Keresés

Részletes keresés

Kicsi_Lany Creative Commons License 2000.01.16 0 0 11
Norbi,
engedelmeddel en is elkepzeltem a szituaciot. Hat nem hiszem, hogy egy tancos osszejovetel kellos kozepen lennek olyan bunko, hogy nem valaszolnek a srac(ok)nak. Biztos vagyok benne, hogy elobb-utobb kozolnem vele, hogy nem vagyok egyedul, de ezzel egyutt gond nelkul bevezetnem a barati tarsasagomba, ha ugy erzem, hogy ertelmes es jofej fiurol van szo.

Ha valaki elso latasra bunko es agressziv benyomasat keltene, akkor biztosan elkuldenem... de csak akkor adnam ki koszones helyett vagy rogton utana az utjat.

Mondd Norbi, veled nem fordul elo, hogy egy buliban, discoban, utcan szoba elegyedsz valakivel? Lehet, hogy az egesz azzal kezdodik, hogy odalep hozzad egy lany, megkerdezi hol van az xy utca, s Te epp arra mesz. Nem azt mondod, hogy gyere, megmutatom... s ha mar eppen egymas mellett bandukoltok, akkor beszelsz is hozza?...

Nem akarlak ijesztgetni, de ha alaptalanul gyanusitgatod a baratnodet, elobb-utobb rossz erzesekkel fog majd elotted masokkal ismerkedni, hiszen mindig csak balhe van belole, s tenyleg elveszitheted... akar a sajat hibadbol is.

KL

Előzmény: NorbertFr (5)
Kicsi_Lany Creative Commons License 2000.01.16 0 0 10
Norbi,
mitol tunt el a bizalom? attol, hogy megcsalt, vagy attol, hogy a szomszedok lattak massal?
Fontos kulonbseg: ha Te az a feltekeny tipusu fiu vagy, aki nem tud elviselni a baratnoje korul mas fiukat, az nehez ugy... Ne probald folyamatosan rajtakapni, ha nincs ra alapod. A zold szorny a mely szerelmet is kepes felzabalni.

KL, aki fancsihoz hasonlatosan inkabb fiubaratokkal van korulveve, mint lanyokkal...
[ugy nottem fel, hogy fokent fiuk voltak a kornyezetemben.. es jokat fociztam, meg dumcsiztam veluk :))]

Előzmény: NorbertFr (1)
NorbertFr Creative Commons License 2000.01.15 0 0 9
Szemelyeskedes elnezve mivel nem tudhatod hogy eleg hianyos volt az en magyar nyelvu oktatasom....
NF


kivancsi_fancsi Creative Commons License 2000.01.15 0 0 8
És elnézést a személyeskedésért, a _te_ helyedben meg kerítenék egy nyelvtankönyvet.
Fáncsi, aki már szintén nem ideges

off
Kedves Kis
mi lesz a farsanggal?
on

kivancsi_fancsi Creative Commons License 2000.01.15 0 0 7
Kedves Norbi
+próbálom Lképzelni a helyzetet. Szóval ott vagyunk a diszkóban, táncolunk egy lánnyal. (Jé, hogy +változott a világ, hiába vén vagyok már) Odajön egy srác, rámnéz, ordít valamit, nem értem, mert túl hangos a zene.
No jó, abbahagyom a hülyéskedést. Alighanem felelnék neki, én utcán is szoktam olyanokkal szóba állni, akik kérdeznek valamit. Annyi infót szolgáltatok ki, amennyit +felelőnek látok.
A fenti helyzetben, attól, hogy nem vagyok egyedül, még pár szót vált6ok másokkal is. Úgyis tudatosítom benne, hogy alkalmatlan a jelenléte. De az is előfordulhatna, hogy odaviszem a srácot a társasághoz, ha valami nagyon érdekeset látok benne. Vagy a csuda tudja. Ahhoz ott kellene lennem, így elméletileg elég nehéz.
Higgy nekem, ha nem bízol benne és féltékenykedsz, sokkal előbb + fog csalni, mintha érezteted vele, hogy teljes a bizalmad. Próbáld átérezni a gondjait és melléállni, segíteni, amiben csak tudsz, én nem tudom, ha az én fejem fölül készülne elfelé a lakásunk, én sem lennék éppen virágos kedvemben.
Még egy kis adalék:
Amikor még a szüleimmel éltem, rettenetesen tiltottak a fiúktól, nagyon keményen, pl. ha levelet kaptam egy sráctól, azt egyszerűen eltüntették. Fogolynak éreztem magam, és ott szöktem ki a kalitkából, ahol csak tudtam. Ha a párom féltékeny lenne, v.sz. ugyanezt érné el vele. Szóval gondold meg.
Előzmény: NorbertFr (5)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.15 0 0 6
Kedves Norbert!

Bevallom engem sem sok tartott vissza attól, hogy úgy reagáljam le a dolgot, mint kiváncsi_fáncsi. Ma azonban már beletrappoltam egy topic-ba a hirtelen haragom miatt, így gondoltam itt visszafogom magam. Egyébként meg most látom, hogy egy tökugyanilyen topicot már nyitottál, és ott is hasomló problémádat szeretted volna megvitatni.Az a meglátásom, hogy a személyes, konkrét egyéni problémákat tartalmazó topic-ok 20-30 hozzászólás után elsülyednek, vagy méghamarabb. Szóval nem tudom, hogy miért nem nyugszol meg. A barátnődnek most egy stabil valakire lenne szüksége, nem egy határozatlan, gyanakvó valakire. Rádtámaszkodik, erre te félreállsz, aztán frankón koppan a földön. Mire jó ez?

Kis, aki már nem idegeskedik :o)

NorbertFr Creative Commons License 2000.01.15 0 0 5
Kedves Fancsi!

Sajnalom hogy ennyire felidegesitettelek. De az en helyzetem a kovetkezo: eddig en em adtam sokat hogy mit mondanak a szomszedok (2 ev), de az utobbi idoben a baratnom neha nagyon furcsan viselkedik. Mikor kerdezem hogy miert, vagy magyarazatot kerek valamire, mindig, de mindig a problemaival jon elo. Igaz hogy tenyleg sok van neki (szulei elvaltak, a lakasukat a bank akar mikor elveheti, es van egy csomo penz adosaga amit nem tud kifizetni). Szoval nem csak ammiat van az eggesz.
Es ha mondom neki hogy miket hallok rolla, akkor aszt mondja hogy honnan ismeri ot mindenki, es honnan tudjak olyan jol hogy o kivel mit csinal....

Es ha mar te is olyan lany vagy aki inkabb baratkozik fiukkal akkor szeretnek kerdezni tolled valamit: hogy viselkednel te a kovetkezo helyzetbe?
A baratoddal , es meg egy masik parral diszkoba mentek. Ti ketten (a ket lany) elmentek tancolni. A fiuk maradnak az asztalnal.
Mikozbe tancolsz odajon hozzad egy masik fiu es ismerkedni probal (hogy hivank, hovavalosi vagy...) te hogy reagalnal erre? Felelnel neki?

NF

kivancsi_fancsi Creative Commons License 2000.01.15 0 0 4
Asszem rákönyököltél az Enterre:-D
És általában tényleg kedves szoktam lenni, de most felrobbant a fejem. Elképzeltem, hogy mit éreznék, ha nem bízna meg bennem a párom. Elég szörnyű érzés volt.
KF
Előzmény: NorbertFr (3)
NorbertFr Creative Commons License 2000.01.15 0 0 3
Kedves Fancsi!

kivancsi_fancsi Creative Commons License 2000.01.15 0 0 2
A látszat az csak látszat. Ha neked az ismerősök, szomszédok a "mérvadóak" magadra vess. Vannak olyan lányok, akik inkább fiúkkal szoktak barátkozni és semmi egyéb. (Pl. én is.) És magasról szoktam tojni a szomszédságra, hogy mit gondol.
Ha inkább hiszel idegeneknek, mint a kedvesednek, akkor megérdemled. A tények (pl. szüzesség) makacs dolgok, de ha inkább el akarod veszíteni, csak gyanúsítgasd egész nyugodtan.
Fáncsi aki kikelt magából ekkora balf@szság láttán.
Előzmény: NorbertFr (1)
NorbertFr Creative Commons License 2000.01.15 0 0 1
Hat ez igaz.... a bizalmam mar nincs meg tobbe, de vissza szeretnem szerezni, mert nagyon szeretem ot. O aszt mondja nekem, hogy nem tudja hogy hogy gyozzon meg engem....

Norbi

Törölt nick Creative Commons License 2000.01.15 0 0 0
Természetesen lehetséges: Sőt szinte biztos! Azonban, ha kételyeid vannak az azt mutatja, hogy részedről már nincs meg az a bizalom ami egy komoly kapcsolathoz elengedhetetlen. Vigyázz arra, hogy ne uralkodjon el rajtad a kétkedés, mert az későbbi nézeteltérések forrása lehet.

Kis, aki aztmondja, hogy ne legyél gyanakvó :O)

Előzmény: NorbertFr (-)
NorbertFr Creative Commons License 2000.01.15 0 0 topiknyitó
A kovetkezo a helyzet: a baratnomrol aszt mondjak a szomszedok hogy sokszor lassak ot mas mas fiukkal.
Az is igaz hogy a barati koreben, sokal tobb a fiu mint a lany.
De meg az is igaz, hogy 20 evesen vesztette el a szuzesseget (velem). Mikor megtudtam hogy szuz nagyon meglepodtem, mert nem gondoltam volna a viselkedesebol...

o aszt mondja hogy nem csal meg....

szerintetek lehetseges ez?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!