Keresés

Részletes keresés

siófoki35 Creative Commons License 2015.06.21 0 0 1

SÜLYSÁP

 

2011-ben jártam itt, a szolgáltatóváltás előtt néhány nappal. A régi szolgáltató két jóféle Ikarus 260-assal járt, az új egy Setrát meg két kisbuszt hozott. Két vonal van, melyeket egy busz jár be felváltva. A járat útvonala is hangulatos, érdemes kipróbálni. A sofőr elmondása szerint a buszok utána Ócsára kerültek.

 

 

 

GALÉRIA a 2011-es látogatásomról

 

A SETRA újságcikk

 

Előzmény: siófoki35 (0)
siófoki35 Creative Commons License 2015.06.20 0 1 0

J0 t0pik, én már régebben is kezdeményeztem a létreh0zását, de azt m0ndták, h0gy elfér a V0lán T0picban. Teszek majd be f0t0kat, több helyen is bejártam magánüzemeltetésű helyi járat0kat pár éve.

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2015.06.20 0 0 topiknyitó

Üdv mindenkinek!

 

Ezt a topikot azért hoztam létre hogy a magáncég által üzemeltetett helyi járatokkal kapcsolatos információkat képeket híreket osszunk meg, mivel kicsiny hazánk több ilyen helyi járattal rendelkezik, jó téma az érdeklődők számára, változatos járműparkkal , szolgáltatókkal   stb...

 

Év elején összegyűjtöttem az ilyen járatokat a Honlapomon: www.helyijarat.ininet.hu címen településekre bontva, menetrendek és  az üzemeltető adatai szerepelnek az aktuális infóim szerint, természetesen változások előfordulhatnak melyekről szívesen fogadok itt tájékoztatást.

 

Várjuk mindenki hozzászólását ide akit érdekel a téma, képeket kiegészítéseket, bemutatatásokat!

 

Kérésem hogy az alapvető illem szabályokat tartsuk be, ne válljon hadszinttérré a Topik és törekedjünk a kúltúrált eszmecserére!

 

Üdv a topik alapítója.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!