közzétett egy videót, melyben maga mondja el, hogy elhagyja Párizst.

Előzmény: zico82 (96856)
pepe_pepe Creative Commons License 4 napja 0 1 96862
fazd Creative Commons License 4 napja 0 0 96861

elnézve a Leverkusen idei teljesítményét a hosszabbítások során, ha összejön ez a párosítás, alighanem emberünkre akadunk majd. :) 

Előzmény: pepe_pepe (96860)
pepe_pepe Creative Commons License 4 napja 0 1 96860

A szuperkupában... :-)

 

i

Lucas8 Creative Commons License 4 napja 0 0 96859

Erre elfelejtettem reagálni. Az egyetlen barca drukker, akiben volt ennyi. Respect!

Előzmény: Tompus999 (96815)
fazd Creative Commons License 4 napja 0 0 96858

az utolsót majd huszonötödikén játsszák a francia-kupa döntőjében. gondolom, nálunk meg inkább megvárnák a BL-döntőt a bejelentéssel. így vagy úgy, de hamarosan végre pont kerül ennek az évek óta húzódó kálváriának a végére. :)

Előzmény: zico82 (96856)
Racilaci Creative Commons License 4 napja 0 0 96857

A Bayern sajnos egyáltalán nem dominált. Az első meccs nagy része arról szólt, hogy a Real ki fogja hozni x-re vagy egygólos vereségre - s ezt a szcenáriót a világon semmi nem fenyegette.

Előzmény: pepe_pepe (96852)
zico82 Creative Commons License 5 napja 0 0 96856

Gondolom a Párizs utolsó meccse után. (Ha addig meg nem előzi vele valaki)

Előzmény: fazd (96855)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!