Keresés

Részletes keresés

sz Creative Commons License 2007.03.31 0 0 17
igen, a dugalj formája tér el + nem 220 volt jön a falból, hanem 110.
nézd meg a töltődet, hogy milyen infó van rajta. ezt keresd:
"INPUT 100-240 V" - ha ilyen, akkor tudod használni, elég venni egy kis műanyag átalakítót (max. 200 forintos tétel).
Előzmény: igus (16)
igus Creative Commons License 2007.03.30 0 0 16
Úgy tudom, hogy szükségem lesz New Yorkban valami "adapter"-re, ha az itthon szokásos elektromos cuccaimat használni szeretném. Például a fényképezőmhöz való akkumlátorok tölésekor, telefonom töltésekor, vagy a laptopom használatakor.

Most akkor mi tér el ? A dugaljnak a formája, mérete ?
Ha a huzal végéről leoperálom a dugaljat, és a meztelen drótot használom, akkor kivédhetem az adapter közbeiktatását ?

És mi van a feszültségkülönbséggel ?
Szükségem lesz valami áramátalakítóra is ?
ancsi+geri Creative Commons License 2006.08.21 0 0 15
Sziasztok, december környékén mennénk New Yorkba, esetleg valaki tud jó repjegyárat, mert amit eddig néztem, az majdnem mindegyik 300 E fölött van két főnek oda-vissza.. Ezt nem lehet ennél olcsóbban megúszni?
Inez de Castro Creative Commons License 2006.05.19 0 0 14
köszi majd megnézem...
Előzmény: sz (13)
sz Creative Commons License 2006.05.10 0 0 13
a delta.com -on nem tudsz árat nézni és foglalni, de pl. az expedia.com-on igen.
Előzmény: Inez de Castro (12)
Inez de Castro Creative Commons License 2006.05.10 0 0 12
és mennyi az ár ?
Előzmény: kábelbúvár (11)
kábelbúvár Creative Commons License 2006.05.09 0 0 11
Új, non-stop járatot indít a mai naptól az amerikai Delta légitársaság – tudta meg a HavariaPress. Az új járat Budapest és New York között a kezdeti időszakban heti öt alkalommal repül, ám ezt a Delta az utasok igényei szerint a későbbiekben bővíteni fogja: augusztus 3. és szeptember 30. között már várhatóan naponta indulnak majd járatok.

A Ferihegy és New York J.F. Kennedy reptere között, leszállás nélkül közlekedő Boeing 767-300ER típusú repülőgépeken, melyeken egyszerre 204-en utazhatnak, kétféle szolgáltatást kínál a légitársaság, melyek egyike a Delta díjnyertes üzleti szolgáltatása, ezen felül a Delta utasai a társaság marketing szövetségei révén a SkyTeam és további partnerek több mint 14 ezer járatán gyűjthetik és válthatják be a SkyMiles rendszerben szerzett kilométereiket.mno
Inez de Castro Creative Commons License 2005.10.27 0 0 10
a repülőgépen már adnak egy kispárnát és egy takarót, nagy szükség lehet rá a Central parkban, ha nem találunk szállást:)
A közbiztonság a közhiedelemmel ellentétben nem rosszabb mint itthon, igaz egy ismerősöm olyan olasz családnál takarít, ahol a tévedésből a férj helyett az asszonyt lőtték le.
Nagyon finom kenyeret lehet az Újvilágban kapni, a Second Avenue-n a magyar hentesnél a Tibi csoki még olcsóbb is mint itthon, a tepertő meg még finomabb.
Egy dolog hiányzott , nem volt olyan étterem vagy kávézó ahol cigizni lehetett volna...
gilda Creative Commons License 2005.07.18 0 0 9
sziasztok, ez már ugyan jól lesüllyedt, de hátha:  tudtok New Yorkban olyan szálláslehetőséget, ami magánházban van? tehát hogy valaki rövid távra (két hétre) kiad szobát? az interneten nem sikerült ilyet találnom, alig van olyan hostel, ahol van kétágyas, ahol meg van, ott horribilis összegért, vagy hónapokra előre tele, szállodát meg nem engedhetünk meg magunknak, tehát minden tippnek örülnék!
second Creative Commons License 1999.12.13 0 0 8
A HTML elemek beillesztéséről ebben a topicban illetve az index Szegednél találsz elegendő információt.

Sec.

Előzmény: syrius (6)
nandu Creative Commons License 1999.12.13 0 0 7
Sziasztok,
én szeptemberben voltam New Yorkban. Állást ugyan nem kerestem, de királyul éreztem magam. New York egy szuper hely. Elmentünk Long Islandra fürödni az óceánba, résztvettünk a Festán Little Italyban (nem semmi) meg ilyesmi.
Amikor hazajössz Budapestre, akkor jössz rá, milyen egy nyomorult kis pitiáner ország pitiáner porfészkében laksz, milyen pitiáner kis nemzetnek vagy egy jelentéktelen lakója (ez provokáció volt a gerincmagyaroknak, de tényleg valahogy így éreztem magam, pedig igazi mélymagyar vagyok!)
syrius Creative Commons License 1999.12.04 0 0 6
Levél ment, én egyébként tanárként, meg számítógépesként is kerestem munkát, rengeteg hirdetésre válaszoltam, szinte eredménytelenül. A tanári munkámról meg a Mi neked Ameriká-ban olvashattok. Egyébként a New York Times szombati száma (amivel meg lehet nyerni egy papírgyüjtő versenyt) tele van hirdetésekkel, de ha sokalljátok a 2 dollárt érte, akkor az internetről könnyen letölthetők az álláshirdetések szerte az országból.
http://new.careerpath.com/
Remélem működik. Cserébe valaki elárulhatná, hogy biggyeszthetek a levélbe hypertext-et. Syrius
Előzmény: shika (5)
shika Creative Commons License 1999.12.04 0 0 5
Kedves ch.!
A barátom turista vizummal ment ki.Egy "kedves"
munkaközvetitő szerzett neki idáig munkát:iroda-
takaritást.Majd miután megfüzte,hogy vegyen egy kocsit, lelépett.
K. nyman!
Kösz, jó ötlet a Columbia egyetem.
K. syrius !
Megkérdezem Tomi haveromat,hogy miként tudná
fölvenni a kapcsolatot veled Brooklyn-bol.
syrius Creative Commons License 1999.12.04 0 0 4
Sajnos nekem több, mint fél évi negatív tapasztalatom van. Ezzel együtt javaslom keressen meg a barátod, és együtt talán jutunk valamire. Írjatok az email-emre, telefonszámra tudok válaszolni. Itt lakom New Yorktól 15 km-re Long Beach-en. Szóval próbálkozzunk együtt. Üdv Syrius
nyman Creative Commons License 1999.12.03 0 0 3
Fellapozza valamelyik napilap allashirdeteseit es probalkozik. De csak akkor celszeru,ha nem feketen mozog arra. Programozoi allasokat lattam $100-$125-os oraberert is. De ehhez bisztos tudni kell mar valamit. Nezze meg a Columbia egyetem allashirdeteseit is. Ott vannak alkalmi munkak - bar inkabb diakoknak. www.columbia.edu. Fekete munkat nem ajanlanam. Anno sok munkat lattam mosodak hirdetotablajara is kifuggesztve. De alkalmi munkak inkabb nyaron.
Előzmény: shika (-)
ch. Creative Commons License 1999.12.03 0 0 2
Lenne nehany kerdesem: eddig mit csinalt a srac, hol dolgozott, hol lakik? Munkavallaloi vagy turista vizummal jott? Ismer valakit - bar ezt nem ketlem, ket honap hosszu ido! Varom valaszod!
Előzmény: shika (-)
originalqszi Creative Commons License 1999.12.03 0 0 1
Nú jork, nú joaaaark énekli Szinatra,
Ki többször lépett a szinpadra:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Törölt nick Creative Commons License 1999.12.03 0 0 0
nullllazéro

mosogatni mindenütt lehet, nem?

valéptech

shika Creative Commons License 1999.12.03 0 0 topiknyitó

Sziasztok! Segitségre van szükségem. Nagy bajban van New York-ban 2 honapja kint lévő haverom.Nincs munkája és nincs pénze. Aki tud bármilyen tisztességes munkárol amit egy magyar srác el tudna látni az legyenszives jelezze akár itt, akár e-mailban: tonio@freemail.hu . A bármilyen ötlet,gondolat is fontos lehet. Baromkodásokra,gunyolodásokra most kivételesen nem tartok igényt. Ja:Auto van! Még mielött valaki azt tanácsolná, hogy adja el az autot:azért vette ,hogy dolgozhasson. Segitségeteket köszönöm.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!