Keresés

Részletes keresés

Tengel Creative Commons License 2000.11.26 0 0 12
T. Asztaltársak!
Mindenhol azonnal betíltani!
A parlamentben pedig bevezetni, de izibe!

Tengel

bundee Creative Commons License 2000.11.26 0 0 11
Csak annyit mondok, Bruhaha

Azthiszem, ezzel hozza is jarultam a topichoz, es mindenki erti, mirol beszelek :)))0

bundee

cyber.greg Creative Commons License 2000.11.26 0 0 10
A másik meg a Csalóka játék a Vágóval az Esti Vigadóban! Egy darab néző nincs, a röhögés meg taps annyira "ollóízű", hogy a jó poénokat is lehervasztja.
Törőlt_nick Creative Commons License 2000.11.25 0 0 9
Úgy tűnik, hogy már a Boros/Bochkor duónak is útjában volt a közönség.
BahnScorper Creative Commons License 2000.04.03 0 0 8
Tapsgép?
Az csak 1 dolog! Az ugyanolyan gusztustalan, mikor kigyullad a lámpa, hogy "TAPS" - manipuláció! A háború előtt voltak a színházakban tapsoncok, meg olyanok, akik jeladásra sírtak vagy nevettek... Na persze a nevetésnél kérdés az is, hogy az igazi-e, vagy csak "műnevetés" - mint a Veszélyes Évszakok-ban, vagy mint a Família Kft-ben (volt?) az, hogy a GNM-növendékek röhögték alá... Ez köztudott, hogy a nevetés nevetésre késztet, nade azt se kéne ráerőszakolni a közönségre, hogy "ez most pojén vót, tessék nevetni..."
Szóval döntsön a közönség, hogy mi tetszik neki...
http Creative Commons License 2000.04.03 0 0 7
Hé! De akkor mi lesz a föllendülőben lévő magyarországi tapsgép gyártó iparral. Nem lehet több száz munkahelyet gusztus alapján veszélyeztetni. Mi lesz, ha a vigyorgép gyártók Észtországban, vagy Romániában fognak megtelepedni? A hahota-automaták összeszerelő üzemeiről már nem is beszélek. Szerintem ez egy igen komplex probléma.
Törőlt_nick Creative Commons License 2000.04.02 0 0 6
Még a dáridó is jobb, mert legalább akik ott ülnek, öszintén és - részben (mert már itt is bekevernek a gazemberek)- spontán módon nyilvánítják ki tetszésüket a produkcióval kapcsolatban és nem egy tévedhetetlen gépkezelő nyomogatja a csodamasináját. Egyáltalán melyik anyaszomorító cég gyártja ezeket a sampler masinákat? AZ atombomba után ez a legveszélyesebb találmány a Földön!
Előzmény: ddani (4)
Törőlt_nick Creative Commons License 2000.04.02 0 0 5
Nem tudom, szerintem a tapsgép olyan, mint a guminő: Vagy rá vannak szorulva a használói vagy betegek. Más nincs.
Előzmény: ddani (4)
ddani Creative Commons License 2000.04.02 0 0 4
javaslok alternatívát: építsünk minden készülékbe "help" opciót. a gombot megnyomva tapsgép mellett még sok egyéb interpretációt könnyítő eszköz állhatna rendelkezésre mondjuk egy Dáridó kaliberű műsor legyűréséhez akár...
Törőlt_nick Creative Commons License 2000.04.02 0 0 3
És akik közreműködnek ezekben a produkciókban, nem szégyenlik magukat, hogy egy gépnek hajlonganak? Semmi büszkeség nincs bennünk, hogy képesek asszisztálni egy ilyen nyilvánvaló galádságban? Egyáltalán ki nyomogatja ezeket a gombokat és mi alapján?
Törőlt_nick Creative Commons License 2000.04.02 0 0 2
mindegyikről, amelyikben ezzel szélhámoskodnak! Csak arról jutott eszembe, hogy most ment az előbb a HOVA-TOVÁBB a tévében - most a színvonaláról nem beszélek - de nagyságrendekkel tisztességesebbnek hatott a többi tapsgépes szemétnél. Az élő közönség legalább emberibbé teszi ezeket a sókat, még ha jól tudom is, hogy őket is csesztetik felvétel közben. De ne valami gyümölcsgyerek találja már ki helyettem, hogy egy poén bejött-e vagy sem!
-ris
Előzmény: cyber.greg (1)
cyber.greg Creative Commons License 2000.04.02 0 0 1
MELYIK MŰSORRÓL VAN SZÓ KONKRÉTAN?
Előzmény: Törőlt_nick (-)
Liquid_FX Creative Commons License 2000.04.02 0 0 0
0 az esélye annak, hogy betiltják. De azért csak hajrá! :))
Előzmény: Törőlt_nick (-)
Törőlt_nick Creative Commons License 2000.04.02 0 0 topiknyitó
Mi van, ennyire pitiánerek, hogy nem tudnak néhány szerencsétlen birkát beültetni egy felvételre? Még fizetni sem, maguktól mennének. Vagy netalántán arról van szó, hogy gyalázatosak az elhangzó poénok és nem akarnak kockáztatni? Vagy az egész műsor manupulálva van, ezért nem kell tanu?
Azonnal betiltani!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!