Keresés

Részletes keresés

MAMAhal Creative Commons License 1999.09.21 0 0 6
kedvex dexter!
a lézersebészetről nekem elég rossz véleményem van.
Az én anyukámnak az epehólyagját távolították el ilyen beavatkozással.Igaz, hogy hamarabb begyógyult, mintha vágták volna,de
a műtét után kb.1 hónappal egy kb.fél tojásnyi csomó keletkezett közvetlenül a seb mellett,ami ráadásul fájt is.Vizsgálgatták,hümmögtek és megállapították, hogy valszeg a műtét következménye, ezzel meg kell tanulni együtt élni.
Hát tudod, ha ez az orvostudomány, akkor én inkább a varázslóhoz megyek.
Egyébként a csomó azóta is ( 4 éve) megvan, szerencsére nem lett nagyobb, de kisebb sem,és ugyanúgy fáj. Lehet, hogy ez egyedi eset,nem akarok általánosítani,és a kórházat megnevezni sem ( bp-i).De mindenesetre érdeklődjetek a további lehetséges megoldások után is.
dexter Creative Commons License 1999.09.21 0 0 5
Sehol senki?
originalqszi Creative Commons License 1999.09.18 0 0 4
dexter kedves sajnálom anyukádat, mert még biztosan fiatal:(((((((( Viszont az erotikusnővér derű az ürömben....látom jó szemed van:-))))))
dexter Creative Commons License 1999.09.18 0 0 3
Az erotikusnővér ebben az esetben egy fekete hajú, ártatlankék-szemű teremtmény volt, igen kellemes testtel ellátva, ugyan valószínűleg nem einsteini képességekkel felvértezve (mondjuk én sem), de nem is ez volt a lényeg. Ami a legfontosabb, jóindulatú volt, és szép. Na meg olyan izgató kis fehér cumóban volt, harisnya, meg minden. Hát ez elég offtopic volt, de mindegy.

Dexter

originalqszi Creative Commons License 1999.09.18 0 0 2
dexter kedves: igazándiból nem tudom, csak azt, hogy ott jól csinálják az ilyesmit! (miazaerotikusnővér??????:-)))))))
dexter Creative Commons License 1999.09.18 0 0 1
Hali,

Pécsett, az Irgalmasokban. Igazából nem a hellyel volt probléma, tényleg tök rendesek voltak (pl.: az igen erotikus nővérke, aki még kedves is volt anyámmal, nem akarta elfogadni a jattot, stb.), csak a módszerrel. Az Uzsokiban van lézersebészet is?

Dexter

originalqszi Creative Commons License 1999.09.18 0 0 0
Hol műtötték?????? Uzsokiban már jártatok???????
dexter Creative Commons License 1999.09.18 0 0 topiknyitó
Kedves Mindenki!

Édesanyámnak vastagbélpolipja van. Egyszer már műtötték vele, hagyományos sebészeti módszerrel. Sok bennfekvés, altatás, nagy seb. Hallottam, hogy lézersebészettel is megoldható a dolog. Érdekelne minden infó (hol csinálják, ki esett már át ilyenen, előnyök, hátrányok).
Előre is köszönjük a segítségeteket.

Dexter

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!