Keresés

Részletes keresés

Az igazi Trebisch Creative Commons License 1999.07.13 0 0 14
Guga-nak igaza van.
Az a szerencsétlen csak arra költené a pénzt, hogy a populista, látványos hülyeségit támogassa velük. Aztán a hírekben megint hallhatnánk, hogy "Ejzt is megoldottam a Független Kisgajzda Pájtal!"
Miért nem Pokorni kérte a 3x-os támogatást? Az oktatásra nem férne rá szerinted? Inkább költsék az eladhatatlan árukra? Már a rendszerváltás idején mondták, hogy a magyar disznótenyésztéssel bajok lesznek, mert a zsíros, túlsúlyos malacok senkinek nem kellenek. 10 évvel késöbb meg az állam felvásárolja, hogy segítsük a szegény parasztokat, akik máshoz nem értenek, csak a túltermeléshez. Megéri elolvasni a HVG ezzel kapcsolatos cikkét... :(
A 3x-os pánz arra kellene a Torgyánnak, hogy jövőre már ne 198 Ft-ért vásárolja fel a zsíros disznót, hanem amennyiért a parasztok gondolják, merthát a Torgyi sem akarja, hogy ezentúl a só és kenyér helyett a böllérkéssel fogadják a választói.
Szóval, szerintem: "Monjon le!"
Guga Creative Commons License 1999.07.13 0 0 13
Kedves Snufkin,

Azé' ha jól körülnézünk tán tanálunk még ilyen minisztereket:-) De lásd be, 400milliárdot igen nehéz mondjuk elferblizni:-)

Pont az a bajom Torgyánnal egyébként, hogy láccik rajta, meg a cselekedetein,hogy fogalma sincs, mit tegyen. Ezért jobbhíján önreklámozással foglalkozik. Meg utazással. Meg hülyeségeket beszél. Pl.: Kanadába csirkét eladni,(ez nem fog menni, csak ha meg10xezi a támogatást rá), meg hogy milyen komoly piaca a gabonának Marokkó (ezt meg minden szakmabeli tudja vagy negyven éve). De sorolhatnám még. Nem kétlem, hogy szeretne a tag tenni valamit, de neki halvány verébfingja sincs hozzá, a körülötte levőkről meg ne is nagyon beszéljünk.

Üdv,Guga.

Előzmény: Snufkin (11)
BaSand Creative Commons License 1999.07.13 0 0 12
Kedves Guga !

Vadászkutya legyek, ha nem igaz: Én is pont azt akartam írni neked, csak a jobboldallal gyanusítottalak volna. :-))))

Előzmény: Guga (10)
Snufkin Creative Commons License 1999.07.13 0 0 11
Kedves Guga!

Mindig ilyen miniszterre vagytam! Tennivalo csostol, meg penzt is kaphatna (aranyaiban tobbet mint elodei kozul barki), oszt' nem tudja mit csinaljon vele! Van meg sok ebbol az fajtabol???

Előzmény: Guga (8)
Guga Creative Commons License 1999.07.13 0 0 10
Gyanús, hogy soxor egyetértünk. Nem vagy te titokban baloldali ? :-)))
Előzmény: BaSand (9)
BaSand Creative Commons License 1999.07.13 0 0 9
Kedves Guga !

A keyboardomból vetted ki :-)))

Előzmény: Guga (8)
Guga Creative Commons License 1999.07.13 0 0 8
Kedves BaSand,

az a 400milliárd körüli összeg azé elég nagynak tűnik nekem. Fejből nem tudom ugyan,de saccra úgy 20-30 %-a a költségvetésnek.Kicsit húzós. Nekem az a meglátásom, hogy a tag kártyabarlangnak nézi az országgyűlést,oszt asziszi jó lapjai vannak, még blöffölhet is rá.

Hál'istennek, Chikán nem vette be a blöfföt. Remélem, Orbán se hagyja magát bepalizni.Egyébként a mezőgazdaság valóban ott van, ahol évek óta: a padlón. Torgyán is csak a népszerűségének növelésére használja a miniszteri posztot.Imhó,a kapna is pénzt, sem tudná, hogy mit tegyen vele.

Előzmény: BaSand (6)
Abraka Dabra Creative Commons License 1999.07.13 0 0 7
Kedves picur!
Ez jó kérdés. érdemes lenne eljátszani a gondolattal:
1) a koal. védelmében megadják. ekkor ezt a sok pénzt máshonna kell behozni. kérdés honnan? esetleg hitelekből. az nem túl jó
2) nem adják meg, és megvárják mit lép.
a) rázza az öklét, majd elhallgat. elég valószínű, bár ki tudja.
b) kilép a koalból. nem hiszem
c) tárgyalnak, tárgyalnak, egész a köztelnök válig...:-)
Van még javaslat? vagy melyik a valószinű?
Á, tudom ez fikázás. csak az nem amit alantabb írtam:-D
Előzmény: picur (5)
BaSand Creative Commons License 1999.07.13 0 0 6
Kedves picur !

Az, hogy normális dolog-e, azt én nem tudom. De az egészen biztos, hogy a mezőgazdaság normális működéséhez még 4* több pénz is kevés lenne. Gondolj csak arra, hogy az EU országok mennyivel támogatják saját mezőgazdaságukat...Hogy meg fogja-e kapni, abban egyáltalán nem vagyok biztos. TJ nyilván úgy gondolkodott, hogy kérek 3* összeget, kapok 1.5* et. (A minisztériumok megítélésének egyik szempontja, hogy mennyire tudja a kormányban, költségvetésben érvényesíteni a tárca érdekeit. Persze óhatatlanul más tárcák rovására.) Ez egy ilyen "játék".

Előzmény: picur (5)
picur Creative Commons License 1999.07.13 0 0 5
Kedves BaSand!
Fikamentesen: szerinted normalis dolog az, hogy 3* annyi penzt kernek, mint iden? Szerinted meg fogja kapni? Szerinted meg merik tagadni tole?
Előzmény: BaSand (1)
Abraka Dabra Creative Commons License 1999.07.13 0 0 4
mit várjon az ember...
jobbra nem is számítottam. Fiúk az élet nem csak sötét, néha lehet nevetni is. vagy ekkor bajban vagytok?:-D
Előzmény: BaSand (3)
BaSand Creative Commons License 1999.07.13 0 0 3
Kedves Abraka Dabra !

háháháháháháhá !

Most jó?

Előzmény: Abraka Dabra (2)
Abraka Dabra Creative Commons License 1999.07.13 0 0 2
Kedves Basand!
ha nem érted a humort...
Na jó, akkor nem fikázunk:
(ez se komoly, bár nem érted)
Torgyán József kiválóan végzi munkáját, és gondos tervezés előzte meg a fenti szám közlését. Nem tudom miért kell mindenbe belekötni...
Előzmény: BaSand (1)
BaSand Creative Commons License 1999.07.13 0 0 1
Ez is egy tipikus fikázó topic....
Rajta, rajta....
Abraka Dabra Creative Commons License 1999.07.13 0 0 0
0
Mármint azok leszünk.
Bocs, dehát hogy még csak ne is nullásozzanak! Feljáborító!
Előzmény: Az igazi Trebisch (-)
Az igazi Trebisch Creative Commons License 1999.07.12 0 0 topiknyitó
Hát a szívembe markolt az a bejelentés, hogy a Területfejlesztési és Vidékmívelési Minisztérium jövőre az idei összeg háromszorosát kéri a kormánytól!
Hát ennyire rosszul menne a Fradinak? A nagy brazil csodacsatárt akarják szerződtetni? Vagy mire?
Hogy jövőre is fel tudják vásárolni a sok selejtet (penészes gabona, túlsúlyos disznó, stb.) az álparasztoktól? Vagy, hogy még többet tudjon utazni a nagy vezír? Hiszen nincs is az országban hétszámra! Azt hiszem felmegyek Budapestre, aztán rákérdezek ezekre a dolgokra a fogadóóráján. Mert azért az van neki ugye? Olyan, ahol a Polgárokat fogadja?! Viszek neki kannás bort is, látszik rajta, hogy szereti. Olyan szép, egészséges, magyar ember ábrázatja van neki... Jó lessz Köztársasági Elnöknek, hogy majd az az EU-ba hazánkat képviselje. Eddig cigányok voltunk nyugaton, most mik leszünk?! :(

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!