Keresés

Részletes keresés

cyber.greg Creative Commons License 2001.11.19 0 0 15
At! Ha rákerestél volna témanyitás előtt a "csirke" szóra, láthattad volna, hogy van ilyen topik 2000 júliusa óta.

(ehun)

Előzmény: AttilaÁkos (12)
Veszett Kutya Creative Commons License 2001.03.30 0 0 14
Nem is ment át. Téma lezárva.
Előzmény: AttilaÁkos (12)
cucu Creative Commons License 2001.03.30 0 0 13
Sajnálom, nincs mit mondanom.
cucu
AttilaÁkos Creative Commons License 2001.03.30 0 0 12
Gyerekek,

ezt kutatom, és úgy érzem, hazánkban senkit sem érdekel ez a kozmikus kérdés.
Segítsetek. Kösz.

Advanced Lamer Creative Commons License 2001.01.03 0 0 11
Matrix: 'coz He's the ONE!
Chef/SP: Gyere bébi, elmagyarázom a díványomon..
cyber.greg Creative Commons License 2001.01.03 0 0 10
manuel (waczak szálló):

manuel: "que?"
basil fawlty: "tudod, egy csirke, átmegy az úton..."
manuel: "que?"
basil: [megnézi a szótárban] "un pollo..."
manuel: [félbeszakítja] "nem, nem, mi elfogy csirke.."
* PAFF!!*

tracy Creative Commons License 2001.01.03 0 0 9
Na pont ugyanannyi pucér leszbi van ott, mint ahány csirke átment az úton.
Előzmény: Advanced Lamer (8)
Advanced Lamer Creative Commons License 2001.01.03 0 0 8
Hogy megnézze a pucér leszbiket akcióban----
tracy Creative Commons License 2001.01.03 0 0 7
Hazudoztok itt összevissza....A csirke nem is ment át az úton.
Advanced Lamer Creative Commons License 2001.01.03 0 0 6
Háát mert egy bazinagy utószilveszteri buli volt a túloldalon..
Free Styler Creative Commons License 2001.01.03 0 0 5
MERT BENNE AKART LENNI EBBEN A FÓRUMBAN!
buta Elizabeth Creative Commons License 2001.01.03 0 0 4
Stataisztikai elemzesek tamasztjak ala, hogy az alapsokasag, amely reprezentalja a magyar csirkeallomany osszesseget, a megkerdezett csirkek szamaranyanak sulyozott hanyadat fgyelembe veve, mintegy 72,6%-ban reprezentalja az FKGP Phare-programjanak megvalosithatosagat. A T.Y.U.K.-index az elozo havi erdemenyekhez kepest mersekelt csokkenest mutat, -2. Az atlagos utszakasz-szelesseget es a haladasi sebesseget figyelembe veve, a valaszado csirkek mintegy ketharmada atkelesre alkalmasnak talalta a palyat.(Szonda Ipsos, Nepszabadsag)
rodikutya Creative Commons License 2001.01.03 0 0 3
Ronald Reagen:
Nem emlékszem...

Martin Luther King:
Van egy álmom! Egy olyan világ, ahol nem kérdezik meg egy csirkétől, hogy miért megy át az úton!!!

Orbán Viktor:
Tisztelt Hölgyeim és Uraim, Honfitársnőim és Honfitársaim! Nagy nap ez a mai, hazánk életében! Bátran elmondhatjuk, hogy egy fejezet zárult le Magyarország történetében azzal, hogy a csirke átment az úton! Ne firtassuk hát, hogy miért, hanem örüljünk sikreének, amely a mi sikerünk is!

leha Creative Commons License 2000.07.10 0 0 2
Einstein: Csupán viszonyítás kérdése, hogy a csirke ment át az úton, vagy az út mozdult el a csirke alatt!

T J: A Magyar csirke átment az úton, mert ebben az országban, ahol az imperialista finánctőke által dagadtra hízlalt bulvársajtó a népnyúzó liberálbolsevik előző kormány csatlósait megszégyenítő módon képes a szegény magyar érzelmű baromfikat pellengérre állítani, pusztán azért, mert megfordul a fejükben a túloldalon élés lehetősége, nos ebben a helyzetben bármely magyar érzelmű csirke átment volna az úton.
Szabadjon azonban megjegyeznem, hogy a Független kisgazda és földmunkás Csirkementő párt szerény személyem vezetésével és a földművelési és vidékfejlesztési minisztérium makkkkszimális támogatásával kidolgozott egy módszert, amellyel a polgári é kisgazda érzelmű csirkéket visszacsalogathatjuk az út túloldaláról!

James Bond Creative Commons License 2000.07.10 0 0 1
Miért ment át? Hááááááááááááát...... pedig 0 oka volt rá!

De két csiga beszélget az út szélén:
- Átmegyünk a túloldalra?
- Hülye vagy, oda születni kell!

Az igazi Trebisch Creative Commons License 2000.07.10 0 0 0
Bár lehet, hogy a Kultúrában jobb helye lett volna...
Van miért.
Az igazi Trebisch Creative Commons License 2000.07.10 0 0 topiknyitó
Kereskedelmi és közszolgálati TV-k:
Fókusz: 3 évig minden nap szemezgetett a magokkal, jó körülmények között élt. Aztán egyik nap minden megváltozott. Onnantól kezdve nem volt egy perc nyugta sem. Nem gondolta még, hogy e végzetes hibáért élete végéig fizetnie kell. Kakasai elhagyták, tojásokat nem tojhat többet.Mindezt azért, mert átment az úton.
Egy csirke kálváriája most, itt, a Fókuszban!

Helyszini szemle:
Rejtett kameráink a helyszínen voltak, amikor egy mit sem sejto csirke átment az utcán. A kommandósok azonnal lecsaptak. Soha nem látott képek egy csirke átkelésérol és elfogásáról itt, a Helyszíni szemlében!

Forró nyomon:
Csirke, út, vér! A 17-es út néhány napja szörnyu emléket őriz. Az önök segítségével fantomképünk alapján a rendorség elfogta azt a csirkét, aki már hónapok óta átmegy az úton. Szörnyű tragédia, csirke, csirkevér!!!

Fábry-show:
Csütörtök este egy vadonatúj showder-ban, egy vadonatúj Fábry Sándorral, és a vadonatúj csirkével, aki átment a vadonatúj úton! Ne menjenek sehova, azonnal folytatjuk a vadonatúj csirkével, egy vadonatúj show-ban! Itt lesz a feledhetetlen csirke, egy vadonatúj átmenéssel!

Tények (Pálffy István):
Csirkeátmenés. Tegnap a hajnali órákban egy csirke átment az úton, a rendőrség nem nyilatkozik stábunknak. Világméretu titkolózás, ajtófogadások, csirkepaprikás.... a tények tükrében.

Akták (Bárdos András):
A napokban kaptuk a hírt a Statisztikai Hivataltól, miszerint évente 47 csirke megy át az úton, miközben a kormány út- és csirkeátalakításokat tervez. Van-e ma Magyarországon létjogosultsága a csirkeátkeléseknek, és hihetünk-e a kormány ígéreteinek?!

Napló (Sváby):
Ma este ismét jelentkezik a Napló, benne Sváby Andrissal. Szavazzanak, a vonalak már élnek: Önök szerint ma Magyarországon átmehet-e egy csirke az úton? Tehát ma este a Naplóban: mérlegen a valóság és a csirke.

Frei-dosszié:
Ma este ellátogatunk abba a titkos bázisra a közel-keleten, ahol évekig őriztek egy csirkét, aki átkelt az úton. Forgatási engedélyt nem kaptunk az épületen belül, de kollégánk egy titkos kamera és egy csirkejelmez segítségével rögzítette az eseményeket. Kérem a gyengébb idegzetű nézőinket, hogy erre a pár percre kapcsolják ki a készülékeiket, ugyanis a felvételeken jól látható a titkos katonai bázis vágóhídja, és az évek óta ott száradó csirkevér! Tehát ma este a csirkekínzó bázis, és ami mögötte van.
A riporter: Frei "csirke" Tamás.

Ablak (+ Déri János +):
Jó délutánt kívánunk, itt az Ablak stúdiójában. Hát...ugye, vannak csirkék. Nem tart semeddig, hogy kinyissuk az ablakot, és megmutassuk önöknek a csirkéket, elvégre szolgáltató- műsor vagyunk... Elnézést, most mondják, hogy a gombot megint elfelejtettem megnyomni....

3 kívánság (Dévényi Tibor lemezlovas):
Itt állunk a 13 éves Pistikével a Fóti gyermekotthon kertjében, ahol mindenfele vidám csirkék szaladnak át az úton. A Túrórudi-cég jóvoltából most Pistike is átszaladhat az úton, és megkértük a magyar rally-bajnokot, hogy közben autójával próbálja Pistikét is elütni, ahogy azt a csirkékkel tette. Közben pontos labdákkal dobálom, majd Pistikét - hátul a kisebbségi lakók drukkolnak -, és ha eltalálom, akkor bejátszunk nektek egy magyar sztártól egy videóklippet.

Rózsagyuri:
Jónapot, jónapot, tapsoljuk meg Bélát, akit otthon csak Misinek szólítanak.
Kedves Béla, adok önnek 1000 Ft-ot, ha eltalálja, hogy hol rejtettük el az ominózus csirkét, aki átment az úton. Adok önnek 2000 Ft-ot, ha nem az 1-es színpadra tippel! Jól meggondolta?! Akkor:
PARASZTHAZ FEL!!!
És ott a csirke, kedves Misi, nyert egy tyúkhúslevest! Tapsoljunk, csak úgy betyáros jókedvünkbe'!

Szomszédok:
Lenkenéni: Én már kisnyugdíjas vagyok, nem szólok bele a csirkék dolgába...hadd menjenek, ha jólesik nekik, övék a jövő. Takibácsi: Ha valaki száguldásra vágyik, az rendeljen taxit valamelyik fővárosi hiénától. Én betartom a kresz-t, és elviszem a csirkét rendes tarifával, ahova csak akarja. Feri: Elromlott a számítógépem, így most nem tudom használni a csirkeprogramomat. Mehetek megint bútort szállítani. Böhm bácsi: a csirke átmegy az úton, én már nem tudok. De az eszem még a helyén van! Kutya: kutya egy sorsuk van a csirkéknek. Nade nem baj, én naphosszat elsakkozgatok itt egy üveg jó bor mellett, a csirkék meg mehetnek amerre látnak. Fővadász úr: ezek a csirkék csak rongálnak! Az erdőőrségnek nincs pénze arra, hogy minden csirke után új tyúkhúrt telepítsen az utak mentén. Nagy fehér Mágenheim: két műszakban dolgozom, a családomra nem jut elég időm, és itt vannak még ezek a csirkék is. Őszintén élni nem lehet. Etus: én megmentem a csirkéket. Egy magamfajta művész is hozzájárulhat a világbékéhez néhány agyag-csirke-virágcseréppel. Virág doktor: Mindig csak ezek a rohadt csirkék! Velem mikor foglalkozik végre valaki?! Én is át tudok menni az úton! Gábor Gábor: Befektetünk, csinálok egy csirke- portfóliót, és felfuttatjuk a céget! Minden út mellett az én csirke-fotóim lesznek az óriásplakátokon.

Barátok közt:
Miki: A rohadt életbe András, már megint igazad van! Ezek a rohadt csirkék kitúrnak bennünket a piacról! (De már van is egy tervem...Andrásnak nem kell feltétlenül tudni róla...) András: próbáljuk meg tisztességes módon elintézni ezt a csirke-ügyet! A jövonk szempontjából is ez a helyes.Klaudia: már megint Miki...., fogadni mernék, hogy az ő keze van ebben a csirkeátkeléses dologban is! Akos: én egy selejt vagyok, mellesleg nem érdekel, hogy ki mit mond! Ezek a csirkék itt nem ártottak senkinek. Ha nagyon megszorulok, akkor felgyújtom a csirkeólat. Misi: bocs, de nekem most tanulnom kell. Anyagot gyűjtök a akasokról töriórára... Laci: muszály nekem állandóan a csirkékkel foglalkozni?! Végre egyszer beindulna a saját kis vállalkozásom, és akkor megint jönnek ezek a csirkék mindenfelől! Hoffer Józsi: majd én megmutatom ezeknek a csirkéknek, hogy mikor kelnek át legközelebb az úton!!! Vilibácsi: na, erre igyunk! Egy fröccs szerintem a csirkéket is gatyába rázná! Géza: engem hagyjatok ki ebbol a csirke-bizniszből, nem akarok életem végéig a sitten rohadni! De ahogy látom, nem lesz más választásom... Zsolt: na idefigyelj kiscsirke! Tojsz nekem minden egyes átkelés után 6 tojást, vagy az alvilági barátaim kikészítenek!Dani: Apa....figyeeelj...tudnál adni egy kis zsebpénzt? Elromlott a csirkés gameboy-om, rendelnék a haverokkal csirkéspizzát. Eszter: egyre nagyobbak a melleim....nemsokára én is igazi csirke leszek, és akkor Akos megőrül majd értem.

Parlament:
Orbán Viktor: hadd mondjak egy dakota közmondást erre: Minden csirke csak addig kel át az úton, amíg rá nem jön, hogy már a túloldalon van. Az idei kormányprogram: Minden családba 3 szobát, 3 gyereket, 3 kereket, és 3 csirkét! Mellesleg kijelenthetem, hogy a Fidesz 2347-ig hatalmon lesz.

Torgyán József:
Hadd nyilatkozzak erről csak nagyon röviden, dióhéjban felvázolva a dolgot. Az országos Magyar Kisgazda Földművelési, Vidék- és Világmindenségfejlesztési Párt létrehozta a Kisgazda Csirkeátkelési és Felkelési Vidékfejlesztési Bizottságot, melynek feje természetesen szerény személyem, és hát meg kell mondjam, miután az ország összes csirkéjével leültem tárgyalni, sőt a világ minden országába elutaztam, hogy monopolhelyzetbe juttassam a csirkéket, és ezzel a Gisgazda Párt malmára hajtsam a vizet, természetesen újabb 413 millió Ft-ot fogok igényelni a kormánytól az évi költségvetésből, hogy előremozdítsam személyem feljebbjutását, melyet senki meg nem kérdőjelezhet, és amit csakis a magyar nép érdekében teszek, mivel feltett célom, hogy én vagyok az a személy, aki a magyarságot előremozdíthatja, mind erkölcsileg, mind pedig ugye a szellemi javak terén, nem is beszélve arról, hogy nekem eleve havi 6,000,000 Ft juttatás járna, amit a mai napig nem kapok meg a megkövesedett magyar bolsevista és szélsőbaloldali kommunista rothadó erkölcstelen egypártrendszerből visszamaradt marxista elméleteket hirdető bűnös vérszívó alávaló rágalmazó részrehajló MSZP miatt, akik a szememben nem jelentenek mást, mint mások magánéletében vájkáló törvénytelenül lehallgató rohadt bolsevista elfajzott idejétmúlt komcsikat, akik csak azért küzdenek, hogy én, Torgyán József - aki az Isten vagyok - ne juthassak az általam létrehozott felvirágzás és gazdasági fellendülés eredményeképpen jelentkező életszínvonalemelkedéstol fellelkesült engem ünneplő tömeg elismerő banki átutalásainak birtokába, és ezzel ellehetetlenítsék az ország jövőjét, és a magyarok Holdraszállási kisérletét, aminek én lennék a vezetője, és amivel lehetősége nyílna az országnak, hogy egyéb bolygókon is hatalomra juthasson a Független Kisgazda Párt, hozzátéve mindehhez, hogy rendelkezésemre állnak a megfelelő hatósági, szellemi és anyagi eszközök ahhoz, hogy végleg lesöpörjem a magyar közéleti politika asztaláról a szocialistákat az összes bolsevista és kommunista pribékjeikkel együtt, megakadályozva ezzel, hogy amint a közmondás is mondja: a rohadó alma megfertőzze a még ép, kisgazda felfogású magyar embereket, amivel ellehetetlenítenék az én személyes hatalmi törekvésemet és személyi kultuszomnak kialakulását, s ezzel egyidőben a magyar csirkék úton átkelési törekvéseit, melyet természetesen jó honpolgár és vezető lévén szem elött tartok, figyelembevéve hogy a Független Kisgazda Párt - és ezzel szerény személyem - is erkölcsi és anyagi hasznot húzzon az ügyből, de most engedtessék meg nekem, hogy itt befejezzem rövid elemzésemet, mivel személyesen az Atyaúristennel van találkozóm, hogy megbeszéljük a Független Kisgazda Párt - és ezzel együtt szerény személyem felemelkedésének következő lépéseit, és kidolgozzuk azt a 413 millió pontból álló stratégiai tervet, melyben az Isten, mint szárnysegédem vesz részt.

Heti Hetes:
Lócsiszár Jenő: egy ímél rögtön az elején. Kedves Jenő, nagyon tetszik az új frizurád, olyan vagy vele, mint egy magából kifordult, erotikus csirke.
Aláírás: Böbe (feljövök a kéglibe). Verebes: hát, nekem van egy olyan érzésem, hogy ez megint a mi Viktorunk műve. Én nem tudom, hogy ezek hogy csinálják, és mit csinálnak ott az út szélén, de van egy olyan baljós eloérzetem, hogy a csirke csak figyelemelterelés. 1945 óta egyébként ez megy az országban. Teddy: hát a csihkéhez nemigen tudok hozzászólni, de találtam otthon egy zöld-fehéh csihkejelmezt, amiben szehintem Orbán Viktohnak kellene átkelni a dakoták földjén. Havas: még a 60-as években, amikor csirke voltam...
Hernádi: mér, átment a csirke az úton???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!